[REPLY]
Ik ben tevreden over de levering en ik vind het een leuke aanbieding van dit paar uggs die jullie hebben geleverd. Ze zitten als gegoten. Zag wel een mini beschadiging op het suede, dus daarom 4 en geen 5 sterren. Ook vind ik jullie kortingsacties op de site perfect. Toppie.
De levering was goed.
Betaald via ideal. Snel en correct afgehandeld.
Tijdens het aanschafproces wordt de vraag gesteld of je akkoord gaat met de algemene voorwaarden en het ontvangen van aanbiedingen. Dit is gekoppeld in één vraag, je kunt dus niet bestellen als je er niet mee akkoord gaat spam te ontvangen. Het is niet af en toe een aanbieding, nee, je krijgt ongeveer 5 emails per week van ene 'oliver@spartoo.nl'. Uitschrijven kan wel, maar ik wilde me helemaal niet inschrijven, ik wilde gewoon schoenen kopen. Ik vind deze 'slimme' handelwijze, ongetwijfeld bedacht door een of andere Randstad-eikel met zo'n v-hals t-shirt en pilotenbril 'ik ben ook in Thailand geweest' die zichzelf héél erg goed en scherp vindt in online-marketing - ronduit minachting-opwekkend en frustrerend.
Mijn indruk is dat Spartoo.nl een vervelend, opdringerig bedrijf is.
Super site, veel keus, mooie merken, ik ben heel tevreden. De levertje is binnen 6 dagen en dat klopt ook. Dinsdag besteld en zaterdag binnen, alleen zou ik liever zien dat het iets sneller was maar ik zou hier zeker nogmaals bestellen.
Overzichtelijke site en de aflevering ging vlot.
Voor zover ik heb meegemaakt gaat alles perfect. Ze houden je keurig netjes op de hoogte qua levering
Zeer aangenaam verrast door snelle service!
Goed op de hoogte gehouden van stand van zaken. Bijzonder prettig.
Prima aankoop, alleen levertijd mag iets korter
Snelle afhandeling en ze houden je per mail goed op de hoogte van de stand van zaken. uiterst klantvriendelijk. Aantal mailtjes mag wel ietsje minder. retourneren makkelijk. geen gezeur. Geweldige site voor een schoenenfreak. kom er graag weer terug.
Ik ben zeer tevreden met deze laarzen, echt geschikt voor de dunne benen. Kuitomtrek 35 sm, iets groter dan op website stond. 'Maar ik ben zo wie zo tevreden!
Deze week voor het eerst wat besteld bij Spartoo en wat een service , je wordt overal keurig van op de hoogte gehouden!! en dat in deze tijd waar service toch bij veel bedrijven geen prioriteit meer lijkt te zijn
Mooie tas zoals op de website afgebeeld. Website gebruikers vriendelijk..verzending wel wat lang onderweg maar goed op de hoogte gehouden van de status!!
Mijn oog viel enkele tijd geleden op een paar leuke sneakers. De productinformatie ontbrak, en omdat ik uit principe niet met leren schoenen wil lopen wilde ik graag weten of ze van echt leer waren of niet - het leek in elk geval van niet. Op mijn vraag hierover was helaas het enige antwoord dat ik kreeg dat er nog naar gekeken zou worden. Ik zag later dat bij schoenen van hetzelfde type maar een andere kleur stond dat het synthetisch leer was, nam aan dat het dan wel goed was en bestelde de schoenen. Bij aankomst zat er echter een duidelijk label met koeienhuid op! Kennelijk is de communicatie tussen de klantenservice en de opslag/verzendafdeling niet zo soepel, dat had toch allang iemand even kunnen checken? Retour sturen kon gelukkig gratis en gemakkelijk. Mijn geld heb ik nog niet terug, maar ik kreeg al snel een mailtje met een bevestiging en dat het teruggestort zou worden, daar ben ik erg tevreden over en ik verwacht wel dat dat goedkomt. Ik zou hier zeker weer bestellen hoor!
Skechers in maat 37 besteld. Kreeg inderdaad deze maat (stond op de doos) maar trof maar 37,5. Ik heb altijd dezelfde maat , niet groter of kleiner dus baalde hier wel van. Jammer dat zoiets over het hoofd gezien is.
De schoenen die ik besteld had, zagen er op de site heel anders uit dan in het echt. De kleur is heel anders.
na de bestelling werd ik per mail goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. schoenen zijn op tijd afgeleverd en zijn van prima kwaliteit. ik ga hier zeker nog een keer bestellen
Retourproces ook heel goed geregeld.
Het bestellen via de website is een makkie. Vervolgens krijg je via je mail bericht van de status van verzending. De voortgang hiervan kun je gemakkelijk volgen. Het pakket wordt na enkele dagen keurig aan de deur afgeleverd. Gratis levering en bij niet goed gratis retour. Top!!
Wij hebben de schoenem ontvangen.
Ze zien er mooi uit en passen goed.
Jammer dat het wat langer duurde dan 2 werkdagen.
het duurde een week voordat ik mijn bestelling binnen had.
Bij veel bedrijven is het voor 18.00 uur besteld de volgende dag in huis.
ik heb de juiste producten binnen gehad alleen jammer dat het zolang duurde
Bestelling kwam na 3 werkdagen, dus keurig binnen de beloofde termijn. Schoenen zagen eruit zoals op de site en was de goede maat. Achteraf betaald, dus pas betalen als je tevreden bent en niet vooraf.
Snelle levering, kosteloze terugzending zonder problemen. Zeker aan te bevelen.
Schoenen werden snel bezorgd. Via de mail goed op de hoogte gehouden. Geen gedoe met invullen van formuliertjes en formulieren bijvoegen bij het terugsturen. Erg tevreden.
Super netjes de bezorging en vooral ook de verpakking een cadeautje op zich en dan natuurlijk mijn schoentjes echt gaaf !
Bestelling is naar tevredenheid verlopen. Schoenen zagen er goed uit en gelukkig pasten ze!
Ik ben helemaal tevreden, helaas was een paar schoenen te groot, maar het terugzenden ging heel soepel en ik had binnen afzienbare tijd mijn nieuwe, prachtige paar binnen!
de service is goed maar alles bij elkaar duurt het wel lang voor dat je het product hebt, ik wilde ruilen voor een andere maat en alles bij elkaar heeft het toch wel zeker 2 weken geduurd voor dat ik de schoenen had
een van 2 paren die ik recent besteld heb bij u voldoet niet aan mijn wensen. de binnenzool kreukelt helemaal op onder de voet. het is n heel onaangenaam gevoel.
Tevreden over de levering. Werd goed op de hoogte gehouden..
Schoenen gekocht van MOMA. Snel geleverd en alles goed verlopen.
heb nu 2 keer besteld via spartoo,en ben over de verzending en de pakketten tevreden.
De service geven door geen verzendkosten te vragen vind ik een plus.
Pakketen worden binnen de aangegeven leveringsvoorwaarden geleverd .
ik ben zeer tevreden
Mooie site, gebruikersvriendelijk, fijn dat je niet meteen hoeft te betalen, maar verzending met de post duurt erg lang.
Veel keuze, de verzending duurde ongeveer 3 werkdagen!!
Ik ben tevreden over de manier van werken. Er wordt duidelijk aan gegeven wanneer je een pakketje thuis kunt verwachten en het product wordt netjes verpakt!
Niks mis dus prima afhandeling...probleemloos en makkelijk.