[REPLY]
On todella suositeltava hankintapaikka. Ei moitteen sijaa.
Hyvin toiminut, tuotteet tulevat nopeasti ja hinnat ovat edullisia.
Todella kattava valikoima tarvikkeita. Jos täältä ei löydy, niin ei kai sitten mistään... Ja toimitus kotiin on mukava yllätys. Suosittelen!
Tilasin uuteen Lumia 820 puhelimeeni suoja laukun. Ennen sitä kävin useassa liikkeessä kysymässä suojalaukkua 820:lle , mutta niitä ei ollut vielä saatavilla, koska puhelin malli oli niin uusi.MyTrendyPhonella oli jo sellaisia laukkuja.Laukku saapui kotiini muutamassa päivässä ja se oli tosi hyvä laatuinen ja kohtuu hintainen. Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen sekä palveluun. Erinomaista
Sekä itse tilaus että toimitus hoitui kitkatta, edullisempi kuin ruokakaupan elektroniikka.
Olin yllättynyt kun posti toi paketin näinkin nopeesti jos tilaan maanantaina illalla niin keskiviikkona on kotona. Tätä paikkaa voin suositella oikeen lämpimästi ja löytyy varaosia oikeestaan kaikkiin kännyihin.
Tarkistin asiakaspalvelustanne ennen tilaamistani, että sopiiko ko laturi varmasti Canon Ixus 240Hs kameraan ja vastauksena sain vakuutuksen, että sopii. Laite, jonka sain, oli täysin väärä, enkä korjauspyynnöstä huolimatta ole saanut oikeaa laitetta. Väärän lähetyksen olen palauttanut teille takaisin. Nyt siis haluan joko oikean laitteen tai vaadin teitä palauttamaan maksamani rahat takaisin.
Ensi tilassa.
Irja Salakka
02.05.
Kun oikeaa tuotetta ei ilmeisesti löytynyt, MyTrendPhone palautti asiallisesti rahani tililleni. Taidan uskaltautua käyttämään ko. nettikauppaa myöhemminkin.
Ratkaisin ongelmani muuta kautta.
Irja Salakka
Olin erittäin yllättynyt kuinka nopea toimitus oli! Yleensä kännykkäkuoret menen suoraan kaupasta hakemaan mutta kuulin että teillä oli erittäin nopeaa palvelua! Ei tämä awesome palvelu jäänyt vielä siihen! Itse tuotteet mitkä tilasin oli 1 sika halvat 2 erittäin laadukkaat! Kokonaisuudessaan tulen kyllä jatkossakin tilamaan varmaan kaikki kuoret teiltä. 10+!
Kaikki ok! Tilaamisen helppous, toimituksen nopeus.
Nopea palvelu, jossa palveltiin myös asiakasta. Kerrottiin tilausten vaiheista ja muutoksista aikatauluihin myös asiakkaalle. Kaikenkaikkiaan esimerkillistä toimintaa, olen erittäin tyytyväinen.
Aimo tässä hei!!!
muutaman tilauksen teiltä tehneenä annan arvosanaksi täyden kympin!!!
Joustavaa, nopeeaa ja kätevästi tuotteet kotiin asti!!
Kiiiittooos!!!
Ensimmäinen tilaukseni ja sujui ongelmitta. Tuotteet tulivat nopeasti ja kaikki mitä tilasinkin. Palvelua varmaankin tulee käytettyä jatkossakin ja voi suositella muillekin.
Vaivatonta tilata ja paketti tuli perille nopeammin kuin useimmilla kotimaisilla yrityksillä, siis ihan parissa päivässä kiitos!
Todella nopeaa kaupankäyntiä , varmat ja nopeat toimitukset.
Tuote vastasi netissä näkemääni tuotetta ja toimitusaika oli todella nopea.
Alkuperäinen muste, edulliseen hintaan nopealla toimitusajalla - vaikea kuvitella tämän parempaa palvelua!
Kännykän akku tuli huippunopeasti perille - kiitos!
löysin tuotteita, joita en tienyt olevan.
Nopeaa toimintaa ja asiallista viestintää
Tuotteet olivat juuri sellaisia kuin niiden kuuluukin. Mukava, kun toimittivat tavarat niin nopeasti.
sai sen mitä oli tilannut ja nopealla toimituksella.
miksi maksaa 24% alv jos kamat kerta tulee suomen ulkopuolelta. nättiä, todellista yrittäjyyttä
Tilaus netissä helppoa ja toimitus ERITTÄIN NOPEA!
Kaikki toimi kuten pitikin. Helppoa, vaivatonta ja nopeaa.
MTP nettikauppa on ihana keidas, kaikkea mitä haluat hemmotelleksasi itseäsi ja puhelintasi.
Vähän kuin pukisi puhelimelleen identiteetin,
hej minä olen tämän tyylinen.
Hintatasoja on monta joka kukkarolle.
joo melkein hyvä
Tarvitsin avuksi saksia.
En voi moittia. Jatkan tilaamista tästä puljusta!
Mahtava paikka..halpaa ja toimitus tuli nopeasti...hommaa täältä jos haluat tuotteen nopeasti ja halvalla...
Ihan hieno juttu, kun halusin tyttärelleni antaa tablettisuojuksen. Tilasin ja maksoin sen ja he lähettivät sen tyttäreni osoitteeseen. Se saapui sinne aika pian ja kaikki olivat tyytyväisiä.