[REPLY]
Ik heb voor mijn printer ,een eigen merk inktpatroon besteld ,en deze is perfect en een stuk voordeliger.ook snel en correct afgehandeld..
Inktpatroontjes besteld, betaald en de dag nadien werden ze al thuis bezorgd. Ondertussen zijn de eerste blaadjes uit de printer gerold en merk geen verschil met de originele patronen. Met verzendekosten inbegrepen bespaar ik nog bijna 50 %. Denk geen 3 keer na alvorens je inktpatronen koopt maar bestel ze in 1,2,3 bij 123inkt.nl
Het was een zeer vlotte en super service. Ik ga zeker nog bij 123.inkt bestellen. En ik ga het ook zeker aanraden aan familie en vrienden.
De inkt is ook van zeer goede kwaliteit, van zowel de print-toner als de bijgeleverde pennen ;).
Jullie hebben een tevreden klant bij !
123inkt heeft een heel duidelijke site,
is goedkoper dan elders met dezelfde kwaliteit.
de produkten van 123inkt zelf zijn juist het zelfde dan de originele maar veel goedkoper.
snel aan huis geleverd met een uitstekende opvolging.(zelf dat ik in belgie woon)
ik koop nog enkel bij 123inkt
Perfecte levering. Ook gezien het feit dat ik "de koper" in eerste instantie het verkeerde adres nummer had opgegeven. Prima opgelost door kosteloos nogmaals aan te leveren.
Wij zijn zeer tevreden over 123.inkt.nl. De site is overzichtelijk, de prijzen zijn redelijk scherp en de levering erg snel (de volgende dag spullen in huis). De winkel is erg breed gesorteerd. Wat ons betreft is de titel Beste webwinkel van 2013 meer dan op zijn plaats
Goede dag ,,
ik heb een bestelling bij dit bedrijf gedaan en ben zeer tevreden , mijn volgende bestelling zal daarom dan ook weer bij 123 inkt gedaan worden , en zal het mijn familie dan ook aanraden .
na het ontvangt van mijn bestelling moest wel ff tekenen , dat hoop ik de volgende keer niet meer te hoeven doen .
maar ik kan gerust zeggen dat dit bedrijf garant staat voor een goede afhandeling van de door jou gedane bestelling. ik werd ook gemaild met de vraag of alles naarr wens is verlopen . groetjes danny
Afgelopen week kreeg ik weer een melding dat de inkt van mijn Epson pronter weer bijna op was. Normaal ging in even de stad in om de juiste cartridges te zoeken.
Mijn zus maakte me attent op 123inkt.nl.
De juiste inktpatronen werden snel gevonden en ik was al onderweg naar mijn bankpasje om via Ideal de betaling te regelen.
Ik was verrast toen ik merkte dat ik deze bestelling gewoon via een accept giro kon betalen en dat de zending wel direct zou worden verzonden.
De volgende dag had ik de bestelling in huis en, ondanks de betalingstermijn van 14 dagen, ik besloot deze ook per omgaande te betalen.
123inkt geeft vertrouwen door de zending zonder betaling te verzenden, ik geef vertrouwen door de betaling meteen te regelen.
Kon alles maar zo makkelijk zijn !
Een aanrader dus !!
123inkt.nl werkt snel en gemakkelijk. Een erg duidelijke website die geen onduidelijkheden over laat. Mijn bestelling kwam snel binnen en met een duidelijke beschrijving kon ik prima uit de voeten.
Aanrader voor iedereen die niet te veel wil betalen voor zijn inkt.
Voor de eerste keer een toner gekocht van het huismerk voor een HP printer en absoluut geen spijt van. Zeer snelle afhandeling tegen een zeer schappelijke prijs. Ook een duim voor de vriendelijke na-service.
Het is zeker de moeite waard om bij 123 inkt patronen te kopen
Ondanks het late tijdstip van bestellen (21:45) was mijn bestelling toch de volgende dag al in huis. Het product voldoet prima. Een goede winkel om tegen een redelijke prijs inkt of toner bij te kopen.
Ik zal nog zekers meer bestellingen bij jullie doen en als ik een van mijn vrienden, familieleden of eender wie zal ik zekers jullie aanbevelen.
Greetz
Wendy
Van bestelling tot levering verloopt alles zeer goed en transparant. De huismerkcartridge in de epsonprinter werkt gewoon goed voor een zeer scherpe prijs. Dit was de eerste keer dat ik producten heb besteld bij 123inkt , en zal dit in de toekomst zeer zeker blijven doen.
ik ben niet vertrouwd met bestellen op internet, de inkt-cartridges waren in de winkel niet (meer) te koop. moed gevat en op internet besteld bij 123inkt.
een goede ervaring, bestelde, waren de volgende dag in huis!
heb ze meteen betaald, dus ik zou zeggen: tot de volgende keer!
m.vr.gr. j. koerts
123inkt heeft mij blij verrast. De goede prijzen gecombineerd met snelle service en goede communicatie zijn mij goed bevallen. Wat ik al helemaal als bijzonder ervaarde is dat ik na enkele dagen door aftersales benaderd ben om te vragen hoe alles verlopen was. Ik kan 123inkt aan iedereen aanraden! Uiteraard moet je altijd kritisch naar de prijzen blijven kijken maar met deze order was 123inkt simpelweg de goedkoopste!
3 ml. zit er in een orginele inktpatroon van HP. En natuurlijk weer erg snel leeg, dat is ook niet raar want 3 ml. daar doe je natuurlijk niet lang mee. Uiteraard bestel je originele inkt patronen!!! Nou deze keer niet, ik wilde het huismerk van 123inkt.nl wel eens proberen. 1 dag later netjes alles geleverd, uiteraard gelijk de patronen vervangen en snel verder met je werkstuk. De printkwaliteit doet niet onder dan die van het originele HP inktpatroon.
Kijk dat noem ik nou "GEINIG VOOR WEINIG" En al die indianen verhalen dat je printerkop stuk gaat van niet originele inktpatronen dat moet ik eerst nog maar eens zien. Aan het einde van het jaar heb ik de printer terug verdiend met inktpatronen van 123inkt.nl. Dat gokje waag ik dan ook graag, Ga zo door een dikke 10+
Zeer vlotte levering ,prima producten en nog voordelig ook. Echt een aanrader, niet voor niets Beste webwinkel van 2013 !!!
Ik ben meestal voorzichtig met dingen bestellen via internet (zeker als het voor mijn bedrijf is), maar ik werd telefonisch goed geholpen door 123inkt.nl bij het uitzoeken van de juiste inktpatronen voor mijn printers. De volgende dag had ik ze al in huis! Goed en stevig ingepakt, zonder een deukje! Ik had het huismerk besteld, omdat dit enorm scheelt in de kosten...maar blijkbaar niet in de kwaliteit! Super inkt! Ik wil nergens anders meer bestellen dan bij 123inkt.nl!
De product is naar wens, ook is de site zeer goed functioneerd!
Kortom, ik ben te vreden met de aankoop.
Het bestellen van inkt voor mijn Epson printer is zeer snel en correct verlopen. Dit is mijn eerste ervaring met 123inkt nadat ik eigelijk altijd mijn cartriges kocht bij de detailhandel.
En inderdaad na mijn order vrijdag s'middags te hebben geplaatst stond de postbode zaterdag morgen reeds aan mijn deur met het pakje.
Mijn volgende order gaat zeker weer via 123inkt.
Vr.Gr.
H.Veldkamp
Flevo Air vliegtuigverhuur
Absoluut top bedrijf, bestellingen zijn altijd nog volledig naar wens en 123inkt staat dichtbij de klant.
Kortom een aanrader voor iedereen!
Duidelijke website met de juiste A-merken en dito alternatieven. Goede prijs en snelle levering! Top!
hallo,
we hebben ikt besteld bij 123inkt.nl en je wilt niet weten welke snelle levering ze hebben,vandaag besteld morgen in huis, een echte aanrader als je inkt moet hebben
groetjes ria
Ik ben zeer tevreden en zal een volgende bestelling weer bij 123inkt plaatsen.
Ik wil dit ook doorvertellen aan vrienden en bekenden.
Alles is naar tevredenheid verlopen. Het was zelfs meer dan ik had verwacht. Netjes een belletje na plaatsen van de bestelling via acceptgiro met de vraag of ik ook was wie ik zei dat ik was. En zelfs twee gratis pennen gekregen, leuke attentie voor een nieuwe klant. Ik bestel de volgende keer weer bij 123inkt.
Mee gedaan aan de jubileum actie en een gratis verzending gewonnen. Dit kwam precies op tijd want ik had nieuwe printer inkt nodig.
Ze zullen het door de actie drukker hebben dan normaal maar het was niet te merken, de zending was net als altijd de volgende dag in huis.
Erg te spreken over de eenvoudig te gebruiken website, goede prijs, snelle levering en goede service!
Vooral doorgaan!
groet,
Thijs
De inkt voor mijn laserprinter bleek bij 123inkt 35 euro goedkoper te zijn dan bij VikingDirect dus ben blij dat ik nog even door heb gezocht. Levering was overigens zeer snel, dus ik ga voortaan mijn inkt hier kopen.
Laserprinter:
Supersnelle levering. 29 april besteld en 1 mei in huis. Toch knap ondanks alle drukte rondom koning(inne)dag!
Goed verpakt + extra omdoos 2 gratis pennen van 1 2 3 inkt erbij. Leuk zo'n aardigheidje.
Al met al niks te klagen dus, uitmuntende service!
Dit was de eerste keer dat ik zo'n bestelling deed via internet en ben verrast over de snelle service waar alles mee is gebeurt en zou jullie zeker aanraden bij mijn kennissen.
Grtjs,
Steven Morren
Hoi
Ik heb alles gedaan zoals het van mij is verwacht
De bestelling is goed aan gekomen
De betaling is zover ik het kan zien ook goed gegaan
Nu kijken of me printer ook de cartridges pakt
Dan ben ik tevreden
Groetjes van mij
Op vrijdagavond een nieuwe printer besteld en op zaterdag al ontvangen en werkend aan m'n PC gekoppeld. Geweldige snelheid tegen een mooie prijs.
Prima verlopen, tijdige aflevering en materialen waren compleet en in goede staat. Verpakking was ook goed. Geen klachten.
Bij toeval kwam ik jullie tegen daar ik een toner moest hebben voor mijn printer.
Na eerst wat info te hebben gevraagd (telefonisch) betreft of de toner in de printer zou passen omdat deze ook in een grotere variant te krijgen was (meerdere pagina's). Hierna over gegaan tot een bestelling, betaald via ideal en andere dag keurig netjes bezorgd. Ik zeg super?