We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (1,463)

Alka vores bedste forsikringsselskab

Har aldrig haft problemer med Alka den bedste forsikring vi har haft. Vi har haft en delt skjulte rørskader men har aldrig haft problemer med Alka.
Ringer andre forsikringer til os siger vi at vi jo har Alka som vi er fuldt tilfredse med og det accepterer de og vi får fred, de ved vist de ikke kan konkurrere med Alka.

Review by confirmed purchaser

Alt for lang ventetid pr telefon

Det er utilfredsstillende at man, hver gang man ringer skal vente ca 40 minutter før man kommer igennem. Servicen er helt fin. Tilbagemeldingerne kommer også som lovet og på aftalt tid;)

Alka

få vasket din bil.................

skuffende skuffende få en alka forsikring eller en gratis bilvask ja tak for kaffe den har de da regnet rigtig ud de kære alka folk q8 vasker din bil for alka ja men hvor er der dog mange q8 rundt omkring skal selv køre 50 km for at komme til nærmeste q8 inden man når at komme hjem er bilen blevet beskidt igen KÆRE ALKA dette kunne i godt ha gjort lidt bedre dette får i ikke gode anmeldelser for så jeres reklame er skuffende :-(

er glad for alkaforsikring

jeg er lidt sur over at man skal vente på at politiet er lang tid om at registrere min sag
så jeg kan få den videre i sagen hos mit forsikringsselskab det er angående
at jeg har haft indbrud i mit kælderrum for 14dage siden og er ikke kommet videre
venter på et registrerings nr. hos politiet

Let at samarbejde med

Alle problemer til dato er ordnet pr telefon

Husk de gamle kunder

Skriv til gamle kunder når I har gode tilbud.
Jeg tog selv kontakt og sparede på bilforsikring selv om jeg er kunde i Alka på 10. år.

Jens Andersen found this review useful

Review by confirmed purchaser

Rigtig flink kvinde jeg fik i røret, god betjening og jeg fik et godt overblik.

Review by confirmed purchaser

Venlig og kompetent betjening.

Jeg sparede ca. kr. 3000 om året på min bil- og indboforsikring.

ALLETIDERS BILFORSIKRING

JEG BLEV KONTAKTET AF ALKA DA JEG HAVDE KØBT NY BIL, GLAD VAR JEG DA DET VISTE SIG AT JEG KUNNE FÅ EN BILLIG BILFORSIKRING. DET SKULLE ANDRE OGSÅ PRØVE, SØDE OG VENLIGE VAR DE OGSÅ.

God kontakt

Fin hurtig handling til den rette pris.

Review by confirmed purchaser

urimelige priser for nye billister

aldrig har jeg været så skuffet over et selskab som alka, de gir ikke nye billister en chance overhovedet, min datter har købt en ford fiesta 1,6 fra 2001 og en ganske almindelig ansvar ,vil de have gps overvågning ,ok men 33000,- for KUN ansvar ,det er så forrykt at det er lige før det er krimminelt.

MVH Peter

Review by confirmed purchaser

Jeg har i mange år, som kunde, været ambassadør for ALKA

Når jeg taler forsikring med familie og venner, kan jeg kun vise, hvad jeg giver i præmie, og sammenligne betingelserne. De fleste gange har jeg den bedste dækning for færreste penge, men efter et par store skader på mit hus, hvor præmien
efterfølgende steg kraftigt, får jeg ikke altid ret mere.
Den sidste skadeanmeldelse annullerede jeg, for at komme hurtigere ned i kontingent.
Som folkepensionist tæller hver en krone, der er sparet.
S. h. Finn Lyster

Top nice

Herligt at tale med et forsikringsselskab som både er billigt og meget imødekommende.
Jeg har købt ny bil og skulle derfor have en kaskoforsikring, tidligere havde jeg kun ansvarsforsikring. Det endte med at jeg flyttede alle mine forsikringer og sparer derved kr. 500 om året, til trods for opjustering til kasko.

Ventetid Ventetid Ventetid.

Skulle have lavet min forsikring om fra min gamle campingvogn til min nye - jeg turde ikke køre til Kolding og hente den nye uden at de begge var forsikret(motervejskørsel). Så jeg blev nød til at vente ved telefonen for at få ordnet det - jeg ventede og ventede og ventede i ca. 51 min. Det synes jeg var så meget at jeg var ved at blive rigtig sur/gal, men turde jo ikke køre før det var i orden. Kan det være rimeligt at man skal vente såå længe for at få en medarbejder i tale??????

Hurtigt og ukompliceret - hurtig follow up fra Alka

Ville skifte alle vore forsikringer ud, nemt og hurtigt, hurtig follow up fra Alka dagen efter min bestilling på nettet, tvivls spørgsmål blev hurtigt ryddet af vejen og Alka tog sig af flytningen fra det gamle selskab.

Ingen Problemer

skulle have en husforsinkring, fik det til en rimelig pris, og klarede det hele over deres chat... deres chatfunktion er meget bedre at bruge end telefonen, for via telefonen var jeg nummer skod i køen, men på chatten var jeg nummer 2, og kom til i løbet af max 5 min...

Review by confirmed purchaser

God service og forståelige svar

Auto forsikring er bare A for ALKA

Jeg taler med mange og giver altid udtryk for at ALKA er det bedste forsikringsselskab vi kan bruge. Medarbejderne er lyttende og giver gode råd. Uanset hvilken hjælp man har brug for.

Review by confirmed purchaser

Det er dog det værste jeg har oplevet.....

......aldrig er jeg blevet mere overrasket over den store forskel på en forsikring på en motorcykel.
Jeg er en gammel gråskægget fyr der 7 år har kørt skadesfri på mc, nu da jeg skulle have min nye forsikret sprugte jeg selvfølgelig ALKA. 22700,- for en Yamaha XVS 1300 cruiser, jeg fik den for under 3500,- hos billigste, og endda med det halve i selvrisiko.

70121416, det tar al gejsten...

god pris og samtale

jeg skiftet fra danske forsikring til Alka det var billiger for mig nu jeg på su med lån og ikke har så meget er det dejligt jeg få det betalt om måneden

Review by confirmed purchaser

Jeger meget tilfreds med ALKA har aldrig haft nogle problemer når jeg har skulle bruge ALKA så stor tilfreds med dem .

Review by confirmed purchaser

Ventetid på Tlf og for mange undermenu

Det er meget irriterende at skulle så mange undermenu igennem for at komme i tale med en medarbejder, men når man så er igennem er der god service :-)

Behalig ærlig

Tilfreds god Kundeservice

Review by confirmed purchaser

Jeg føler mig beskyttet med Alka

Min oplevelse ,de gange jeg har haft brug for alka, er, at jeg har følt mig superfint behandlet, både på det professionelt og det mere menneskelige plan. Meget forstående personale, der gav mig god tid til at forklare, hvad det var jeg ønskede. Jeg følte, at de havde al den tid, jeg skulle bruge. Det var en meget god oplevelse, specielt nu om dage, hvor man godt kan føle, at der altid er travlt hos div. firmaer.

Review by confirmed purchaser

Service der er til at føle på

da jeg har haft en skærm som stod af var alka rigtig gode til at guide og give sig tid til at hjælpe mig gennem min sag, også da jeg ikke kunne få fat i et bestemt nummer omhandlene min anmeldelse, så kunne ikke være bedre

Alka

34.780,00 kr. om året for ansvar på bil !!!

Bilforsikring (Ansvar)
Suzuki Swift 1,3
34.780,00 kr. om året
inkl. afgifter

Kan det virkelig passe at jeg skal betale så meget for min bil!
Er godt nok kun 18 år... men alligevel!

Er virkelig oprevet over jeres priser...

Review by confirmed purchaser

Snarrådig, effektiv og oplysende kundebetjening og et konkurrencedygtigt prisbilligt produkt.

Da jeg kontaktede Alka, for at tjekke om mit pristjek nu også kunne passe, fik jeg en fantastisk god kundeservice, der netop IKKE virkede anmassende, men udelukkende oplysende og diskret servicemindet.

Review by confirmed purchaser

Oplevelsen var god hos jer

Mem oplevelsen hos jeres fordels værksted var ikke særlig god For det første skulle de ring inden for to Timer det skete ikke jeg måtte selv ringe of for det andet så over holdt de aftalen den jeg skulle aflevere bilen Mvh Torben

Hej Torben

Det er ærgerligt at du har haft en dårlig oplevelse med et af vores aftaleværksteder. Vi vil selvfølgelig gerne have at vores kunder bliver godt behandlet. Derfor er jeg glad for du skriver til os. Jeg håber du vil sende os en mail med beskrivelse af hændelsen, og fortælle hvilket værksted du benyttede til trustpilot@alka.dk. Så vil vi gøre noget ved sagen.

Jeg beklager ulejligheden du har haft.

Mange hilsner

Elite service

Når jeg har kontakt med Alka forsikring,bliver du mødt med meget venlige rare medarbejder ,utrolig hjælpsom yder utrolig god service, det er jo ikke bare enkel stående tilfælde ,det er generalt med deres medarbejder som yder rigtig god service ,derfor får Alka forsikring top karakter har kun haft positivt oplevelser med Alka forsikring .

Review by confirmed purchaser

Når man ringer har man en fornemmelse af at de kun har mig som kunde , rigtig flinke.

Hurtig ekspedition

En opdatering af min bilforsikring på rekordtid. Jeg ringede, de fandt mine data frem, jeg forklarede kort hvad jeg ønskede og næste formiddag lå der et tilbud i 'mailbox'.

kompetent rådgivning

Overvejede at skifte bil - chat med kompetent rådgiver - viden om ny forsikrings pris på under 5 minutter - ALKA kun få klik væk

Effektivt og let forståeligt

Jeg skulle tegne en forsikring for allerførste gang og blev hjulpet venligt igennem på en letforståelig måde

Review by confirmed purchaser

Frisk og seriøs betjening.

Dejligt at alting kan ordnes pr telefon, ikke som andre forsikringsselskaber hvor man skal aftale tid til besøg flere uger frem med assurandør.

Rigtig godt

Virkelig god betjening, kun gode ord her fra

flot behandling og rådgivning

Jeg fik den fineste behandling og rådgivning i forbindelse med ny bilforsikring.

Fup & svindel

en gratis bilvask.

Da vi oplyste ALKA om cpr. nummer, sagde de at de for 11 år siden havde opsagt en forsikring pga. manglende betaling. DA vi spurgte ALKA om vi skyldte de mnogle penge, eller der på anden måde var problemer mht. noget økonomisk, svarede de nej. Da vi så spurgte om de ville lave et tilbud om bilforsikring, svare de nej. Vi blev ikke tilbudt en gratis bilvask overhovedet.

DET ER DA FULDSTÆNDIGT HOVEDLØST AT LOVE DET I EN TV REKLAME SÅ. HVORDAN SKAL MAN SÅ KUNNE STOLE PÅ ALKA OVERHOVET HVIS SKADEN ER UDE ?

En anden ting: læg lige mærke til at alle positive anmeldelser bliver vercificeret af ALKA. imendns de negative ikke bliver det... tsk tsk

Hej Søren

Vi bruger cpr. nummeret til at søge i vores system om der tidligere har været forhold omkring kunden som vi skal være opmærksomme på. Og hvis der har det, vurderer vi ud for det gamle forhold, om vi vil tilbyde forsikring igen. Jeg beklager at vi ikke kan tilbyde dig en bilforsikring ud fra din historik.

Jeg vil dog sige, at hvis vi ikke kan det, så skal du have en bilvask. Den vil jeg sørge for at du får, hvis du sender en mail til os på trustpilot@alka.dk, med din nummerplade og dit telefonnummer.

Mht. verificering af anmeldelser på Trust Pilot, så er din påstand ikke sand. Vi får anmeldelser af forskellige karakterer, både fra kunder vi opfordrer til at anmelde os, og fra kunder der gør det på egen hånd. Vi går altså ikke ind og vælger hvilke anmeldelser vi vil have liggende. Det har det netop været vigtigt for os, at tegne et realistisk billede af Alka, for vi bruger også jeres anmeldelser til at forbedre os, og det ville ikke give mening at tegne et forvrænget billede på et medie som Trust Pilot. Men jer er glad for, at du har lagt mærke til, at vi heldigvis har mange tilfredse kunder, og vi arbejder hele tiden for at blive endnu bedre. Derfor er vi også glade for de kritiske anmeldelser.

Mange hilsner

knallert

Havde overset en gammel forsikring some blev betalt via betalings service, og istedet for at hjælpe mig med at annullere den dagene efter (som jeg forstod var/er mulig ), sende Alka, mig og bolden videre til motorkontoret.

Føler stærkt det var et vejbump det blev skabt for at gøre det
svære for mig at annullere den..

Hej Kasper

Jeg beklager at den person du har talt med, desværre har givet dig forkert rådgivning. Det burde være muligt for os at afmelde knallerten for dig.

Jeg håber det er lykkes dig at afmelde knallerten, og hvis ikke, må du meget gerne skrive til os på trustpilot@alka.dk, og så vil vi sørge for at sende en afmelding til Skat.

Jeg ønsker dig en god dag.

Hilsner

Ikke imponerende...

Har efter et par gode telefonsamtaler med Alka nu modtaget mit tilbud til en forsikring (husforsikring), Alka bad om en tilstandsrapport på huset, hvilket er jf. gældende regler. I denne rapport er der en K3 anmærkning, som Alka blev gjort opmærksom på, var udbedret via en autoristeret håndværker. De bleve tilbudt denne regning, så de kunne se, at udbedringen var foretaget og den nævnte K3'er ikke længere var gældende. De gav mig så et tilbud, hvor husforsikringen dækker som normalt - dog ikke det nævnte sted i huset, hvor ovenstående K3'er var nævnt.
Jeg er helt uforstående overfor denne tilbagemelding fra Alka.
Vi vælger forsikring andetsteds.

Hej Søren

Som du har oplevet forholder vi os til tilstandsrapporten, når vi giver et tilbud på en husforsikring. Hvis der er forbehold på tilbuddet på Husforsikringen, bliver det fjernet når forholdet er udbedret. Så hvis der har været en håndværker ude og reparere huset, og du har givet os besked om dette, så fjerner vi forbeholdet, ved mindre der er andre årsager til at det ikke bør fjernes.

Ud fra det du skriver ser det ud til at vi har begået en fejl. Jeg vil meget gerne undersøge det for dig, så jeg håber du vil skrive en mail til os på trustpilot@alka.dk, med dit telefonnummer, så sørger jeg for at vi kontakter dig og håber vi hurtigt finder en løsning du bliver glad for.

Jeg ønsker dig en god dag.

Hilsner
Lise Agerley, Kommunikationschef Alka.