[REPLY]
Billig med fint vareudvalg, og varerne som jeg bestilte fejlede absolut intet, men når det er sagt, er kommunikationen og leveringstiden desværre elendige. Derudover trak de beløbet kort tid efter bestilling, hvilket ikke er lovligt at gøre før varerne er sendt afsted. Hvis de var hurtigere til at sende varerne afsted og først trak beløbet, når dette var sket, ville de højest sandsynlig få 4 stjerner fra mig. Hurtig besvarelse af henvendelser, hvor de ligefrem besvarer de spørgsmål, der bliver stillet, ville udløse 5 stjerner herfra.
Seit einigen Monaten bin ich immer mal wieder bei Bedarf Kunde dieses Shops. Als Neuling auf dem Gebiet der Aquaristik wurde ich durch das Team stets kompetent und geduldig beraten. Über zu lange Lieferzeiten kann ich mich nicht beschweren. Natürlich ist es auch schon passiert, dass etwas nicht ganz nach meinen Vorstellungen verlief, aber das wurde jedesmal zu meiner Zufriedenheit und auf sehr entgegenkommende Art berichtigt. Ich kann die Meinung einiger hier absolut nicht bestätigen. Fehler passieren überall, aber die kann man klären und sollte nicht gleich aburteilen.
Habe zum ersten mal beim aquaristikshop bestellt und bin ganz schön enttäuscht. Meine lieferung dauerte glatte Wochen obwohl ich sofort per paypal zahlte ( Ich wurde nicht einmal über solch eine lange Lieferzeit informiert ). Dann aber der Hammer, eine der bestellten Lampen war schon mal benutzt und ohne Schutzfolie des Originals gesendet. Bei einem Preis von 109 Euro erwarte ich zumindest neuwertige und orginal verpackte Ware oder ein Entgegegnkommen. Mein Anruf bei diesem Shop war kommentiert durch Vorwürfe und Zickkigkeit von Seiten des Anbieters ( Ich sprach mit der Chefin selbst!!! Ich kaufe viel übers Netz, aber sicherlich nicht mehr dort. Würde man mich nach diesem Shop fragen gibt es eine eindeutige Meinung - bitte nie wieder!
Ich habe vor einiger Zeit sehr regelmäßig und intensiv bei Aquaristikshop bestellt. Ich war hier stets mit dem gebotenen Service und der Angebotsvielfalt zufrieden. Geliefert wurde schnell, die Preise sind OK.
Allerdings ist das wirklich schon ein paar Jahre her. Aus der damaligen Erfahrung kann ich den Shop nur empfehlen. Ich kann natürlich nicht sagen, wie sich der Shop derzeit entwickelt und Kunden gegenüber verhält.
Vi bestilte en række varer hos aquaristikshop. Pengene blev hævet to dage efter ordren blev indgivet. Men af deres hjemmeside fremgik det varerne endnu ikke var afsendt, og sådan var det de 10 efterfølgende dage, hvorefter vi kontaktede shoppen for at spørge hvorfor de hævede pengene uden at sende nogen varer. Vi modtog intet svar på trods af yderligere mails, før vi gav dem besked om at hæve købet. Herefter modtog vi endelig en mail om at vare var afsendt. Vi afventede igen, men af deres hjemmeside fremgik det stadig at pakken ikke var afsendt. Vi kontaktede firmaet for at få et pakkenummer, men igen fik vi intet svar de næste to dage. Derfor ønskede vi endnu en gang at hæve købet, hvorefter de skrev til at os at varen var blevet sendt med en forkert DHL bil og nu var kommet retur til dem (ikke særlig troværdigt). Men nu havde de afsendt varen igen og vi ville få et pakkenummer senere på dagen. Da vi ikke havde fået noget pakkenummer kl. 23 om aftenen, skrev vi til virksomheden at vi ville hæve købet. Få minutter efter tikkede der et pakkenummer ind, som dog ikke kunne trackes på DHL's hjemmeside dagen efter. Derfor tog vi kontakt til DHL, som bekræftede at pakken ikke var blevet indleveret. Igen, igen bad vi om at hæve købet, men aquaristikshop påstod at varen var afsendt, og vi ville blive trukket for 10 € hvis vi annullerede ordren. Der gik yderligere en dag før pakken blev indleveret hos DHL.
De får den ene stjerne for deres meget billige priser, men de kan absolut ikke anbefales som akvariebutik.
Die Bewertungen über diesen Shop sind teilweise gar nicht zutreffend. Ich bestelle seit Jahren da und bin sehr zufrieden. Den Shop gibt es immerhin schon seit 1998! Manchmal dauert es etwas länger, als 2,3 Tage, aber mit der Ware, der Auswahl und dem Preis war ich immer zufrieden.