Bredband2 reviews

Bredband2 reviews

Acceptable
5.4
from 0 - 10
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
Review company
2 Trustpilot review(s)
|
Latest review
ShowHide Rating distribution
Rating distribution

Reviews

About

trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Lögnare, översittare och utpressare.

Blev uppringd av en säljare från Bredband2 som krängde hemtelefoni. Jag blev såld då dom erbjöd en app där man kan ta hemtelefonin i mobilen, säljaren uppgav att man absolut INTE behövde hemtelefoni om man inte behövde eftersom appen gjorde jobbet. Observera att man fick med en telefonirouter med på priset. Vid en kort tids användning (kortare period än 14 dagar) så upptäcker jag att ljudet under 3G och även WIFI är totalt icke-existerande. Alla som ringer sa "VA", "Jag här inte dig så bra" och "Du verkar inte ha så bra mottagning". Jag kontaktar kundsupport där jag kan prata med en tekniker och uppmärksamma dom om alla fel som dom eventuellt kommer att fixa vid närmare uppdatering. Jag nämnde att jag önskade säga upp abonnemanget om en avsevärd förändring inte sker men det skulle ske enligt teknikern. Jag tröttnade på skiten, ringer in och ber om att säga upp abonnemanget då inget av det säljaren uppgav var sant möttes jag av svaret att appen endast är ett komplemment och att dom inte alls säjler tjänsten som hemtelefoni i mobilen vilket jag tycker är översitteri. Det tog ett tag att dom äntligen upphävde mitt abonnemang, samma dag som det gjordes så returnerade jag dosan (19/12 2012). Tidigare i Mars 2013 fick jag en uppmaning om att returnera in dosan, märkligt tyckte jag eftersom den skickades in många månader tidigare. Idag 10 Maj får jag en faktura på 700 kr pga icke inlämnad utrustning. Håll er borta från dessa utpressare.
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Fantastiskt dåliga villkor

Har jämfört en del olika internetleverantörers villkor och Bredband2 har i särsklass dåliga villkor.

Is Bredband2 your company?

Get to know your customers. Simply claim your company now. Get real customer insight and respond to your reviews. It's free.

Claim this company Learn more

Is this your company?

Try out Trustpilot's exclusive tools for gathering reviews-- get started with our Kickstart service! And remember, it's absolutely free to respond to reviews. Learn more

Claim this company

Details

About this company

Visit Bredband2

Category

Bredband2 is ranked 13 out of 13 in the category

Trustpilot's Commitment

Trustpilot is committed to ensuring better online shopping experiences for everyone, which means we work hard to fight fake reviews. Find out more.

If you notice fake reviews on this company profile, we want to hear about it. Please contact Trustpilot here.

Trustpilot Subscriber

This company subscribes to Trustpilot Business services. Read more about our services for companies here.

No companies can delete or otherwise censor reviews.