[REPLY]
Husk at hvis ting lyder for godt til at være sande så er de det for det meste :-)
Det er link til åbne kanaler !
Don´t buy
Lidt tips til hvorfor man ikke bør smide sine penge væk her:
- Hovedsiden http://gtrade.org er til salg og er en typisk noname
reklameside uden reelt indhold
- Undersiden på dansk indeholder INGEN informationer om hvem du reelt
handler med
- Der er ikke på siden nogen nærmere forklaring på hvad du rent
faktisk køber - jeg vil gætte på at du blot modtager nogle
links som kan findes med lidt tid via Google
- Slutteligt - læs betingelserne sidst på siden:
Ansvar og betingelser: Gtrade.org leverer et digitalt information-
produkt. Vi påtager sig ikke ansvar for kanalernes indhold,
udsendelses format og kvalitet, samt eventuelle tekniske og
finansielle krav. Med hensyn til produktets specifik, kan vi desværre
ikke give pengene retur. Ved køb af vores produkt accepterer købere
disse betingelser.
Umiddelbart mener jeg at betingelserne er direkte strid med reglerne
for fjernsalg, men det er jo svært at komme efter når nu siden
fremstår uden oplysninger der kan sætte dig i kontakt med "sælger"
Det er ikke pengene værd, det er fup
John Doe found this review useful
Det var intet værd, ingen HD kvalitet.
Et program med links til websteder med tv på nettet, dem kan du finde via google.
anders lassen and Tarra Henriette Klønne found this review useful
Når noget er for godt til at være sandt, er det som regel svindel. En anonym side som denne er et skoleeksempel.
Ufatteligt at de får lov at have reklamer oppe på facebook.
Kunne dog lugte lunten med alt den porno reklame, det så unaturligt ud.
hold fingrene væk, specielt som mac bruger da du skal op med 60 us. for idet hele taget at kunne åbne exe filerne. Idet hele taget er det du køber en stak links til downloads, som du skal betale for, og så selvfølgelig nogle totalt latterlige. sattelit programmer. DR DR2 TV2 øøøøh....hvor er de ?
Tja, så røg de penge ud af vinduet. Sådan nogle mennesker skulle skydes med lunken lor.
På whois kan man se at det er noget russisk baseret - alle alarmklokker skal ringe, hvis man ser på deres side. Og som man kan se af kommentarerne nedenfor (der ikke er deres egne plantede) er der nogle der har brændt penge af på... ingenting. De fortjener ikke at lykkes med deres fusk - hold på fornuften og pengene! ;-)
Du betaler 249 kr få at få gratis adgang til alle kanaler
i hele verden,over 3000 kanaler,det lyder for godt, det var det også, jeg har ikke fået en enste imail fra dem hverken med koder eller instrukser eller at de har hævet pengene og de har hævet pengene. Men betaler med kredit kort gennem Ewire, WWW.SATELLITE.GTRADE, 249 kr det overlever jeg nok og et eller anden sted vidste jeg nok at det var for godt til at være sandt.
:-)