We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (9)

SUPER!!!

10/10 super elegant hjemmeside og købe fra. købte den 27 december og fik det jeg bestilte den 28 kl 23.30 så det var bare helt perfekt!!! 100% anbefales!

Kan ikke pege fingre af noget i den handel

Handler gerne der igen, de bestilte varer blev modtaget dagen efter

Jakob Kvorning found this review useful

Du får ikke leveret hvad du bestiller!!!

Kan under ingen omstændigheder anbefale dette firma. Vi bestiller for over 1000 kr. Det vi får leveret kan overhovedet ikke sammenlignes med det vi ser og bestiller på hjemmesiden. Og det gratis ekstra batteri er "desværre" udsolgt - så vi fik et andet - men vi skulle både have 1 stk. gratis og et yderligere vi havde bestilt ekstra. Det mangler!!!. Hvad er tilbuddet for problemerne? et gavekort til 2 batterier næste år!!!
Jamen jeg har stadig betalt for et batteri jeg ikke har fået - udsolgt eller ej. Det fremgår i øvrigt stadig af hjemmesiden. Jeg skal have en kreditnota - hverken mere eller mindre.

Useriøst firma

Useriøst firma der ikke overholder markedsføringsloven. På deres Facebookside er der super gode tilbud, men man kan kun købe et stk. Et klart brud på markedsføringsloven. Siden 1991 har det været forbudt at sætte loft for det antal enheder, den enkelte kunde må købe af en vare (mængdebegrænsning, § 7 [lovbekendtgørelse nr. 699]). Bestemmelsen forbyder begrænsninger som fx: "Max. 3 stk. pr. kunde" i detailhandlen. Desuden skal man købe for min. 500,- plus 150,- i porto. Derfor er et tilbud på 50,- intet værd.
En anden sjov ting er deres politik på Facebook. Hvis man ytre sig kritisk og påtaler fejl i deres markedsføring og forretningspolitik bliver indlæggene slette og man blokeres. Heldigvis er der andre muligheder hvor man kan tilkendegive sin mening.
Jeg kunne aldrig finde på at købe så meget som en bordbombe hos dem !!

Kan hverken levere til tiden eller de rigtige varer

Jeg bestilte fredag d. 14 noget fyrværkeri hos skyts.dk. Jeg bestilte udelukkende pga. deres tilbud via. Facebook på 12 stk. 2" raketter til 10 kr. De lover 1-5 dages levering, den overskred de den fredag d. 21. Jeg havde gentagne gange rykket for den og fik først svar kort før jul. Deres fragtmand havde haft den med tilbage, fair nok - det var jul og jeg var tålmodig. Jeg modtager ordren d. 27, dog uden de bestilte raketter. Jeg rykker igen, og får nu at vide, at raketterne ikke kan leveres inden d. 31 (selvom de lover på deres hjemmeside og facebook at varer bestilt d. 27 kan leveres inden nytår), så de vil refundere beløbet. De får en stjerne. Ikke i orden.

penge ind ikke vare ud til tiden

ja hentet penge fra konto men men vare vente vente kontakt til firma nej da det gider de IKKE.levring inden 1 til 5 dage rend mig RØVEN. HOLD JER FRA DEM HVIS I ØNSKER VARE INDEN FOR DEN OPLYSTE TID.

holder ikke aftaler

lover en masse sker ikke en skid

SUPER

Jeg har Købt deres 2'' prof. raket og den er bare helt vildt god, man får chrysantemum effekten

En stjerne indtil jeg får mine 500 kr. tilbage

Priserne på deres hjemmeside steg fra den. 26 til den 27 dec. Jeg ringede til dem og aftalte, at jeg kunne få mit krudt til priserne fra den 26 dec. Jeg skulle bare bestille det til fuld pris, så sørgede de for at trække det rigtige beløb.

De nedsatte beløbet, men ikke med det aftalte. Jeg har snakket med dem 3 gange omkring dette, og de siger hver gang at jeg har ret og at de nok skal sørge for at overføre de sidste 500 kr. tilbage.
Men d. 23 januar er der ikke sket noget endnu og i den sidste uge har de ikke taget telefonen.

Det var ellers godt krudt, til en god pris, men det er groft at få trukket 500 kr. for meget og så ikke kan få dem tilbage igen.

Efter nogle måneder fik jeg de 500 kr. tilbage, så derfor har jeg ændret vurderingen til 2 stjerner.

Steffen Gonz Larsen and Morten Jensen found this review useful