We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (1,078)

Een geweldige service

Discount4pets is een prima bedrijf met een uitstekende service. Bestelling was snel in huis en keurig verpakt. De betaling ging veilig via ideal. Volgende bestelling voor hondenvoer gaat weer bij Discount4pets.

Heel goed

We hebben voor het eerst wat besteld,snel en makkelijk

prima webwinkel!

Vandaag besteld volgende dag in huis helemaal waar!
Prima geregeld, keurige site, netjes afgehandeld.

Review by confirmed purchaser

Wel gekregen maar beetje vreemd.

Enige minpunt is dat het pakket een heel eind verderop bezorgd werd. (wij op nr. 40 en bezorging zogenaamd. bij buren op nr 28). Dat lijkt mij niet de bedoeling.

Zonder DPD heel fijn!!

Helaas maakte DPD er bij mij echt een zooitje van. Afspraken veranderen etc. Op een gegeven moment hadden ze het ergens op een depot gelegd. Gelukkig pakte discount4Pets dit heel discreet op en verzonden het nogmaals. Zonder problemen, in de herkansing heb ik het pakket dan mogen ontvangen. discount4pets verleende goede service, jammer dat ze een contract hebben met DPD

Snelle en correcte levering

Alles prima, alleen jammer dat je niet achteraf kunt betalen zoals elders. En je moet redelijk veel bestellen voor gratis verzending. Verder een prima webshop.

Review by confirmed purchaser

Tot de laatste bestelling zeer goed, de laatste bestelling minder.

Tot nu toe goed en vlot geleverd. Bij de laatste bestelling heb ik een frisbee besteld stond op de site op voorraad en vervolgens is hij niet leverbaar.
Dit vind ik er vervelend.

snelle levering en netjes

het bestellen ging erg makkelijk en ik had het erg snel in huis ook het achteraf betalen is erg goed geregeld. De prijzen bevallen me ook hij is voordeliger dan andere sites. Zeker een aanrader

Review by confirmed purchaser

De klant heeft altijd het nakijken..

Ik baal ervan dat als ik iets vergeet te bestellen dat dit niet aan te passen is, dit ondanks dat ik gelijk na de bestelling een email gestuurd heb. Hier heb ik dus last van want opnieuw bestellen met extra verzendkosten gaat niet want het bedrag blijft onder de 10 euro en dan willen jullie niet eens verkopen. Vervolgens ontstaat er bij jullie een fout, een product stond bij het bestellen als leverbaar en blijkt bij aankomst van het pakket op nalevering te staan. Het maakt niet uit wie de fout maakt, ik ben altijd degene die er last cq ongemak van heeft. Erg jammer.

Perfect

Zeer goed en snelle levering

Prima

Vlotte verzending

super!!!

prima tot uitstekende service en goed product.
iedereen aan te bevelen.

Simpel en snel

Snelle levering, makkelijke site. Zoals het hoort.

Vriendelijke meedenkende klantenservice

Nadat het pakket niet bezorgd kon worden na ik zelf contact op om te vragen waar mijn pakket bleef. Klantenservice was vriendelijk en meedenkend. Na een dag had ik het pakket op een ander adres binnen.

Review by confirmed purchaser

Goede prijs, kwaliteit en topservice

Ik bestelde de in mijn visie goedkoper dan elders bakken en betaalde. Wow, wat een service,die waren er wel héél vlug. Dank, dat is voor herhaling vatbaar.

Review by confirmed purchaser

onduidelijk oncompleet en niet vers

De bestelling die ik had gedaan kreeg ik in twee keer binnen dat kan gebeuren alleen de reden was dat het niet op voorraad was terwijl de website zelfs een dag later nog aangaf dat er nog 72 aanwezig waren ik wou er maar twee. Toen ik de tweede levering binnen kreeg, in een slechte verpakking, het ging om vlees en dit was gewoon met de post meegestuurd die daarna natuurlijk in de zon vervoerd waren worden en bij opening zo warm waren dat mijn katten weigerde het nog te eten. ok niet duur maar wel slecht.

Review by confirmed purchaser

Goede levering voor goede prijs

Prima geregeld. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Super

Snele levering en netjes verpakt topie!!!!!!!!.

Het lekkerste !!!

Volgens mijn katten is Gourmet Diamant Rundvlees het lekkerste dat er is !!
Jammer genoeg is het bijna nergens meer te koop.
Wat fijn dat ze het hier nog wel hebben.
Ik weet niet hoe ik het mijn katten uit moet leggen als het er niet meer is ;-)
Geweldig Discount$Pets !!

Review by confirmed purchaser

Goedkoop, jammer van de late levering

Normaal zeer tevreden, maar nu te late levering, terwijl op de site staat voor 3uur besteld volgende dag in huis. dus dat was wel erg jammer....... Verder goedkoop en goed verpakt.

Bestelling

Alles zat er in, snelle service en goeie prijs kwaliteit verhouding..

Snel - Netjes - Duidelijk

Zal zeker vaker bestellen , 100 % Webshop

Review by confirmed purchaser

Goed product voor een goede prijs.

Mijn levering was erg snel binnen en helemaal naar wens.

Review by confirmed purchaser

ik heb een dispenser gekocht voor kattevoer, twee zelfs, maar het systeem werkt absoluut niet.

Dit systeem kan ik niet aanraden om te kopen. De kattebrokjes zitten in een soort silo, met een opening aan de onderkant waardoor een voerbakje aangevuld zou worden als het niveau te laag staat. Soort van communicerende vaten-idee. Maar er ontstaat filewerking in de silo, waardoor de kattebrokjes niet doorstromen. Alleen wanneer je in de opening gaat roeren met je vinger, of eens flink schudt, dan komt er wel weer wat. Maar ja, dat doen mijn katten niet zelf als ik een weekendje van huis ben ...

levering verliep erg vlot

halsband, kwaliteit is goed. Tip: maak het klitteband wat langer, dan kan de riem inderdaad ook in de uiterste stand staan. Dat lukt nu niet!

berg tevreden

en erg tevreden over de grote krabpaal, en de poes is er erg blij mee,
Alles werd de volgende dag al afgeleverd, hartstikke bedankt

Review by confirmed purchaser

Prima service, goede kwaliteit en snelle levering!

Zoals de titel al zegt....
Daarnaast worden de producten goed beschermd geleverd.
Klein minpuntje, sommige afbeeldingen wijken af van de werkelijkheid en bij sommige producten zou voor de duidelijkheid een uitgebreidere productomschrijving mogen staan.

Snel binnen!

Zaterdag besteld en dinsdag in huis! Super snel goed verpakt en alles zat er in.

voedsel!

snel bezorgd in prima staat

altijd snel en goed!

Iedere bestelling wordt snel en kloppend geleverd.

Snel en betrouwbaar.

Ik vindt discount4Pets makkelijk in de bestelling, alles is overzichtelijk en snel te vinden. Verder is er voldoende keuzemogelijkheid. De bestelling wordt snel geleverd en als er eens iets fout gaat wordt het snel en vriendelijk herstelt. Ik bestel zeker nog vaker hier.

Goed.

alles is goed aangekomen en was van te voren al gemeld dat 2 producten niet op voorraad waren en na 31 mei nagestuurd zouden worden. Dus hopelijk gaat dat nog gebeuren.

Geweldig!

I always order from Discount4Pets and always get great service, fast delivery. Thank you very much! simply fantastic :)

Review by confirmed purchaser

snelle service, goed product en prettig geprijsd

Ik ben een regelmatig terugkerende klant van Disount4Pets en tot nu toe ben ik elke keer niet teleurgesteld in mijn aankopen. De producten zijn allemaal van prima kwaliteit en ze zijn ook nog eens fijn geprijsd. Kortom ik ben fan :-)

goede service

Wilde een nieuwe kattenmand aanschaffen. Kwam op jullie site terecht en kon snel een mooie mand vinden. Nu nog de kat overtuigen dat hij er ook in kan slapen;-} meestal ligt hij op de ,ingedrukte, mand te tukken. Zijn idee.....

Review by confirmed purchaser

Snel geleverd maar niet alles...

Had graag geweten wanneer het vervolg eraan komt. Voor de rest correcte levering

Review by confirmed purchaser

Snelle levering, goed product!

Een snelle levering en een goed product. Jammer dat de maten niet op de site stonden. Het was dus gokken of het paste. Helaas iets te groot, dus zal hem zelf op maat moeten maken.

Review by confirmed purchaser

Altijd snel geleverd tegen een lage prijs.

We hebben nu al een aantal keren het voer voor onze hond bij Discount4Pets gekocht en steeds tot volle tevredenheid. De artikelen worden de volgende (werk)dag al geleverd en altijd tegen voordelige prijzen. Een echte aanrader!

Zeer tevreden.

Mijn bestelling werd snel en netjes bezorgd en de prijs viel ook nog eens erg mee!

Review by confirmed purchaser

Goede snelle service, vervoerder laat te wensen over

Qua service en snelleheid van verzenden top, verpakking prima. Vervoerder DPD laat te wensen over.
Bij melding van een probleem snelle en goede actie en reactie