Dårlig dækning og inkompetent kundeservice
Jeg vovede mig ud i at prøve 3, efter at have haft Telia i 8 år.
Dette har jeg fortrudt den dag i dag. Jeg oplevede problemer med at folk ikke kunne ringe til mig og dårlig dækning. Jeg fik besked fra 3's kundeservice om at jeg skulle gå ned i 3 butikken, her bliver min tlf. så sendt til reperation.
Jeg er endda så HELDIG (det sagde de!!) at der var én meget gammel og slidt lånetelefon tilbage - og jeg som troede at det var standard man fik en lånetlf. ... Fint nok, jeg får min tlf. tilbage og det ser ud til at den virker, dog er dækningen lige så dårlig som altid.
En anden ting jeg ikke forstår er mine tlf. regninger. Da jeg havde Telia betalte jeg maksimalt 250 kr. om måneden. Nu, efter jeg er skiftet til 3 (jeg har et abonnement som koster 400 kr. pr. måned, men så er der fri sms for 80-100 kr. og resten kan bruges på tala). På trods af at jeg så har 300 kr. tilbage at tale for løber min regning ALTID over 400 kr, senest har jeg skulle af med 6-800 kr.! Jeg beder om at få en oversigt over mit forbrug, og får besked på at næste gang koster det 30 kr.!
På oversigtigten kan jeg se at jeg hver dag skulle have foretaget4-8 opkald til andre. Dette ved jeg at ikke passer- så nu skal jeg altså alle mine oversigter igennem for at se om det bare var pga. den defekte tlf. ....