[REPLY]
Jeg har købt varer for knap 1.200 kroner hos Brandos. Jeg returnerer varerne da de ikke passer, og vil selvfølgelig købe nye varer i den rigtige størrelse. Nu opdager jeg til min store forbløffelse, at det tager op til 45 dage - altså 6 uger - førend de tilbagebetaler mine penge. Er vi som kunder således ikke med til at agere kassekredit for Brandos?
Jeg er selv erhvervsdrivende, og såfremt én af mine kunder returnerer en vare, har vedkommende pengene retur dagen efter. Alt andet er efter min mening ukorrekt.
Jeg handler der under ingen omstændigheder igen!
Bestilte 3 par sko og ville gerne betale via klarna.
Et par crocs som var i original emballage og med originale mærker på. Et par buffalo sko som var noget uens i kvaliteten. Billig kvalitet.
Det ene par var en italiensk mærkevaresko SUPERGA som ALTID leveres i mærkets kasse og med diverse mærker på. En sko jeg har brugt igennem dde sidste 10 år og som jeg kender rigtigt godt.
Da skoene ankommer, er der to højresko af det pågældende par, kassen er brun genbrugspapir og skoenes materiale er bestemt ikke sådan som det plejer at være. Ingen valide mærker på skoene.
Det var ikke muligt at få tilsendt en ny faktura på det lavere beløb. Først efter adskillige mails lykkedes det. Da lånepapirerne fra klarna ankommer, er det stadig med det oprindelige, ikke korrigerede (for høje) beløb!!!
Jeg søgte rådgivning hos forbrugerstyrelsen, og de var meget opmærksomme på forretningsmetoderne.
Det er simpelthen for tidskrævende at skulle være efter et firma med helt basale ting som korrekte fakturaer og lånepapirer. Scorer ikke nogen "trust" hos mig.
Der gik ikke længe, før jeg fik mine sko. Dette skal Brandos selvfølgelig have ros for!
Skoene skulle desværre returneres, hvilket har udviklet sig til lidt af et problem. Der er på nuværende tidspunkt gået 28 dage siden min vare blev sendt retur, og jeg har stadig ikke modtaget mine penge. Brandos oplyser ganske vist, at returneringen kan tage op til 20 dage fra virksomheden har modtaget returen. Dog finder jeg det stadig uacceptabelt, at det kan tage en virksomhed så lang tid at give kunden sine penge tilbage.
Alt i top. Hurtig levering (indenfor 48 timer) og alt som bestilt. Jeg kommer igen!
Fin levering, men returvarer er et MARERIDT!!! Gentagne gange skal man rykke for udbetaling af returvarer, ofte går der måneder! Jeg kommer ALDRIG til at handle gennem brandos.dk, det er simpelthen for besværligt og tidskrævende!
Hurtig levering, men store problemer med returnering, venter stadig på mine penge!!
LH found this review useful
Har ingen problemer haft de 3 gange, jeg har købt hos Brandos. De to gange har jeg returneret varer fordi de ikke passede, men oplevede ingen bøvl. Kan kun anbefale!
Har stadig ikke modtaget mine penge retur - nu 5 uger efter at varen er returneret. Det er ufatteligt dårligt. Jeg har flere gange været i kontakt med Brandos pr. mail og telefon - de lover at pengene kommer, men der sker ingenting. Man spørger sig selv om Brandos finansierer sig delvist på den måde? - er det firmaets politik = manglende vilje eller er det evnen til at betale deres kunder retur der er problemet? Der kommer til at gå 6 uger eller mere fra jeg returnerede min vare - og til jeg forhåbentlig modtager mine penge retur. Man skal heller ikke forvente i "kundeservice" at sagen beklages - tværtimod er sætningen "hør lige her" - ofte anvendt.
Bernt Jepsen found this review useful
Rigtig gode priser, levering skete hurtig , men især info omkring forventet leverings tid var super, man kunne hele tiden følge pakken , og da den var kommet fik jeg en sms.
Klart anbefales. !!!!
Jeg bestilte et par sko der var nedsat med 50% hvilket jo var et fantastisk tilbud. Handlen gik igennem. Senere samme dag får jeg en mail om at min bestilling er annulleret fordi handlen ikke gik igennem?! Jeg kontakter kundeservice på mail men det er nu efter kundeservices lukketid og jeg vil ikke risikere at de sko jeg rigtig gerne vil ha bliver udsolgt og da brandos jo har skrevet at de har annulleret min ordre tænker jeg så, at jeg da bare bestiller dem på ny. Igen går handlen igennem uden problemer men igen får jeg et par timer senere en mail om at min betaling ikke gik igennem og mit køb er annulleret. Dette på trods af at der altså intet er galt med kortet. Jeg opgiver at købe skoene men dagen efter viser det sig så at begge bestillinger alligevel er gået igennem - så nu har jeg købt 2 af de samme par sko. Det kan jo ske at der er bøvl med it systemerne... men da jeg så opdager at Brandos har trukket penge for mine sko uden at de har sendt skoene, så bliver jeg altså lidt irriteret. Det må de jo ligesom ikke... de må først trække penge når de har sendt varen. Men jeg har ikke modtaget en mail om at mine sko er på vej.
Derudover er leveringstiden længere end hos andre online(-sko)butikker... vælger næppe at købe noget hos Brandos igen, service og leveringstid gøres SÅ meget bedre rigtigt mange andre steder.
For en uge siden ville det have været 5 stjerner. Men det er bøvlet at få den forkerte vare leveret. Reklamation, finde tid til posthus og returforsendelse, tid til at nå at hente endnu en pakke. SÅ er det hurtigere at gå ind i en forretning. Men ok, det er fjerde gang jeg handler og første gang med bøvl.
Altid en fornøjelse at handle hos Brandos. Og denne gang fik jeg ekstra rabat! Super!
Hejsa
Jeg synes Brandos.dk har et rigtig godt udvalg af mange forskellige slags sko, og jeg fandt et par sko jeg bare måtte eje!
Jeg tjekkede nettet for priser og Brandos.dk havde den bedste pris, og da jeg besluttede mig for at bestille skoene, fik jeg 20% rabat!
Jeg har i dag hentet mine sko ved en GLS pakkeshop (der dog ligger lidt væk, men jeg synes det er OK når jeg sparer fragten. Det var i cykelafstand).
Jeg er MEGET tilfreds med mine sko, jeg synes de er SÅ flotte og i en rigtig fin kvalitet. Jeg er også pænt tilfreds med prisen og de 20% rabat :)
Jeg bestilte varen torsdag den 14. marts og kunne hente skoene mandag den 18. marts, så det kunne ikke være meget bedre.
Jeg er en glad og tilfreds kunde :)
Har et stort udvalg af sko og til ok priser. Har handlet der flere gange og der er hurtig levering og når der ikke er styr på tingene, bliver de bragt i orden.
Det er dog en irritation, når der ikke er styr på tingene i første omgang. Har en gang oplevet, at de havde trukket et beløb uden at skulle og senest glemte de at tilbageføre pengene for en returneringsvare. Jeg henvendte mig selv efter 2 måneder, da det gik op for mig, at pengene ikke var ført retur.
Handler der nok igen, men hold øje!
Som overskriften antyder - gennemførte min ordre en søndag aften og til middag tirsdag kunne jeg hente min nye sko i den lokale GLS pakkeshop - endda med fri fragt.
Nice doing business with you Brandos!
Er overrasket over der er så mange negative respons herinde... jeg har kun oplevet posetivt... bestilte og 4 dage efter havde jeg begge par sko :o)
De er tre dage om at trække penge fra min konto, men her en måned efter er der stadig ikke kommet penge tilbage fra returneringen. Det er for dårligt, og de burde skamme sig. Tilbagesendt d. 28/1, modtaget retur d. 5/2 og d. 7/3 har jeg stadig ikke fået mine penge. -.-
Overskuelig hjemmeside med flotte fotos af skoene.
Jeg bestilte 5 par sko (et fra Brandos og fire fra Brandos Outlet), og de kom hurtigt.
Det så ud til at være supernemt at returnere med det vedlagte postmærkat, men det var heldigvis ikke nødvendigt for mig.
Jeg var i kontakt med deres kundeservice, og de svarede lynhurtigt og venligt.
Eneste minus er efter min mening, at Brandos og Brandos Outlet ikke kan samkøre ordrer.
Bestilte et par støvler 18. januar som ret hurtigt blev leveret. Desværre var de defekte og blev fluks sendt retur. Først d. 2. februar modtaog jeg wn mail om returen var modtaget og penge ville blive betalt tilbage inden for 20 dage. I dag d. 5. marts har jeg endnu ikke modtaget mit udestående retur. Jeg har skrevet til deres kundeservice uden svar.
Jeg vil ikke anbefale at handle hos Brandos - og skal aldrig mere selv handle der. Faktisk overvejer jeg at melde dem til forbrugerklagenævnet, da deres service er under al kritik. Jeg kan læse at mange andre kunder har penge ude at svømme ved returneringer - VORES penge trækker renter på deres konto i alt for lang tid.
Jeg har sendt et par sko retur for ca. 17 dage siden, men har ikke fået så meget som en bekræftelsesmail på, at de har modtaget dem. Hvilket gør mig usikker på, om de har modtaget dem, og på om jeg har mistet 840 kr.
Jeg kan se, at andre har oplevet samme problem. Jeg handler meget på nettet og et godt retursystem er alfa og omega for mig, hvorfor jeg ikke regner med at handle hos Brandos igen. Desværre. For de har fine varer og i udgangspunktet er det god service med gratis fragt og returfragt.
Nb. Jeg har nu fået mine penge retur. Og en mail med en undskyldning.
Købte et par adidas Originals Zx Tr Mid sneakers til halv pris på brandos, og de holder altså hvad de lover. Dog kunne jeg godt tænke mig at varerne blev sendt liiiidt hurtigere fra lageret.
Men altså.. Alt i alt en fin oplevelse.
Brandos er et mycket bra firma, det er dejligt, at de sender skoene så hurtigt, og skoene er af fin kvalitet. Jeg vil anbefale andre at handla der.
Jeg sendte min vare retur for 30 dage siden, den 5. Feb bekræftede de at de havde modtaget min retur pakke og ville behandle den inden 20 dage. Jeg skulle have pengene retur, så skrev mit kontonr. Til dem for at lette processen. De skrev at de kun kunne returnere til der hvor den var betalt fra, hvilket var samme sted..
Jeg føler mig meget utryg, om jeg overhovedet får mine penge, det drejer sig om 1000 kr så dem har jeg ikke lyst til at miste.
Har ringet til dem flere gange hver gang i deres åbningstid som er begrænset fra 12-16 men hver gang er deres telefoner lukket..
Hvis ikke jeg har fået mine penge om 4 dage præcis, går jeg i banken og laver en indsigelse på det.
Synes det er så dårlig service, og gør mig meget utryg når de ikke svare overhovedet. Det er sidste gang jeg handler ved dem, hvis ikke de har en god undskyldning hvorfor processen har forløbet på denne måde.
Jeg køte et par sko, der allerede efter få ganges brug revnede indvendig. Jeg sendte dem retur d. 5 februar og har flere gange haft ringet for at høre, om de har modtaget dem. Dette har de ikke endnu, selvom det er næsten 14 dage siden. Derudover fortæller de, at der kan gå op til 20 dage efter registrering (som ikke er sket endnu) før de sender pengene retur på ens konto. Det er simpelthen et uacceptabelt retursystem for en så stor virksomhed. Det kan da ikke passe, at man som forbruger skal vente i mere end en måned på at få ens penge tilbage...
Sidste år købte jeg et par støvler hos brandos.dk
Hurtig levering!
Varen som beskrevet!
Fantastisk service!
Mange tak Brandos - handler med glæde hos jer igen :)
Hurtig levering, god service ja ikke en forkert finger og sætte på det.
Som sædvanligt, let at finde rundt på siden. Overskueligt at finde ud af hvad der er på tilbud i hvilken størrelse, hurtig levering, bestilt søndag aften, leveret onsdag. Ingen klager.
Kan ikke være rigtig jeg skal betale returfragt når I sender den forkerte vare!!!!
Jeg returnerede et par støvler den 4, januar og i dag den 2. februar har jeg stadig ikke modtaget pengene retur. Det er bare ikke godt nok. Jeg handler ikke der igen.
Perfekt, hurtig levering, nemt at tilbagesende, fordi sko ikke passede:)) handler der gerne igen
Har nu handlet hos brandos.dk to gange, og begge gange er det gået hurtigt og let. Sparede 50% begge gange også sammenlignes med andre online-shops.
Bestilte den seneste vare torsdag aften, fremdag eftermiddag fik jeg at vide, at varen var afsendt, og mandag kunne jeg hente skoene hos GLS-shoppen.
Og en god detalje er, at der automatisk medfølger en returlabel med betalt porto, hvis jeg skulle have behov for at sende skoene retur. Rigtig god service, som andre kunne lære af.
Rimelige priser. Hurtig levering. Meget nemt at købe sko.
Har købt en del sko på Brandos, mange af dem er returneret uden problemer.
1) Købte nogle sko til 1.299,- for et par måneder siden der gik i stykker ved en uges let brug. Disse blev sendt tilbage d. 1 december, modtaget og udleveret til Brandos d. 12 december. Har intet hørt tilbage fra Brandos endnu, så valgte at skrive til dem først på ugen. Svaret kom tilbage at de ikke har registreret nogle returneringer. Afventer nu svar.
2) Bestilte et par Hugo Boss sko til 799,- (fra 1.600,-) og modtog istedet et par lignende Hugo Boss til 449,-. Returneret først på ugen, så afventer pt.
Jeg er sikker på det hele nok skal løse sig, men det er en smule irriterende at have 2.100 ude og svømme, hvor størstedelen ikke er blevet "registret" efter mere end en måned.
Har handlet på Brandos.dk flere gange og er ganske tilfreds.
Hurtig og gratis forsendelse og gratis returnering. Man modtager en sms, når pakken er klar til afhentning.