Service krijgt weer een nieuwe betekenis!
Deze review is uit naam van Frans, uit Abcoude,
Als fanatieke FSX piloot wilde ik eindelijk eens hardware aanschaffen die aan al mijn verwachtingen zou voldoen. Heb mij her en der goed laten informeren en kwam tot de slotsom dat daar wél een fors prijskaartje aan zou hangen. Dus toch maar gekozen voor een redelijk geprijsd systeem van Alternate. Tien dagen levertijd. Na tien dagen: de GTX580 was net vandaag binnengekomen.
Oh, mooi, dan morgen in huis? Nee nog zes dagen. Na vijf dagen "Morgen in huis?" Nee, moet iemand nog met u bellen omdat de (goedkope) offerte niet klopt.
"Nou nee, annuleert u de opdracht maar en stort per omgaande het geld terug op mijn rekening. Dat deden ze, moet gezegd, wel snel.
Opnieuw een zoektocht op Internet. Daar kwam toch al snel GameComputers.nl bovendrijven:
Overzichtelijke website.
Een gewoon telefoonnummer in plaats van een betaalnummer.
Een eerste gesprek om even te testen of dat ook goed bereikbaar was.
Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk en die eerste
indruk werd ook meteen waargemaakt. Mijn Epical X79 Extreme werd binnen 3 dagen geleverd!
Na meer dan een week had ik alle programma's geïnstalleerd en het was een genot om mee te vliegen. Alle schuiven naar rechts, met de PMDG 737NGX en REX weermodule.
Zo'n twee weken probleemloos, totdat het scherm bevroor. Niet leuk, maar kan altijd een keer gebeuren. Maar het ging van kwaad tot erger. Hele weekend bezig geweest met het zoeken van een mogelijke oorzaak. Voor een leek niet
te doen en dus maandochtend meteen contact opgenomen met Mark. Wat mij
meteen opviel was dat ik niet de standaard opmerking kreeg te horen van:
"Heeft u soms zus of zo gedaan" maar gelijk: "Dat gaan we oplossen" waarna
er gelijk via Teamviewer werd ingelogd en testprogramma's werden gedraaid.
Toen die inderdaad een probleem opleverde, kwam Mark nog diezelfde middag
vanuit Ede naar Abcoude met een andere GTX 580 kaart.
Na een uur testen, ging die ook fout. Of hij de computer mocht meenemen om
deze op de zaak verder te testen. Maar natuurlijk!
Woensdag het verlossende woord: fout in de BIOS en opgelost.
Computer werd dezelfde avond nog teruggebracht.
G E W E L D I G E S E R V I C E !