[REPLY]
Meget venlig og hjælpsom betjening og hurtig levering af varen :-)
Super fede varer og hjemmeside altid god og hurtig service. Ganske enkelt fantastisk 😄😄😄
Skønt med personlig hilsen ;-) trygt sted at andel. Kan varmt anbefales.
Hurtig ekspedition, varen er pænt indpakket og der følger et personligt kort med.
Hurtig og gratis levering af de vare man har bestilt;)
Skabte dog lidt forvirring da jeg fik leveret varen til mit arbejde og de ikke havde skrevet MIT navn nogen steder men blot firmanavnet!?
God hjemmeside. Hurtig modtagelse af bestilte varer. Og ovenikøbet fin gave med min bestilling!
Den ønskede indpakning, var ikke fortaget :-(
Intet at udsætte , og altid medfølgende personlig hilsen . Kan kun sige top
Fedt sted at shoppe, blir SÅ spændt når "Shop News" kommer :-)
Hurtig levering og perfekt vare :) rigtig god netbutik og skal klart handle her igen :)
Det er ikke sidste gang jeg handler hos Rikke Solberg
Rikke Solberg harvet godt varesortiment - jeg så nogle sandaler i Århus men de havde ikke min størrelse - men det havde Rikke så nu er de i hus til sommeren
Jeg har sidste onsdag bestilt nogle øreringe, der efterfølgende er blevet sendt og modtaget i min postkasse om fredagen. Indpakningen var sikker med bobbelplast, og varen var i perfekt stand ved modtagelse. Det var meget nemt, og jeg vil bestemt gerne handle hos Rikke Solberg igen! :)
Hurtig levering - flot indpakning og ekstra gave :-)
Rigtig fin service - fik fint håndskrevet kort i pakken.
Hurtig levering og fin vare.
Super udvalg. Hurtig betjening og hyggelige kort med en lille hilsen med i pakkerne.
Super service.
Webshop med lækkert tøj, hurtig levering og en hilsen i pakken;-)
Havde købt et par sko, der viste sig at være et halvt nummer for store, men en hurtig opringning, og jeg havde et par nye dagen efter. Super behandling, og hurtig levering, så bliver net-handel ikke bedre.
Bestilt den ene dag - leveret den næste. Varerne som bestilt. Kan vel ikke gøres bedre:-)
Jeg bestilte varen søndag, og tirsdag morgen ankom den. Super hurtigt. Desuden var den pakket fint og forsvarligt ind. Og så var der en lækker t-shirt med oveni, som jeg ikke havde regnet med at få. Kan varmt anbefales.
Super dejligt med så hurtig levering, også jeg kunne følge varer :)
Jeg har handlet flere gange ved Rikke Solberg, jeg får altid en hurtig betjening og fin service. Deres varer er lækre kvalitets mærker som jeg har god erfaring med.
En super lækker hjemmeside fyldt med lækre varer, fede mærker og gode priser.
Handler gerne her igen, og anbefaler bestemt til veninderne.
Det er dejligt at handle hos Rikke Solbrrg , tingene kommer altid mega hurtigt og er altid det man har bestilt. Jeg vil helt klart handle der igen.
Stort udvalg og fin billedgengivelse af produkterne. Meget hurtig og problemfri levering.
Bestilte min vare om formiddagen og modtag den dagen efter om formiddagen. Gratis forsendelse, og med et hyggeligt håndskrevet kort - en lille personlig hilsen der fik humøret tip at stige endnu mere....
Kan anbefale Rikke Solberg, da der er et godt udvalg af varer i forskellige prisklasser og man får dem hurtig leveret, hvilket er rigtig rart.
Altid fine varer man finder hos Rikke. Kan absolut anbefales.
Lækkert udvalg og en smag, der ligger tæt op ad min egen.
Her kan du trygt handle. De ringervig op, hvis der er noget omkring din bestilling som de er i tvivl. Rikke Solberg svarer også lyn hurtigt på mail. Jeg har selv prøvet begge dele og har været yderst tilfreds.
De bestilte varer kom hurtigt og var tilmed pakket fint ind uden merbetaling
Jeg kan anbefale at bestille hos Rikke Solberg, det er en rimelig overskuelig shop og hurtig levering.....
Helt fantastisk service og super hurtig levering.