Holder mig fra Sony Ericsson!
Min første Sony Ericsson var modellen T630. Jeg fik så dårlige oplevelser af SE T630 at jeg ikke købte flere produkter fra samme producent.
Hvad var problemet med tlf?
1: Joypadens virkede kun begrænset i 6-7 måneder før at den langsomt ikke virkede efter hensigten. Efter 1,5 år virkede den slet ikke.
2: Dens "usability" er ret dårlig. Ulogisk menu system og enormt rodet.
3: Dens ordbogen er svær at betjene i forhold til de andre mobil mærker som jeg har haft.
4: Kamera kvaliteten er mildest talt noget "beep". Der er utrolig meget støj/grums på billedet. Det giver ingen mening at have et kamera integreret i et produkt hvor kvaliteten er utrolig ringe.
Min konklusion er at SE ikke har haft tid til at teste sine produkter ordenligt før produktet blev lanceret på markedet. Selve tlf'en ligner noget som har kostet 50 dkk at fremstille og dens egentlige funktion lever ikke op til de 1300 dkk som tlf'en dengang har kostet. Det er ærgerligt at SE levere et så dårligt produkt på markedet, som giver et helt forkert første hånds indtryk, og det gør at jeg ikke skal købe flere SE tlf'er. Det skal siges at jeg købte tlf'en som ny engang i 2005 og den holdte kun i 1,5 år før at joypaden helt fik i stykker. Siden da, har jeg ikke haft flere tlf'er.