[REPLY]
Bra å välsorterat sortiment.Bra betalningsmöjligheter,snabb frakt!Första gången vi beställer på denna sida!Mycket nöjda!
Räcker med texten här ovan. Som sagt, otroligt effektiva och snabba
Otroligt snabb leverans, skickad 1 timme efter beställning. Klar att hämta dagen efter.
Tar stort ansvar för det som säljs även efter att garantitiden gått ut.
Allt var jättebra helt till paketet kom till Gävle, jag kollade att paketet kom till gävle
den 19 april, då får jag en sms den 24 april att man kan köra ut paketet den 30 april,
då ringer jag och pratar med DHL och säjer att det är för lång tid, vi kommer överens att jag möter dom i ockelbo som ligger 2 mil från min hemby.
Problemet är att det blev 2 leveranser, PGA, att ni inte hadde briketter av AL.
DHL väntade på att paket nr 2 skulle komma och då så gick det över den dagen som dom körer ut till min hemby.
Ni var jättesnabba, det var DHL som väntade med att köra ut.
Perfekt bemötande och snabb t svar på mail därefter snabb leverans
Snabba svar på mail och otroligt serviceinriktad. Är super nöjd med både bemötande och produkterna jag beställde. Levererar varorna snabbt.
Allt funkat kanon; glömde beställa några varor / Beställde igen senare o blev kompenserad""
Proffsigt bemötande; "" Fem Kenta""👌
Snabb leverans men nitritsaltet hade åkt ur sin förpackning och ut i kartongen så det läckte på golvet när jag hämtade.
Jag kommer att få nytt salt sjyst agerat Tomas.
Beställde på måndagen till Stockholm och det fanns att hämta redan på tisdag förmiddag Supersnabbt.
Allt var bra. Rekomenderar att handla från smart fritid.
Enkelt och bra att beställa, perfect leverans mycket snabb.
Jag fick uppfattningen att paketet skulle komma med Posten. Nu kom det med DHL. För att hämta det fick jag åka 2 mil.
Finns inget att anmärka,otroligt snabb leverans.
bra priser, snabb leverans,mad andra ord inget annat än en femma!
Snabb och precis leverans. Bra urval av varor. Översiktlig web butik.
Tack för bra handel.
Snabb leverans, enda smolket var att kortlösningen inte tog mitt kort så jag fick köra faktura istället.
Leveransen var otroligt snabb och varorna är helt perfekta. Bålepanna att grilla ute med året runt! Helt fantastiskt och man kan komplettera den med olika "hjälpmedel".
Mycket bra!
Varan kom fram snabbt, precis som jag önskade. Och knivarna jag beställde var över förväntan bra!
Jag ska verkligen rekommendera vidare denna hemsida.
Det blir nog flera beställningar från detta företag.
Snabbt och lätt. Ingen lång väntan på leverans här inte!
Utmärkt snabb service. Bra utbud av olika relevanta produkter.
Seriöst företag som jag skulle rekommendera att handla ifrån. Snabbt och snyggt. Inga problem.
Vissa företag utmärker sig. Smart Fritid är ett av dessa. Kanonbra leverans, snabb kommunikation. Vi köpte en superfin träkälke till en liten tjej som blev överlycklig, vilket inte varit möjligt utan servicen från dem.
Första affären med Smart Fritid. Rätt grejer snabb leverans.
Vad mer att begära?