Review of Deviant Systems

Rated 5 out of 5 stars

Snel geleverd, mooi afgewerkt en correcte afhandeling garantieklus

Ik ben nogal een eigenwijze computergebruiker. Overal gezocht naar een configuratie die ik zelf in elkaar zou zetten als ik er tijd/zin in zou hebben. Een computersysteem koop je toch om er 4 a 5 jaar mee te doen en dat betekent je hem op een gegeven moment open sloopt en gaat uitbreidden/upgraden. Maar ja ik kon nergens mijn specifieke wensen kwijt.

Groot was mijn verbazing dan ook ik Deviant Systems tegen kwam en daar alle componenten tegen kwam die ik via Tom's Hardware ook al gevonden had. Zonder enige schroom en telefonisch contact met Deviant/Mark heb ik het bedrag via Ideal over gemaakt en binnen no time stond de computer thuis.

Normaal gooi ik mijn computers zelf in elkaar maar deze keer had ik daar geen zin in. Maar natuurlijk toen hij er stond wel even onder de motorkap kijken hoe alles er uitzag.....gewoon geweldig. Perfect bedraad en weggewerkt. Allemaal top kwaliteit onderdelen.

Maandje geleden begon ik rare fouten te krijgen. Programma's crashen, DVD's hebben bij de controle fouten, quickpar begint fouten te detecteren. Dan weet je weet het wel...geheugen naar de knoppen. Open maken en inderdaad die dingen worden veel heter dan ik gewend ben. Ok dan ga je het garantietraject in en dan hou je je hart vast. Geloven ze me wel of denken ze een en andere Jan doedel aan de telefoon te hebben. Moet ik langs komen, moet ik eerst de modules opsturen zodat hun ze kunnen testen. Met andere woorden ik zag al de beren die al zo vaak tegen gekomen ben. Alweer was mijn verbazing groot dat ik adequaat behandeld werd. Natuurlijk via Mark die helemaal niet moeilijk deed en naar alle waarschijnlijk door had dat ik niet uit mijn nek zat te kletsen. Hij begon meteen mee te denken en stelde uit zich zelf voor om eerst nieuwe module's toe te sturen en dat ik later de defecte zelf terug kunnen sturen. Kijk dat kan ik altijd enorem waarderen.....mensen die mee denken en die het probleem oplossen in plaats van een deel van het probleem te worden. In plaats van OCZ corsair geheugen modules gekregen...perfect.

Dus in het kort goede opzet van concept van de webwinkel, prima hardware en goede service.

Jan Carstens

November 5, 2010