We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (78)
Bonprixsecure

Soms leuke kledij,maar maten kloppen nooit!

Ik bestel hier regelmatig voor de kinderen en mezelf en sporadisch voor m'n man.
De kwaliteit is meestal wel ok.
De maten kloppen helemaal niet!
Omdat m'n dochter gek is op een bepaalde soort broeken,bestelde ik de keer erna identiek dezelfde maar in een andere kleur,wel dezelfde maat.
1 was goed,de andere heb ik retour kunnen sturen (duur!) omdat de pasvorm totaal niet overeenkwam met dezelfde maat die ze reeds had.

Zo lopen de retourkosten wel hoog op.

Kwaliteit is soms goed,maar vaak ook na enkele wasbeurten heel tegenvallend.
Lingerie (BH) is wél heel goed!Hiervoor toch een aanrader.

Maar goed,bestel dan liever een keertje meer om af te wisselen.

Bonprixsecure

Du bon comme du moins bon

J'ai commandé plusieurs fois !
J'ai été parfois déçue de la matière ou de la coupe qui correspond pas toujours aux photos du site!
Les autres articles sont jolis mais sans plus
Oui les prix sont attractifs et la livraison en point relais est rapide mais ce n'est pas mon site préféré! Maintenant je ne commande que quand j'ai réellement un coup de coeur pour un article ...

Bonprixsecure

Erg tevreden, mooie kleren en niet duur

Qua kwaliteit en prijsverhouding erg goed.
Je wordt goed geinformeerd over je bestelling en ook wanneer het niet op voorraad is of wel of uitverkocht is.
Ik heb laatst zelf nog iets besteld en het was snel verstuurd.
Ook is het fijn dat het per acceptgiro gaat, zo heb je nog even tijd de rekening te voldoen en weet je wanneer je de rekening betaald hebt.
Erg tevreden en aangezien je bij veel bedrijven niet meer achteraf mag betalen, raad ik iedereen aan hier te bestellen voor kleren, vooral ook als je met grote maten zit.

Groetjes, Kelly Mans

livraison très longueeeeeeee!!!!!

bons produits ( toutes les tailles au même prix) bon rapport qualité/prix mais plus de 10 jours pour la livraison, à la commande articles dispo mais manquant à la livraison!!! Ma dernière commande n'est jamais arrivé au point-relais, je l'ai annulé après avoir patientée 3 semaines, ils ne m'ont remboursé que CINQ SEMAINES après!!!!!!!!!!!
Ils ne sont pas du tout commercial, une simple excuse sur lettre type, aucun geste commercial.

Bonprixsecure

zeer onzorgvuldig met rekeningen!

Kreeg laatst een mail over een rekening van 2 jaar geleden. Moest toen weer alles uitzoeken wanneer en hoe die betaald was. Voor mij NOOIT meer bon prix!

Bonprixsecure

Geweldige site, alleen net dat ene kleine puntje.

Waardeloze service qua retouren!
Raken deze altijd kwijt, waarna je vervolgens van kastje naar de muur wordt gestuurd.
Dit nog flink veranderen en dan 5 sterren.

meer verwacht

ik dacht dat de kwaliteit beter zou zijn dan bleek, 1 jurkje was al vrij snel stuk en dat zelfde jurkje deed niet aan de verwachtingen, je kon niet goed zien hoe lang de jurk was en de print leek veel lichter en minder groot op de site dan in het echt, jammer.

maar wat wel een voordeel is de scherpe prijs, natuurlijk kan je hier ook niet top kwaliteit van verwachten ik zelf zou hier niets meer bestelen en spaar liever eerst even door en koop dan een betere en mooiere kwaliteit kleding!

voor mijn doen té goedkoop, voor u misschien wel perfect.

redelijk

ik vond de levering een beetje traag, kon er niet achter komen hoe dat kwam (geen inzage in status vd order). Retourprocedure ietwat onduidelijk.

ge woon slecht behandeld

ik vind dit slecht, wordt bij ons niet geleverd om dat ik aangrenzend bij een vakantie bungalow- park woon op een eiland, wij wonen hier al meer dan 20 jaar op dit adres, je wordt behandelt als een crimineel.

naaierij

als je een bestelling plaatst van bijvoorbeeld 2 broeken en 5 shirts en ze hebben opeens nog maar 1 broek en 4 shirts op voorraad, dan krijg je die geleverd en de andere broek en shirt krijg je niet, vervolgens word de waarde van die broek en dat shirt op een account bij bonprix gehouden en kun je het ergens anders aan besteden..
ECHT WAARDELOOS!
OF lever de gewenste artikelen, en als je die niet leveren kunt, geef dan gewoon de klant zijn geld terug! en ga dit niet op een soort van tegoedbon-wijze achterhouden!!

Wel zo eerlijk

Wat een kleding keuze voor zulke leuk prijzen, maar vooral ook dat je er met een grotere maat zo goed kan slagen en niet gelijk veel meer moet betalen, alle maten gelijkl van prijs.Daar kan menig bedrijf een voorbeelt aan nemen

Kleding valt vaak tegen

Kleding ziet er nooit zo uit als op de foto en valt meestal veel groter uit. Als je retour wil sturen moet je zelf de verzendkosten betalen dus stel dat je alles terug wil doen betaal je dus 6 euro voor niks. Bon Prix moet deze verzendkosten zelf voor hun rekening nemen aangezien zij een niet lijkende pasvorm op de foto zetten.

• Hoofddorp, NL
  • 14 Reviews

Matig kwaliteit, langzaam levering maar GOEDKOOP!

Vaak niet vooraardig, nabestellingen die weken later gecanceled worden, kwaliteit is acceptabel voor jonge mensen (veel kleding voor weinig, mode)

bonprix

goede winkel, leverd optijd en is betaalbaar

Bonprixsecure

Kleding ook voor grote maten bonprix.nl

Heel fijn om te kopen bij bonprix.nl, ook het retourneren als het een keer tegenvalt of iets dergelijks is geen probleem. Heel fijn om te winkelen en ik beveel bonprix echt aan.

Keurig

Snelle levering en binnen een week levering

voordelige mode

Bonprix bied voordelige mode aan voor bijna alle maten. Bijna alle kledingstukken hebben dezelfde prijs, ook bij grotere maten. Daarbij bieden ze vaak ook nog k-,n- en l-maten aan, bijvoorbeeld bij broeken. De levering is in verhouding met andere sites wat langer.

fantastis goed

hier kocht ik kleding voor onze dochter van jongs afaan nu 27 jaar ook voor me zoom nu 25 jaar .altijd goed en redelijke prijzen tot dat de postbode onze pakjes thuis hield die we terug stuurde ,
nader onder zoek bleek postbode 380 terug gestuurde pakjes van anderen mensen ook thuis te hebben liggen die zij /hij nooit terug stuurde ,zij /hij is ontslagen wij krijgen nu niks meer van bonprixerg jammer

OUWE BOLLETJE

OUDE BOLLETJE MODE.NL NOEM IK HETALTIJD JULLIE GAAN NIET ECHT MET DE TIJD MEE EN VERKOPEN DINGEN OOK NIET VOOR DE STEVIGERE DAMES ER STAAN OOK ALTIJD GRAATENPAKHUISZEN IN JULLIE BOEKJES EN NOOIT EEN MOLLIGE VROUW DAAR DOOR VOELEN VROUWEN DIE WAT DIKKER ZIJN ZICH MINDER AANGETROKKEN TOT JULLIE

slecht

iets bestelt en woord weer terug gestuurt en veder niets meer van gehoort

Een goede nieuwkomer

Goed en goedkoop en kleurrijke keuzes in katalogus

goed

ik kan niet anders zegen van super goed

met vriendlijke groeten van michel kanninga

Ouderwets

Extreem lange levertijd , geen actuele voorraad status en pittige verzendkosten . Kan flink beter dus !

goed

eerder meerdere bestellingen daar gedaan, nooit problemen gehad.

Bonprixsecure

goede pasvorm, goede kwaliteit, goede prijs

Ben altijd blij met de bestelde spullen van Bonprix. Prettig is dat de grotere maten niet duurder uit zijn. Pasvorm vooral van lingerie is geweldig. Afwerking en service heel goed. Nog nooit iets terug hoeven sturen. Bestel echt regelmatig, lees wel altijd de reviews

Leuke site

Leuk en overzichtelijk, veel producten

Traag

Heb bijna een hele week op mijn bestelling moeten wachten, terwijl alles op voorraad was. En dan is de bestelling goed, maar de bestel bon verkeerd.....Erg traag.....

Jammer weinig betaalkeuzes

Er staat bij dat je per giro kunt betalen, maar dit is onjuist. Verders is er veel kledingkeuzes in allerlei soorten en maten. Betaalbaar!

Bonprixsecure

leuke mode voor niet te veel geld

Bonprix heeft leuke mode voor niet te veel geld, en leuke bijkomstigheid, iedere maat dezelfde prijs

levering

altijd een snelle en nette levering ook het terugsturen/ruilen is geen enkel probleem. Kwaliteit van de kleding is ook prima.

Bonprixsecure

zeer goede kwaliteit goede produkten en niet duur en zeer klant vriendelijk top ga zo door

zeer goede kwaliteit goede produkten en niet duur en zeer klan vriendelijk top ga zo door tegen de klanten

Bonprixsecure

kwaliteit van kleren en schoenen is bagger

meeste broeken en schoenen gaan de snel kapot ook de duurdere broeken als je er over klaagt krijg je geen reaktie terug

Nooit meer!

Héél erg vervelend om na een bestelling via internet steeds opnieuw geconfronteerd te worden met ongevraagde (!) catalogi, en niet alleen van Bonprix maar ook van andere gerelateerde bedrijven.
Terugsturen helpt niet, de papieren rommel blijft gewoon komen.

bezorging flut

de kleding is van prima kwaliteit maar het verzenden is waardeloos.
Om het nog maar niet te hebben over de betaal mogelijkheden.
Wordt modern en schaf de betaalmogelijkheden ideal,paypal en overschrijvingen aan dat maakt het zowel voor jullie als voor de klant heel wat makkelijker om bij jullie wat te bestellen

Bonprixsecure

een bedrijf met mooie kleding maar een waardeloze service

als klant tel je voor bonprix niet mee klantenservice is ronduit onbeschoft. Staan snel klaar met een aanmaning maar zijn te beroerd om het uit te zoeken ook al heb jij gelijk.

Bonprixsecure

goedkoop belangrijk in deze tijd!

Fijne catalogus bestel meestal via internet online, wat jammer is dat de kwaliteit soms wat minder is. De prijzen zijn perfect je kunt je zelf eens een keer een cadeautje doen zonder je schuldig te voelen.
Kwaliteit van stoffen mag wat beter. Soms na een seizoen moet je het weggooien heel jammer want de modellen zijn super.
Ik blijf wel bestellen want soms is het een voordeel dat het maar één seizoen meegaat!!!!

goede kwaliteit

bonprix is een van de weinige postorderbedrijven die voor alle maten 1 prijs heeft. heeft een snelle levering en een goede kwaliteit en niet duur

Mooie website

De aflevering is gemiddeld 7 dagen, dus in vergelijking erg lang! Moet sneller!

Bonprixsecure

ondanks enkele minpuntjes een voldoende

kwaliteit valt in werkelijkheid eerder wat tegen dan mee
qua kleur is niet altijd duidelijk waar ik voor kies (kleur komt niet goed over)
misschien kan ik voor die prijs ook niet anders verwachten

Is Bonprixsecure your company?