Returret gælder for alle varer, der ikke er levnedsmidler.
Rettelse februar 2014:
Og nu har jeg igen brug for at kontakte dem enten via mail eller telefon.
Jeg ser til min overraskelse, at de nu tilbyder, at man kan skrive til dem via deres web-side. Jamen det er jo bare super tænker jeg. Men nej, de svare ikke på sådan en henvendelse, og så er man jo ligesom tilbage i "ingenmandsland".
Ingen telefon.
Ingen adresse.
Ingen E-mail
og
Ingen svar på deres eneste kontaktmulighed.
HALLOOOOOOOOOOOOO ALDI, ER DER NOGEN HJEMME ??????
De går lige fra 4 stjerner til 2 pga. denne total ligeglade holdning til kundesupport.
Rettelse november 2013:
Nu er der gået 2 år siden mine mange dårlige oplevelser i ALDI, og i disse 2 år har mine oplevelser generelt været gode. Derfor lægger jeg 2 stjerner til, så de havner på 4 stjerner.
Anmeldelse fra nov. 2011:
Jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde. Først skriver de på deres web-side, at man altid kan komme og få sine penge retur hvis man har købt en vare (også levnedsmidler) man ikke er tilfreds med. At de altid bytter med et smil - som jeg dog aldrig har oplevet.
Nu har de så igen igen, ændret teksten på deres web-side til; ” Hos ALDI kan du returnere dine varer senest 30 dage efter købet - mod forevisning af kassebon og uden nogen form for forklaring. Denne returret gælder for alle varer, der ikke er levnedsmidler. Du får naturligvis dine penge tilbage.”
Men hvordan får jeg så mine penge retur for den dårlige og uspiselige levnedsmiddel jeg netop har købt. Jeg leder hele deres web-side igennem efter en kontaktinfo, men finder intet. Heldigvis havde jeg opsnappet et telefonnummer i en debattråd et år tidligere, som jeg kunne bruge.
Damen i telefonen kunne nu oplyse mig, at jeg var urimelig og komme med sådanne forkerte påstande, og at teksten på deres web-side kun gælder hvis fx en kunde har købt 3 liter mælk, og senere ønsker og returnere den ene liter fordi kunden kun skulle bruge 2 liter.
Jo, man skal sku høre meget nonsens inden ørene falder af.
Men hvor er det da bare ekstremt dårligt ledelse helt ned på det mest simple niveau fra ALDI’s side. Hvorfor bliver ALDI ved med, at gøre denne simple reklamationsret til en videnskab? Og hvorfor lægger de ikke kontaktoplysninger ind på deres web-side. For at spare penge på denne service, siger Kloge Åge. Jamen ejerne af ALDI kæden høre til nogle af verdens rigeste, så hvor ligger logikken gemt i denne påstand?
Jeg fik dog senere mine sølle penge retur, og skal jeg give ALDI stjerner ud fra kvaliteten af deres vare, samt deres kundeservice, så kan jeg med min bedste vilje kun få det til 2 stjerner, da man tydeligt kan høre, at ALDI’s dårlige ledelse ikke tør tage ansvar for egen handling, når man kontakter dem via kontaktoplysninger (telefon 75566600), som man ikke kan finde på deres web-side.