We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (484)
BoligPortal.dk

Yderst effektivt redskab til boligsøgning - absolut pengene værd !

Har lige skrevet under på kontrakten på min nye bolig, jeg har fundet gennem boligportal.dk.

Det har været yderst simpelt at benytte sig af boligportalen og automatisk fået tilsendt op mod 50 nye annoncer dagligt.

Med deres mobilside har det været nemt at reagere og responsere selv når man ikke lige sad ved computeren, hvilket helt klart har været en fed feature.

Kan varmt anbefale boligportal.dk til andre boligsøgende - det er helt klart pengene værd, og der er virkelig en kvalitetsforskel til de gratis varianter, jeg selvsagt også har benyttet mig af.

Kære Henrik

Stort tillykke med din nye bolig - og god fornøjelse med indflytningen :)

Vi er rigtig glade for at høre, du har haft en god oplevelse med at søge bolig via www.boligportal.dk, både fra computer og mobil.

Vi håber at se dig tilbage, når du en skønne dag vælger at flytte igen.

BoligPortal.dk

Lugter af fusk og svindel!

Jeg erfarer at 8 ud de 10 udlejere jeg skriver til, ikke svarer tilbage. Flere af mine venner og bekendte har haft samme oplevelse!
Der er ikke nogen kontakt oplysninger på langt de fleste annoncer.
Jeg har hørt rygter om falske annoncer på hjemmesiden, og min oplevelse med siden forstærker mistanken!

Kære Jonas

Jeg beklager at du ikke får positiv respons fra de udlejere, du kontakter. Det fremgår ikke af din anmeldelse, hvor du søger, og da du ikke har angivet dit fulde navn, kan jeg desværre ikke søge dig frem i vores system for at rådgive dig mere konkret ud fra din situation. Derfor istedet lidt generel information og gode råd;

Når udlejere foretrækker at få henvendelser pr mail, er det ofte for at kunne danne sige et overblik over potentielle lejere og udvælge et par stykker som de vurderer som mest relevante. Derfor er det vigtigt, du i dine henvendelser sørger for at præsentere dig selv og hvorfor netop du er den rette lejer til lejemålet (tænk processen lidt som ved en jobsøgning). Alle annoncer har enten e-mail (via vores beskedsystem) og/eller telefonnummer som kontaktmulighed - og alle boligsøgende, der har skrevet til en udlejer, får som minimum svar, når boligen markeres udlejet.

Der er stor rift om visse boligtyper/områder - så det gælder om at søge så bredt og aktivt som muligt, mens du afventer svar fra udlejerne. En skarp profil med relevante søgekriterier giver samtidig udlejer et godt billede af, hvad du søger, så du også kan være heldig at en udlejer kontakter dig ud fra din søgeannonce.

Alle annoncer, der indrykkes på BoligPortal.dk, valideres inden de aktiveres på sitet. Vi følger bl.a. op på at vi har fyldestgørende oplysninger på både annoncen og udlejer bag, for at sikre jer boligsøgende en tryg oplevelse. Vi er desuden underlagt krav til validering og dokumentation jf. FDIM's mærkningsordning for lejeboligsider, som du kan læse om her: http://www.fdim.dk/retningslinier/lejeboligmaerket/retningslinier

Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan gennemgå din søgeprofil og give nogle mere konkrete tips til at gøre netop din søgning og respons bedre.

BoligPortal.dk

God søgefunktion og hurtig respons på henvendelser

Jeg er meget tilfreds med Boligportalen.dk. Det er meget nemt at finde boliger i det område og til den pris man ønsker. Det er også en god ting at man kan købe en "prøve periode", man skal bare huske at afmelde til tiden:-)

Kære Vidar

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, du har været tilfreds med søgefunktion, udbud af boliger og ikke mindst hurtig respons fra udlejerne. Det tyder på, du har været konkret og fyldestgørende i dine henvendelser til udlejeren.

Stort udvalg

Lidt uoverskuelig mail-organisering, men stort udvalg af lejeligheder.

Kære Mette

Tak for din anmeldelse. Vi er i øjeblikket igang med at give vores beskedsystem mellem udlejere og boligsøgende en gevaldig opdatering for at sikre begge parter et bedre overblik. Jeg ser frem til at kunne præsentere dette for dig og vores øvrige brugere.

overskueligt og mange tilbud

Vi søgte bolig centralt i odense
og der var rigtig mange tilbud, mange forskellige og varierede.
det er en meget overskuelig hjemmeside og man kan let få tilbud næsten uanset hvad man søger. var lidt utilfreds med at jeg ikke kunne få mine penge tilbage for resten7noget af perioden- da vi allerede havde fundet vores bolig indenfor 2-3 uger og jeg havde købt 2 måneder for 369.

Kære Stine

Tak for din anmeldelse - og tillykke med jeres nye bolig.

Det er godt at høre, du har været tilfreds med vores hjemmeside og udbuddet af boliger. Vi lægger et stort arbejde i at sikre et bredt udbud og at gøre funktionerne så overskuelige som muligt for at sikre brugerne en god oplevelse - Så det er skønt at høre, at det virker efter hensigten :)

Mht. oprettelse og valg af periode, har vi valgt at udbyde to forskellige tilbud; - en fast periode på to måneder, med den laveste pris pr. dag og en fast udløbsdato, så du ikke skal tænke på at afmelde betaling, og
- en abonnementsmodel med en introperiode på 4 dage, som efterfølgende fortsætter i et løbende abonnement, indtil kunden selv afmelder. Her kan du prøve produktet af for få penge (eller måske endda finde en enkelt bolig hurtigt og billigt), men skal til gengæld selv huske at afmelde produktet, når du er færdig med din søgning.
For begge tilbud gælder at du betaler ved oprettelse/påbegyndt periode, uanset hvor aktivt du søger eller hvor mange annoncer du kontakter.

Jeg håber på din forståelse for dette - og håber at se dig tilbage, næste gang I overvejer at flytte.

BoligPortal.dk

Godt, stabilt, hurtigt og professionelt værktøj

Funktionsmæssigt giver boligportal præcis, hvad man har behov for. Nem, overskuelig oversigt, hurtig responstid ved nytilkomne annoncer og især for folk med behov for hurtig afklaring på boligsituation, vil jeg varmt anbefale boligportal.dk. Især med tanke på, hvor mange sites, der forsøger at slå plat på folk i en vanskelig situation, synes jeg det er vigtigt at fremhæve denne tjeneste. Hvis min anbefaling kan bidrage til at forhindre plattenslageri fra andre, så er det hvert eneste prisende ord værd!
Boligportal holder hvad, der loves - hverken mere eller mindre, og der lader til at være en løbende tilkomst af nye, potentielle lejeboliger på daglig basis, som man med det samme informeres om, såfremt de matcher éns behov. Prisen synes jeg er fair, og især deres mulighed for enkelt at framelde sig, når man har fundet sin bolig, er værd at fremhæve. Ikke noget fis med at forsøge at holde på folk, der allerede har fundet bolig, eller kræve besværlige opsigelsesprocedurer med skriftlig kommunikation i øst og vest. Boligportal har for mig at se set lyset, og formår at give de andre baghjul på god, enkel og præcis service. Det er den måde, man opnår flere glade kunder, og hvis jeg en dag igen står og skal søge bolig, vil jeg ikke tøve med at vende tilbage. Det ville jeg nok have gjort, hvis det havde været bøvlet af framelde sig eller jeg ikke følte deres service var prisen værd.

Kære Casper

Mange tak for din anmeldelse og rosende ord.

Vi er rigtig glade for, at du har haft stor værdi af dit medlemskab hos BoligPortal.dk og det glæder os, at vores funktioner og abonnement er i skabet mht., at mødekomme dine behov som boligsøgende.

Du skal være mere end velkommen hvis du igen får brug for at søge bolig.

DÅRLIG !

De Brude advare inden de trækker penge fra folk !!....
mangler mine 279 det var ikke jeg skrev mig op til ...

Kære Linda

Jeg beklager hvis du ikke har følt dig tilstrækkelig sat ind i produktet. Vi informerer ellers adskillige gange i løbet af købsprocessen om, at der er tale om et løbende abonnement, som fortsætter indtil det afmeldes – netop så den automatiske opkrævning ikke kommer som nogen overraskelse.

Hvis du har brug for hjælp til at afmelde abonnementet er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som gerne hjælper dig.

Mange hilsner Maja/BoligPortal.dk
BoligPortal.dk

ikke noget at skrive hjem om!

der kan siges meget - men det meste er sagt før.

Kære Ester

Jeg beklager, hvis du har haft en dårlig oplevelse med Boligportal.dk. Måske du kan uddybe din oplevelse, så vi kan lære af dine erfaringer og gøre det bedre fremover. Vi arbejder løbende på at forbedre produktet, og det gør vi bedst med dine og de øvrige brugeres input. Du er også meget velkommen til at kontakte os for en snak om din oplevelse eller for tips og tricks i forbindelse med din boligsøgning.

BoligPortal.dk

Fuldstændig spild af penge!!

På en rigtig stor del af annoncerne der intet tlf nummer, kun en email (du jo ikke kan se) du kan skrive til og aldrig noget svar igen, lugter enten af fusk, svindel eller et dybt useriøst site!
Hvorfor skal man betale på et abb når der ikke er noget nummer på det halve af annoncerne?? Jeg føler mig virkelig snydt!
Når man så klager får man blot at vide at man sørme ikke kan regne med at få svar i løbet af en uge eller to, boligudlejerne har MEGET travlt, det må vi lige forstå.
Hold jer væk fra dette og søg andre steder istedet.

Kære Christinna

Jeg beklager først og fremmest, at du har haft en dårlig oplevelse med at søge bolig på Boligportal.dk. Jeg forstår din frustration over manglende svar fra udlejer, men det er et dilemma. Som boligsøgende har man brug for et hurtigt svar, som en udlejer desværre ikke altid kan give.

Det er valgfrit for udlejer, om de vil oplyse deres telefonnummer, og det er for at undgå, at de bliver overrendt af opkald og dermed lukker deres telefon. Til gengæld er det stort set altid muligt at kontakte en udlejer på e-mail. Det er ganske vist en langsommere proces, men der er også en større chance for, at alle, der henvender sig, bliver hørt.

Jeg har forsøgt at finde din profil for at hjælpe dig godt videre med din boligsøgning, men jeg fandt den desværre ikke. Til gengæld er du altid velkommen til at kontakte os for gode tips og tricks til din boligsøgning.

God service og betænksomhed

Jeg tilmeldte min far til Boligportal, men desværre med et forkert abonnement. Jeg skrev en mail til support og bad dem annullere hans abonnement når det udløb. Hurtigt svar fra support at de ville de gøre og tilbød at overføre pengene tilbage for det abonnement som jeg ikke har brugt. Det synes jeg er god kundeservice og meget betænksomt selvom det kun handlede om 49 DKK.

Har fået det rigtigt abonnement og synes det virker efter hensigten.

Tak for god service og hjælpen!

Kære Christopher

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at anmelde BoligPortal.dk

Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med dit abonnement og ikke mindst din kontakt med vores kundeservice.

Vi håber snart din far finder sin nye bolig.

BoligPortal.dk

Svindel og udelukkende falske annoncer! *UPDATE på svar fra boligportal.dk i bunden*

Vi fandt 3 boliger på sitet der passede med vores behov som så var grundlaget for at vi betalte fordi vi ville have fat i deres telefonnumre og aftale nærmere om at se på boligerne. Så snart jeg betalte og kom ind på annoncerne var der blot en "Skriv e-mail" knap. Og her bliver man selvfølgelig lidt skeptisk. IKKE engang en e-mail, men blot en skriv e-mail fra deres website i form af en kontakt formular. Denne mail ryger sikkert hen til falske-annoncer@boligportal.dk hvor deres staff sikkert sidder og griner over hvordan de tager deres besøgende i røven og hustler dem for penge. Vi har ikke fået svar på en eneste af dem vi har skrevet til?! Hvem fanden opretter en annonce med "Udlejes snarest" eller "Udelejes pr. 1/6" (Om mindre end én måned) og så ikke svarer på sine mails når der kommer oprigtige henvendelser.

Havde dette været et seriøst boligsite havde der været krav til annoncerne. Såsom tlf. var obligatorisk. Hvem fanden vil udleje en bolig, men ikke vil oplyse sit telefonnummer? Udelukkende lowlife samt boligportal's egne medarbejdere. Desuden burde det være et krav at uploade billeder af boligen fremfor et skide map for hvor boligen ca. er beliggende samt et par linjer opdigtet beskrivelse.

Efter at have oprettet mig og undersøgt nærmere kan jeg se at deres forretningsmodel stinker langt væk af fusk. Hvis sitet havde været seriøst havde man vendt den om så det var den der oprettede annoncen der skulle betale og ikke omvendt. På den måde ville informationerne være tilgængelige for alle og det var sælger/udlejer der tog risikoen - Da det også er dem der i sidste ende opnår et salg/udlejning - men hvordan skulle man dog så kunne snyde folk? Og her har vi forklaringen på den valgte forretningsmodel på boligportal.dk

Hvor er det lavt at man kan drive sådan et site og til og med oplyse fiktive tal som 80.000 boliger udlejet via boligportal.dk i 2012, yea right. Der er måske 5% oprigtige annoncer på dette site, så hvis man er så ussel at man snyder sine brugere med falske annoncer, så er man vel af samme støbning som offentliggøre statistikker uden dokumentation og er lidt kreativ med tallene.

HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FUSKER SITE!
I kan beholde min penge, dem vil jeg skide på, problemet her er ikke økonomi, men umoralsk og falsk markedsføring. Aldrig vil jeg besøge dette site igen og har endda lukket min profil ned før perioden udløb - og vil stærkt opfordre alle til at holde sig væk fra dette fusker firma.

-------------------------------------------------------------------------
---- UPDATE på svar fra boligportal.dk | 13/5-2013 -----
-------------------------------------------------------------------------

Hej Malou,
Jeg opdaterer her da det ikke er muligt for mig at svare på din kommentar.

Du skriver følgende: "Hvis vi, som du foreslår satte som ultimative krav at udlejer skulle angive telefonnummer, uploade billeder, eller at de skulle betale for at annoncere, ville udbuddet med garanti være markant lavere".

Du har delvist ret - og dog alligevel ikke. Udbuddet ville være markant lavere, MEN udbuddet ville så være seriøst med fokus på kvalitet frem for kvantitet. Du definerer krav til telefonnummer som ultimativt, og dette finder jeg meget overraskende da du skriver at i ikke går på kompromis med seriøsiteten hos udlejer bag. At kalde et krav om telefonisk kommunikation som ultimativt ER at gå på kompromis med seriøsiteten. Jeg forventede ikke at gå på jeres site og finde en bolig efter er par dage, da jeg kan se at mange har prøvet i flere måneder, men jeg forventede at jeg kunne komme i kontakt med de udlejere jeg har kontaktet.

Og du kan så fint henvise mig til FDIM’s mærkningsordning og alle de fine steder, men fremfor at stole blindt på et marked der styres af kroner og øre så ser jeg facts som facts. Der kan stilles krav til boligmarkedet og stilles krav alle mulige steder, men selvom der er krav til at køre med sikkerhedssele når du kører bil - så mener du vel også at ALLE overholdet dette, eller...? Så med andre ord, tak for informationen, men tal og statistikker kan aldrig sammenlignes med det man selv oplever.

Og at se sin profil som ”lejer-cv”, som du beskriver, ødelægger hele konceptet ved et site som jeres. Hvis jeg vil sælge min bil, computer, sofa o.lign. og skal gøre det i en fart - som mange af annoncerne på jeres site skriver de skal - så skal jeg da ikke godkende potentielle købere, men blot finde en seriøs køber og få gennemført handlen. Jeg forstår udmærket godt at man ikke kan sammenligne salg og leje på direkte vis, men hvis disse annoncer var oprigtige ville jeg da forvente et svar stort set med det samme, eller en anmodning om flere informationer fra mig som potentiel lejer. Uret tikker og disse udlejere skal finde en lejer - hvis de altså overhovedet er ægte udlejere. Jeg foreslår en funktion til at uploade dokumentation for seriøs lejer, så som lønsedler og censurerer områder man vil holde hemmelige med sin ansøgning så udlejer kunne se at man har økonomien i orden. Og desuden se om man er en 18 årig håndværker, eller en 25+ med lederstilling. Dette burde hurtigt kunne afgøre hvilken "type" man er og om den stemmer overens med udlejers krav.

Det er i udlejers interesse at finde en lejer, for vi lejere kan altid finde et andet sted at bo. Og da jeg selv arbejder som webudvikler kan jeg fortælle at dette ikke er noget der tager lang tid at udvikle, og det burde i allerede have tænkt på som "seriøs" boligportal. Netop funktioner der gør det nemmere for de besøgende, frem for metoder til at få folk til at betale for ubrugelige funktionalitet.

Hvis jeg som boligsøgende ønsker at finde en bolig med det samme og har spottet en jeg er interesseret i og beslutter mig for at købe en 4-dages profil for kr. 29,- så forventer jeg da også at kunne i kontakt med sælger og ikke bare sende en besked til en løs ende. Med jeres forretningsmodel hvor du nævner at udlejer skal vælge mellem ansøgere så kan der gå uger eller måneder før jeg får svar - og det er så her i river penge hjem da min profil så udløber og jeg skal betale hundredvis af kroner for at se hvad udlejer skriver - hvis vedkommende overhovedet svarer. Den eneste grund til at jeg overhovedet smed penge jeres vej, og lad mig påpege endnu engang at det har intet med økonomi at gøre, det var at jeg forventede at kunne få kontakt til udlejer og aftale nærmere. Hvis jeg vil leje et sommerhus så ringer jeg da også bare til udlejer og aftaler nærmere, det kan da ikke være mere simpelt i mine øjne. Jeg står i en situation hvor jeg har job, bolig og bil dog har jeg og kæresten besluttet os at flytte sammen for at gøre hverdagens udfordringer nemmere. Så jeg står ikke i en desperat situation, og derfor har det ikke den store betydning om vi finder en ny bolig med det samme eller ej, men det der betyder noget er at jeg har brugt tid og penge (dog småpenge) på at benytte jeres service, men har fået ingenting igen. I kan selvfølgelig ikke love mig at jeg finder en bolig, men det i gør svarer til at have en webshop med varer der måske bliver sendt hvis du bestiller, da det afhænger af om webshoppen mener at du er en god køber. I mine øjne, ærlig talt simpelt fusk og bedrag.

Jeg har taget kontakt til flere udlejere rundt omkring i området hvor vi søger - via andre kilder - og 9 ud af 10 venter dårlig nok mere end én dag fra de modtager min besked til de ringer og vil aftale nærmere. Netop fordi de har oprigtige boliger og gerne vil udleje. Og siden vi ikke er i en desperat situation så er vores krav til boliger høje og vi har derfor ikke fundet noget vi kunne lide på den måde endnu.

Jeg værdsætter dit svar og at du tager dig tid til at besvare mit brev på en søndag - det skal du selvfølgelig have ros for - men det ændre stadigvæk ikke min holdning til at jeres site er fusk, da jeg stadigvæk ikke har opnået det som jeg kom for og betalte for. Jeg er ærlig talt ligeglad om jeg betaler 100 kroner eller 100.000 så længe jeg får det jeg betaler for, og jeg har betalt for at få kontakt til udlejer hvilket jeg ikke har fået. Den eneste måde jeg muligvis kan opnå det på er hvis en udlejer svarer og jeg efterfølgende betaler for at blive medlem igen - hvilket jeg kan garantere dig for ikke sker.

Den eneste måde jeg nogensinde vil ændre holdning til jeres site, og anbefale jer til nogen som helst, er hvis det bliver obligatorisk for udlejer at svare indenfor en given tid - så man ved at der er en oprigtig person i den anden ende - eller hvis det bliver obligatorisk at udfylde tlf. nr. Og ved at læse dit svar kan jeg forstå det ikke sker. Så udlejere kan lige så vel være falske annoncer i opretter, da jeg INTET kan se om udlejer eller beliggenhed. Ikke engang en CPR-validering, NemID garanti eller lignende valideret bevis for at der er en person i den anden ende.
- Og netop derfor forbliver min holdning uændret.

Christinna and Jonas A found this review useful

Kære Martin

Lad mig allerførst starte med, at jeg beklager vores site ikke har levet op til dine forventninger. Vi ønsker at vores kunder får en god start i deres boligsøgning / udlejning, oplever en seriøsitet undervejs i processen og ikke mindst håber vi for jer at I ender med at finde den rette bolig og/eller lejer. Det er samme succeskriterie vi sætter for alle vores kunder. I 2012 blev 80.000 boliger udlejet via BoligPortal.dk. Det er ikke et tal, vi har opfundet til en tv-reklame, men kan aflæses i antallet af annoncer, der blev markeret udlejet af udlejer selv efter endt annoncering. Og du behøver ikke tage min ord for gode varer – som medlem af FDIM’s mærkningsordning for lejeboligsider er vi underlagt ekstern revision, som sikrer at vi efterlever de krav til validering og dokumentation for oplyste tal på sitet, som du selv kan læse mere om her: http://www.boligportal.dk/om-boligportal/lejeboligmaerke.php

Som sagt, vi vil allerhelst at vores kunder forlader os glade og tilfredse, med en lejeaftale i hånden. Vi kan desværre ikke garantere at alle boligsøgende finder deres drømmebolig, men jeg kan forsikre dig om at vi arbejder målrettet på at give dig det bedste og bredeste udbud af boliger, da mange varer på hylderne alt andet lige bør gøre det nemmere for dig som boligsøgende at finde den bolig, der passer lige netop til dig. Derfor bliver vi også nødt til at gå på kompromis med visse elementer i annonceringen, ikke i kvaliteten og seriøsiteten hos udlejer bag, men i krav til annoncens indhold. Hvis vi, som du foreslår satte som ultimative krav at udlejer skulle angive telefonnummer, uploade billeder, eller at de skulle betale for at annoncere, ville udbuddet med garanti være markant lavere – og dermed ville der være endnu højere konkurrence blandt de boligsøgende om at komme i betragtning til lejemålene.

Når du sender en mail til udlejer, ryger den direkte til vedkommendes indbakke på annoncen. De tre annoncer, du har kontaktet indenfor de seneste dage, er alle tre stadig aktive, hvilket vil sige at udlejer endnu ikke har udvalgt sin kommende lejer. Udlejer vil dog ofte vente et par dage for at gennemgå de modtagne ansøgninger og vælge en håndfuld potentielle lejere ud, som inviteres til fremvisning. Derefter indkaldes øvrige efter behov, eller annoncen markeres udlejet og alle ansøgere får som minimum besked om dette. Tænk processen lidt som en jobsøgningsproces. Udlejer vil være sikker på at finde den rette lejer til sin bolig – uanset om det er en privat udlejer eller et professionelt udlejningsselskab – da det er en tillidssag at overgive et lejemål til en fremmed person. Derfor er det også altafgørende at skrive en god ansøgning, når du kontakter udlejer. Tænk din søgeprofil som et ”lejer-cv” og din henvendelse som en motiveret ansøgning, hvor du fortæller hvorfor udlejer bør vælge netop dig.
Den seneste opgørelse over annoncer viser faktisk, at flertallet af udlejerne vælger at skrive telefonnummer på. Det kan dog være svært at administrere på de meget eftertragtede boliger, hvor telefonen reelt set vil ringe uafbrudt, indtil en endelig lejeaftale er truffet.

Jeg håber at have flyttet lidt på din opfattelse af os som virksomhed, og måske givet dig et dybere indblik i processen med dette svar. Ønsker du at søge videre, kan du kontakte os fra i morgen. Telefonerne åbner kl. 10. Vi hjælper også gerne med gode råd til din søgeprofil og henvendelser til udlejer. Vi ser frem til at høre fra dig, i håb om at kunne hjælpe dig på vej til din nye bolig.

Malou / BoligPortal.dk

Farvel og tak!

Jeg og min kæreste har nu skrevet til flere boliger på jeres side og ikke fået en eneste melding tilbage fra udlejer? det virker lidt som en stor omgang fusk! Udover dette så er der ikke telefon nummer på nogle annoncer ? hvad sker der for i forventer vi skal betale for at skrive til en mail som aldrig svare tilbage.. første og sidste gang jeg bruger jeres side...

Marcin, Olli and Christinna Mensing found this review useful

Kære Stephanie

Da din og Marcins anmeldelser er angivet næsten samtidig, med samme overordnede kritik, og Marcin desuden har søgt bolig med en Stephanie, antager jeg at I har søgt bolig sammen - ?

Jeg vil anbefale dig at læse mit svar til Marcin og så er du/I meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til din boligsøgning. Vores åbningstider fremgår af denne side.

Malou Lassen

lort

købte abonnement til 29 kr som skulle gælde i 4 dage og så afmeldte jeg efter 2 dage dvs. jeg havde 2 dage endnu hvor jeg sku kunne se tlf. numrene på udlejerne men det kan man ikke se så snart man afmelder abonnementet selvom det skulle gælde 2 dage endnu !

Kære Romeo

Når du afmelder dit abonnement på BoligPortal.dk, kan du vælge om du ønsker at afmelde hele profilen (f.eks. hvis du allerede har fundet en bolig), eller kun vil afmelde abonnementet, så du kan fortsætte din søgning perioden ud men ikke bliver opkrævet yderligere.

Jeg synes du skal kontakte vores Kundeservice, så er jeg sikker på vi finder en løsning for dig. Fortsat god dag.

super godt

Boligportalen er super nemt, og der er masser at fede lejligheder.

Kære Katrine

Mange tak for den fine anmeldelse. Det glæder os.

Håber, at du er på vej til at finde drømmeboligen.

super god bolig service

Jeg fandt min nye bolig i københavn på 1 dag takket være boligportal.dk .
super seriøs, hurtig og troværdig service. Hjalp mig virkelig med at løse opgaven. Så stor tak til jer.

Jakob

Kære Jakob

Tillykke med din nye bolig, og mange tak for de rosende ord. Det er vist rekorden at finde en bolig i København på så kort tid.

Hanne/Boligportal.dk

Perfekt!

Har brugt Boligportal.dk over to omgange nu og kan varmt anbefale siden. Fik lynhurtigt meldinger om boliger i mit søgekriterie og der har aldrig været problemer med siden. Fint arbejde...

Kære Rene

Mange tak for de fine ord. Det glæder os, at du har fået bolig.

Hanne/Boligportal.dk
BoligPortal.dk

Fandt min dejlige lejlighed!

Super fint netværk til boligsøgende. Let, og sikkert at anvende!

Kære Laura

Stort tillykke med din nye lejlighed. Vi er glade for at have hjulpet dig trygt og sikkert til dit nye hjem.

BoligPortal.dk

Et godt sted at finde sin nye bolig, og seriøst personale

Et godt sted at finde sin nye bolig. Seriøst personale der gør alt for at holde useriøse "bolighejer" væk. Her kan man trygt søge og udgive sine personlige data uden frygt for misbrug.
Bjarne

Kære Bjarne

Tusind tak for anmeldelsen.

Vi er glade for du har følt dig tryg ved, at søge bolig hos os og ikke mindst været tilfreds med din kontakt med personalet i vores kundeservice.

Simpelthen fantastisk

Jeg kan varmt anbefale Boligportal.dk. Jeg fandt en perfekt lejlighed på under en uge. Det er en nem og overskuelig hjemmeside med en stor brugerflade.

Kære Mette

Stort tillykke med din nye bolig. Hvor dejligt, at du fandt din nye drømmebolig på bare lidt under en uge.

Det glæder os at høre, at du i øvrigt har været tilfreds med brugerfladen og hjemmesidens overskuelighed, da vi har stor fokus på, at gøre boligsøgning let og effektiv.

Maja/boligPortal.dk

Fandt min nye bolig..

Synes det er en god hjemmeside og den er ikke lige så dyr som Lejebolig.dk. Lejebolig koster 369,00 og Boligportalen kun 239,00 (så vidt jeg husker). Udvalget og daglige opdateringer fornyes også næsten hver dag på Boligportalen! Brug denne side hvis du søger nyt sted at bo.

Kære Isabel

Tak for din anmeldelse - altid dejligt, at høre fra en tilfreds kunde.

Udbuddet af boliger på BoligPortal.dk bliver faktisk opdateret løbende døgnet rundt, der kommer derfor hele tiden nye boliger på siden.

BoligPortal.dk

Fantatisk side til søgning af bolig!

Boligportalen er fantastisk til, at finde drømmeboligen.
Den finder en bolig til netop dine søgekriterier, og giver dig besked hver dag, når der er kommet noget nyt der passer til dem.
Jeg fandt min drømmebolig her inde, og ville ikke have gjort det, uden boligportalen. ! :)

En vidunderlig side.

Kære Maria

Tak for din anmeldelse og rosende ord.

Hvor er det skønt, at du bare har været helt tilfreds med BoligPortal.dk og, at vores e- mail services har været en hjælp for dig i din søgning.

Stort tillykke med drømmeboligen. Du ved hvor du kan finde os, hvis du en anden gang skulle få brug for at flytte igen.

Dyrt

Jeg må ærligt indrømme jeg synes at boligportalen er for dyrt! Men bortset fra det er det et godt sted at finde gode lejligheder og der findes lidt af hvert.

Kære Daniela

Det glæder os, at du synes om vores portal og er tilfreds med udbuddet af boliger.
Hos BoligPortal.dk arbejder vi hver dag hårdt for at skabe et trygt forum for boligsøgende med det størst mulige antal udbudte boliger. Derudover yder vi daglig support til vores brugere via mail, tlf., chat og sociale medier samt arbejder for, at forbedre vores site og tilpasse produkter og services til brugerens behov. Sidste år introducerede vi vores abonnementsløsning med en introperiode, som gør det muligt at afprøve BoligPortal.dk for få penge.

Mage hilsner
Maja BoligPortal.dk

Fin hjemmeside, virker professionel og ærlig

Fin hjemmeside, virker professionel og ærlig

Kære Lixin

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at du har fået et indtryk af, at vi professionelle og ærlige. Det er noget vi har stor fokus på da vi netop ønsker, at boligsøgende skal føle sig i trygge hænder ved, at benytte vores site.

Jeg fandt en fed lejelighed inden for 1 måned

Jeg ville gerne flytte ret hurtig pga venner og skole kunne jeg være meget tættere på, aviser havde intet. Men så prøvede jeg boligportal, og inden for 1 måned stod der en lejelighed klar og den var fin så den tog jeg. Boligportal har lejeligheder hver dag, så det er bare med at være hurtig :)

Kan helt klart anbefale siden for boligsøgende
Mvh Ulrich

Thomas Odmand found this review useful

Kære Ulrich

Stort tillykke med din nye lejlighed – dejligt, at BoligPortal.dk kunne hjælpe dig tættere på dem du holder af.

Tak for de varme anbefalinger.

BoligPortal.dk

Man skal være tålmodig - men det skal nok lykkes i sidste ende.

Vi har nu i ca. 5 mdr. ledt efter en lejlighed i KBH og det er endelig lykkes.
Der er fint med udbud af lejligheder på siden, men fordi der er så mange om buddet er det svært at nå at vise interesse for en lejlighed før der er udvalgt folk til fremvisning.
Vi har været ude til nogle fremvisninger hvor der har været op til 50 inviterede. Det synes vi var lige i overkanten. Det var svært at se lejligheden ordentlig pga. alle de folk og samtidig tænker jeg det er svært for udlejeren at danne et indtryk af alle. Men selvfølgelig er det op til den enkelte udlejer.
Vi har også oplevet at nogle lejligheder er blevet lagt op, for derefter at blive taget ned og så senere blive lagt op igen - i op til flere omgange. Så bruger man tid på at lave en god ansøgning til en bolig, som udlejer ikke har tænkt sig at leje ud på nuværende tidspunkt alligevel.
Det er godt at bruge tid på at skrive en god tekst om hvem man er og hvad man laver, da det i sidste ende var det der gav os vores nye lejlighed.
Alt i alt er boligportalen fin, men efterspørgselen på lejligheder gør at man nærmest skal sidde og vogte over computeren hele tiden og reagere med det samme man ser et opslag og det er altså ikke muligt når man sidder med et fuldtidsjob.

Kære Ann-Sofie

Stort tillykke med boligen. Efter lang tids søgning er vi rigtig glade for, at kunne hjælpe dig til dit nye hjem i sidste ende.

Du har helt ret med dine gode råd til andre vedr. søgeprocessen – en fængende profil og en god ansøgning kan være alfa-omega for, at komme i betragtning. Faktisk vil jeg sige, at kvaliteten af din henvendelse har langt større betydnig end hvor hurtig du er til at kontakte udlejer.

Jeg kan godt forstille mig, at 50 personer til en fremvisning er lige i overkanten. Vi er rigtig glade for den slags input, da vi kan bruge det i vejledningen af udlejer til, at afholde en god fremvisning.

Annoncer bliver fjernet når de er markeret udlejet, eller max efter 31 dage, for at sikre at der ikke ligger forældede annoncer online – udlejer genindrykker ved behov og det sker, at de har haft en aftale på hånden men lejer er sprunget fra. Andre gange har en udlejer flere ens boliger i samme bygning, som på skift er ledige, og dette kan være forklaringen på, at en annonce kommer på flere gange med kort tids mellemrum.

BoligPortal.dk

Giver et hurtigt overblik over ønskede boliger

Jeg har brugt boligportal.dk rigtig meget i forbindelse med både udlejning af egen bolig og til at finde en ny leje bolig til familien. Jeg kan kun anbefale siden til andre.

Kære Pia

Tak for din anmeldelse og anbefalinger af BoligPortal.dk.

Vi er glade for, at du har haft glæde af BoligPortal.dk som både udlejer og boligsøgende. I skal være meget velkomne tilbage en anden gang.

kanon

Mange boliger

Kære Nikolai

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for, at du har været tilfreds med udbuddet af boliger og ikke mindst dit medlemsskab.

Manage hilsner

Fandt lejlighed på 1 dag gennem boligportalen

Jeg fi anbefalet boligportalen gennem en jeg kender, og fandt i løbet af kun 1 dag den helt ultimative lejlighed til mig. Jeg har været skrevet op i 7 forskellige boligforeninger, og hvad de ikke kunne, det kunne boligportalen på 1 dag. Det er sgu fantastisk, og de vil helt klart blive anbefalet til andre :)

Kære Michael

Mange tak for din anmeldelse og fordi du deler din successhistorie.

Hvor er det skønt, at du har fundet bolig på blot en enkelt dag - et rigtig godt eksempel på, at en effektiv søgeindsats betaler sig. Hvis du ikke allerede har afmeldt din FindBoligPakke, så husk at gøre det. Du afmelder dig via din profil eller ved, at kontakte vores kundeservice.

Stort tillykke med dit nye hjem.

BoligPortal.dk

Daglig irritation over urelevant mail

Jeg har hidtil været en tilfreds kunde. Sidste gang jeg var kunde modtog jeg kun relevante mail - der opfyldte mine bolig- ønsker/krav.

I har åbenbart ændret procedure og jeg er irriteret over at mine "boligønsker" ikke bliver tilgodeset i den daglige mail jeg modtager. :- (

Jeg har specificeret mine boligønsker - hvorfor jeg ikke ser nogen grund til at modtage - for mig uvedkommende - mail vedrørende diverse værelser/fremleje - og ikke mindst til skyhøje huslejer osv.

Berit

Kære Berit

Jeg har straks tjekket din profil efter, og kunne se du udover e-mail service vedr. din profil også havde fået tilmeldt dig en daglig, mere generel mail om nye boliger. Den har jeg selvfølgelig afmeldt for dig, så du ikke får yderligere mails fra os.

Tak for denne gang. Vi håber at se dig tilbage som kunde, næste gang du måtte have behov for at finde et nyt hjem.

Svindel med boligannoncer?

Efter 4 måneder på boligportal.dk, er det stadig ikke lykkedes mig at finde en lejlighed.
Jeg har ikke modtaget henvendelser fra en eneste af de mange udlejere jeg har skrevet til, via deres annoncer for ledige lejemål, og jeg tvivler oprigtig på, at alle de annoncerede lejemål også rent faktisk findes.
Derudover lever deres mailagent (den sevice der sørger for at man modtager en mail når der annonceres en bolig der lever op til ens kriterier) ikke op til hvad den lover, og det sker derfor, at man slet ikke får besked om ledige boliger. Og nogen gange får man besked så sent, at den pågældende bolig allerede er reserveret til anden side.Denne service fungere langt bedre og hurtigere hos konkurrerende firmaer.
Da jeg henvendte mig til deres kundeservice angående ovenstående, fik jeg forklaringen at "De kun havde ansvaret for at sende mails, men om jeg modtog dem, var mit eget ansvar", hvilket jo er i klar modstrid med købeloven. Derudover var de grænsende til det direkte uvenlige, men det lykkedes mig -efter at have luftet ideen om at henvende mig til Forbrugerrådet- at få en del af mine penge retur.

Christinna found this review useful

Kære Marie

Jeg kan bekræfte, at du har været boligsøgende hos BoligPortal.dk siden 18. jan. 2013 og jeg beklager, at det i denne periode ikke er lykkedes dig, at finde bolig. Som boligsøgende afhænger udfaldet af din boligsøgning i høj grad af egen indsats og angivne kriterier. Jeg synes derfor det er rigtig ærgerligt, at du ikke har kontaktet os tidligere i processen for gode råd til at optimere din søgning. Vi hjælper dagligt flere boligsøgende med små tips til en skarpere profil eller mere målrettet ansøgning.

Vi validerer ALLE annoncer inden de lægges på BoligPortal.dk, ligesom vi løbende følger op for at sikre annoncernes aktualitet. Retningslinjerne for vores validering er formuleret i FDIM’s mærkningsordning for lejeboligsider, som vi er medlem af. Du kan læse mere om mærkningsordningen her: http://www.fdim.dk/retningslinier/lejeboligmaerket/retningslinier. Vi opfordrer desuden udlejer til at besvare alle henvendelser, da vi ved hvor vigtig det er, at man som boligsøgende modtager feedback på sin søgning. Udlejerne modtager ofte mange henvendelser på de mest attraktive lejemål, hvorfor det netop er afgørende at sende en god ansøgning afsted – og samtidig søge så aktivt og bredt som muligt. Alle boligsøgende får som minimum et afslag, når boligen er udlejet, hvis udlejer har valgt en anden lejer. Jeg kan i den forbindelse bekræfte, at du har fået svar på seks ud af otte kontaktede annoncer.

Som jeg oplyste dig i telefonen er vi netop nu er i gang med en gennemgribende opdatering af vores mailsystem, som skal sikre hurtigere og bedre levering fremover. Dette system vil blive rullet ud over de kommende måneder.
Jeg ønsker dig god vind med din videre boligsøgning.

Alt alt for dyrt!

Jeg synes Boligportal.dk er for dyrt. Man betaler faktisk kun for at få oplyst kontakt tel. nr. for boligen man er interesseret i. Ingen Service eller lign. Det burde være gratis. Vi fandt dog heldigvis vores nye bolig efter 1 uge.

Kære Martin

Tak for din anmeldelse og stort tillykke med, at du har fundet bolig på blot en uge.

Som boligsøgende hos BoligPortal.dk betaler du ikke kun for adgang til at søge bolig i et trygt forum iblandt Danmarks største udbud af lejebolger. Du får en serviceydelse som bl.a omfatter en søgeannonce så udlejer kan kontakte dig med relevante boligtilbud og en e- mailservice som advicerer dig om nye boliger som matcher dine kriterier.

Derudover er vores kundeserviceafdeling tilgængelig alle ugens dage via hhv. e- mail, tlf. og chat - her sidder gode folk klar til at svare på spørgsmål og hjælpe dig i din boligsøgning.

Fungerer som det skal

Dejlig nemt at gå til og ikke mindst nemt at opsige igen imodsætning til andre sider ;)
Fandt hvad jeg skulle bruge. Tak for godt samarbejde...

Kære Kennie

Mange fak for din positive anmeldelse. Dejligt at du har været tilfreds med vores site.

Vi takker også for godt samarbejde, du skal være velkommen en anden gang.

BoligPortal.dk

Troværdig, enkel og lige til!

Jeg vil klart anbefale boligportalen, fordi de forstår hvad folk søger efter - og jeg har fundet den bolig jeg søgte efter. Jeg vil, hvis det skulle ske inde for kort tid, søge efter ny bolig igennem boligportalen, da jeg følger de er til at arbejde med. 5 stjerne fra mig!

Kære Kirstine

Mange tak for din anmeldelse og varme anbefalinger.

Det er dejligt at høre fra en tilfreds kunde og skønt, at du hurtigt og effektivt har fundet bolig via BoligPortal.dk.

Stort tillykke med dit nye hjem.

for en øjeblik er nok

tak for det jeg kommer tilbage

Kære Raul

Heldigvis gør vores introperiode det muligt, at prøve BoligPortal i få dage men husk, at melde dig fra da abonnementet ellers fortsætter.

Du er meget velkommen en anden gang.

BoligPortal.dk

Kan ikke forstå alle de negative kommentarer!

Har udelukkende haft positive oplevelser med boligportal.dk. Godt nok kan det være svært at finde ledige boliger, men jeg valgte selv at oprette annonce, og herefter væltede det ind med tilbud. Var meget konkret i min profil, så der ikke var unødige henvendelser.

Kære Lars

Tusinde tak for din anmeldelse, som har fået os i BoligPortal's kundeservice til at smile lidt ekstra i dag. Det er sød musik i vores ører, at en effektiv og konkret boligsøgning har givet dig et udbytterigt resultat og håber dette vil give inspiration til andre boligsøgende.

Ganske fint

Ganske fint, men kunne finde nummeret til udlejer, på udlejers egen hjemmeside, men meget nemmere at finde gennem Boligportal.dk

Kære Line

Dejligt, at du har været tilfreds med BoligPortal.dk. Nogle udlejere annoncerer flere steder, inkl. på egne hjemmesider, men på BoligPortal.dk finder du landets største udbud af lejeboliger samlet på et sted.

Total ubrugelig side

Jeg betalte for to måneder i håb om at finde lejlighed i Århus. Det er åbenbart fuldstændig umuligt at få lejlighed, som studerende. Jeg søgte 5-6 lejligheder om dagen og fik kun ca. 2 svar i alt på de to måneder. Fuldstændig håbløs side.

Christinna found this review useful

Kære Thomas

Vi beklager, at du endnu ikke har fundet bolig. Desværre kan vi ikke give garanti for, at du finder bolig da resultatet af din boligsøgning i høj grad afhænger af din søgning. Hvis du ikke føler at din boligsøgning giver pote håber vi derfor, at du en anden gang vil kontakte vores kundeservice for gode råd til at optimere søgningen. Det er nemlig ofte små ændringer der kan gøre en forskel og forbedre chancerne for hurtigt og positivt svar fra udlejer.

Topkarakter

Ka varmt anbefale Boligportalen.dk, fik tilbud efter kun 2 dages søgen, og er meget glad for det jeg fik tilbudt.

Kære Bleu

Tusinde tak fordi du giver BoligPortal.dk topkarakter - det er vi rigtig glade for.
Hvor er det skønt, at du så hurtigt har fået tilbudt det du søger.

Fik udlejet mit værelse på 1 dag

Fik over 10 henvendelser på under 24 timer. Vil klart anbefale boligportalen

Kære Frederik

Tak for de varme anbefalinger.

Dejligt, at udlejningen af dit værelse forløb så let og effektivt - håber du bliver glad for den nye lejer.

Rigtig god side.

Jeg fandt min bolig gennem denne side og oplevede kun gode ting ved min brug af siden. Det er rigtigt lækkert, at man kan tilmelde så man får en e-mail hver gang der kommer en ny bolig ind, som lever op til ens krav.

Kære Casper

Tak for den fine anmeledelse og rosende ord.

Dejligt, at du har haft glæde af findBoligPakkens e- mail service og fandt hvad du søgte.