[REPLY]
Efter at have købt endnu en telefon(denne gang faktisk 2), og som det første satte den til opladning og derefter til opdatering via computeren, skulle den nu være køreklar.
Min nye Sony Experia V, viste kun Sony logoet på skærmen, og kommer ikke videre, også efter at have taget batteriet ud,og prøvet igen og igen....samme resultat.
Der var så en helligdag, så jeg ringede end fredag sidst på dagen, og fik at vide at jeg skulle ringe igen mandag, og tale med teknisk afdeling, så kunne de hjælpe mig.
Alt dette egentlig til en 4 stjerners anmeldelse.
MEN, mandag da jeg ringer, bliver jeg mødt af en muggen tøs, som fortæller mig at de ikke bytter telefonen, da jeg skulle have ringet senest fredag t, så nu skal telefonen, som jeg endnu ikke har brugt, til reparation.Jeg fortalte at skam havde ringet fredag, og skulle tale med teknisk afdeling, men det var madammen sgu ligeglad med.
Glem det, jeg tror sgu jeg den nye telfon ud, melder de 4 abonnementer fra Callme som hele familien har, og lader ordet gå.
Tal pænt, siger Callme i reklamerne, fej for egen dør, siger jeg
Bedste abonnementer til pengene, billig udlandstelefoni, god og hjælpsom kundeservice, nemt at følge forbrug via call me app. Alt i alt det perfekte mobil selskab for mig.
Altid konkurrencedygtige og "med på beatet". Søde og hjælpsomme call me medarbejdere klarer det meste.
Dog kun 3 stjerner fordi;
Hvis der sker noget med din telefon i garantiperioden er det umuligt at finde ud af om fejlen er selvforskyldt eller ej. Det er fuldstændigt op til tele-care, som jeg har indtryk af, mest er interesseret i at tjene penge, og hvis fejlen bliver bedømt selvforskyldt af dem kan du få svært ved at modbevise. Du får så 2 valg. Betal reparationen eller betal 250 kr for at få telefonen tilbage. Med andre ord, din telefon bliver holdt som gidsel til du betaler.
Det er bare ikke iorden...
Jeg har været rigtig godt tilfreds med Call Me
Synes prisen er meget rimelig og en udmærket hjemmeside - hvor man kan
finde de fleste informationer man har brug for
Jeg bor i Skærbæk ved Fredericia vi har en meget dårlig dækning her i området det er ikke kun mig men alle jeg taler med samtalerne bliver hakket i stykker eller afbrut har ringet mange gange men får bare en sluder for en slader blandt andet at de er ved at skifte sendemast det har stået på i 3 år nu
Jeres SMS takst til udlandet er lidt for dyr, men jeg er ellers godt tilfreds. Jeres internetside er fin og nem at finde rundt i. Jeres faktura er flot specificeret.
Aldrig problemer med forbindelse eller regning.
er generalt meget glad for deres udvalg af mobiltlf .. men p.t. har jeg en nokia6700 slide jeg er lidt knotten over ,skal slette mine sms en af gangen..surt og er noget mobset over der ikke er nogen smileys på 2 store fejl øvøv så er der noget på der hedder ovi kan ikke finde ud af.. eller også er jeg for gammel til al den teknik.. men er i bund og grund godt tilfreds med call me...
Et virkelig dårligt signal, speciel når man tager telefonen..
Jeg vil personligt ikke råde dig til at tilmelde dig Callme, da jeg nu har købt 4 tlf'er og bundet mig for 3 abonnementer i 2 år... De af 3 af tlf'erne virker praktisk talt ikke mere.
Vi betaler til tiden.
Ingen regel om guldkunde eller bonusser ... eller høj rabat på diverse næste køb osv.
Men dertil skal siges at selve internettet og Mobil linjen virker til U.G.
Personligt vil jeg nok stærkt overveje at skifte mobil selskab, når alt er betalt ud.
Jeg tele meget med min ven i call me mobil . Nogen jeg ringer også til udlandet
Der har endnu ikke været problemer, og betalingerne kører derudaf. Så jeg er meget tilfreds med at være kunde hos Call me.
Call me er alletiders! netværksdækning alle vejne. God kundeservice, både telefonisk, mail og facebook. super billigt! Alt i alt er jeg ovenud tilfreds! ordningen med vennerabat er også en super fed ide!
Jeg ville flytte alle mine mobil abonnementer til callme, men pga. en fejl på deres hjemmeside kunne jeg ikke bestille. Forsøgt så at få hjælp via deres e-mail support da de kun har telefon tider når jeg er på arbejde.
Men hold da en en sløv support, der gik evigheder før jeg fik svar og selvom jeg skrev jeg ikke havde mulighed for at ringe ind, bad de mig alligevel ringe ind. Så lange svartider og ubrugelige svar. Er glad for jeg ikke fik skiftet til dem.
Call me yder gode servicemuligheder på deres hjemmeside, hvor ens abonnement kan tilpasses til de behov man har. Man behøver derfor ikke ringe til kundeservice for at ændre abonnement eller services. Hvis man har brug for Kundeservice er de altid "tilgængelige", det vil sige jeg har endnu ikke oplevet lange svartider. Muligheder for rabatordninger via forskellige samarbejdsordninger. Fornuftige priser og mange kombinationsmuligheder i abonnementer.
min kuzeni der anbefale mig det og jeg anbefale det også til mange. jeg siger enkelt sætning PRØV OG SE.....
Har ikke haft eller hørt om nogen der har hafy problemer med call-me
Når man ringer til call me bliver man mødt af dovne medarbejder som ikke taler pænt til kunderne og har op til flere gang haft problemer med at de ikke ville hjælpe mig når jeg ringer.
vil dog sige at de har nogen gode tilbud
Blev ringet op for en uge siden af Call Me, og valgte at få en mobil med abonnement til min kæreste, mobilen ville først blive sendt efter d 23 maj da den ikke var på lager, de fik også nummer på simkort så de kunne flytte nummer fra hans nuværende selskab og fremsende et nyt simkort, der var ingen problem og jeg ventede spændt og glad, så får jeg en mail i dag og kan se at der er noget galt galt, og finder så ud af via samtalen med medarbejderen fra Call Me at der slet ikke er bestilt en mobil, der er ikke bestilt nyt simkort, jeg er blot blevet oprettet i Call Me, og vedkommende jeg snakker med virker ikke just skarp i formuleringen, så jeg vælger simpelthen at det hele bliver annulleret, og sidder virkelig og ærgrer mig over at have brugt tid på at vent, for at det ender med ingenting, er du gal et cirkus af et firma, mit råd er, hold jer væk !
Har nu flere gange forsøgt at kontakte callmes servicecenter, for at få dem til at aktivere et korrekt simkort, efter de har sendt det forkerte kort af sted.
første gang for 4 dage siden, hvos de lovede de ville få det til at fungere, det kom ikke op og køre,
jeg kontakter derfor igen callme:
Først fik jeg lovning på det hele ville køre inden for en time, efter 1,5 time var der forsat ingen svar fra simkortet.
jeg kontakter derfor callme igen, hvor medarbejderen vælger at smide på, da hun ikke kan løse problemet.
Derefter forsøger vi igen, denne gang fra en anden telefon, efter vi er kommet igennem til en medarbejder, vælger denne medarbejder ligeledes at smide røret på fremfor at hjælpe.
vi ringer derfor endnu engang, og taler med den 4 medarbejder i dag, som meget kort siger han sender et nyt kort, da der åbenbart er en fejl på kortet, hvorefter han også smider på....
CALLME jeres slogan er tal ordentligt, det første del i sloganet er at tale, så tal dog med jeres kunder fremfor bare at smide på når de ringer.
Jeg er rigtig glad for at være kunde hos callme.
Jeg tror ikke man finder billigere abbonement - og dækningen er overraskende god.
Nogle gange driller nettet desværre og har haft en del oplevelser med, at jeg ikke kan modtage mine mms beskeder..
Men ellers kun positivt!
Der er en ting som afholder mig fra den femte stjerne og det er jeres dækning her på min bopæl i Ringe
Den er super dårlig og jeg ved at der er et hospital og en stor fabrik som ligger og tager vores signal, problemet kunne løses med en mast mere placeret i Espe eller lign.
Vi ligger bogstaveligt nede i et hul her ved Ringe sø, så signalet går hen over hovederne på os! Men det gælder vist mere eller mindre alle teleselskaber, masten sidder på en silo oppe i byen,
Den bedste selskab jeg har haft indtil videre. 4G virker som det skal og det går relativt hurtigt. Har ikke oplevet nogen afbrydelser eller noget andet på netværket. Også når jeg er i sommerhuset virker det godt. Man får rigtig meget for pengene hos Call Me. Kan helt klart anbefales.
most efficient fon company in DK.
Jeg er meget tilfreds med Callme. Jeg oplever sjældent dækningsproblemer, priserne er meget konkurrencedygtig og jeg får en god og forudsigelig behandling af telefonselskabet.
Det er et godt selskab, som vi overordnet er tilfreds med. Dækning i visse områder er dårlig. Feks. omkring Bilka i Esbjerg og Sydlangeland. Der var lidt problemer med, at hjemmesiden ikke var oppe og køre, så vi ikke kunne melde os til betalingservice. Dette er dog rettet.
Vi har ingen planer om, at skifte, så vi er godt tilfredse.
Mvh.
Karen og Bjarne
Odense
I har en dårlig kundeservice samt dårlig dækning på jeres mobilnet. I er ikke til meget hjælp.
Det eneste jeg er ked af ved Callme er at der mangler dækning mange steder i landet.
specielt Søvind 8700 Horsens - mangler jeg signaler! ellers en fin service som jeg har haft megen glæde af :-)
Det er Godt at jeg har callme netværk :)
Både min mand og jeg har købt vores telefoner gennem Call me og har også abonnement dér nu. Vi blev desuden tilbudt billigt bredbånd som tilkøb til abonnement og det takkede vi ja til. Kan sagtens anbefale Call me!
Jeg har desværre ikke oplever jer billigere end Telia, da mange af mine venner har Telia og som jeg derfor ringede gratis til før(havde Telia før)
Jeg aftalte også at betale over PBS for at undgå beløbet på 39kr. Jeg har ringet til jer to gange, men får stadig et brev :-/
Det køre alt for langsomt, når jeg bruger mit VIP kort i min ipad, når jeg er på i
Somerhus på falster. Mine 3 tlf. Abn. Køre fint.
Vi er 3 i husstanden, der har abonnement hos Callme - og nyder godt af lave priser og div. fordele. GLAD for skiftet til Callme - og så får vi endda rabat ved at hente nye kunder over - det er da fantastisk. Tak fra meget tilfredse kunder!
Har kun haft gode oplevelser med Callme.
Syntes dog, at det ville være rart at undvære "bindingsperioden" ved køb af ny mobil, som eksisterende kunde.