[REPLY]
Lamporna levererades snabbt och smidigt. informationen om produkten samt om hur betalning skulle se etc. var klart och tydligt. allt fungerade perfekt!
Allt funkade bra, tack vare att firman rekommenderade en dimbar ljuskälla kom vi på att det är möjligt att sätta in en dimmer som kan belysa växterna rätt skönt...Armaturen har ett "galler" och ett synnerligen förmånligt pris.
Det var bra service, lätt att få tag i någon att fråga och snabb leverans. Väldigt fina lampor som passade perfekt i min hall, lite dyra dock. Men de är värda sitt pris. Bara bra upplevelser hos er.
Varan OK.
Men mindre saker borde kunna skickas som brev och komma direkt i brevlådan.
Skulle förkorta leveranstiden då man har långt till utlämningsstället.
Hypersnabb hanteringen från beställning tills varan fanns i min hand.
Hög kvalité.
Ett litet minus för filmen från er utställning. Den kan bli tydligare.
Jag beställde 2 st av en vägg-lampa, och 1 st av en tak-lampa.
Det dröjde 12 dagar innan jag fick info att ett paket fanns att hämta, och det var då jag själv började efterforska varför inget kom.
I det paketet fanns det 2 st vägglampor. Den ena i rätt färg, den andra i fel färg. Den som var i rätt färg har skada på lacken.
Tak-lampan har ännu inte talat om att den finns att hämta...
Vi får se var detta slutar. Vill returnera de två vägglamporna och få två nya i RÄTT färg båda två, och utan lackskada.
Vill också att taklampan kommer, och att den är enligt förväntningarna...
Mycket bra inpackat! Snabb leverans. God service med tom e-mail om att lamporna kommer i två olika paket.
Toppen =)
Det gick fort och smidigt och varorna motsvarade väl mina förväntningar
Trevlig och serviceinriktad personal. Bra och tydlig information hela vägen från beställning till leverans.
Väldigt lätt att hitta det man söker och snabb leverans av varan. Mina erfarenheter av företaget är utmärkta och kan verkligen rekommendera det för alla.
Mycket bra kontakt och respons från kundtjänst. Trots en liten miss med separat leverans av en beställning, är jag mycket nöjd och blev genast kontaktad för korrigering!
Paketen var bra paketerade och produkterna uppfyllde förväntningarna.
Åter igen - väldigt bra service, återkommer garanterat med en ny order.
/ André
Allt föll väl ut och uppfyllde mina förväntningar.
tack för snabb leverans.
Desvärre fick jag ingen uppföljning så jag viste inte när jag skulle få min leverans.
Produkterna var helt enligt mina önskemål, allt fungerade som det skulle.
Tack för krediteringen, detta var inget jag hade förväntat mig.
Ni är verkligen ett företag som helt sätter fokus på era kunder.
Jag har redan gjort ny beställning och med tanke på er exelenta hantering ger jag er 5 stjärnor och kommer att rekommendera er till alla mina vänner.
Med vänlig hälsning
Lasse
B-design levererar med ljusets hastighet-även vid ångerköp löste det sig på ett fördömligt sätt.
Bra jobbat-bara att rekommendera.
Bra info (och bilder) om produkten på sajten, enkelt att beställa & betala, snabb leverans. Överhuvudtaget inget att anmärka på
Allt perfekt,snabbt och smidigt,jättebelåten med inf. och leverans.
Snabb leverans, bra service och framförallt sjukt snygga produkter för rimliga priser!
Jag köpte två lampor från belysningsdesign.se som jag senare retunerade, Michael som jag hade kontakt med var hur tillmötesgående som helst. Även snabb frakt och lätt att beställa från hemsidan, inget krångel. Rekommenderas verkligen.
Bästa kundservicen jag upplevt, och detta kommer från en mycket kräsen kund! ;)
Det är första gången jag handlar av er och det är svårt att ge en rättvis bedömning baserat på ett enda köp.
Det enda jag saknade var mer info ang lampan på websidan. Tex om det var möjligt att korta sladdarna. Lampan var iaf precis så som jag förställde mig och jag är helnöjd med både vara och leverans
Mvh
B
Väldigt bra service, varorna kom snabbt och dom var så bra som jag
blev informerad om. Jag är jättenöjd.
Tack
Lätt att beställa, snabb leverans och bra kvalitet.
Både beställning och leverans gick snabbt och smidigt. Den enda invändningen jag har är att de är inkonsekventa med informationen på hemsidan huruvida ljuskälla ingår eller ej.
Tjoho.. Min vara fanns ej i lager, det blev sagt att jag kanske fick vänta till juni.. Men har redan efter kort tid mottagit en helfräck lampa jag är så nöjd ned.. Kommer absolut att handla igen..
Weronica
Hade lite strul med returen.Men nu är allting uppklarat.
Väldigt trevligt bemötande i telefon.Kanon service.
Med vänlig hälsning Katja
Mycket fin lampa men "gungar" lite. Annars är lampan väldig fin:)
Nöjd med den service jag fick. Mycket snabb leverans.
Dejlig nem hjemme side hvor der var hurtig levering. Lampeskærmene levede helt op til billedet af dem på deres hjemmeside.
Köpte två lampor som ser ut som jättekottar. Helt suveränt fina! Passade perfekt på vår inglasade altan!
Det var lätt att hitta lämpliga lampor utifrån de önskemål vi hade. Om det är något vi kan anmärka på så är det att de medföljande instruktionerna var något kortfattade, men vi lyckades efter en stunds klurande få till det ändå.
Jag fick svar på email inom 30 minuter och mina problem löstes inom 1 timma, grymt