We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (232)
www.legogsport.dk

Nem bestilling og hurtig levering

Nem handel, billigste pris for varen sammenlignet med mange andre netbutikker, og hurtig leverance. Kan klart anbefales.

Review by confirmed purchaser

Ingen problemer af nogen art, og hurtig levering

Overskuelig hjemmeside. Det tog mig 2 minutter at bestille og betale mine varer. Levering med dags varsel og efter de foreskifter jeg havde bedt om

Hurtige levering!

Super hurtig levering, varen var leveret efter en dag.

Review by confirmed purchaser

Det er en super god og billig hjemmeside hvor både skoler og private kan købe.

Jeg har købt et alive bord som min datter har ønsket siden hun prøvet det i sfoén nu vil jeg overraske hende med det i julegave.

Selve det at skulle købe det var lidt svære.
Jeg var først inde på www.europlay.dk og fik det i kurven og skulle så betale.
Jeg skulle betale med visa electron og hvad jeg ikke vidste så kunne man ikke betale med det i europlay selvom den satte et grønt flueben ud for kortnr osv. men den blev ved med at skrive et kortnr. var forkert så jeg prøvede ialt 5 gange ind til jeg til sidst ringede ind til europlay hvor jeg fik afvide at jeg skulle gå ind på legogsport.dk for at kunne købe det med electron.
Det gjorde jeg men var lidt skuffet over at der ikke stod nogen steder at man skulle over på en anden side for at kunne betale med speciel kort. Men hun var meget hjælpsom hende jeg snakket med i tlf og beklagede mange gange og ville se om der kunne komme en note på europlay om at man kun kan betale med dankort der og at man skal på legogsport for at betale med alle kort .

super service

Super service og let tilgængelig hjemmeside!

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering men ikke afleveret på aftalt sted

Dejlig hurtig levering men syntes det er træls når I skriver ang. levering at hvis der ikke er nogen hjemme at man så skriver hvor man gerne vil have at pakken bliver stillet, og så den bare bliver stillet foran vores hoveddør og jeg havde skrevet at den skulle stilles på terassen.

Reply from www.legogsport.dk

Hej G,

Jeg er glad for at varen kom hurtigt frem, men er naturligvis beklageligt at pakken blev stillet et andet sted end det som var angivet.

Vi hører heldigvis kun meget meget sjældent om problemer af den art, så tænker det må skyldes en sjælden svipser fra chafføren.

Med venlig hilsen,
Mikkel
Leg & Sport

Nemt og hurtigt

Nemt at bestille. Varen kom hurtigt. Alt fungerede

Legende let

Det er legende let at finde og bestille hos leg & sport og de leverer hurtigt ... Nemt og bekvemt....

Levering til tiden

Nem bestilling og levering som aftalt. Kan kun anbefales...

fuldstændig problemfrit

Meget hurtig levering.

Review by confirmed purchaser

Det var super nemt og hurtigt

Varen var på lager og blev sendt dagen efter vi havde bestilt den.
Nemmere kan det ikke være.

super hurtig levering

Hej

vi bestilte vores vare via den nemme web shop. betaling gik hurtigt og lige som forventet, samt levering kom 1 1/2 dag efter vores bestilling, meget positiv oplevelse.

nem Handel fra Leg og Sport

super nem at handle med og fin ekspedetion.

hurtig respons

Har kun brugt leg og sport en gang men det kunne ikke være bedre.
Bestilte varerne kl. 14 modtog dem dagen efter kl.11 med gls

nemt og hurtigt

jeg er fuldstændig tilfreds med mit køb hos Leg & Sport

Perfekt handel

Flot cykel, super hurtig levering.
Jeg kan varmt anbefale Leg & Sport og jeg handler her gerne igen.

Review by confirmed purchaser

Lynhurtig levering og god service

Jeg kan varmt anbefale at købe varer hos Leg og Sport

Review by confirmed purchaser

Det er absolut ikke sidste gang vi har handlet hos Leg og Sport - super god service og vejledning - samt rigtig hurtig levering! Mange tak!

Review by confirmed purchaser

Supergod site - hvor alt har fungeret :)

Man kan nemt og bekvemt købe varer hos dem. Bestilte varer en søndag eftermiddag, mandag formiddag fik jeg mail om at varerne er afsendt, og tirsdag modtog jeg/vi samtlige varer uden problemer.
Et site jeg vil benytte igen en anden gang, da alt er gået glat og uden nogen former for problemer.

God service og hurtig behandling

God service og hurtig behandling

Super godt!

Utrolig god kundeservice - levering allerede næste dag. Upåklageligt :)

hurtig personlig service

Vi fik lovet en levering dagen efter bestilling efter god telefonisk kontakt. og næste dag havde vi vores fede løbehjul i hus.
Kan kun sige god for jer

Review by confirmed purchaser

Jeg fik hvad jeg søgte med hurtig levering

Kan anbefales uden problemer. ;))

Intet at klage over

Nemt at bestille og hurtig levering uden problemer.
Vil anbefale LEG & SPORT til andre.

Mega NICE!!

Ganske godt.

Super betjening

Det er et super hjemmeside at handle på, det er ikke sidste gang

Pålidelig

God hjemmeside - hurtigt og korrekt levering

Perfekt

Det hele gik som smurt, kunne ikke gøres bedre.

Review by confirmed purchaser

Fin og hurtig behandling.

Utrolig fin og hurtig behandling, varen stod i min carport som ønsket dagen efter, bedre kan det ikke være.

Det virker som det skal

Det virker som det skal

Review by confirmed purchaser

Ikke noget at sætte en finger på :-)

Er supertilfreds med hele forløbet, leveringstiden blev mere end overholdtnog pakken nåede frem i fin tid før den skulle bruges som gave. Højt informationsniveau så man hele tiden ved hvor langt ordren er i processen.

Hurtig betjening

Fik hvad jeg bestilte og det blev leveret hurtigt.

Review by confirmed purchaser

super service i en snæver vending

Jeg havde skrevet forkert lev. adresse, iht min egen adresse. den blev sendt retur med gls, og derefter sendt ud til min rigtige adresse inden for 24 timer. Det hastede da den var en fødseldagsgave. derfor SUPER service

Super

Min pakke kom til tiden, og da jeg så at den ene skøjte var i stykker, var I hurtige til at svare tilbage.

Review by confirmed purchaser

Har bestilt to gange hos LEG & SPORT og gør det gerne igen....

Jeg har bestilt rulleskøjter to gange hos LEG & SPORT og må sige at, bestillingen levede fuldt op til forventningerne, både til leveringen og til produktet. Første gang jeg bestilte rulleskøjter, var jeg lidt i tvivl om, hvilken størrelse jeg skulle bestille. Jeg ringede til LEG & SPORT og oplevede en engageret medarbejder, der virkede oprigtigt interesseret i, at jeg bestilt det helt rigtige. Jeg bestilte varen over middag en mandag og pakken kom efterfølgende dag med posten. Jeg kan derfor varmt anbefale andre, at bestille hos LEG % SPORT.

Absolut pålidelig

Bestilte en vare. Varen blev modtaget hurtigt. Der manglede en del af varen. Kontaktede firmaet der beklagede og reagerede hurtigt ved at fremsende den manglende del. Helt igennem et pålifeligt firma.

Review by confirmed purchaser

lever op til de bedste forventninger

Perfekt nethandel

Leveret til forkert adresse

Huritg levering og ok vare, men blev dog ringet op af et ærligt ældre ægtepar der havde fået leveret pakken til deres adresse men kunne se at varen var til os.

Reply from www.legogsport.dk

Hej Tina

Jeg beklager at din pakke kom på afveje, men glæder mig den alligevel nåede frem, takket være gode mennesker.

Vi er meget opmærksomme på at hurtig og pålidelig levering er en super vigtig parameter når folk handler på nettet. Vi er derfor i løbende dialog med både PostDanmark og GLS, og bruger rigtig mange kræfter på at bringe fejl ned på et absolut minimum. Og som man kan se her på Trustpilot er der heldigvis meget langt imellem de kedelige opvelser.

Mikkel
Leg & Sport

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering. Ingen problemer!

Hurtig levering. Alt i orden. Ingen problemer!

Super

Ingen problemer. Hurtig levering.
Kan anbefales. :-)