We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (17)

Merkelig kundebehandling.

Har vært kunde hos SR1 i over 15 år og har vært fornøyd selv om de ikke er blant de beste på lånerenten. Har betalt og gjort opp mine låne forpliktelser og nå trengte jeg lån til overtakelse av en selveierleilighet. Tok kontakt med kunde behandler 19 august og la frem mitt lånebehov og etter noen uker måtte jeg purre på saken og ble informert om at kundebehandler ikke fikk sett på saken før han skulle ha pappa perm. En kollega skulle ta seg av søknadene hans i permisjonstiden. Ringte denne kollegaen etter noen uker og han fant ikke den lånesøknaden og rådet meg til å vente med saken til min kundebehandler var tilbake. Allerede da hadde jeg fått ordnet med full finans i en annen bank. Var innom min kundebehandler etter endt perm, og ble lovet en avklaring.Etter det har jeg ikke hørt noe og jeg gidder ikke mase mer for det blir å bytte bank.

Dette var den kundebehandlingen jeg fikk i min lokale bank og har forståelse for at dette kan være et lokalt problem.

Min Beste

Det e min beste bank...det e alt æ kan se om den :D

Utrolig sikker innlogging

Utrolig sikker innlogning. Det er bra. Ryddig side, kan se hvor du har handlet og hva det kostet.

Mahira

sparbank1 er den neste banken i hele landet,. jeg alltid brukte sprbank1.

God service

Har brukt Sparebank 1 i alle år. De gir utrolig fin service, både i banken og pr. telefon.

Bank på min IPHONE

Det funker meget flott.
Ovefører, betale regninger med mer.
Jeg liker også å se saldo etter hvert kjøp.
Funker på de fleste steder.

• Longyearbyen, NO
  • 6 Reviews

Akkurat nå :)

Er i vurdering om å bytte bank.Syns det er vanskelig å få tak i den rådgiveren man har........når man trenger dem.

SR Bank

Banken jeg har hatt i alle år

jeg har hat sb1 siden jeg lærte og gå. Servicen er på toPp og blir nokk min bank til jeg dør

Dårlig nettbank

Nettbanken til Sparebank1 er elendig. I en lengre periode var nettbanken nede flere ganger i uka. Jeg flyttet over til en annen bank.

Stabil bank

Har brukt samme bank i alle år og har ikke sjekket om andre banker kan gi meg et bedre tilbud
Men synes det er dålig å legge ned skrankene.. er jo altid folk som står i lange køer..

Helt grei

Banktjenestene er greie, men jeg savner litt funksjonalitet i nettbanken i forhold til Fokus Bank som jeg har benyttet tidligere.

Is SR Bank your company?