We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (502)

TIP TOP

Guldsmykket - første, men absolut ikke sidste gang jeg handler hos jer. Jeg har oplevet en super super god service ifm min bestilling, hurtig ekspedition. Mange flotte og spændende smykker til en rimelig pris. Vil klart anbefale jer til andre.

Super hurtig levering

Jeg var inde på hjemmesiden om søndagen hvor jeg så det ur som jeg havde drømt om længe, så jeg betsilte det tirsdag formiddag og onsdag middag sad det på min arm, det var sgu hurtig levering.

Riepels.dk v/ NoShop.dk

Bedste service til dato :)

Vi har fået nogle super smukke ringe og har fået den allerbedste service nogensinde kan varmt anbefale at handle her og er sikker på vi kommer til det igen :) tusind tak for den bedste service vi til dato har oplevet :)

Wow!

Aldrig har jeg oplevet så hurtig levering! Jeg bestilte to Prøv Lykken Spinning Rings i går, og de lå i postkassen i dag. Og så er de bare SÅ fine!

Det var tilmed super nemt at få ændret sin ordre. Jeg havde ombestemt mig mht. ringenes størrelse og skrev og spurgte, om min ordre kunne ændres. Inden for en time fik jeg svar om, at min ordre var ændret.

Flot!

Riepels.dk v/ NoShop.dk

Jeg skriver om skiven_URSKIVEN.

Der skal du prøve at handle.Det kan jeg virkelig anbefale.Jeg bestilte onsdag aften og allerede fredag morgen, inden jeg var stået op, var min pakke her.Det var rigtig dejligt at pakke ud til morgenkaffen.Og så det bedste!!! PRISEN den er bedre end alle andre steder jeg har set.Selv om jeg glemte at få trukket de 5%.

Review by confirmed purchaser

"Lille fejl på webshop", men rettet til UG..

Jeg fandt et lækkert Ingersoll ur i shoppen, men billed og tekst henviste til to forskellige ure. Da jeg gjorde opmærksom på dette, modtog jeg straks mail om, at såfremt jeg ikke modtog det ønskede ur, kunne jeg straks returnere det, uden udgift for mig, og at man ville forsøge at rette fejlen hurtigst muligt.
Jeg fik det rigtige ur, så alt var o.k.
Efterfølgende modtog jeg mail om, at det pågældende ur midlertidigt var taget af webshoppen, indtil det var muligt at rette "fejlen", og man takkede for at jeg havde gjort opmærksom på denne. Alt i alt.... Rigtig fin service, og trods flere mails, altid i rar og venlig tone.. Jeg handler gerne hos Urskiven igen..

Review by confirmed purchaser

Perfekt og meget personlig betjening

Jeg har nu handlet med Guldsmykket.dk 2 gange inden for de sidste par måneder og må sige, at det har været en fornøjelse at blive betjent (via Chatten på nettet) som stod man i en fysisk butik. Jeg vil absolut anbefale Guldsmykket.dk og vil bestemt benytte butikken næste gang jeg skal købe smykker.

God kundeservice

God service, hurtig levering, høflig at snakke med over telefon.

Befriende nemt...

Bestilte en ring på nettet,og den kom 2 dage efter...!!

Nemt, hurtigt og billigt

At finde et smykke til halv pris, kan kun gøre alle glade.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og super service :-)

Det var en hurtig levering og en super service, her vil jeg klart vælge at handle igen :-)

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og nem bestilling

Godt sted at handle

Review by confirmed purchaser

Fin nethandel - med hurtig betjening

Fungerede super fint! Kontaktede guldsmykket.dk da jeg havde fået bestilt en forkert farve. Der blev bare sendt en ny - og den 'forkerte farve' blev returneret. Fin og hurtig service!

Lang leveringstid.

For lang leveringstid.
Pakken ble sendt som brev for en uke siden. Normal forsendelsetid med posten er ca 2 dager. 2 dager igjen til jul. Hvis ikke pakken kommer i morgen må jeg gå her hjemme og kjøpe gaven og heller returnere pakken som skal være sendt.

Review by confirmed purchaser

God og meget hurtig effektuering af bestilling.

Virksomheden giver indtryk af at være særdeles serviceminded.

fremragende

det er et super sted at handle,god servise,lev.til tiden,gode produkter

alt fungerede perfekt

alt fungerede perfekt

Fantatisk

Utroligt at man kan bestille om eftermiddagen den ene dag og næste dag når posten kommer er bestillingen med der- bestemt ikke sidste gang jeg handler på guldsmykket.dk :-)

Riepels.dk v/ NoShop.dk

Første gang jeg har handlet her, men gør det gerne med igen.
Problemfri og hurtig behandling. Kæresten blev glad for smykket ;-)

vedr.forsendelse

det blev ikke leveret på adr .men på posthus hvorfor
men tilfrist med det
karen terp

Hej,

Tak for anmeldelsen.

Vi er her i december gået over til et nyt postsystem, hvor kunderne selv kan vælge om de vil have leveret til døren eller afhente på posthuset - og der SKAL kunderne aktivt vælge at de vil have omdelt pakkerne, ellers bliver de liggende på postehuset.

Vores programmør arbejder på at få ændret, så man aktivt skal bede om IKKE at få pakkerne omdelt, men indtil da håber vi at kunderne er opmærksom på det.

Beklager at i har haft ulejligheden.

Glædelig Jul

Review by confirmed purchaser

Da jeg fik min første pakke var den blevet åbnet og varen manglede. Jeg ringede til guldsmykket.dk og de ville tage kontakt til post dk og ville sende en ny med det samme. Den modtog jeg dagen efter, så absolut super service. Mange tak 😀

Hmmmm

Smykkerne kom meget hurtigt. Der gik kun et par dage.
Men.. Jeg havde set på nogle vedhæng til pandora armbånd som hedder PANDORA. Gik derfor ud fra at det så var pandora, for de skriver på siden at de sælger pandora smykker billigere. Det kan man jo også sagtens når det ikke er de ægte pandora. Jeg kan ihvert tilfælde ikke se at der er stemplet PANDORA som der står på mine andre vedhæng.
Det andet var helt i orden

Hej Christina,

Tak for din anmeldelse, men er dog ked af at du er i tvivl om ægtheden af vores smykker?
Det er rigtigt at vi IKKE er Pandora forhandlere, men vi har opkøbt et parti ÆGTE Pandora smykker fra en Guldsmede butik, der var så uheldig at skulle lukke her i sommers. Vi købte over 500 stk Pandora vedhæng og de er alle blevet revet væk her i december måned, så vi er udsolgt af dem.

Vi kan dog bekræfte - at smykkerne er ÆGTE Pandora smykker.

Er du stadig i tvivl og ønsker du ikke smykkerne, så kontakter du bare vores kundeservice og vi vil straks give dig instrukser om hvordan du kan returnere dem - og vi vil refundere dig alle dine omkostninger

Ser frem til at hører fra dig

Review by confirmed purchaser

Fine smykker, gode priser og hurtig levering

Det er rigtig pæne smykker og priserne er rimelige og leveringen hurtig så det kan jeg kun anbefale. Og så er der lige de 10 % rabat ved flere bestillinger

Leveret hurtigt

min vare blev leveret hurtigt, dog valgte jeg at købe en gave æske med til 20 kr.
Der blev ikke gjort opmærksom på at der var en lille æske med, som passede sammen med mærket på smykket.. derfor var gaveæsken unødvendig, kunne godt tænke mig at man blev gjort opmærksom på sådan noget.

Hej Selina,

Godt at du er glad for din smykker.
Hvad angår æsken, så er vi da kede af at du ikke har set at der under næsten alle smykker står at vi levere i gaveæsker - og i kurven er der en "reklame" for vores ekstra gaveæsker til 20,- - og her står også at det er hvis man ønsker at gøre gaven endnu mere lækker og personlig - men at ALLE vores priser er inklusiv fri levering og en gaveæske til smykkerne.

Håber dog at du fik brugt den flotte ekstra gaveæske alligevel - ellers refundere vi gerne din udgift - du kontakter bare vores kundeservice, så finder vi en løsning på det

Review by confirmed purchaser

god behandling og fint produkt

Priserne er rimelige og smykkerne er smukke. man får en hurtig og fair behandling

Effektiv

Holder hvad I lover

KANON!

Fik et chok bestilte en vare med 3-5 dages leverings tid. Dagen efter kom min pakke. pakket ordenligt ind og det hele. virkelig kanon service kan kun anbefale bruges af dem

Hurtig og troværdig :-)

Tak for handlen!

Review by confirmed purchaser

hurtig levering og alt super.

Har købt ringe til julegaver,de var flot æske lige til at pakke ind eller lægge under træet .Prisen var også under butik pris så der kunne gives en ekstra lille ring.

Review by confirmed purchaser

Det var ganske glimrende.

Jeg fik mine vare efter kun et par dage. Der var god service hele vejen igennem.

Go service med prisgaranti

Alt i alt gik alt som forventet. Det eneste jeg har at småbrokke mig over er at pakken blev sendt som uden omdeling så jeg selv skulle ned og hente pakken. Da jeg har modtagerflex var det lidt ærgerligt!

Hej Søren,

Tak for anmeldelsen - og beklager at du ikke fik din pakke ud, men vi er her i december gået over til nyt system hos PostDanmark og pga travlhed er der nogle smuttere - så som enkelte pakker er blevet udskrevet som uden levering.
Det er nu en mulighed at kunden selv vælger - og vi håber ikke at der sker flere fejl.

Glædelig Jul

Finn
Riepels.dk v/ NoShop.dk

Super priser, godt sortiment og forrygende service.

Jeg har for nylig købt nogle Christina Watches af urskiven.dk. Jeg kan ikke andet end at rose dem til skyerne. Servicen jeg er blevet modtaget af har været fantastisk. Finn virker som en rigtig rar fyr og svarer hurtigt på mails, hvis man skulle have spørgsmål. Udover dette har de også et flot sortiment af Christina Design London ure. Jeg kan ikke anbefale dem nok. Nu glæder jeg mig til, at posten kommer forbi med varerne. Men indtil videre har det været et godt forløb med en super service.

Review by confirmed purchaser

Super hurtig svar i chatten, havde smykket dagen efter

Fik svar med det samme i chatten, og modtog varen dagen efter :-)

Review by confirmed purchaser

Fine varer, og hurtig levering

Kan varmt anbefales. Lever op til forventningerne

En ommer - eller?

Smykket var ikke på lager, trods det stod på annoncen. Det var det, der var det vigtige, da vi skulle give gaven indenfor 5 dage.
Endvidere skal jeg holde øje med, hvornår de betalte penge kommer retur til min konto, som ikke er kommet retur endnu!!!!
Jo, så fik jeg en lang historie om, at den pakkeæske jeg havde bestilt, overhovedet ikke skulle have været muligt at få til den pris.... - Ja, jeg ved den dag i dag ikke noget om, hvad der blev talt om.
Desværre - ingen positiv oplevelse. Godt nok blev der lovet 10% rabat ved næste køb, men det bliver der nok ikke noget af.
3/12-2012

Hej Erik,

Ja - det er selvfølgelig beklageligt når der sker fejl i vores system og den vare du bestilte har ikke været på lager i 6 måneder og derfor har vi stadig ikke kunne gennemskue hvorfor du har kunne bestille den - og den tillægs ydelser du også bestilte burde ikke være muligt at kunne bestille til den pris - MEGET beklageligt og vores programmører har stadig ikke kunne finde grunden til at du har kunne komme frem til det.

Hvad angår dine penge, så er der en meget god grund til at de ikke er kommet retur, da vi aldrig har trukket dem. Vi trækker først penge når vi sender varen - men jeg kan se at du har brugt et Mastercard ved bestillingen og det er desværre sådan at Mastercard kan vælge at spærre dine penge op til 30 dage - desværre ikke noget vi er herre over og noget vi advarer om i vores betingelser - se evt hvad e-mærket skriver om det her http://emaerket.dk/derfor-e-maerket/mastercardbetaling.aspx

Jeg sender dig også lige en mail direkte, så jeg er sikker på du modtager denne info.

At du ikke ønsker at bruge os igen er vi selvfølgelig kede af, da vi har mange tilfredse kunder og er sikre på at vi også kan give dig en tilfreds købe oplevelse hos os

Finn - Guldsmykket

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, fine spinning ringe til god pris.

Jeg vil anbefale handel i Guldsmykket, produktet svarer til min forventning og prisen er god.

Anne-Dorte Nygaard

Supert

Hurtigt - -nemt bestilte torsdag eftermiddag og havde varen lørdag kunne ikke være bedre

Review by confirmed purchaser

super hurtig og professionel betjening

kun roser her fra, super hurtg og nem levering

Hurtig service

Meget hurtig service, fra jeg bestilte på nettet til det var leveret her på Grønland tog det 3 dage.

Review by confirmed purchaser

Rigtig god service og super hurtig levering

Havde bestilt en ring og ringede og fik ændret det til en anden model, hvilket ikke var noget problem og tilmed blev ringen leveret dagen efter den var bestilt.
Kan varmt anbefale Guldsmykket.dk og hvem vil ikke rigtig gerne spare nogle penge for den samme vare?
Mange hilsner Dorte, Skovlunde