[REPLY]
Konsulenten kunne ikke komme på aftalt tid, så han fik tilladelse til at måle op, selv om vi ikke var hjemme. Der var så ikke tid til at vejlede os omkring, hvilke købet, opsætningen og det der efterfølgende skulle færddiggøres for egen regning.
Man skal nemlig være opmærksom på, at det kun er en meget simpel montering, der er tale om - uden tilslut at strøm og uden efterbehandling af blotlagt murværk m.m.
Efterfølgende sendte de så et par tyskere til monteringen. Hvilket ikke var særlig smart, da vi ikke er specielt gode til tysk.
De smadrede i øvrigt vores garagelampe, men "glemte" at nævne det.
Vi bestilte en tilhørende indgangsdør. Men de isolerede ikke dørrammen ordentligt, så vi i ca. 1 måned måtte leve med utætheder, der ikke var regntætte.
Garageporten skulle også efterjusteres, så den sluttede tæt til.
Alt i alt en dårlig oplevelse. Men produkterne fungerer dog nu. Derfor får de alligevel 2 stjerner.
Har allerede anbefalet Krispol til bekendte, da dette firma var en stor positiv oplevelse. Jeg havde indhentet pris fra flere, men havde et problem med ekstrem lav frihøjde. Krispol kunne klare den lave frihøjde - det kunne de andre ikke. Endda til lavere pris og med et serviceniveau helt i top.
Efter jeg sendte en mail til dem, om de kunne levere en port her, gik der mindre end 24 timer før de kontaktede mig telefonisk. Et par dage senere kom der en mand og tog mål, og dagen efter kom et meget godt tilbud.
20 dage senere blev porten leveret og installeret af en meget dygtig montør, det tog ham godt 3 timer at pille den gamle ned, montere den nye og rydde op efter sig. Og det er endda selvom vores garage ikke følger de gængse mål for garager.
Alt i alt en virkelig god oplevelse, og kan kun anbefale krispol.dk til andre der mangler en pæn og god garageport.
Sendte pris forespørgsel via mail.
Blev ringet op inden der var gået 24 timer.
Inde 3 dage kom en der tog mål til porten.
I løbet af få dage havde jeg 2 forskellige tilbud på 2 forskellige porte.
Vi bestemte os for den ene, og inden for 24 timer havde vi en aftale i hus.
Pga. snevejret blev det udsat fra fredag til mandag, men sørme om ikke der kom 2 mand allerede lørdag og i løbet af kort tid havde vi den flotteste port.
Super service og super venlig betjening og vejledning.
Anbefaler hermed Krispol og personale på det varmeste.
Vi elsker vores nye port :-)