Fremtiden
er begyndt for mange år siden oår Årstiderne. Vi har nu været kunder i over 10 år, hvor vi har fået masser af frugt og spændende nye grøntsager masser af opskrifter og ideer leveret lige til døren hver eneste uge. Hvornår mon den øvrige dagligvarehandel finder på noget der kan matche?
Det helt væsentlige i konceptet er kreative, afsindigt velsmagende opskrifter, videokøkken osv. kombineret med høj kvalitet.
Man får dækket sit behov for grøntsager, for naturligvis spiser man det når man nu har købt det. Sundt. Man får afprøvet masser af spændende opskrifter uden man behøver købe ind, for man har jo fået leveret til døren. Man kan skifte kasse fra uge til uge. Man kan prøve de øvrige koncepter, f.eks. måltidskasserne. Og man kan få lækre flæskestege til jul og andre gode ting. Og nej jeg er ikke hverken ansat eller på anden vis tilknyttet aarstiderne.
Konceptet er simpelthen fremtiden, - fremfor Bilka-helvedet hver fredag eller indkøbsmareridtet med to-tre overfyldte plastposer ud til bilen. Inden man kører hen til næste butik, samme helvede, gennem kassen med stabler af varer op og ned i kurven og op og ud i bilen.
Kvaliteten hos aarstiderne? Jo vi har da også måttet reklamere nogle gange. Efter min opfattelse langt færre gange end når man kommer hjem med varer fra et supermarked og opdager en beskadiget vare. Og man har ikke noget cirkus hos aarstiderne med at finde bon osv. for at få refunderet penge. Det foregår som tillidssag via en mail el. telefon.
Det er simpelthen let og behageligt. Man sparer masser af penge på ikke at skulle køre på indkøb og man sparer masser af tid fordi det bare går automatisk. Til gengæld er varerne lidt dyrere, men jo også af god kvalitet. Det er nødvendigt når det er via nettet.
Fuldt hus herfra...