God service, både og hjemmeside, hurtig lavering og betalings muligheder.
Jeg har ikke andet haft gode oplevelser med cdon, bestilt masser af gange hos cdon, både til venner og bekendte. Synes deres priser er meget stærke, og er for det meste nogle af de billigste.
Deres hjemmeside dog, kunne godt trænge til en ordentligt overblik, bedre søgning og bedre layout. Du finder tingene, men det kan være en kamp og finde lige det du lige søger. Plus vare beskrivelserne kan være utrolig korte, og virker rigtig meget copypastet.
Lavering har altid fungeret fint, pakkerne kommer frem og altid været godt pakket ind og i godbehold.
En spænde ting ved cdon er de mange betalings måder de har, man skal selvfølgelig lige være opmærksom på, hvad det er du vælger, ellers kan du hurtig kommer til at betale 500 kr eller mere for dit produkt, hvis du ikke betaler ved kasse 1 af ;)
Overall, godt sted at handle, men hjemmesiden trænger VIRKELIG til en update og få ryddet op, der er de bagefter i forhold til deres konkuranter. Men, jeg tjekker altid cdon først, før jeg tjekker andres priser.