We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (433)

Review by confirmed purchaser

Hurtig og venlig betjening...

Vi fandt vores køb via nettet og bestilte med det samme, da det så rimeligt
ud, og der kom hurtig en bekræftelse på ordren.
Vi havde en kort dialog via mail omkring leveringsdatoen , som også
hurtigt blev afklaret.

Personlig og professionel betjening

Vi er meget tilfredse med vores køb af et Rhone spisebord (Varenummer 39602). Produktet lever fuldt ud op til vores forventninger. Samtidig var betjeningen fra Bobo både personlig og meget professionel.

Vi vil helt sikkert overveje dem næste gang vi skal købe møbler.

Let og hurtigt.

Let og overskuelig bestilling. Bekræftelse og levering var som aftalt.

Intet at klage over.

God levering, møbler der føles som kvalitet og er til at sætte sammen. Vil klart anbefale.

Review by confirmed purchaser

Man føler sig som stjerne i en seng fra BOBO Møbler

jeg kan varmt anbefale BOBo Møbler, jeg har fået så profesionel behandling som man kan ønske sig, og da jeg er en ældre årgang, har jeg en hel del at sammenligne med,jeg var lidt nervøs, for jeg er ikke vandt til at handle på nettet,, men alt foregik efter en nøje tilrettelagt plan og leveringen var på klokkeslet det har jeg sjældent oplevet, tak for det. med venlig hilsen Anni Uth

Det virker

Alt har klappet i bestilling og afhentning. Rart at kunne afhente når man bor i nærheden. Eneste lille bitte minus er at det ville være rart når man bestiller et skab, at man kan se indretningen på hjemmesiden. Det ville udløse den sidste stjerne

Review by confirmed purchaser

Rigtig god og venlig betjening

Vi har været glade for at handle med BOBO, de leverede til den aftalte tid, overholdt leveringstidspunktet og leverede straks en enkelt manglende lille del med posten. Og prisen er helt ok.

Review by confirmed purchaser

hurtig levering, god kundeservice, ingen mangler.

det kan anbefales og bruge boboonline, de er troværdige og ingen mangler de har lave priser.

Review by confirmed purchaser

Meget fleksibel og fantastisk service

Kan anbefale dem 100%

,,,,,,,,

fik det bestilte til tiden..

Review by confirmed purchaser

god kvalitet, god pris og god levering!

Absolut perfekt butik. Meget hjælpsom ved levering. Kan kun anbefales!!!

• København, DK
  • 5 Reviews

Vi handler gerne igen her :-)

Vi bestilte hos boboonline.dk, da vi skulle have nye boxmadrasser i ekstra længde(220 cm.) og fasthed, baseret på de gode bedømmelser vi læste her på Trust Pilot. Varene ankom som aftalt, vi modtog detaljeret info om leveringstidspunkt, og de blev også bæret op på 3.sal, da de var for store til elevatøren! Super, super kundeservice og -pleje. Kvaliteten er også i top. På deres hjemmeside kunne man læse en meget detaljeret beskrivelse, som hjalp med at vælge den rigtige fasthed, alt efter ens kropsvægt. Den eneste besvær, er at man skal selv bore huler til stålbenene i den hård træramme.....
Vi er så tilfreds, at vi har bestilt 2 boxmadrasser mere, til vores børn, i en specialmål (120 cm), samt med en gavl. Vi forventer at få dem afleveret i næste uge, og så kommer der en ny anmeldelse :-) TAK for handlen, Mads!!

BOBO

Super god service og behandling

Jeg fik en super god service og behandling, en tæt opfølgning på hvornår jeg kunne afhente mine varer. Alt i alt kan jeg kun give mine bedste anbefalinger.

Review by confirmed purchaser

Super service og gode priser

Bestilte en seng og blev godt opdateret undervejs i forhold til leveringen - super service. God pris og god kvalitet på min vare.

Review by confirmed purchaser

Super service, ingen leveringsproblemer, god vejledning hele vejen

Vi har længe været på udkig efter et barbord og det fandt vi hos jer. Vi kendte jeg ikke, men efter den gode oplevelse vi har haft vil vi klart anbefale jer til andre og benytte jer igen. Vi bestilte, blev informeret om hvornår bordet ville komme, det kom til tiden - ja alt i alt har vi fået super service.

BOBO ER ET TRYGT STED AT HANDLE

Jeg fik en brand god behandling, da jeg købte en sofa hos BOBO.

TIL TIDEN OG GOD KVALITET

Leveringen til tiden samt god kvalitets møbler.

Review by confirmed purchaser

Det er super service, flotte ting, super kvalitet

Jeg var nødt til at købe møbler til min Far der skulle på plejehjem, hurtig og uden mulighed for at se dem i virkeligheden. Det var virkelig en god og nem løsning, og jeg blev overasket over kvaliteten i forhold til den meget lave pris..... og da jeg kunne få dem leveret og samlet for et meget beskeden beløb, kunne det bare ikke være bedre. De var desuden så ansvars bevidste, at de tog kontakt i god tid i forvejen, og kunne fortælle meget præcis hvornår de ville komme. Det er første gang jeg køber ved boboonline.dk, men bestemt ikke sidste... en stor ros skal de have :)

Review by confirmed purchaser

Fin service og hurtig levering

Fine varer og hurtigt levering!

God behandling

Der bliver brugt et dårligt fragtselskab der ikke tager hensyn til varene de køre med og så kan de ikke snakke dansk.
Varen i vores tilfælde en lædersofa, lever helt op til forventningen

Review by confirmed purchaser

Fin service men dårlig levering

Vi modtog som bestilt 2 cd reoler. Desværre stod den en pakke åben og den anden havde et stort hul.. det havde naturligvis betydning for det indeni.. af de hvidlakerede dele var der flere med større skrammer, en flis var brækket af bl.a. Jeg tog billeder af pakkerne og sendte til Boboonline og de var helt enige i at det ikke så for godt ud og enden på hele miseren blev at vi beholdt reolerne og Boboonline valgte helt af egen drift at refundere transporten og pengene gik ind samme eftermiddag.
Jeg ved ikke om problemet var en for dårlig fragtmand eller om pakkerne ikke fra starten var ordentlig lukkede.. men nu pynter reolerne i hvert fald i mit blå køkken.

bare perfekt

fin hjemmeside, fin betjening, fin og præsis levering bare perfikt

Review by confirmed purchaser

Super let og tryg hjemmeside, god respons og løbende opdatering på vores ordre

Hjemmesiden er nem og overskuelig. Alle områder af købet gik Uden problemet af nogen art. Det endelige produkt lever fuldt ud op til ønsket og mere til.

Review by confirmed purchaser

Servicen var HELT I TOP men kvaliteten af produktet i bund!

Købte et klædeskab med skydelåger og modtog en fantastisk service, hvor leveringen og vejledningen var top. Til gengæld var skabet af så ringe kvalitet, at et skab vi for 6 mdr, siden købte i Daells Bolighus 1500 kr. billigere virker som et luksusskab. Brugvejledningen var ikke særlig brugervenlig.
Vi vil anbefale at personalet i boboonline enten får sine varer samme sted fra som DV eller at de søger job samme sted. Det er dog varen der skal vare længst og så vakkelvornt som skabet er kan jeg tvivle på, om jeg ikke husker servicen længere end skabet holder - ærgerligt!

Perfekt!

Hurtig og smertefri bestilling, og levering til tiden. Produktet virker solidt og i orden, og af god kvalitet.

Hurtigt og fejlfrit

Vi bestilte for nogen tid siden en kommode fra Bobo (Paris kommode: http://boboonline.dk/product/paris-kommode-2461/), og den ankom på det specificerede tidspunkt uden nogle problemer. Den var nem at samle og er både pæn og stabil. Kan klart anbefales!

Loved it All

Initially I called boboonline to ask questions. As you can see I am an english speaking/writing person. The man who helped me was VERY pleasent and patient with my questions. I finally ordered a Line bed frame. I was notified on the day it was to arrive (2 days before expected it). The bed frame is exactly what I had hoped it to be. PERFECT. Thank you.

Review by confirmed purchaser

Super sevice. måske lidt lang ventetid på produktet. Men ellers super godt firma.

køb hos Boboonline

god oplevelse

Review by confirmed purchaser

Aftaler blev overholdt også de mundtlige

Super god service - og ukompliceret.

Klasse!

Jeg købte en sofa hos Bobo Online.
Servicen er i top og der er kvalitet for pengene.
Vil helt sikkert handle der igen.

Hurtigt svar, god service

Skrev og forespurgte på vare om morgenen, kunne hente vare på lager samme eftermiddag. Produktet lever op til mine forventninger. Kan anbefales.

Super gode varer

Rigtig gode varer. Deres hjemmeside er nem at finde ud af og nem at bestil varer der. Hurtig til at komme med dato på hvilken dag de kommer med varen

Review by confirmed purchaser

Yderst tilfreds med varer og levering

Super god service og hurtig levering

god service

Go og hurtig service, perfekt kommunikation.

Rigtig God Service

Efter en oprigning skaffede de min datter hendes seng i løbet af ingen tid, da et andet firme brændt os af.
Rigtig god og flink service :)

Skide godt!

Der var kun et minus, og det var at der var lidt længere leveringstid på sengerammen end de andre møbler vi bestilte, det vil jeg dog ikke mene at man kan hænge virksomheden op på. tværtimod er jeg meget positivt overrasket over at det endda er en dansk produceret sengeramme, til en fair pris.
Ingen problemer med at tage varer retur samt betaling. Varerne lever indtil videre op til forventningerne, lædersofaen er en smule sart, men kan forhåbentligt klares med en ekstra gang lædercreme.
Super service, hurtigt og venligt svar på spørgsmål mm. hele vejen igennem.
Anbefalelsesværdigt!

Hurtig og effektiv

Det er nemt og billigt og godt design. Vi købte en sengeramme, som vi er super tilfredse med.

Review by confirmed purchaser

Anbefalesesværdig og tillidsfuld møbel virksomhed i Hedensted..

Udelukkende positiv køb, leveringsoplevelse og service hele vejen igennem.
Du/ I sparer hos Bobo en del penge på sengekøb og tilbehør og levering ift. andre store senge udbydere og sengene er desuden som en luksus drøm at ligge i nat efter nat :0)
Sengene afprøves i en lagerhal og det hele værd fremfor at give dobbelt pris hos anden sengeudbyder ;0)
Værd at køre forbi og tage et kig..

Pssst!...er SÅ glad for min nye seng og kan sove roligt uden at have onde drømme om lommesmerter bagefter ;0)

100% kvalitets service og på senge køb..

Hilsen Josefine

Super service, hurtig levering

Perfekt handel, ingen bekymring at købe møbler online, når det kan gå så let!