We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (451)

Excellent

Ich wollte mir ein Schmuckstück kaufen und stieß im Internet auf Baunat .Dort erfuhr ich von ihrem Showroom in Antwerpen,denn man möchte sich bei größeren Anschaffungen auch gerne beraten lassen.Nach einer Mail hatte ich einen Termin.
In Antwerpen wurde ich sehr gut beraten,sodas ich mich für ein Schmuckstück entschied .Nach ca.10 Tagen traf es dann bei mir so wie ich es mir vorgestellt hatte ein. Ich kann Baunat wirklich sehr empfehlen.

empfehlenswert

Produkt wie erwartet, Versand schnell , Kundenservice überdurchschnittlich und ausgesprochen freundlich

Review by confirmed purchaser

Perfecte, professionele én vriendelijke service!

Een diamant online kopen, is niet echt mijn ding, maar na de vriendelijke ontvangst in de toonzaal, de perfecte communicatie nadien tot en met het ophalen van mijn "custom made" juweel, kan ik niet anders dan de loftrompet bovenhalen. Alles is vlekkeloos gelopen, ik ben zeer tevreden en de bijhorende certificaten waarborgen bovendien een zeer mooie kwaliteit.

Great jewels - great service

Very positive experience

Betrouwbare kwaliteit

Ik ben erg tevreden over de dienstverlening van Baunat. Ik vond het best een risico om een ring aan te schaffen via internet, zeker gezien de waarde van een dergelijk artikel. Ook het kiezen van een geschikte ring voor mijn vrouw is via internet best een onderneming, maar via een aantal telefoontjes met Baunat en de toelichting c.q. hulp van één van de medewerkers, is het eigenlijk heel snel gegaan. De ontvangst van het artikel kon prima op een ander anders plaatsvinden. De levering ging best vlot en het artikel is tot de handtekening bij ontvangst verzekerd door Baunat. De ring voldeed volledig aan de gestelde eisen en mijn vrouw is er erg gelukkig mee. Kortom: ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Alle documenten en certificaten zitten erbij, dus is volledig te vertrouwen.

高品质的钻石,优质的购物体验

钻石的性价比很高,客户经理湾湾非常热情,对我们提出的问题一一详细答复。由于我们时间比较紧,主动帮我们跟总公司积极联系,让我们按时拿到了心仪的钻石。以后有机会一定再来。推荐。 谢谢

Excellent

Baunat's customer service is awesome. The website can be used very efficiently. It would be better if every item in the website appears with an image or a short video clip of a person wearing it.

Perfect Qaulity and Support

Baunat devlivery high quality Juwellery. There is nothing to claim about.

Professionaliteit ten top!

Het is steeds aangenaam werken met de mensen van BAUNAT. Op iedere vraag komt heel snel antwoord waarbij men steeds de nodige professionaliteit hanteert.
Het zijn steeds zeer mooie kwalitatieve juwelen, de prijs is erg gunstig tegenover onze plaatselijke juweliers.
Ik wil iedereen BAUNAT aanraden!
Bedankt voor de steeds correcte afhandeling van zaken.

Review by confirmed purchaser

Baunat heeft een persoonlijke en prettige omgang!

Baunat zou ik bij aanraden om u julwelenn aan te schaffen, aangezien ze een duidelijk beleid voeren, mooie producten aanbieden en meedenken tijdens het aanschaf proces.

Review by confirmed purchaser

Service superbe et proposition unique!

La proposition Baunat se résume comme suit : sérieux ; efficacité ; expertise ; des prix spectaculaires (grossistes ?). La prochaine fois j’achète directement en ligne ; Marque bijoutière à suivre…que je recommande vivement !

Review by confirmed purchaser

Schitterend in de stad van het licht

Baunat heeft op alle vlakken mijn verwachtingen overtroffen; van bij het eerste gesprek tot en met de levering bij mij aan huis, tot en met het stralende gezicht van mijn toekomstige vrouw. Een geweldige service, gekoppeld aan snelheid en een uitzonderlijke prijs, zonder dat de kwaliteit daar aan inboet. To propose in "Paris - Lutetia" met een Baunat ring: deze combinatie werkt alvast voor mij :-) Mijn ervaring is een aanrader voor iedereen !

Review by confirmed purchaser

Meer dan de moeite waard!

Online diamanten ring kopen leek ons wat eng en dus besloten we om ter plaatse een kijkje te gaan nemen. Weliswaar zonder afspraak. Om te beginnen werden we hartelijk ontvangen en kregen ruim voldoende uitleg . De levering is zeer correct verlopen: tijdig en mooi verpakt met de nodige service voor achteraf. Zelfs mijn echtgenoot kon er zich in vinden want ipv 1 ring, kreeg ik er 3! Unieke designs aan een eerlijke prijs.

Review by confirmed purchaser

Goede, snelle en betrouwbare service

Baunat.com heeft veel keuze op hun website. De juwelen (ring in mijn geval) worden netjes gepresenteerd. Mijn ring voldoet boven verwachting. De lokale juweliers kunnen niet op tegen de originele keus en prijs/kwaliteit verhouding. Daar ben ik naar vele bezoekjes wel achter.
Het online kopen van een dergelijk juweel vond ik toch een beetje eng. Daarom heb ik extra gezocht naar slechte recensies (die ik niet kon vinden) en gekeken of de website voldeed aan cryptische beveiligingen die ik verwacht bij de invoer van persoonsgegevens en betaling. Ook helpt het dat de verzending verzekerd is en je krijgt 30 dagen bedenktijd.
Van online betaling tot levering was maar 10 werkdagen. (Belgie naar Nederland).
Vanuit Baunat wordt je het hele orderproces proactief benaderd en geïnformeerd/geverifieerd over de bestelling. Helemaal Top!
De ring was mooi verpakt en er zaten naast kwaliteit checks een certificaat van echtheid bij voor de diamant.
Niets dan lof voor Baunat.com, ik beveel deze juwelen webshop iedereen aan. En zal in mijn geval bij toekomstige aanschaf eerst Baunat.com gecheckt worden.

S v K

PS: Mijn naam zal ik nog niet volledig weergegeven aangezien ik mijn vriendin nog niet ten huwelijk gevraagd heb ;-)

Merci Baunat!

Ontvangst in de antwerpse showroom was hartelijk en degelijk tegelijk. Met kennis van zaken werden we begeleid in het maken van onze keuze, en zelfs ons lange dralen werkte niet op de zenuwen van de baunat dames ;-) En ook daarna verliep alles op wieltjes tot met ophaling in de showroom; kortom, we zeer tevreden met onze aankoop. vanaf nu onze vaste juwelier!

Vertrauenswürdig

Scheint ein seriöses Unternehmen zu sein. Bin mit meiner Bestellung (Ring) sehr zu frieden.

Review by confirmed purchaser

Correcte en snelle afhandeling van het bestelde juweel!

Schitterend juweel! De prijs is correct en verantwoord. Ik zou het iedereen aanraden!

Review by confirmed purchaser

Zeer tevreden, goed geholpen in de showroom en na bestelling zeer goed op de hoogte gehouden.

À la perfection

Accueil de qualité dans le showroom à Anvers par les filles Baunat : elles nous ont bien guidé dans notre choix avec une connaissance que vous attendez d'un bijoutier expérimenté. La qualité, le prix (exceptionnel), le service, et le suivi : surprenant et à la perfection! Une adresse à recommander...

To recommend

Professional service, high quality of the jewel and excellent customer follow-up.

Excellents conseils

J'ai visité le showroom à Paris et j'ai été accompagné de A à Z par les représentantes du showroom, qui se sont montrées vraiment à l'écoute, par rapport à mes attentes/besoins.

Les délais de livraison ont été respectés.

Review by confirmed purchaser

Bague sublime, service excellent !

Je vous recommande vivement baunat! C'est vraiment le meilleur rapport qualité prix qu'on ne trouve pas ailleurs. Ma bague m'a apporté beaucoup de joie!

Great service!

From the beginning till the appointment and delivery of the ring, everything went really well. Since the first mail contact we were able setup an appointment in the office in Antwerp. The staff is really friendly and they really took their time to provide me all the information about diamant and rings. As result I found the ring and diamant I was looking for!!

BAUNAT

Der angebotene Service ist wirklich outstanding

Ich habe einen wunderschönen Ring für meine Freundin bestellt. Auf Anfrage wurde der Ring außergewöhnlich schnell angefertigt und versandt, sodass ich ihn sogar einen Tag vor dem Datum erhalten habe, das ich als Zieldatum erbeten habe. Alles in allem hatte ich den Ring nach nur 4 Tagen in der Hand. Über die ganze zeit standen die Mitarbeiterinnen in Kontakt zu mir und hielten mich auf dem laufenden. Ich habe mich sehr gut aufgehoben gefühlt. Sobald ich neue Schmuckstücke benötige, ist Baunat mein erster Ansprechpartner.

Maison 5 étoiles!

Très bonne expérience; équipe professionnel et serviable; qualité de la bague à la hauteur de mes attentes, et prix d'achat exceptionnel; En bref: marque que je recommende à quiconque !

Rundum perfekter Service!

Sofort nach der Bestellung erhielt ich neben einer automatisierten Mail eine weitere direkt von einer Mitarbeiterin, die mich während der gesamten Abwicklung auf dem laufenden hielt und meine Rückfragen jederzeit umgehend beantwortete. Über Umtausch etc. kann ich nichts sagen.

Review by confirmed purchaser

un excellent rapport qualité prix

Mon tour complet de 2.30 carats correspond à mes attentes, la qualité est excellente et cela se voit au niveau de la couleur et de la brillance de l'alliance, ainsi qu'au vu de la finesse du sertissage.
Pour toutes ces raisons je recommande Baunat.

Aanrader!

Met dank aan mijn zwager die me verzekerd had dat dit bedrijf het beste adres was voor een kwalitatieve verlovingsring aan zeer betaalbare prijzen. Wat ik nu alleen maar kan beamen. De site is zeer gebrukksvriendelijk, en vanaf het eerste contact krijg je het gevoel dat je als klant centraal staat. Alle vragen worden snel en helder beantwoord, en in mijn keuzezoektocht werd ik begeleid met kennis van zaken zonder dat het pusherig werd. Het juweel werd - op mijn aangeven - opgestuurd op mijn werkadres via UPS, en dit verliep vlekkeloos. En de ring ziet er voor mij zelfs nog beter uit dan op de website, nu nog wel afwachten wat 'ZIJ' er zal van vinden, maar komt zeker goed;-):--) Dit allemaal zonder mij te moeten verplaatsen, een paar mailtjes, enkele telefoontjes, en nu alles gereed om mijn allerliefste te verrassen met een prachtige ring. Kan niet meer misgaan! En voor de trouwringen komen we zeker langs in Antwerpen!

Kundenfreundliche Abwicklung

Vom Kauf bis zum Erhalt der Ware kundenfreundliche Abwicklung. Rasche Antworten nach Kontaktaufnahme per Email um den Lieferzeitpunkt abzusprechen. Vom Produkt sind wir begeistert. Die Diamantenzertifikate stammen von anerkannten gemmologischen Laboren (HRD und GIA). Insgesamt seriöse professionelle Abwicklung. Wir sind als Kunden sehr zufrieden.

achat sans souci.

Trés bon contact avec les hôtesses de Baunat qui sont professionnelles. Jolie bague en platine qui a eu beaucoup de succès... Je recommande Baunat aux internautes. Qualité et prix très attractifs.

Top! Super! Perfekt!!

Vorbildliche Betreuung von der Bestellung bis zur Lieferung.
Das erbetene Ringmaß wurde umgehend zugesandt, die Lieferung des Ringes erfolgte nach kurzer Fertigungszeit zum angekündigten Termin, die Qualität ist einfach fantastisch!
Vielen Dank!!

Rapide et sérieux!

Des équipes réactives et très sérieuses ! Je recommande sans hésiter !

Review by confirmed purchaser

Sérieux et qualité, suivi et communication gage de satisfaction client

J'ai été informé de l'avancement de ma commande.
Lors de la fabrication, le contrôle qualité final a imposé de refaire le produit. chose qui m'a aussitôt été signalé avec des excuses.
L'adresse de livraison a été adaptée sans soucis suite au délais supplémentaire engendré.

Au dela de la qualité des produits, un tel sérieux est agréable et très appréciable.

Review by confirmed purchaser

Duidelijke communicatie, perfecte levering, super kwaliteit!

Een heel goede en vlotte communicatie met nauwkeurige opvolging en betrokkenheid bij zowel de keuze van de ring, de opvolging van de betaling, het productieproces en de levering.
Geen enkele keer was er ruimte voor twijfel of onzekerheid.
Perfecte afhandeling voor de perfecte ring.

Review by confirmed purchaser

Produits et relations clients divins

J'ai découvert Baunat sur Internet, et me suis très vite émerveillé de la gamme de bijoux proposée via leur site. Très facile et très explicit, je me suis très vite dirrigé vers un modèle de boucles d'oreilles classique, mais pas pour autant à la portée de tous les bijoutiers...Le choix des diamants est très bon de même que la visualsation de son bijoux porté.
J'ai ensuite eu plusieurs fois à faire avec le bureau de Paris qui m'a apporté toutes les informations (voire même bien pmus) que ce que j'avais demandé ! Un service remarquable, très aimable, professionnel et qui a su m'aider afin d'obtenir de meilleurs délai compte tenu de la très proche naissance de fille.
Je suis d'autant plus ravi qu'à réception des boucles d'oreilles, j'ai pu constater la beauté des pierres et la qualité de finition du bijoux de manière globale.
Je ne peux que recommandfer les yeux fermés les produits vendus par Baunat, qui offre une multitue de services très pratiques (cde, paiement en ligne....) pour faire réaliser de très belles pièces ornées de diamants de qualités.

Top!

Eerst verlovingsring aangeschaft bij Baunat wat 100% meeviel, daarna ook de trouwringen. Ongelofelijke service, prachtige juwelen, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding..zeker voor herhaling vatbaar. Zoals ik al eerder zei, top!

livraison de votre colis

J ai bien recu l alliance en diamants qui correspond a mon souhait!
Nous sommes contents de votre service, tres bon suivi de la commande!
Merci et cordiales salutations.

C. Ji menez

Exceptionnel ....

je recommande vivement Baunat !
Service client Irréprochable, professionnel et sympathique.
À J-11 de notre mariage vous avez rendu cette journée magique grace à votre rapidité et votre sérieux ...
un grand merci!!

Review by confirmed purchaser

Ich bin in all meinen Erwartungen noch übertroffen worden,danke!

Die Schmuckstücke werden informativ angeboten. Nach Bekundung meines Interesses
erfuhr ich eine professionelle, menschlich warme aber nicht aufdringliche Kundenbetreuung. Die Anlieferung erfolgte pünktlich und diskret.Das Schmuckstück ist genau so, wie ich es mir wünschte. Ich bin rundum zufrieden und werde gern wieder bei Baunat einkaufen.

非常满意

这是我第一次通过非店铺形式购买钻石饰品,结果很满意。 钻石不管是切工还是质量,的确都是物超所值。下次肯定还会再光顾!!WANWAN小姐人很NICE,强烈推荐!!!!!!!!!!!!