Review of Deviant Systems

Rated 5 out of 5 stars

Geweldige service en snelle levering

Mijn oude pc kon de nieuwere spellen niet meer en besloot deze keer voor een game pc. Ik was al een tijdje bezig met rondsurfen en vergelijken, zo ook op gamecomputers.nl. Qua prijs en het uitgebreide assortiment aan hardware maakte dat ik daar mijn nieuwe game pc heb gekocht, de Axon Revolution met een paar aanpassingen. Ik bestelde de pc op een donderdag namiddag en de volgende dag rond 6 uur in de avond kreeg ik een telefoontje, of het gelegen kwam dat de pc die avond bezorgd kon worden, werd dus zelfs persoonlijk bezorgd! De snelheid van mijn bestelling deed me bijna van mijn stoel vallen, geweldig! Dezelfde avond alles op de harde schijf. Natuurlijk ook de games. Ik wist dat mijn oude pc wat verouderd was maar niet dat het zo erg was. Zodra ik wat nieuwe games speelde liet de Axon zien waar ik op hoopte en zelfs heel veel meer. Snelheid, kleuren, reacties, een echt game monster pc.
Voor de lezer, mocht je een game pc willen kopen dan raad ik je ten zeerste gamecomputers.nl aan! 1 nadeeltje, gamen is weer een beetje verslavend :)

April 16, 2013
Unprompted review