[REPLY]
Jeg har kun købt varer hos malgodt.dk en gang, MEN jeg kommer helt sikkert til at købe varer der igen! Jeg købte varer hos dem en sen eftermiddag, jeg overførte beløbet over netbank - og wupti, 26 timer efter stod en utrolig venlig mand i min dør med mine varer! Det kalder jeg fandme god service :-) Tak for handlen, malgodt.dk :-)
Vi skulle male huset, men vidste ikke hvilken maling der var mest optimal at bruge, derfor forhørte vi os hos Malgodt som var hurtige til at hjælpe. Vi endte med at bestille en søndag aften og allerede mandag blev malingen leveret.
Bestilte varen kl. 8.57. Blev ringet op kl. 9.20 og fik en snak om den pågældende maling samt levering. Varen blev leveret til døren kl. 13.45. Malgodt.dk er et super forbillede for alle online forretninger. Tak!
Tak for god og hurtig råd og vejledning med, hvordan jeg skal løse opgave med kalk på vægge i brusekabine.
Bestilte varer sent om aften, afhentede allerede næste formiddag - sådan skal det gøres - hurtigt og effektivt - flot.
Glæder mig nu til at gå i gang med at male og få et flot resultat.
Kan kun anbefale malgodt.dk til andre.
Mvh., Per fra Greve
Hurtig og korrekt levering er altid godt, men jeg blev meget positivt overrasket da jeg købte på malgodt.dk. Meget hurtigere levering end jeg havde forventet, samt rigtig god kundeservice.
Jeg kan kun anbefale malgodt.dk, og handler der helt sikkert igen :-)
/Tinna
Skulle bruge råd til at male nogle vanskelige knaster på to sydvendte terrassedører. Fik god online rådgivning og blev guide til de rigtige produkter.
Gennemførte bestillingen online og hentede selv varerne samme dag.
Fik min maling leveret allerede 2 timer efter at den var betalt da jeg fortalte at jeg gerne ville have det inden weekenden. Det var ikk noget problem.... De er så venlige og meget hjælpsomme. Vil i al fremtid købe og henvise til margodt! Mange tak for de gode råd, min lejlighed er så fin nu :)
Jeg bestilte varer sent søndag aften, fik dem leveret mandag eftermiddag. Samtidig ringede de mandag formiddag, for at tjekke om der var nogen hjemme eller om de måtte stille varerne et sted på leveringsadressen. Go og hurtig service..
Jeg havde via Groupon, købt et værdibevis, som gjorde at jeg fik procenter på deres varer. Så da jeg stod og skulle bruge lidt rådgivning, havde jeg ingen forventninger overhovedet. Jeg fik den bedste service hurtig tilbagemelding og tilmed skaffede de noget maling fra en leverandør, som de slet ikke forhandler - bare for at kunne hjælpe. Jeg vil klart anbefale mal godt til andre.
Jeg skulle stod og skulle bruge 20 l heldækkende udendørs maling og faldt tilfældet over malgodt.dk. Da jeg i forvejen kendte malingens kvalitet (PP Mester Maling) og priser samtidig var gode, bestilte jeg med det samme. Der kom straks en personlig bekræftelse med oplysning om hvor og hvornår jeg kunne hente malingen (jeg havde valgt selv at hente, da jeg bor tæt ved et af deres lagre).
Efterfølgende fik jeg behov for at ændre lidt i bestillingen (anden farve og malingstype) og var spændt på om det var muligt. Det skete uden problemer overhovedet.
Yderst god service. Kan kun anbefales.
Skulle bruge noget 80L træbeskyttelse, magen til noget som oprindeligt var leveret af tømrer.
Fandt samme maling hos malgodt.dk på tilbud, 250 kr. billigere pr. 10L, end hos tømreren.
Kontaktede malgodt.dk, da den viste spand ikke hed helt det samme, som dem vi havde stående. Viste sig være noget omkring toningen og at de kunne leveres til samme pris.
Efter bestilling, blev jeg kontaktet omkring en pinsel, hvor de foreslog en alternativ og bedre pinsel til det maler arbejde der skulle udføres. Fik denne med uden beregning.
Malingen blev leveret til afhentning næste dag, via en lokal grossist i Odense.
Super service og priser. Ekstra plus for reaktionen omkring pinslen.
Handler gerne her en anden gang.
Jeg har købt spærrende maling hos Malgodt. Skulle bruge noget der kunne sørge for at nikotinen ikke slog igennem malingen. Fandt dette og til en rimelig pris. Det bedste var næsten servicen - fik online kundeservice direkte fra deres side, og de hjalp mig med at vælge den rigtige maling.
Køber helt klart der næste gang.