We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (34)

De perfecte kortingssite!

Tegenwoordig is voor vrijwel iedere webwinkel een kortingscode te vinden en zolang ik al online aankopen doe heb ik mezelf aangewend om standaard even Couponcode.nu te checken voor een kortingscode van die site.

Couponcode.nu is een van de weinige kortingssites die dagelijk geupdate wordt en waar ik gemakkelijk kan zoeken op winkel, categorie of product. Voor mij ideaal, omdat af en toe blijkt dat met een kortingscode een bepaald product veel goedkoper is bij een winkel dan bij de winkel waar ik het product in eerste instantie wilde kopen.

Ik heb een paar weken geleden nog een vakantie bij OAD geboekt met een kortingscode van Couponcode. Scheelt toch weer even €50!

Conclusie: Couponcode.nu = sowieso een aanrader!

Overzichtelijke up-to-date site

Site waar ik altijd vind wat ik zoek, de beste kortingscodes overzichtelijk op een rijtje. De top 10 is ook erg handig, hier gebruik ik standaard 1 of 2 codes van. Absoluut een aanrader, ik check deze site toch wel 2-3 keer per week en het gebeurd zelden dat ik niks koop.

Snel en simpel besparen

Op Couponcode.nu vind ik vaak een kortingscoupon wanneer ik iets online wil bestellen. Standaard check is dus eerst even of er een coupon beschikbaar is. Makkelijk besparen en altijd zo gevonden!

topper onder de kortingssites

Fijne gebruiksvriendelijke site met dagelijks nieuwe aanbiedingen en kortingen op een breed assortiment aan artikelen. Persoonlijk vind ik dit de fijnste kortingssite van Nederland.

Korting Korting

Lekker korting scoren is altijd mooi. Goeie overzichtelijke site met kortingen op aansprekende producten!

Rick Van de Water found this review useful

Couponcode.nu

Voor afrekenen altijd even checken

Duidelijke site met veel verschillende kortingen. En gelukkig niet allemaal banners met reclame waar ik niet op zit te wachten. Deze moet je standaard even checken voordat je online iets koopt!

Rick Van de Water found this review useful

KORTING IS FIJN

Ik vind dit een puike site, voordat ik online iets ga kopen check ik hier altijd of ik nog wat korting kan scoren. Ik als gierige nederlander zeg hier natuurlijk geen nee tegen!

Betrouwbare en goede website

Eindelijk een duidelijk overzicht van kortingen op het internet! Een ware toevoeging aan het lijstje favorieten.

Korting, korting, korting

Op Couponcode.nu kun je enorm veel en handige kortingscodes vinden. Toch leuk als je een grote aankoop doet bij een webshop als Zalando, om maar een voorbeeld te noemen.

couponcode.nl bedankt!

Net internetshoppen via couponcode ontdekt. Handige site en snel verdiend zo! Ga ik vaker doen :)

Couponcode.nu

Toch weer een paar tientjes bespaard!

Ga ik online shoppen? Even snel voor een kortingscode spieken.

En van die paar tientjes die ik bespaar lekker uit eten !

Couponcode.nu

Korting: wie wil dat nou niet?!

Top site! Ik ga altijd even naar couponcode.nl om de leuke aanbiedingen en fijne kortingen te checken. Zeker een aanrader voor iedereen die van korting houdt! :-)

Erg handig!

Erg handig deze site, snel en gemakkelijk korting krijgen waardoor internet shoppen nog leuker word!

Couponcode.nu

goede kortinge en zowaar up-to-date

Goede site en dito kortingen; En ook eindelijke een site met kortingen die niet al maanden verlopen zijn!

Top dus!

Topsite

De site is erg gebruiksvriendelijk. De diversiteit aan kortingen spreekt me erg aan.

Meer korting!

Site gezien op EditieNL en gelijk getest, wat een kortingen op webwinkels zeg! Vooral de codes van Bol.com zijn ideaal!

Geld besparen!

De site is heel overzichtelijk, binnen no time heb ik mijn gewenste kortingscode gevonden! Ideaal voor mensen die vaak online shoppen. Ik neem altijd een kijkje op deze website voor het afronden van mijn bestelling!

Super handig!

Hartstikke handig zo een site die kortingen laat zien. Zoals het gratis verzenden bij Bol.com. Nu hoef je niet meer zelf te zoeken

Couponcode.nu

makkelijke site voor korting!

Elke keer dat ik online iets koop ga ik even naar deze site omdat ze vaker wel dan niet een of andere kortingscode hebben waarmee ik toch korting kan krijgen. Er hoeft niet eens sprake te zijn van een speciale deal of iets dergelijks! Handig!

Couponcode.nu

Fijn om deze site te kennen

Ideaal om voor elke koopwens een passende korting te vinden, zo koop je bijna niks meer voor de volle mep!

Korting!

1 site voor al je korting! Hoef je zelf niet het hele internet af te zoeken voor korting, deze site doet het voor jou!

Overzicht in online korting

Deze website helpt mij met het vinden van de beste kortingen op het web. Ik bekijk de website regelmatig om te checken of er nog aantrekkelijke kortingen of aanbiedingen zijn. Het biedt mij een goed overzicht van lopende kortingsacties bij allerlei webwinkels! Dit maakt het online kopen van producten goedkoper en leuker!

Voordeel = altijd goed

Meer voordeel is altijd goed; zeker in deze tijd! Deze site faciliteert in je zoektocht naar een geschikt kado voor jezelf of anderen.

Voordelig

Veel korting voor grote sites zoals bol.com, just eat en vele andere

Goed bereik

Via Couponcode een kortingscode uitgezet, en die liep erg goed. Een goede samenwerking!

Gratis verzending

Ik heb laatst wat boeken besteld bij Bol en was op zoek naar gratis verzending. Gevonden op deze site en dus hoefde ik niks te betalen voor het bezorgen, ideaal!

Korting !!

Veel interessante aanbieding, met mooie kortingen!

Couponcode.nu

Zo makkelijk kan het zijn.

Ik bestel regelmatig kleding en boeken online. Je hebt tegenwoordig bij bijna elke webshop wel een mogelijkheid om een kortingscode in te voeren. Daarom ben ik eens gaan zoeken en toen kwam ik op deze site uit. Nu kijk ik altijd eerst even op deze site en meestal hebben ze wel een leuke actie!

Lekker goedkoop

Lekker veel voordeel kan je hier krijgen

Altijd handig

even een kortingskode scoren!

I love Korting

Goede kortingscodesite! Laatst bij Zalando schoenen besteld met een kortingscode van couponcode.nu. Ook andere codes aanwezig voor o.a. Dell en H&M of gratis verzenden bij Bol.com! Altijd fijn!

Veel kortingscodes

Voor veel van mijn online aankopen heeft couponcode.nu kortingscodes. Dit heeft mij inmiddels al vele euro's gescheeld. Ook navigeert de site erg prettig.

Geldbesparend

Toen ik voor een couponcode voor Bol.com aan het zoeken was kwam ik bij deze site uit. Dankzij hun kreeg hoefde ik geen verzendkosten te betalen. Handig!