We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (36)
Bahne Sørensen A/S

Online bestilling der fungerer!

Gode tilbud på mærkevarer og stort udvalg! Jeg bestilte sengetøj fra "Lene Bjerre", som jeg længe har ønsket mig! Og hurra fik det til halv pris! Tilmed hurtig levering!!

Bahne Sørensen A/S

Bryder markedsføringsloven og sur dårlig betjening

Det er ikke ok at sende en mail ud med spar 50% på alt, for så efterfølgende ( når man møder op i butikken til sur og dårlig betjening og IKKE 50% på alt) at skrive at det kun gælder nogel ting og et det er forkert skrevet i mailen! Jeg blev lovet 50% og det fik jeg ikke men det var de fuldstændig ligeglade med. Det er desværre ikke første gang at jeg oplever at bahne bryder loven og efterfølgende er ligeglade og tilmed møder kunden på en yderst arrogant måde.

Meget dårlig service

Mie B. and Elisa found this review useful

Kære Cathrine.

Tak for din henvendelse. Efter at have set tilbage på vores nyhedsbreve, formoder jeg, at det drejer sig om vores VIP udsalgsnyhedsbrev fra december. Det er korrekt, at ordlyden i nyhedsbrevet ikke er korrekt – og det beklager vi.

Vi tager altid forbehold for eventuelle trykfejl og prisændringer i både nyhedsbreve, annoncer og kataloger, men vi bestræber os altid på så vidt muligt at undgå fejlagtige meddelelser til vores kunder. I dette tilfælde er der desværre sket en fejl, og vi forstår din irritation.

Vi tager din kritik til efterretning – og beklager mange gange, at du er gået forgæves.

Laura
Bahne Sørensen A/S

Uacceptabel behandling! Dårlige service! Brudte løfter!

Aldrig har jeg prøvet noget lignende!

Lørdag d. 20. oktober 2012 køber jeg en vinterjakke i Bahne i Slagelse. Første gang jeg tager den på, søndag d. 21/10 oplever jeg, at jeg lugter meget stærkt af harsk sved efter at have haft den på i en halv time - uden på nogen måde at have haft pulsen oppe. Dette oplever jeg hver gang efter brug, uden at jeg på nogen måde har svedt, skiftet deodorant eller oplever det samme ved brug af min skijakke. Jeg troede dog til at starte med, at det måske var mig, der var noget galt med, og jeg når at bruge den max 10 gange frem til d. 11. november, hvor jeg oplever de samme, stærke lugtgener, selvom jeg har siddet helt stille med jakken på. Jeg lugter til armhulerne, og kan i den grad konstatere, at lugten kommer derfra, og smitter af på mit tøj. Det skal dertil siges, at når jeg i den samme periode har været i fitnesscenteret, hvor jeg virkelig har svedt igennem, aldrig har lugtet af sved. Jeg bruger en god deodorant, som jeg har brugt hele tiden. Jeg fandt også ud af, at svedlugten kun sad på mit tøj, således at når jeg tog det af, lugtede mine armhuler ikke sådan. Jeg mener altså derfor, at jeg har et ret stærkt belæg for, at lugten ikke kommer fra mig. Jeg kunne aldrig drømme om at køre den så langt ud, hvis ikke det var fordi, jeg bare er en uheldig kunde, der har købt en jakke, nogen med svedige armhuler har prøvet før mig.

Jeg bor i Odense, så d. 12/11 ringer jeg til Bahne i Slagelse og forklarer dem sagen. Jeg får at vide, at jeg skal tage den med ind til butikken, så de kan tage et kig på den, men hun anbefaler mig, at jeg selv prøver at vaske eller rense den. Det tager jeg mig til takke med til at starte med. Jeg vælger at tage imod tilbuddet om, at de ville kigge på den, og tager d. 24/11 telefonisk kontakt til Bahne igen med henblik på at forhøre mig om, hvad jeg skal gøre. Jeg får at vide, at de intet kan gøre, at det er påstand mod påstand, og at de ikke vil kigge på den, før jeg har fået den renset.

Da jeg som studerende ikke har råd til at betale for rensen i hverken november eller december (180-250 kr. i Odense), udskyder jeg det til januar. Der kontakter jeg flere renserier, der alle fortæller mig, at svedlugt er meget svært at gøre noget ved. Det er for mig mange penge at betale, hvis ikke der er garantier for, at generne forsvinder. Jeg kontakter derfor Bahne i Slagelse igen d. 8/1, hvor vi kommer frem til den løsning, at de gerne vil betale for en rens for mig. Min søster, der bor i Slagelse, henter jakken ved mig lørdag d. 12/1, og får den afleveret ved Bahne d. 17/1, hvor hun får en lovning på, at den bliver sendt til rens, og at den vil være klar efter weekenden. Det tager dog noget tid for min søster at komme frem til denne løsning, på trods af at vi på forhånd har aftalt det. Butiksbestyreren påstår, at der kun er 2 måneders reklamationsret (jeg har 2 år, og jeg har også henvendt mig inden for de 6 måneder, man antager den slags gener/fejl/mangler viser sig), og at jeg sådan set har overskredet dem. Igen fremdriver hun, at det jo er påstand mod påstand, og at jeg ikke kan bevise, at jeg ikke har gået med jakken siden d. 11/11. Bestyreren påstår også, at hun intet kan lugte i jakken (hvilket er underligt, da den virkelig stinker af harsk sved), men indvilger til sidst, og det aftales at den skal til rens.

Denne mandag, d. 21/1, bliver jeg ringet op af chefen for Bahne i København. De vil således ikke 'anerkende' min reklamationsret, men tilbyder stadig en rens. Jeg forhører mig ved Forbrugerrådet om mine rettigheder, og de siger, at jeg sagtens kan tage imod rensen og klage yderligere, hvis ikke lugten forsvinder. Det fortæller jeg tirsdag, i går, bestyreren i Slagelse, men hun fortæller mig, at jeg frasiger mig yderligere reklamationsret ved at tage imod rensen. Det passer jo ikke, og det fortæller jeg hende også, og fastslår, at hvis ikke lugten er væk efter rens, så kører jeg naturligvis sagen videre. Derefter nægter hun mig den rens, jeg er blevet lovet, og siger, at hun ikke vil rense den, hvis ikke jeg stopper sagen efter rensningen. Det kan jeg jo af gode grunde ikke love hende, og hun siger, at hun får sin chef i København til at ringe til mig i dag d. 23/1.

Jeg får ikke en opringning, men jeg får en mail, hvor hun beder om, at al henvendelse fremover skal ske til hende og: "Jeg beder dig tage stilling til vores tilbud om rensning – og skal igen understrege, at dette tilbud alene skal ses i lyset af god kundeservice – og på INGEN måde en anerkendelse af din reklamation."

Jeg ringer hende derefter op for at tage imod rensningstilbuddet for 117. gang, og da jeg ville konfrontere hende med, at hendes bestyrer i Slagelse ikke vil rense min jakke, hvis ikke jeg lader sagen liggende, afbryder hun mig ved at sige mit navn hele tiden, hvilket hun også gjorde i mandags, da jeg var i telefonisk kontakt med hende. Jeg bliver sur, og beder hende om at høre mig ud frem for at afbryde mig, og så lægger hun på og nægter derefter at tage sin telefon.

Jeg har i dag rettet en skriftlig klage til chefen i København. Jeg klagede over hendes behandling af mig, at hun afbryder mig, når jeg forsøger at fortælle hende noget, men også over bestyrerens i Slagelses trusler om ikke at gennemføre aftalen, hvis ikke jeg lader sagen ligge. Udfaldet over min berettigede klage var, at de ikke længere ønsker at hjælpe mig som aftalt. Så nu kan får jeg ikke renset min jakke, som jeg har fået lovning på.

Det er den behandling, jeg har fået hos Bahne! Jeg er så tosset! Det er så kritisabelt, at en butiksbestyrer ikke er bekendt med den gældende lovgivning inden for reklamationsret og ikke kan tage en selvstændig beslutning. Ydermere er det under lavpunktet at den øverste chef ikke en gang kan høre mig ud, uden at skulle afbryde mig. Og smækker røret på!

Al den polemik over en jakke til 1100 kroner. Jeg er så træt af, at jeg som studerende skal bruge min eksamensperiode på at slås med inkompetente ansatte, hvor jeg ved mere om mine rettigheder, end de gør. Jeg er træt af, at jeg har en jakke til 1100 kroner, jeg ikke kan bruge. Det er mange penge for mig! Jeg er nået dertil, hvor jeg slet ikke vil have jakken - renset eller ej - men bare have mine penge igen, fordi jeg ikke vil eje noget fra en butik, der yder så dårlig service, og som behandler sine kunder så ringe. Men det kan jeg tilsyneladende heller ikke få.

Så, hvad er der tilbage at gøre nu? Det er så træls, hvis jeg er nødt til at inddrage Forbrugerklagenævnet, men jeg ser efterhånden ikke andre løsninger.

Jeg kan ikke på nogen måde anbefale nogen at handle i Bahne. Hvis der skulle opstå et problem, er det simpelthen ikke værd at tage kampen op mod dem.

Opdatering d. 1/2-13:
Jeg svarede Laura samme dag, hvor hun på vegne af Bahne svarede på mit indlæg. Dette svar var i form af en besked i kommentarfeltet. D. 25/1 opdagede jeg dog, at mit svar var blevet slettet. At slette mit svar hjælper på ingen måde mit syn på Bahne. Hvis I ikke vil yde en ordentlig service til jeres kunder, må I også tage imod den kritik, der rammer jer efterfølgende!
Som jeg skrev i mit svar til Laura: Jeg vil godt pointere, at jeg på intet tidspunkt - hverken direkte eller indirekte - har takket nej til den lovede rensning. Ligeledes har jeg aldrig insinueret, at jeg ikke ville være tilfreds med udfaldet, såfremt en rensning skulle hjælpe. Jeg har derimod hele tiden fastholdt, at Bahnes medarbejdere ikke kan fratage mig mine rettigheder som kunde og forbruger. Selvom de ikke anerkender min reklamation, har de ikke ret til at fratage mig yderligere reklamation - eller i det hele taget prøve at overbevise mig om, at jeg slet ingen har. Dette har jeg heldigvis Forbrugerrådets ord for.
På Forbrugerrådets opfordring har jeg i dag sendt en officiel klage til Bahne.

Susan H. found this review useful

Kære Mie.

Jeg har talt med Annette Olsson fra vores hovedkontor i København – og forstår, at jakken er indleveret efter over 2 måneds brug (du har haft jakken på 10 gange).
Vores medarbejdere i Slagelse kan på ingen måde lugte denne ”armsved” i jakken – og vi anerkender derfor ikke din henvendelse som reklamationsberettiget.

Vi har alene for god kundeservice skyld – og for at hjælpe dig så meget som overhovedet muligt i denne sag – tilbudt dig en rensning, hvilket du indirekte har
afslået, fordi du holder fast på, at jakken også efter en rensning vil blive returneret.

På baggrund af ovenstående har vi vurderet, at vores tilbud om rensning af jakken ikke vil kunne tilfredsstille dig – og vi har derfor set os nødsaget til at lukke sagen herfra.

Laura
Bahne Sørensen A/S

Tæt på det dårligste man kan forestille sig

Helt utrolig ringe service. Måtte maile og rykke før jeg fik en status på min ordre som var givet 10 dage før. 3 ud af 4 varer var så udsolgt fik jeg at vide 2 dage senere, selvom de på det tidspunk fortsat var på hjemmesiden som på lager. Det er de fortsat og bahne fortsætter således méd at snyde kunderne.

Ret skal dog være ret, og jeg kan nu, dagen efter at Bahne har svaret her på siden, se at varerne nu er fjernet. Ændrer derfor min anmeldelse til en stjerne bedre og en mere positiv overskrift.

Hej Henrik.
Tak for din besked. Jeg beklager din oplevelse og kan naturligvis kun give dig ret. Vi har desværre haft en del udfordringer med integration af et nyt postsystem og fejl i lageret oven i at der har været travlt med håndtering af mange udsalgsordre. Det har derfor givet øget ventetid. Det beklager jeg.

Vi har naturligvis ikke en interesse i at angive, at produkter er på lager, hvis de ikke er det. Det giver os kun problemer. Jeg har desværre ikke mulighed for at finde frem til din ordre, så hvis du ser denne besked, må du meget gerne sende en mail til lar@bahne.dk - så vi kan tvinge fjernelse af de produkter, som du henviser til.

Pft.

3 ud af 4 varer bestilt på webshop udsolgt

Bestilte 4 stk drengetøj den 6. Januar og fik at vide forventet levering 3-5 dage, 16. Januar modtog jeg en mail om at min bestilling havde ligget længe og at 3 af varerne nu er udsolgt. Rimelig irriterende efter at have brugt lang tid på at finde ud af hvilke af de bluser min søn ønskede der var i hans størrelse. Ville ville være smart hvis kunne filtrere i størrelser også. Nederst i mailen stod Bahnes 5 værdier herunder præstation og faglig dygtighed, det kunne de godt have sparet sig!

Hej Elisabeth.

Tak for din besked. Jeg beklager din oplevelse og kan godt forstå din frustration. Vi har desværre haft en del udfordringer med integration af et nyt postsystem og fejl i lageret oven i at der har været travlt med håndtering af mange udsalgsordre. Det har derfor givet øget ventetid. Det beklager jeg.

Vi har faktisk tidligere haft et filter på størrelser på sitet, men vi oplevede at det gav en del forvirring, da børnetøjsmærkerne har mange forskellig måder at angive størrelser på. Fx. kunne den samme størrelse både hede 104, str. 4 år, 3-4 osv. Dvs. listen af mulige filtre blev meget lang og vi fornemmede at det ikke var særlig overskueligt. Vi er dog stadig opmærksom på behovet for et størrelse-filter.

Tak for dit input.

Virkelig ringe service

Jeg har handlet adskillige gange i Bahne på Fisketorvet, og er stadig forbløffet over hvor fuldstændig uvidende personalet i køkkenafdelingen er.
Jeg har haft adskillige spørgsmål til dem, som de ikke kan svare på. Bemærk at disse spørgsmål ikke har krævet mere end et forventeligt overblik over varerne som butikken sælger.

Eksempel 1: Jeg stod og manglede et opvaskestativ der kunne hæves over kanten på en forhøjet køkkenvask, og efter at have fundet frem til et par stykker på hylderne der ikke havde denne funktion, spurgte jeg en medarbejder om de havde en der havde. Hvorefter medarbejderen begyndte at lede rundt på alle de hylder, tydeligvis fuldstændig blank på hvor det i så fald skulle gemme sig. Efter et par minutters pinlig søgen fik jeg at vide at det havde de ikke.
Eksempel 2: Samme som i eksemplet ovenfor, blot med silikonepaletkniv (som de ikke havde).
Eksempel 3: Jeg var inde og snuse til januarudsalget, og så på en hylde under et langt bord, et udvalg af WMF-stegepander på tilbud. Der var tilbudsmærker på 20 cm og 24 cm versionerne, men 28 cm havde ikke noget tilbudsmærke. Jeg spurgte derfor medarbejderen der gik og trimmede hylder om der var tilbud på den på 28 cm. Det kunne hun ikke lige svare på, men gik op og spurgte oppe i kassen. I mellemtiden viste det sig så at der stod et skilt halvt i skjul i den anden ende af den 2-3 meter lange hylde hvorpå der stod at der også var tilbud på 28 cms versionen.

Jeg synes ikke at det er urimelige spørgsmål jeg er kommet med. Man må vel kunne forvente at medarbejderne i en sådan butik ved hvilke funktioner varerne har, hvilke materialer de er udarbejdet i, og hvilke varer der er på tilbud.

Detailhandlen bliver ved med at begrunde deres højere priser med at man jo også betaler for den service man får i den fysiske butik. Altså må man vel kunne forlange en vis procentdel i rabat når servicen er ikke-eksisterende.

Kære R.

Desværre modtager jeg ikke en notifikation, når der er beskeder her i Trustpilot, så jeg beklager at jeg først er blevet opmærksom på din besked nu. Jeg tager dog din henvendelse alvorlig, og vil orientere butikschefen på Fisketorvet om dine oplevelser.

Tak for dit input.

Bahne Sørensen A/S

Tror det er den bedste service jeg nogensinde har fået

Jeg kan se andre har haft problemer og måske er det skyld i at man har oppet sig. I hvert fald er jeg virkelig forundret og glad for den service jeg har oplevet.
Jeg købte sengetøj med lynlås. Det ene sæt gik i stykker i lynlåsen, jeg sendte ind og fluks kom der et nyt sæt.
Efter 3 måneder (hvor jeg vasker det efter anvisningerne) sker det igen med det ene sæt. Jeg har lidt mail korrespondance frem og tilbage og jeg har forlagt min faktura. Pigen i den anden ende sender mig fluks en følgeseddel og så går jeg ned i butikken i Bruuns Galleri og får pengene tilbage for begge sæt.
Hvis ikke det er fin behandling, så ved jeg ikke hvad det er :)

Hej Pernille.

Tak for din besked og tak for at du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse.
Vil sørge for at pigen i den anden ende får besked :)

Elendig service i Rødovre Centrum afdeling

Den 10.12.2012 ringede jeg til Bahne i Rødovre Centrum, og spurgte om de havde Eva Trio Duraline 7 liters gryde til samme pris (kr. 599,-) som i onlinebutikken. Svaret var nej, den kostede kr. 799,-
Jeg sagde derefter, at jeg så måtte bestille den på nettet. Jeg fik at vide, at jeg kunne bestille til afhentning i forretningen. Det gjorde jeg.
Leveringstiden skulle være 3-5 dage. Jeg har gået og ventet på at få at vide, om gryden var kommet.
Den14.12. 2012 modtager jeg en mail, hvori der står, at jeg kan afhente den tirsdag den 18.12.2012.
Da jeg havde et andet ærinde i Rødovre Centrum mandag den 17.12.2012, gik jeg ind i forretningen for at høre, om gryden var kommet.
Stor var min forbavselse, da jeg kunne konstatere, at gryden var sat ned til kr. 599,- i forretningen .
Min gryde var til gengæld ikke kommet. Jeg spurgte, om de ikke blot kunne give mig en af gryderne i forretningen.
Det kunne de ikke, da forretningerne og netbutikken var to vidt forskellige firmaer. Derfor kunne de heller ikke annullere ordren.
Jeg købte nu en gryde i forretningen, da jeg regnede med at kunne annullere ordren på nettet.
Jeg forsøgte at ringe på telefonnummeret til online ordre: 3840 5206. De kunne desværre ikke besvare mit opkald. Jeg prøvede 3-4 gange i løbet af formiddagen.
En flink dame (Annette ?) på telefon 60373005 prøvede derefter at annullere ordren for mig. Det kunne ikke lade sig gøre, da man åbenbart har hævet pengene den 14.12.2012.
Pengene er åbenbart hævet 4 dage før levering. Det er ualmindelig dårlig service.
Fordi de har hævet pengene før levering, skal jeg nu have ulejlighed med at tage ud i Rødovre Centrum for at bede om min gryde og aflevere den igen med det samme.
Jeg vil ikke anbefale nogen at handle hos Bahne i fremtiden og bede om levering i Rødovre Centrum.
Kitty Enevoldsen

R. Nielsen found this review useful

Hej Kitty.
Tak for din henvendelse.
Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse. Især fordi varen faktisk burde have været på tilbud i Rødovre ved din første henvendelse - vi er nemlig samme virksomhed.
Vi kan naturligvis i perioder have særlige tilbud online, som bliver annonceret i vores nyhedsbreve, men det er ikke tilfældet med denne vare.

Beklager også at butikken ikke blot udleverede varen til dig, da du alligevel var forbi butikken. Det er ellers normal procedure, og dermed havde vi også undgået det øvrige bøvl. Beklager, og vil naturligvis sørge for at opdatere butikken på proceduren.

Håber du får en god jul.

• Randers, DK
  • 4 Reviews

Nemt og bekvemt

Købte et par gaver i netbutikken og fik dem pakket ind, blot ved at afkrydse i feltet.
Der er gode tilbud på hjemmesiden, det kan anbefales at kigge derind.
De har en fin "papirgang" så man altid er opdateret om hvornår pakken kommer.

Bedste webshop!

Jeg bestilte 2 ting hvor den ene var en gave. Jeg trykkede ja til at den skulle pakkes ind plus man skulle skrive en besked man ville have derpå.

Jeg modtog mine varer idag (bestilte lørdag eller søndag) og gaven var pakket flot ind PLUS der var et kort på hvor en person I HÅNDEN har skrevet den besked jeg ville have på. Hold da op, jeg var imponeret.

Ikke sidste gang jeg bestiller fra Bahne, kan klart anbefales!

Tak til Bahne for god service! Vil helt klart anbefale jer til andre.

Hej Megan.
Hvor er det dejligt at høre at du sætter pris på vores håndskrevet kort :) og i det hele taget er det virkelig rart at høre om din positive oplevelse. Tusinde tak for anbefalingen.

Kh. Bahne
Bahne Sørensen A/S

Webshop kan klart anbefales!

Bestilte i går formiddags inde i webshoppen og allerede om aftenen fik jeg et link til Post Danmark, hvor jeg kan spore pakken, som jeg kan se er på vej!
Får Bahnes nyhedsbrev, hvor de nogle gange har nogle knaldtilbud/rabatordninger, så jeg fik 20% på hele min ordre. Lækkert! Det er ikke første gang, jeg har bestilt på Bahne.dk, og det er bestemt heller ikke sidste gang! Med så super god hjemmeside, god kundeservice, hurtig levering og ikke mindst jævnlige mails, hvor de tilbyder gode rabatter, så er Bahne.dk blevet min favoritwebshop! Glæder mig meget til at bestille derfra igen.

Hej Marie.
Hvor er det dejligt at høre. Tak
Vi er også rigtig glade for at høre, at du modtager vores nyhedsbreve. Så er du nemlig sikker på at få invitationerne til førudsalg, vip-aftener og de dage hvor vi giver 20% online.
Vi glæder os naturligvis også til at modtage en ordre fra dig igen :)

Kh. Bahne

Bestiller ikke fra Bahne.dk igen

Jeg bestilte 4 varer hos Bahne.dk. Først efter en uge modtog jeg en pakke fra Bahne, men med kun 2 af de bestilte varer. Jeg sendte dem en mail -vedhæftet ordrebekræftelsen hvor jeg forklarede om situationen, men fik intet svar. Efter 4 dage ringede jeg så i stedet til dem. Der fik fat i en meget venlig og i mødekommende dame, som lovede at sende de resterende varer. Dem modtog jeg så også efter bare 2 dage. MEN der viste sig at være skår i den vandkaraffel, som jeg havde bestilt, og det var ikke noget der var sket under transporten. Det burde de havde været opmærksom på. Jeg ringede så igen, og fik at vide at de ikke havde flere på lager, men at jeg kunne henvende mig i min nærmeste Bahne butik og få varen byttet.

Alt i alt en meget langtrukken "fornøjelse" at handle hos Bahne.dk, hvilket jeg ikke har tænkt mig at gøre igen :-(

Sølle kundeservice i webshop

Seks dage efter jeg har sendt min bestilling, modtager jeg mail om at dele af bestillingen er udsolgt og ikke kan skaffes, ikke et ord om hvornår min ordre bliver fremsendt. Bahne.dk må kunne forudse travlhed når de sender katalog på gaden, og have personale at tilkalde således, vi kunder ikke skal vente ialt 13 dage på at modtage varer. 2 stjerner: De udsolgte varer taget i betragtning kom min ordre under den portofrie grænse, jeg fik gratis porto alligevel.

Bahne Sørensen A/S

Danmarks mest inkompetente webshop?

Bestilte to olie lamper i sort/hvid, jeg fik i stedet to hvor den ene der var gul og en anden en som havde nogle sjove cirkler og pletter. Prøvede efterfølgende at ringe ind til dem men fik beskeden at de ikke modtog opkald og jeg i stedet kunne sende dem en mail eller noget i den dur. Jeg kunne derudover også se at de to olie lamper som jeg havde bestilt var fjernet på deres webshop, hvilket kunne tyde på de bare sender noget ud til deres kunder for at slippe for at ringe og sige de er løbet tør for varen, også håbe på kunden ville beholde dem? I stedet for at bruge tid på dem gik jeg ud i deres butik hvor jeg fik god betjening af en sød dame, som i øvrigt heller ikke kunne komme i kontakt med webshoppen.

Bahne.dk

Min anmeldelse handler ikke om mine køb/mangel af varer, som manglede pga vandskade, etc.

Anmeldelsen gives til en medarbejder, Vinnie. Hun gjorde, hvad der stod i hendes magt for, at redde trådene ud.
I hende har Bahne.dk en kvinde, som De kan være stolt og glad for, at have ansat.
Hun gjorde efter min opfattelse, hvad hun kunne for at løse diverse udfordringerne, så jeg blev en tilfreds kunde. Tak for det.
Mvh Linda Pedersen

Bahne Sørensen A/S

Ikke modne til at drive en Webshop

Jeg har længe gerne ville købe et Hay tæppe - Pinocchio multicolor tæppe. Først måtte jeg gå forgæves i butikken i RC da de pludselig ikke havde det den dag de havde 20% rabat. D. 14 Juni havde webshoppen så 20% på alt. Sjovt nok manglede hay tæppet igen, Jeg henvendte mig via mail (Bahne skriver på hjemmesiden - vi lover at svare så hurtigt som muligt) Det er i Bahne verden mere end en uge, svar kommer retur d.22 dvs 8 dage senere. Vinnie skriver "Du er velkomme til at kontakte os hvis du har spørgsmål" Det havde jeg, men her d. 27 har jeg stadig ikke fået svar. Men der er selvfølgelig heller ikke gået 8 dage endnu.
Kigger man på Bahne.dk er Pinocchio sjov nok ikke med i deres sommerudsalg. Så de gange der var mulighed for at få det med 20% rabat eksisterede det bare ikke.
Så når Bahne i deres værdier skriver Der skal være plads til at have det sjovt med kunderne! - så er det ærgerligt at det kun går den ene vej.
1 Stjerne til Bahne da det er det mindste man kan give.

Lotte found this review useful

Bahne Sørensen A/S

Hurtig levering samt service ved internethandel

Jeg har købt otte krus hos Bahne gennem deres hjemmeside. Bestillingen blev foretaget fredag aften, og tirsdag modtog jeg mine varer. Et af krusene var itu, og jeg skrev derfor til kundeservice, der to timer senere svarede mig, at jeg ved ugens udgang kunne hente et nyt krus i nærmeste Bahne butik, som jeg havde ønsket det skulle være. Jeg har oplevet god behandling og hurtig service, så er meget tilfreds.

Bahne Sørensen A/S

Tager ikke ansvar for dårlige produkter!

Bahne i Slagelse.

Min kone havde fået en Malene Birger-t-shirt i gave.

Denne viste sig efter første vask at være af meget dårlig kvalitet. Den var aldeles skæv og uformelig.

Denne vil vi derfor bytte.

Bahne kunne ikke behandle klagen uden at sende den til leverandøren. Det er fuldkommen forkert, da t-shirten er købt hos Bahne og ikke hos leverandøren. Bahne er selv ansvarlige for de varer, de leverer.

Bahne ville herefter, 3 uger senere, ikke bytte trøjen. Vi blev i stedet spist af med en forklaring om, at vi havde behandlet den forkert. Hvis det er forkert at følge vaskeanvisningen, så har Bahne ret.

Det er uforståeligt: 1. At Bahne vælger at føre så åbenlyst ringe produkter til så høje priser. 2. At de ikke selv kan tage ansvar for disse produkter, hvilket de faktisk skal ifølge lovgivningen. 3. At man for at undvige sit ansvar på den måde skyder kunder i skoene, at de har lavet fejl og selv er skyld i produktets beskaffenhed.

Det er på alle måder arrogant og dårlig kundepleje.

2 x super service

Købte for nyligt en Kaffemaskine hos Bahne i Shoppen - Aalborg. Den model jeg ønskede var i restordre, men da jeg virkelig stod og manglede en ny maskine tilbud ekspedienten at jeg bare kunne få deres udstillingsmodel med hjem og låne den indtil de fik den nye kaffemaskine hjem. 1 x god service. Nu viste det sig så at jeg egentlig ikke var særlig tilfreds med denne kaffemaskine og jeg kontaktede derfor Bahne i Shoppen Aalborg, med min utilfredshed. Den søde ekspedient siger bare, "det er ikke noget problem, kom ind med den maskine du har lånt (og som jeg tilmed har brugt), husk bonen og så får du da bare dine penge tilbage og så giver jeg leverandøren besked om de ting du er utilfreds med." = 2 x super service.
Hvor er det godt at man som forbruger faktisk bliver lyttet til og modtager god service og så på en vare der faktisk har været brugt og som de ikke kan stille i udstillingen igen.

Dårlig Service

Jeg bestilte den 27/2 bestik hos Bahne, den 29/2 modtager jeg mit track and trace nummer og pengene bliver hævet. Så må min pakke være fremme den 1/3, men nej. Da jeg så vil sporer pakken er den ikke registreret og jeg ringer til Bahne.
De fortæller så at pakken slet ikke er sendt. De lover så at få den sendt, og det gør de da også og den kommer frem den 2/3.

Jeg kontakter så kundeservice over mail og spørger til hvordan man kan hæve penge for ikke afsendte vare. Svarret lyder: det er almindelig procedure.
Den går ikke Bahne, man må ikke hæve penge for noget der ikke er sendt.

Intet at klage over

Var så heldig lige efter jul at finde 2 af mine julegaver (købt andre steder) på tilbud hos Bahne. (En stor Holmegaard vase og nogle Kähler vaser.) Så jeg byttede mine gaver og bestilte hos Bahne i stedet. Og så var der endda gratis forsendelse, til trods for at der var tale om en virkelig stor og tung pakke, som jeg fik med posten.
For at give 5 stjerner, skal jeg dog have oplevet noget ud over det sædvanlige.

Rigtig dårlig kundeservice

Jeg bestilte en flyverdragt under udsalget, og der var både flere dragter og flere str. at vælge i mellem. Jeg bliver SÅ glad da jeg finder drømmemodellen og den rette str., for så er næste års flyverdragt i hus. Dragten er nøje udvalgt! Jeg kan fint klikke mig igennem, betale og får godkendt mit køb. Alt er i orden tænker jeg.
Flere dage efter modtager jeg så en mail om at den pågældende vare desværre er udsolgt, og at pengene naturligvis ikke vil blive trukket fra min konto. Jeg står nu uden flyverdragt, og alle andre steder er alt udsolgt. Jeg har jo selvfølgelig ikke ledt videre, da min jagt stoppede med at få dragten i hus....troede jeg.
Jeg skriver en mail tilbage, men får et ligegyldigt og ubrugeligt svar tilbage. Det er godt nok uholdbart at føre en forretning sådan, selv under udsalg!

Bahne Sørensen A/S

Langsom og dårlig kundeservice...

Jeg bestilte d. 4.1.2012 en flyverdragt,et par skibukser og et par bukser til min søn. Forud for bestillingen var gået en del research, og den bestilte flyverdragt var nøje udvalgt, for den skal helst kunne holde til lidt af hvert. Så selvom det var lidt ærgeligt at skulle vente "op mod en uge" på varen, så tænkte jeg, at det var det værd, da det umiddelbart var et godt tilbud.
6 dage senere d. 10.1. 2012 modtager jeg en mail om, at flyverdragt og skibukser desværre er udsolgt, men at bukserne kommer "sidst på ugen". Dette er nok den dårligste kundeservice, jeg nogensinde har oplevet på en webshop. Hvorfor fik jeg ikke beskeden allerede, da jeg bestilte - for så havde jeg straks bestilt varerne hos een af konkurrenterne - der har mere styr på lagerstyring og service. Lidt interessant er det, at da jeg har tvillinger tjekkede jeg om det var muligt at bestille 2 flyverdragter - hvilket det var. Så måske skulle Bahne holde sig fra at lave forretning på nettet?

Bahne Sørensen A/S

Glas til superpris kom fint frem

Vi havde fået nogle holmegaard future vandglas i klar glas i julegave, som vi ville bytte til farvede, og vi var derfor på jagt efter gode tilbud. Et af tilbudene var hos Bahne. Vi var i de fysiske butikker her i Aalborg, men de havde ikke den sidste farvekombination, vi manglede (rosa/gul) - 50 % nedsat, så jeg skyndte mig at bestille dem via deres webshop til afhentning.

Dagen efter modtager jeg en mail om, at varen ikke er på lager, men de regnede med i slutningen af sidste uge (jeg bestilte mellem jul og nytår). Ok tænkte jeg, det var for godt til at være sandt, og de var nok udsolgte. Jeg havde tjekket holmegaards egen side, og der var de heller ikke på lager. Men nogle dage efter modtog jeg besked om, at jeg kunne hente varen - jeg satsede på at fredag også måtte være slutningen af ugen, men en dato havde selvfølgelig været rarere.

Jeg har i hvert fald været tilfreds med købet - og vil klart handle igen, hvis flere tilbud falder i min smag, om ikke andet, så til afhentning.

Bahne Sørensen A/S

Får ikke de varer, som man har bestilt

Jeg bestilte den 2. januar 2012 fem varer på deres hjemmeside. Efter 3 dage får jeg en mail fra dem om, at jeg ikke har fået 4 af de 5 varer, da de er udsolgt, og at de derfor kun sender den 5. vare med posten. Det er en meget lang reaktionstid, da de egentlig burde vide det med det samme.

Da jeg ser mailen en time efter, at de har skrevet til mig (kl. 10.30 om formiddagen), forsøger jeg at ringe til dem på det nummer, som de opgiver i mailen. De tager ikke telefonen. Så mailer jeg tilbage i stedet og beder dem helt at lade være med sende den sidste vare til mig, da det er for useriøst.

Men det gør de da alligevel, så der er faktisk slet ingen lagerstyring eller kundeservice i bahne.dk. De har endnu ikke svaret på min mail efter en dag.

Jeg vil ikke handle hos bahne.dk igen, da der er:
- Ingen lagerstyring -> Man kan ikke være sikker på at få, hvad man tror, at man har købt.
- Ingen kundeservice -> De reagerer ikke på ens henvendelser, hverken på telefon eller mail.

Tilføjelse:
Efter et par dage vendte bahne.dk tilbage på min mail og bad om mit kontonummer, så de kunne tilbageføre prisen på den 5. vare, som jeg ville få gratis, som et plaster på såret.

Lotte found this review useful

Bahne Sørensen A/S

Diverse fejl.....men effektiv rettelse efterfølgende

Jeg bestilte d. 14. december 2011 tre varer i Bahnes Webshop, da jeg grundet travlhed ikke havde mulighed for at foretage mine julegaveindkøb i fysiske butikker. Ved bestillingen tilvalgte jeg indpakning af varerne.

Umiddelbart efter bestillingen modtog jeg en ordrebekræftelse, men jeg har IKKE efterfølgende modtaget besked om at varen blev sendt afsted, med oplysning om et Track&Trace-nummer, som næsten alle andre webshops gør.

D. 19. december 2011 modtog jeg pakken i min døgnpost. Jeg synes ikke det er voldsomt hurtig ekspedition, men det kan sagtens undskyldes med juletravlhed både hos Bahne og hos PostDanmark. (Hvor forsinkelsen er sket kan jeg ikke vide, da jeg netop ikke har haft mulighed for at tracke pakken)

Jeg har lidt svært ved at forstå, at de tre indpakkede varer jeg har modtaget ikke er mærket udenpå indpakningen så de kan skelnes fra hinanden. Jeg var reelt nødt til at pakke dem ud igen, for at finde rette modtager til pakkerne. Irriterende!

Det var dog meget heldigt at jeg pakkede dem op, for den ene vare var helt forkert - slet ikke den jeg havde bestilt. (Og hér er det så lidt komisk at Bahne skriver følgende i deres ordrebekræftelse: "Den produktvariant, som vises på billedet, kan adskille sig fra bestillingen, men Bahne skal nok sørge for at pakke den rigtige vare." ;-) )

Så nu står jeg i en situation hvor jeg har spildt tid og udgifter til porto på at bestille på nettet, og så ender jeg alligevel med at skulle forbi en fysisk Bahne-butik, hvis jeg skal gøre mig forhåbninger om at få berigtiget fejlen inden jul.

Fejl kan ske, men opsummeret så gør følgende uhensigtmæssigheder/fejl tilsammen, at jeg ikke umiddelbart er tilbøjelig til at handle hos Bahnes webshop igen:

1. Ingen meddelelse om afsendelse med angivelse af Track&Trace-nr.
2. Ikke den hurtigste levering (Det kan dog skyldes juletravlhed)
3. Indpakkede varer ej mærket med indhold
4. Fremsendelse af fejlagtig vare.

Jeg krydser dog fingre for at Bahnes fysiske butik i Lyngby leverer en tilfredsstillende service når jeg skal have ombyttet den forkerte vare i morgen.

Hej Benjamin.

Tak for din kommentar.

Vi har lige tjekket op på din bestilling, og du har ret. Af en eller anden årsag er der ikke sendt track & trace nr til din mail. Tror desværre at det skyldes juletravlheden, og det beklager vi.

Normalt sender vi track og trace til den mail, som ordren er afgivet med.

Beklager naturligvis også at det ikke var til at gennemskue hvad pakkerne indeholdte og at den ene vare ikke har indeholdt det du ønskede dig.

Du må meget gerne sende en mail til mig med information om hvilken vare der ikke stemmer overens med det bestilte, så vil jeg sørge for at varen står klar til dig når du kommer til Lyngby. Min mail er lar@bahne.dk

Bahne Sørensen A/S

Ingen bekræftelse vdr. handel.

Prøvede at bestille en vare for to dage siden, jeg fik tastet mine informationer ind, samt kort - så jeg kunne betale.

Har endnu ikke modtaget en mail om der er sket noget, så nu har jeg prøvet at bestille igen - men igen er der intet sket..

Hej Daniella,

Tak for din Besked.

Vores system sender normalt en mail når vi har modtaget en ordre (såfremt at den indtastede mailadresse er korrekt), men der har været lidt bøvl med vores mailserver søndag, så beklager hvis det har betydet at du ikke har modtaget en mail fra os. Vi kan dog se, at der er lavet en ordre af en der hedder Daniella kl. 0:14 i nat og en mere i dag kl. 13:10, og du vil blive kontaktet af vores online shop afdeling, for at få ordren helt på plads.

Stort 4-tal

Bestilite 8 sæt tallerkener og krus..

Efter 2 uge var de fremme, forsvarligt pakket ind !

Servicen var ligeledes super - de kan klart anbefales, og ville selv handle der igen uden tøven!

Casper

Bahne Sørensen A/S

Ikke særlig god kundeservice når man HAR købt...:(

Købte sidste år et triwa ur.. Når jeg skulle stille til sommertid i år, er den knap væk... Regner med der er alm reklamationsregler på 2 år som gælder, men bahne har sine egne regler på området. Jeg har nu et ur som viser en time forkert:(

Hej Mille,

Det lyder underligt, for vi har naturligvis 2 års reklamationsret. Ud fra det du skriver kan jeg ikke se i hvilken butik du har handlet, så vil du sende en mail til mig på: lar@bahne.dk - så skal jeg nok hjælpe med formidlingen til den pågældende butik.

Håber at høre fra dig.

Bedste hilsner

Laaaaaangsom

Bestillingsdato d. 29/1, vareren leveret 21/2, på websiden stod der 3-5 dages levering.
Først når man rykker kundeservice får man at vide at vareren er forsinket.

Kære Bo,

Jeg er ked af at høre, at der har været forsinkelse på din ordre.

Vi har netop fået ændret vores procedure, så vi i fremtiden straks sender mail til vores kunder:
- hvis der er forsinkelser
- hvis en vare er udsolgt
- når varerne sendes og track & trace nr er med i mailen, så pakken kan spores
- når varerne er klar til afhentning i en af vores butikker

Desuden vil der være et direkte telefonnummer til online shoppen i alle mails, så det er nemt at komme i kontakt med os, hvis der skulle være spørgsmål.

Jeg håber at ændringen i vores procedure, vil give en bedre shopping-oplevelse i fremtiden.

Tak for din feedback - sig endelig til hvis du har yderligere kommentar.

mail: lar@bahne.dk

Tak tak

fuldt tilfreds med min Stelton Vandekande

Fedt :)

langsommelig affære

anmeldelsen er KUN af online butikken.
Meget dårlig søgefunktion på netsiden, som er blevet ændret for noget tid siden. Og ikke til det bedre. Her kunne man lærer af de andre butikker med samme sortiment, Imerco og f.eks inspiration. Sidst nævnte har dog så umådelig dårlig service at dette ikke skal efterlignes.
Men bestilte vare til levering og der blev angivet max 1 uges leveringstid. Da den var gået kontaktet jeg dem, og fik straks en mail om en vare var forsinket. Helt fint, men hvorfor så ikke give besked om dette helt automatisk? Hvorfor skal jeg kontakte butikken for at få denne besked?
Pakken skulle så komme på mandag, det håber jeg.
Skal lige fortælle at de andre gange jeg har handlet via netsiden har leveringen været ok. Men ikke denne gang?

Hej

Tak for din anmeldelse, og jeg kan kun give dig ret. Søgefunktionen er jo nærmest ikke eksisterende :( Det er et issue, som vi er opmærksom på, og som vi håber at kunne løse.

Vi er også klar over, at vi har udfordringer med at give besked, når en vare ikke er på lager. Vi gør dog alt hvad vi kan for at skaffe varen, så flest mulige modtager de varer, som er bestilt.

Er glad for at høre, at du de andre gange har oplevet ok levering.

Online Marketing Manager
Bahne Sørensen A/S

Kundeservice er venlige men ikke særligt hjælpsomme

Jeg købte en lampe via deres webshop. Da den ankommer finder jeg fejl og mangler på lampearmen og vælger at returnere den (3-timers tur til Fisketorvet) - de kan kun bytte den til lampearmen fra en udstillingsmodel.
Da jeg endelig får samlet lampen finder jeg også fejl på skærmen! Jeg kontakter kundeservice via email (jeg havde ikke lyst til at bruge 3 timer til på at drage frem og tilbage til Fisketorvet) og de lover at sende en ny med det samme (kundeservice #1).
Næste dag bilver min henvendelse besvaret igen ( kundeservice #2), hvor de undskylder at der er fejl på skærmen og tilbyder mig 100kr i rabat - jeg forklarer at min henvendelse allerede er blevet besvaret dagen før af Kundeservice #1.
Ugen efter har jeg endnu ikke modtaget skærmen, men jeg får nu endnu en besvarelse på min henvendelse (kundeservice #3), hvor de undskylder at der er fejl på skærmen og tilbyder mig 200kr i rabat. Nu kan jeg godt selv regne ud at der er noget galt, så jeg spørger om skærmen er blevet sendt som lovet. Det er den ikke (de har ikke flere) - det er der bare ikke nogen der har informeret mig om.
Min 'helt nye' lampe består nu af lampearmen fra en udstillingsmodel og en beskadiget skærm, så jeg spørger om de ikke kan tilbyde lidt mere i rabat (oprindelig pris for lampen er 1600 kr).
Kundeservice (#4) ignorerer det meste af mine spørgsmål og svarer at jeg kan få 200kr i rabat eller returnere lampen.
Jeg spørger hvorfor de ikke informerede mig om at skærmen ikke var blevet sendt som lovet.
Kundeservice (#4) svarer at de ikke mener der er en pointe i at viderføre samtalen. 200 kr i rabat eller returner lampen - take it or leave it.

Jeg føler ikke jeg fik min henvendelse besvaret på en tilfredsstillende måde, og de virkede i det hele taget meget uprofessionelle. Kvaliteten af deres produkt var meget ringe, og det var en meget skuffende oplevelse at handle hos Bahne.

Dunja found this review useful

Kære Kunde.
Jeg er ked af din oplevelse i forbindelse med dit køb på Bahne.dk I kraft af at vi lever af tilfredse kunder, vil jeg bede dig kontakte mig, så vi sammen kan finde en god løsning.
Med venlig hilsen.
Benjamin Pedersen
Salgsdirektør
Bahne Sørensen A/S

Skulle have taget til butik istedetfor

Bestiller og betaler en julegave på netbutikken den 6 dec.
Kan hente den i slutningen af uge 50 (læs 18 dec)
Selvfølgelig blev det før jul, men havde været langt hurtigere at køre til butikken. Det er sidste gang jeg bruger bahne.dk.

Bahne Sørensen A/S

Nem hjemmeside og god service

Jeg har handlet både i den fysiske butik og internetbutikken og begge dele har været en fornøjelse. Da jeg fik leveret glas, der var gået itu, var det intet problem at få det erstattet med det samme.

god overskuelig hjemmeside

fysisk er butikkerne i Århus rigtigt flotte, og en smule dyre måske, fordi det primært er mærkevarer.
Deres hjemmeside er nem at finde rundt i. dog bliver det mindrre minus at siden nogen gange ikke er fuldt opdateret.