[REPLY]
Bestilte mine Ray Ban solbriller og alt gik som det skulle. Jeg havde løbende kontakt med dem via e-mail - godt nok en engelsk talende person men det kunne ikke være mere ligegyldigt. Ventetiden var hurtigere end forventet og har fået præcis de fede briller jeg bestilte. Sidst men ikke mindst har de helt vildt gode priser! :-)
Jeg har for over 3 mdr. siden købt et brillestel med styrke. To dage efter købet fik jeg en bekræftelsens mail at ordren nu var sendt vider til leverandøren og de ville holde mig opdateret løbende og at de skulle være klar inden for x antal dage. På samme tidspunkt blev pengene trukket fra mit kort.
Efter et par uger fik jeg mail om at varen jeg havde købt var udsolgt fra leverandøren og skulle være på lager inden for 4-11 dage.
Tiden gik og efterhånden nåede min ordre at blive forsinket 3 gange. Hver gang fik jeg tilbudt at jeg kunne vælge en 10-12 stel som de med sikkerhed havde på lager, men jeg hæftede mig med tålmodighed og ventede på det stel som jeg gerne ville have. Men som tiden gik og jeg begyndt at få engelske svar på mine mails, begyndte at få kolde fødder, da jeg syntes det hele virkede for underligt. Thomas fra deres kundeservice svarede ikke på mine spørgsmål, men det virkede mest af alt som et autosvar jeg fik hver gang. Jeg gjorde bla. opmærksom på at det ikke var lovligt at trække pengene før ordren var sendt mod modtageren. Det fik jeg ikke respons på.
Dagen kom hvor jeg skulle modtage mind briller, som var bekræftet at være på vej. Kl 04:00 på dagen hvor jeg skulle få brillerne fik jeg en mail om at de desværre var gået tabt i transporten. Så 3 forsinkelser og nu en mistede forsendelse gjorde at jeg fik nok. Jeg blev igen tilbudt at jeg kunne købe de stel de med sikkerhed kunne skaffe, men jeg har mistede tilliden til denne internet forretning og ville have pengene retur. Jeg har dog fået mine penge retur efter en uges tid.
Vil ikke råde folk til at handle her, det virker en smugle fusker agtigt og det er umuligt blive opdateret eller få svar på spørgsmål. Yderlig vil jeg igen sige at de trækker pengene før ordren er sendt hvilket er ulovligt i forhold til forbrugerrådet. Jeg kan se at flere her inde også er utilfreds med det.
Købte et par Ray Bans onsdag og modtog dem fredag via FedEx fredag. Dette må siges at være hurtig levering henset til, at varen blev sendt fra Hong Kong. Dertil kommer lave priser, som er ægte.
Vil dog komme med en bemærkning om en problemstilling, som har fanget min opmærksomhed. Af andre anmeldelser fremgår, at virksomheden i visse tilfælde hæver sit beløb inden afsendelse er sket. Der henvises til, at virksomheden er international, hvorfor den internationale købelov finder anvendelse. Dette vil jeg dog mene er et ganske dårligt argument for denne praksis.
Såfremt virksomheden henviser til CISG, når den anfører 'international købelov', fremgår af denne, at konventionen ikke omfatter forbrugerkøb, medmindre sælger hverken vidste eller burde vide, at varen var købt i forbrugsøjemed, jf. art. 2 (a) CISG. Derved kan virksomheden ikke retfærdiggøre ovenstående ved udelukkende at henvise til CISG's anvendelse på internationale handler.
Dette havde dog ikke betydning i mit tilfælde, da varen blev sendt med det samme.
Lasse Ketelsen found this review useful
Købte et par Persol solbriller jeg havde kigget på længe, og fik dem til næsten halvdelen af, hvad jeg havde set dem til i butikkerne. Mega cool. Gik 2 uger fra jeg bestilte til jeg fik solbrillerne, men det var også, hvad der blev oplyst på siden. Lidt lang tid, men det hele værd. Fed side og vilde priser!!
Før mit køb på SmartbuyGlasses checkede jeg virksomheder på trustpilot, og kunne se en række ringe anmeldelser som havde forgået i tiden op til mit køb. Dog besluttede jeg mit at købe på trods, da jeg kunne se SmartbuyGlasses svarede på de dårlige anmeldelser, og derfor tog sig af den dårlige kritik.
Mit køb har været let og smertefrit. Modtog mine Ray-Bans igår, de er præcis som jeg ville have dem, og tilmed ca 50% billigere end optikere.
Jeg var i høj grad meget fornøjet. Jeg købte 2 brillesæt af Ray Ban solbriller. Jeg fik med det samme e-mail om hvordan jeg kunne følge med status på min ordre. Det var jeg meget glad for, hvor det har en stor tydning for mig, når jeg køber varer på internettet, at det er gennemskueligt og jeg kan følge med hvor det er i processen. Det ene sæt hvar her inden aftalt tid, hvor det gik vældigt hurtigt. Jeg kunne følge med hvor hen varen var i verden hele vejen hjem til hus. Det var jeg vældigt glad for. Det andre sæt gik ikke lige so hurtigt. Det skyldedes af at de var ikke på lager, som er en ærlig sag, men jeg savnede lidt information der om. Da jeg so fik en e-mail om at der var bekræftet lagerstatus, savnede jeg information om hvilken betydning det har, fordi de var bækræftet lagerstatus en tid inden de so blev afsent. Det havde jeg ikke helt forståelse for, so jeg kontaktede kundeservice som svarede mine spørgsmål rigtigt godt lige straks.
I det hele taget er jeg helt i top glad for god service fra SmartBuyGlasses og lave priser der holder. Varene var godt indpakket so de ankom i god stand. Selv om jeg på et tidspunkt savnede yderligere information, kan jeg godt rekommende at købe der fra. Det vil jeg i hver fald gøre igen med stor glæde.
Jeg bestilte nogle solbriller den 4. maj og den 8. maj blev de leveret med FedEx. Alt spillede bare, jeg vil helt sikkert handle der igen.
Bestilte først et sæt Ray Ban solbriller som havde en lang leveringstid.
Ombestemte mig og skrev til kundeservice for at få ordren annulleret og pengene refunderet, så jeg kunne bestille nogle andre Ray Ban solbriller som havde kort leveringstid. Kundeservice svarede hurtigt, annullerede uden problemer ordren og jeg fik pengene tilbage.
De andre solbriller jeg købte blev leveret på 2-3 dage, er originale og i fin stand!
Købte et par Ray Ban solbriller og fik dem leveret til aftalt tid og aftalt pris og i perfekt stand! Ingen minusser herfra!
Jeg bestilte nogle Ray Ban solbriller fra deres hjemmeside. Jeg modtog dem godt nok 2 dage efter, men eftersom de ikke lige var mig, ville jeg gerne sende dem tilbage igen. Jeg har nu i en uge forsøgt at få fat i kundeservice, da jeg skulle sende solbrillerne tilbage til en bestemt adresse ifølge hjemmesiden.. Har endnu ikke fået noget svar..
Det er simpelthen for dårligt at jeg ikke får noget hjælp! Jeg har nu kun en uge tilbage til min returret ikke virker mere - og jeg vil MEGET gerne have mine penge igen...
Nadja...
Købte et par aviator briller
Var lovet en hurtig leveringstid, men først efter 14 dage dukkede de op med brillerens udover hele pakken
Som kompensation blev jeg lovet 5% rabat på næste køb. Det er næsten at lave grin med folk. En ny brillerens uden beregning var da det mindste.........
Købte et par Ray Ban solbriller til knap halvdelen af danske priser. En uge efter bestilling havde jeg dem i hånden. Ingen problemer overhovedet.
Bruger et specielt mærke linser, som næsten er umulige at få fat i til rimelige priser. Gennem det sidste år, har SmartBuyGlasses uden tvivl været det billigste sted, selv sammenlignet med amerikanske og engelske konkurrenter
Efter betaling og bestilling af et par solbriller, gik der maks. 1-3 dage før jeg fik den første mail omkring at de ville blive sendt fra deres leverandør til dem. Så gik der yderlig 1-3 dage hvorefter jeg fik den næste mail at nu havde de modtaget solbrillen fra deres leverandør og de ville derefter blive tjekket igennem for fejl inden de blev sendt med ekspres til mig. Derefter gik der 1-3 dage også havde jeg modtaget dem.
Der fulgte brillerens, skruetrækker og andre ting med i prisen udover en garanti på 3 år.
Taget i betragtning af alt dette, er det ventetiden værd i forhold til det man modtager som man har betalt billige penge for.
Jeg kan se at andre har været uheldige herinde, men min jeg havde ingen problemer med min ordre. Gik kun 3 dage fra bestilling til jeg havde mine solbriller, og jeg sparede en hel del penge på at bestille på smartbuyglasses.dk. Jeg vil helt klart købe her igen!
This review has been reported to customer service by the company
for violating other Trustpilot Guidelines.
Customer service is in the process of investigating this review.
Following this investigation, it will either be deleted or returned to Trustpilot.
See our review guidelines here.
Jeg har netop bestilt nogle solbriller fra SBG, og de er sendt med FEDEX idag. Solvej fra SBG Skriver dog her på Trustpilot at de køber dem direkte igennem fabrikken, men hvorfor er min ordre så afsendt fra Hong Kong, når der står, at mine Ray Ban er lavet i Italien? Et spørgsmål til dig, Solvej. Skal nævnes at jeg endnu ikke har grundlag for at afgive stjerner og derfor gIver 3...
Marie found this review useful
Desværre læste jeg først Trustpilot efter at have handlet. Jeg står i samme situation som mange anmeldere herinde.
1: SmartBuyGlasses har trukket pengene fra min konto
2: Brillerne er endnu ikke afsendt (12 dage efterbestilling)
3: Jeg har henvendt mig til kundeservice, men får ikke svar.
Med mindre SmartBuyGlasses har en god forklarring på hvorfor de har svigtet så mange kunder på det seneste, kan jeg ikke anbefale at købe briller ved dem.
Sker der ikke noget i sagen snarest har jeg ikke andre muligheder end at få mit pengeinstitut til at tilbagetrække pengene. En skam, da virksomheden har gode priser og produkter i deres webshop.
/Alexander
Marie found this review useful
De trækker pengene for din ordre, som er reklameret med hurtigt levering 1-3 dage. Kort efter dit køb, trækker de pengene, og 14 dage efter står du stadig uden din ordre og uden information omkring din ordre.
Det er sku ikke i orden, smartbuyglasses!
I bryder loven ved at trække pengene inden i afsender ordren og i giver ingen information og er ikke til at komme i kontakt med. Det kan sku da ikke vare længe inden nogen melder virksomheden til myndighederne.
Marie found this review useful
Jeg har bestil et par Ray Ban solbriller for 14 dage siden, og nu får jeg så af vide at er kan gå ydeligere 1-3 uger før jeg modtager dem fordi de ikke har dem på lager. Så omkring en måneds levering....
Men det er billigt, lidt langsom kundeservice og overskuelig hjemmeside.
Marie found this review useful
Det er nu 14 dage siden jeg bestilte mine rayban solbriller, og der står stadig "under behandling" som status. Alt dette på trods af at brillerne var markeret med " hurtig levering". Jeg kan ikke lade være med at tænke på om det mon er bedrageri. Ingen svar fra kundeservice. Alt i alt elendigt. Ringer snart til banken og får dem til at trække pengene tilbage hvis der ikke snart sker noget.
Mikkel Meinike and Marie found this review useful
Bestilte mine briller D.2/5. Få dage senere trækker de pengene. Da jeg tracker min ordre omkring d.5/5, så står der at solbrillen ikke er på lager! Hvorfor bliver det ikke oplyst noget sted, når man er ved at købe?!!!! Et par dage senere igen står der "lagerbeholdning bekræftet" og det står der stadig! Hvornår mon jeg kan forvente mine solbriller eller værre endnu, kommer de overhovedet?!!!
Hvis I i det mindste svarede på ens mail, så kunne man måske bære over med den lange ventetid ved samtidig at spare penge! Tag jer nu sammen, hvis jeres virksomhed skal overleve! Man kommer langt med ærlighed eller bare en smule information!
Nichlas Hvilsom and Marie found this review useful
En lidt trist oplevelse:
Jeg købte på min fødselsdag søndag d. 28/4-2013 et par Ray Ban solbriller på hjemmesiden www.smartbuyglasses.dk for 691,95.-
Beløbet er trukket fra min konto onsdag 1/5-2013
Jeg tracker herefter mit ordrenummer på deres hjemmeside står der følgende:
Status: Udgået
Modeller, størrelser og farver kan udgå som følge af producentens produktionscyklus og efterspørgsel. Selvom vi bestræber os på at holde vores produktkollektion opdateret, kan produkter udgå fra tid til anden, før vi kan nå at fjerne dem fra vores hjemmeside. Hvis dette skulle ske, vil vi underrette dig med alternative muligheder via email.
Modellen er altså udgået, og jeg kan ikke få fat i deres kundeservice.
Firmaet ruller åbenbart med en international købelov, hvor pengene godt må trækkes inden ordren er afsendt. Jeg mener dog at det en overtrædelse af markedsføringsloven § 1 om god markedsføringsskik.
Et par dage efter jeg har sendt utallige mails, bliver jeg på engelsk kontaktet af deres kundeservice, som tilbyder tre andre solbriller. Det ene par er en børnemodel, og de to andre, koster præcis det samme som i de fysiske butikker. Jeg kunne altså fra starten have sparet en masse tid, ved IKKE at handle hos SmartBuyGlasses, som alligevel ikke var billigere.
Nichlas Hvilsom and Marie found this review useful
Der gik 3 uger fra bestilling til jeg modtog ordren. Skulle bruge dem i gave, så glad for jeg bestilte i god tid. Varen var perfekt til en god pris.
Nem og overskuelig hjemmeside. Hurig og effektiv levering. Perfekt information omkring levering.
Jeg er umiddelbart godt tilfreds med handlen hos Smartbuy. Gode lave priser og umiddelbart kom levering som aftalt, men man skal dog forvente en forholdsvis lang levering. De valgte endvidere at trække pengene lang tid før levering fandt sted. Dette er ikke OK.
Bestilte et mærkevare brillestel til en attraktiv pris og leveringen kom som aftalt.
Jeg tror ikke, prisen for alvor kan være lavere, end hvad Smartbuy sælger til.
Jeg købte et par RB Aviator, de kostede 2/3 af prisen hos optikeren. Det giver trods alt hurtigt en besparet plovmand, men man skal være forberedt på at vente længe. Jeg ventede i 2,5 uger ca.
Derudover var der ikke styr på trackingen af pakken for mit vedkommende, således fik jeg først meddelelse om, at de var sendt fra Italien 2 dage efter, jeg rent faktisk havde modtaget pakken.
Desuden bruges der i mit tilfælde budfirmaet TNT, hvilket egentlig er et minus i mine øjne, da man skal være hjemme ved modtagelsestidspunktet - kunne pakken lægges ved f.eks. et GLS-afhentningssted ville det være nemmere!
Jeg vægter dog pris meget højt, hvorfor disse ovennævnte ting træder i baggrunden for mit vedkommende. Desuden følger der en 10 % rabat-kode med ved køb til næste køb, hvis det skulle være relevant.
Jeg er fuldt tilfreds med mit køb og leveringen som er via fedex der yder den bedste leveringsservice jeg nogensinde har oplever. De kører ud med pakken flere dage i træk (de nåede op på 3-4 stykker før jeg fik fat i pakken) og deres online tracking er super velfungerende. Eneste minus er at de kun leverer i dagtimerne og hvis man går i skole hvor det ikke er muligt at modtage pakkepost skal man selv afhente pakken hos fedex. Ellers top top!
Nem hjemmeside og modtog mine solbriller efter 3 dage. Er super glad for solbrillerne!!
Jeg købte mig et par briller hos SmartBuyGlasses for godt en måned siden, og må sige at oplevelsen var rigtig fin. Jeg uploadede mine synsprøve resultater på deres hjemmeside uden problemer, og modtog et par rigtig dejlige briller ca. 2 uger efter bestilling til min tyske adresse. Der var ingen ekstraomkostninger forbundet med at få sendt til Tyskland, og brillerne er der intet at klage over. Sidst er der selvfølgelig prisen, som bare var rigtig, rigtig god sammenlignet med, hvad jeg har betalt de sidste par gange jeg har købt briller hos optikeren.
Rigtig fin service, hvor de kontaktede mig efter at have modtaget mine synsprøve oplysninger for at tjekke, at alt var som det skulle. Tak for en god handel!
Har for et par dage siden bestilt to solbriller hos jer. Et til mig og et par til min kæreste. Kom ved et uheld til at bestille mine et nummer for småt. En str. 50 istedet for 54 ved mine Ray Ban 4105. Skrev under 24 timer efter jeg havde bestilt ordren at jeg havde lavet en fejl omkring min størrelse. Har efter 3!!!! Beskeder til kundeservice stadig ikke fået noget svar og er nu bange for at jeg får de forkerte solbriller hjem. Er meget utilfreds da der pga. Den lange leveringstid vil være lang refunderingstid når jeg vil bytte dem. Jeg vil jo gerne have mine solbriller i brug!
Hilsen Nina
Det er nu godt tre uger siden at jeg bestilte et par billige Ray Ban solbriller. Ordrestatus har siden få dage efter bestilling blot sagt "Lager bekræftet", men siden er der intet sket, selvom jeg har kontaktet kundeservice. Det ville være en ærlig sag hvis man kunne komme i kontakt med virksomheden, og de kunne underrette én om status på ordren, men da slet intet hører fra sælger, bliver jeg i tvivl om hvorvidt jeg nogensinde modtager mine solbriller, eller pengene retur. Stedet kan absolut ikke anbefales til andre!!
Bestilte et par Ray Ban solbriller d. 2. maj, og fik dem d.7, og det var endda med en weekend i midten. Meget tilfreds. Solbrillerne var pakket fint ind i etui. Var også positivt overrasket, da jeg så, at de giver et par briller til Afrika hver gang de sælger noget på hjemmesiden. Rigtig godt initiativ. Helt sikkert ikke sidste gang jeg bruger Smartbuyglasses!!
Jeg bestilte 2 par Celine solbriller for godt 4 uger siden. Beløbet på over 3500 kr blev straks trukket på min konto.... Smartbuy har endnu ikke været i stand til at levere brillerne. (De er vistnok udsolgt worldwide.... ) Jeg har den sidste uge sendt flere mails med krav om at få oplyst hvornår de regner med at kunne levere og bedt dem om ASAP at tilbageføre mine penge. Jeg har ikke hørt fra deres Kundeservice endnu .... MEGET UTRYGT....
Jeg bestilte et par Ray Ban-solbriller på SmartBuyGlasses, da de umiddelbart så ud til at være billigst. Dette fik jeg hurtigt en bekræftelse på.
Fire dage efter fik jeg en mail fra kundeservice omkring, at brillerne var i restordre og, at der kunne gå op til fire uger inden jeg ville modtage dem. Jeg fik i samme mail foreslået tre muligheder: 1. At vente, 2. At få 5% rabat på en række andre solbriller og 3. At annullere ordren og få refunderet beløbet.
Jeg skrev med det samme tilbage, at jeg gerne ville annullere og have beløbet refunderet. Da beløbet endnu ikke var trukket på min konto, tænkte jeg at det nok ikke ville ske. De blev dog trukket nogle dage efter denne besked var sendt (måske fordi betalingen var sat igang inden). Jeg får ikke nogen bekræftelse fra kundeservice, hvorfor jeg sender en ny mail med beskeden om annullering og at jeg ønsker en bekræftelse - intet sker.
Tre dage efter modtager jeg en ny mail fra kundeservice, nu med besked om at varen alligevel er kommet på lager og om jeg alligevel ønsker den tilsendt. Samtidig har jeg fået en anden mail, hvor der står at varen ER AFSENDT til mig. (?!?)
Jeg svarer derfor, at jeg jo for tre dage siden har annulleret og beder den venlige kundeservicemedarbejder gøre vedkommende, der har sendt pakken opmærksom på det, så jeg kan få refunderet mine penge. Han svarer dog, at han vil bede dem tilbagekalde pakken, da de ikke kan refundere beløbet inden de har pakken hos dem igen - Dette selvom SmartBuyGlasses har sendt pakken til mig, selvom den er annulleret flere gange og tre dage inden afsendelse.
Jeg er meget utilfreds med SmartBuyGlasses måde at behandle min ordre på og jeg anser det som utrolig dårlig service, at jeg skal have penge ude at svæve pga. deres fejl. Jeg er spændt på, hvornår jeg ser pengene på min konto igen!
Jeg bestilte for over en måned siden et par solbriller. Da jeg modtog dem kunne jeg ikke lide dem, og kontaktede kundeservice for at anmode om en adresse jeg kunne returnere dem på. Der skulle gå næsten 2 uger før en tysker endelig tog imod min anmodning og gav mig en adresse, hvorpå hun samtidig påpegede travlhed som årsag til en langsom support. Fair nok jeg prøver engang til med et par andre briller.
De nye briller jeg fik dem byttet til kan jeg heller ikke lide, og har for 3 dage siden bedt om at sende dem retur for at prøve nogen andre briller. De har stadig ikke svaret og jeg har i stedet bedt om at få mine penge tilbage så jeg kan købe et par hos en forhandler der ved hvad kundeservice er.
Det ligemeget hvor meget jeg skriver til dem de svare ikke.
jeg købte nogle Carrera solbriller, de trak pengene med det samme hvilket ikke er så fedt, der gik lang tid før solbrillerne blev sendt så jeg skrev til kundeservicen 2 gange uden at få svar!, men da solbrillerne så blev sendt med TNT gik det stærkt de var her dagen efter, priserne er super gode! :)
Jeg skrev til deres kundeservice om hjælp til at vælge den rigtige størrelse af de solbriller jeg ville bestille, og fik hurtigt et svar, som jeg kunne bruge. Det tog 8 dage at modtage solbrillerne, men til prisen er det noget jeg kan leve med!