We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (575)

Fesen gravering.

Bestilte en dåbsgave ved firmaet, og det er en let og overskuelig måde at finde varen på osv. Dog synes jeg at det er TEMMELIG røvrenderi, at tage Kr.99 for en gravering, og så når man får gaven hjem, så står det med ULTRA små bogstaver på selve dåbsgaven.
Bestilte en Andrea sparebøsse, og kunne finde graveringen på det ene øre, og det skal lige siges, at øret er temmelig klejn. Det kunne sagtens ha stået med større mere fremtonede bogstaver, det er ihvertfald ikke de Kr.99 værd. Beklager smykkemester.dk men det er altså facts.

Smykke Mester

Vi havde købt en "fødselsdagsflagstang" i sølvplet, til en barnedåb, og havde ikke åbnet kassen for at tjekke indholdet. Da gaverne blev åbnet, i familie og venners nærvær, fremstod vor flagstang med to misfavninger på foden. Det var en fejl fra leverandørens side.
Jeg tog kontakt til Smykkemesteren for at finde en løsning på problemet. Jacob, bad mig med det samme om at tage et billede af fejlen og sende det ind via nettet. En uge senere fik vi en helt ny fod u/b. Hurtigt og smertefrit

Tonny Munnecke

Erik Gorm Ankerstjerne found this review useful

Smykke Mester

Endnu engang fantastisk service/vare!

Tusinde tak for endnu en hurtig behandling. Levering og varer lever fuldstændigt op til forventningerne! Datteren er vild med sine nye øreringe (-: På gensyn

Kun gode oplevelser

Smykkemester er helt klart en fantastisk virksomhed, som levere gode varer.
Købte sidste år et armbånd med indgravering og fik varen under 7 hverdage efter, hvilket var imponerende da det var op til valentinsdag.
Var i kontakt med kundeservice via deres online support, de svaret med det samme og fik svaret på mit spørgsmål.

God handel, fin levering

Købte en julegave og alt gik præcis som det skulle. Hurtig og overskuelig handel på hjemmesiden og levering som lovet.

Smykke Mester

God on-line betjening og hurtig, diskret levering

Havde spørgsmål ifm. både bestillingen og levering. I begge tilfælde fik vi hurtigt og godt svar fra on-line kundeservicen. Diskret levering.

Smykke Mester

Så bliver det alligevel jul!

Jeg havde bestilt et par små julegaver hos Smykkemester allerede den 5. december og følte mig tryg ved at de nok skulle nå frem i tide. Da jeg endnu ikke havde modtaget min pakke d. 13. december, sendte jeg en bekymret mail til dem og fik lynhurtigt svar om at min ordre ved en systemfejl var blevet annuleret, men at de omgående ville sende mine varer - uden beregning!
Dette var min første handel hos Smykkemester, men absolut ikke den sidste - også selvom jeg naturligvis skal betale for mine varer for eftertiden :)

Rigtig god service

Bestilte et armbånd på Smykkemester. Var lidt i tvivl om størrelsen, men så var der en chat funktion på siden. Troede ikke jeg ville få svar, idet det var om aftenen. Men lige efter jeg havde stillet spørgsmålet, kom der svar retur. Rigtig god service. Siden er nem at finde rundt på, og søgemulighederne er utallige. Der gik en dag ekstra med leveringen, men det var post danmarks skyld. Så kan kun anbefale at handle ved Smykkemester.dk

Alt perfekt

jeg har handlet hos smykkemesteren flere gange,og hver gang er varen kommet næsten før den var bestilt. Pakken var godt beskyttet . Så hvis jeg skal bruge noget en anden gang er det helt sikkert at jeg vender tilbage til Smykkemesteren.

V.H. Elise kristensen

super godt

det er billigere her og så er det nemt,kommer lige til døren,gode varer

Hurtigt ekspedition

Det var nemt og bestille og pakken kom hurtigt, fint indpakket

Rigtig god service :)

Var lidt for sendt ude med bestilling
Smykkemester gjorde alt for vi kunne få vort barnebarns dåbsgave til tiden

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og god bytteservice!

Hurtig levering og god bytteservice

Review by confirmed purchaser

God service og kort levering!

God og sikker hjemmeside. Hurtig levering. Nem hjemmeside at handle på!

Review by confirmed purchaser

Fantastisk service og hurtig levering.

Min kæreste og jeg ville give min nevø en halskæde (Lund plade med fadervor) i dåbsgave. Den kunne vi desværre ikke finde i de lokale butikker, her fik vi at vide, at det ville tage 8-10 uger, inden de kunne få smykket hjem.

Jeg fandt så halskæden hos smykkemester.dk, desværre stod der de havde ferielukket fra den efterfølgende dag og 2 uger frem og barnedåben var om nøjagtig 2 uger.

Jeg tog chancen og sendte en mail til firmaet og forklarede min situation. De var så venlige at sende en mail og ringe til mig for at fortælle, at jeg bare skulle sende en ordre, så skulle de nok sørge for, den kom afsted, inden de gik på ferie.

De holdt hvad de lovede. Jeg fik en fantastisk service og smykket lå i min postkasse 1½ døgn senere. Smykkemester.dk kan varmt anbefales.

Review by confirmed purchaser

Super hurtig og perfekt levering

Vi bestilte varen en eftermiddag kl. 15.00 og næste formiddag ankom den med posten.

Godt og effektivt

Fint produkt. Intet at bemærke.

Let & Perfekt

nem og overskuelig hjemmeside. Priser som er til at betale. Hurtig levering, intet kan gøres nemmere/bedre!

Hurtigt

Ingenting og bemærke ud over hurtig og korrekt leveret, kan sagtens anbefales.

fin og hurtig levering

Godt tilfreds med varen

Anbefalelesværdigt!

God kommunikation og okay hurtig levering. Fin vare! :O)

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, når der er betalt

Hej,
Smykke Mester er en www hvor du nemt og hurtigt kan finde et smykke, der kan passe.

Review by confirmed purchaser

Jeg kan kun anbefale smykkemester.dk der er god service og hurtig ekspedition.
Jeg modtog en vare som jeg opdagede en fejl ved, jeg skrev samme dag en mail til firmaet og modtog svar inden for en time, hvorefter der blev afsendt en ny vare uden fejl.

Personlig og nærværende betjening

Desværre var det ene af to smykker udsolgt, hvilket jeg straks blev gjort opmærksom på. Samtidig blev jeg oplyst om mulige alternative løsninger. Dette skete gennem en meget fin og præcis maildialog med Jacob fra Smykke Mester - dejligt med et navn at forholde sig til.
Jeg valgte at få det udsolgte smykke eftersendt, og begge smykker blev leveret til modtageren uden problemer og præcist som anført i den information, jeg havde modtaget herom.

Super

Alt gik efter planen, ingen vente tid. Smykkerne var super flotte og pænt pakket ind i kasser.

Review by confirmed purchaser

Lynhurtig levering. Produktet levede helt op til mine forventninger

Vil helt sikkert handle hos smykkemesteren en anden gang.

God og Hurtig betjening.

Køb roligt dine varer hos Smykke Mester ,får hurtigt sine vare som er iorden.

Perfekt

Købte en varer som skulle byttes til noget andet (egen fejl) sendte retur og 3 dage efter modtog jeg min anden varer.

Perfekt

Overskuelig hjemmeside, nem at bestille og betale og sidst men absolut ikke mindst - hurtig levering!

Jeg kommer helt sikkert igen...

Meget tilfreds

Jeg faldt for det store udvalg og de billige priser. Det var nemt at bestille og min vare kom hurtigt og levede fuldt op til forventningerne, så jeg er alt i alt meget tilfreds.

god oplevelse

Jeg har "kun" prøvet at handlet hos smykkemesteren 1 gang, men det bliver ikke sidste gang. Fin leverings tid på det bestilte og denne vare var helt ok.

Review by confirmed purchaser

Meget nemt og hurtigt... er meget tilfreds!!!

Jeg vil bestemt anbefaler og handler igen...

Super virksomhed

Nem hjemmeside, super hutig levering og meget flotte varer der levede op til billederne på hjemmesiden. Det er ikke sidste gang jeg bruger siden

Review by confirmed purchaser

Levering efter ønske indenfor acceptabel tid.

Varen var som forventet. Pænt dekoreringsarbejde.

supergod

Jeg har købt sparebøsser 2 gange hos smykkemesteren, og har begge gange fået hurtig og supergod behandling. Varerne har været helt ok og gravering af navne helt perfekte. Jeg kan kun anbefale at handle hos dem.

Perfekt

Utrolig god service, hurtig levering og gode betingelser, så man ikke er bange for at bestille over nettet.

• Rødovre, DK
  • 3 Reviews

Review by confirmed purchaser

Rodet katalog, men fremragende service

Der mangler søgeord i Smykke Mesters database. De enkelte varer er ikke udstyret med nok tags til at gøre søgning til en overskuelig og hurtigt proces.

Til gengæld er sortimentet helt fantastisk, der er mange smukke varer til salg, men mængden er netop også det der gør, at et mere smidigt eller bedre opdelt katalog ville være så stor en fordel.

Forsendelse var hurtig, kommunikation omkring betaling/forsendelse hurtig og præcis og varerne smukke og lige som jeg havde forestillet mig. Min søde modtagerske bærer smykkerne næsten dagligt og er rigtig glad for dem.

TILFREDSSTILLENDE

Det er en fornøjelse at handle hos Smykke Mester. De lever fuld ud op til det de lover. De er billig og hurtig til at leverer. Min vare var rigtig flot indpakket da den ankom. Jeg er mere end tilfreds og syntes også du skulle prøve at handle hos dem.

Perfekt.

Smykkerne kom meget hurtigt og levede fuld ud op til mine forventninger.
Det er bestemt ikke sidste gang at jeg handler på smykke mester.dk

Mvh.

Annelise.

Review by confirmed purchaser

Fin service og hurtig levering

Har kun godt at sige, fin service, god hjemmeside som er let at finde rundt på, og hurtig levering