Ongekende service en een uitstekend product
Na wat googlen op zoek naar een nieuwe PC uitgekomen bij Deviant Systems. In eerste instantie lijkt het of het assortiment beperkt is maar schijn bedriegt. Door de oneindige combinaties en extra opties kun je werkelijk elk systeem samenstellen wat je maar kunt bedenken.
Omdat ik wel met een PC kan werken maar nauwelijks verstand heb van de techniek wat mailcontact gehad met de heer van der Zanden van Deviant. Toen bleek dat Deviant niet zomaar een systeem wil verkopen. Ik gaf aan wat oudere games te gebruiken waarvan ik twijfelde of deze onder Windows 7 zouden draaien.
De heer van der Zanden ging zo ver dat hij demo's van deze games zelf installeerde en checkte of alles goed werkte. In combinatie met mijn andere wensen voor de PC gaf hij na enkele dagen een advies aangevuld met tips voor installatie van software.
Op mijn opmerking dat ik dit uitgebreide testen uiteraard wilde vergoeden werd gereageerd met "dit hoort erbij, dit is onze service".
De PC draait inmiddels uitstekend, is snel en doet absoluut wat is beloofd op het gebied van prestaties.
En de service houdt niet op na de verkoop, vragen of problemen kunnen worden gemaild en worden zeer snel, soms binnen het uur, al beantwoord.
Absoluut een bedrijf wat aan te raden is als je een goede en snelle PC wilt om te gamen, met muziek bezig te zijn etc. En het mooie is dat de prijs reuze meevalt en dat je geen voorgekauwd fabrieksapparaat krijgt waar je niets aan kunt (laten) aanpassen.