Review of CTI Party - 123Party Sp. z o.o.

Rated 1 out of 5 stars

har stadi ikke fået min pakke !!

jeg bestilte en pakke med helium, papirdug, bordløber og balloner søndag den 17 februar ... modtog en Ordrebekræftelse og pengene blev hævet på min konto ... torsdag havde jeg stadig ikke modtaget min pakke og heller ingen mail om den var på vej :( så jeg ringer ind til jer torsdag og høre hvor min pakke bliver af.
I tjekker den og siger så, at den åbenbart er på vej retur til jer igen .. men i siger så i sender en ny pakke med min bestilling med det samme ,, hvilket jeg jo bliver glad for og tænker er god service ! først lørdag den 23 februar modtager jeg en mail om at der en pakke på vej til mig ... denne mail modtog jeg aldrig første gang og når jeg kikker for og se hvor langt pakken er i dag, står der den stadig ikke er hos post Danmark endnu !!! er godt og grundig skuffet over jeres service !! og betvivler nu at pakken overhoved har været sendt til mig i første omgang da jeg aldrig modtog mail om den var på vej men først gjorder det efter at ha ringet til jer 4 dage efter !!! er virkelig skuffet har nu ventet en hel uge på min pakke !! og i skriver 1 til 3 dage levering, i skulle skamme jer !!!!!

February 24, 2013
Unprompted review