Dårlig support og vrøvl med spil.
- En kopi af en mail jeg sendte til EA.
Hej EA Support
Jeg savner at i snart begynder at forenkle jeres måde at håndtere kontier på for jeg har store problemer med at finde ud af hvordan jeres system er bygget op for det hele er et stort virvar af forskellige sider på nettet hvor man skal logge ind og logge ind... og logge ind! – jeg synes aldrig at jeg bestiller andet når jeg er på jeres sider, og dem er der mange af!? – Jeg har også store problemer med at få mine spil registreret og bliver nægtet adgang når jeg indtaster den kode som fulgte med spillet, og ikke nok med det, så er der nogle af spillene som så igen vil have en kode når jeg så kommer ind i spillet. Jeg er meget træt af alt det loggen-ind / kode jungle, og jeg mangler at i bare havde én side på nettet hvor hele ens konti lå og hvor man så direkte igennem denne, kunne registrere sine spil og derefter se dem på en liste.. Desværre har jeg fundet ud af at jeg ikke er den eneste som ikke kan finde ud af det, da jeg har søgt og søgt på div. forums om alt dette her.
PS. jeg har prøvet at få gen-sendt mine loggins til de forskellige spil, men inten virker de ikke, eller jeg får slet ikke tilsendt info til min mail.