We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (737)
Centralpoint.nl

Waardeloos! Site klopt niet, toch géén voorraad, geen service! Gebakken lucht!

Dinsdag 11-06-13 laptop besteld waarvan er volgens de site 115 in voorraad zouden zijn. De Lenovo ThinkCentre Edge 92z zou binnen 1 werkdag worden verstuurd. Juist daar besteld om die reden, want Centralpoin.nl is over het algemeen zeker niet de goedkoopste. Donderdag 13-06-13 nog altijd geen enkel bericht, e-mail gestuurd, standaard antwoord terug: De datum die wij u geven is rechtstreeks afkomstig van de fabrikant van het product. Helaas wijzigen deze de datum regelmatig.

Nog een e-mail gestuurd en mijn ongenoegen geuit, antwoord van Centralpoint: Wij krijgen vanuit onze leverancier inderdaad een voorraad door. Het blijkt echter dat de toetsenborden van deze PC niet meegeleverd zijn. Onze leverancier wacht nog op een nalevering van de toetsenborden vanuit Lenovo. Helaas worden deze op dit moment pas op de 18e weer verwacht. Als dit voor u reden geeft om de order te annuleren hebben wij daar uiteraard begrip voor. Mocht u dat willen dan kunt u dit via de mail aangeven.

Vandaag 19-06-13 nog maar eens gemaild en wederom het automatische e-mailtje als antwoord: Hierbij laten wij u weten dat de verwachte voorraaddatum van uw bestelling 26-06 is.

Dit bedrijf verkoopt dus leugens en lucht. Ga maar niet uit van de informatie van de website. In geen enkele e-mail wordt excuses aangeboden of een alternatief. Heel slecht!

Inmiddels order geannulleerd en bevestigd (wel snel!). Nu nog wachten op mijn geld.... Waardeloos! Ik kom niet meer terug bij Centralpoint.nl.

Centralpoint.nl

Alles wat je verwacht van een leverancier...

Webshop overzichtelijk, prijzen snel te zien, voorraad status goed weergegeven en na bestelling, "alles" goed geregeld. De volgende werkdag was alles netjes en compleet in huis.

Centralpoint.nl

lange levertijd en daardoor duur :-(

Via Bol.com een navigatie systeem bij Central Point besteld omdat een levertijd binnen 24 uur beloofd werd. Dit werden uiteindelijk bijna 5 werkdagen.

Elders was het item bijna 60 euro duurder maar daar was de levertijd ook 5 werkdagen en omdat ik het item sneller nodig had toch voor Central Point gekozen. Uiteindelijk heeft deze beslissing me dus veel geld gekost.

Na hierover uitvoerig contact te hebben gehad werd de schuld doodleuk bij Bol.com gelegd en werd ik voor het blok gezet, de navigatieset toch accepteren of retourneren. Een excuus o.i.d. kon er absoluut niet vanaf :-(

Dit was voor voor mij de eerste en meteen ook de laatste keer dat ik iets bij CentralPoint koop, bah!

Geachte klant,

U heeft op 6 juni rond 15:11 via Bol.com een order bij ons geplaatst. Indien u via een partner van Bol.com een order plaatst gaat u akkoord met de voorwaarden van deze partner. Dit staat overigens vermeld op de website van Bol.com. U gaat met Bol.com alleen de betalingsverplichting aan.

Op onze website stond duidelijk bij dit artikel vermeld dat verzending binnen 3-4 werkdagen zou kunnen plaatsvinden. Nergens stond vermeld dat er sprake zou zijn van levering binnen 24 uur. Wij kunnen dit artikel absoluut niet leveren binnen 24 uur omdat het uit een buitenlands magazijn verzonden moet worden. Uiteraard hebben wij veel artikelen in ons assortiment die wel binnen 24 uur geleverd kunnen worden. Ook dat wordt vermeld bij die betreffende producten op onze website.

Er is geen sprake van een schuld neerleggen bij Bol.com. Zij vermelden op hun website dat u akkoord gaat met de Algemenen Voorwaarden van de Bol.com partner. Deze voorwaarden en levertijden worden duidelijk vermeld op de website van Centralpoint.nl.

U heeft van ons geen excuses ontvangen omdat er absoluut niets fout is gedaan door Centralpoint.nl.

Op 7 juni ontving u een keurige email van een van onze verkoopmedewerkers, waarin u duidelijk werd gemaakt dat u de zending zou kunnen weigeren, indien u niet bereid zou zijn 3-4 werkdagen verzendtijd te accepteren. Zodra het artikel retour zou zijn ontvangen, zou u een creditnota, kwijtschelding van betaling of terugbetaling van het volledige aankoopbedrag ontvangen via Bol.com.

Wij betreuren het altijd als klanten ontevreden zijn over Centralpoint.nl (om welke reden dan ook). In uw geval zie ik alleen dat uw ontevredenheid gevolg is van een onjuiste verwachting van de levertijd. Dat is uiteraard spijtig.

Vertrouwende u voldoende te hebben geinformeerd.

Centralpoint.nl

Snel bezorgd en goed product

Een retro jukebox voor iPad besteld. Prima product. Eerder die dag bij 2 andere bedrijven dezelfde bestelling gedaan maar die annuleerden de bestelling en vertelden dat product ook niet geleverd kon worden in Nederland. Wat blijkt central point had em nog wel en ik had em de volgende dag al in huis. Mooi op mijn verjaardag zodat ik em op mijn feestje kon gebruiken. Top gedaan daar!

Centralpoint.nl

Goed geprijst en zeer snel geleverd!

Centralpoint is zeer zeker aan te raden, zeer scherp geprijst en ze leveren erg snel. Tevens verpakken ze de bestelling goed in om beschadiging te voorkomen.

snel besteld, snel geleverd

Vele producten snel en eenvoudig te bestellen. Wordt vervolgens snel geleverd.

Nette levering

Central Point geeft een goed advies van een product voor de gevraagde functionaliteit. De bestelling wordt netjes en snel geleverd. Het is alleen moeilijk om met hen via de chat in contact te komen, vaak duurt dit heel lang.

100% tevreden!

Mijn bestelling is door Centralpoint zeer professioneel en in korte tijd afgehandeld. Dankzij de tegenwoordig onmisbare Track & Trace kon ik precies zien op welk dagdeel de chauffeur het pakket kwam afleveren. De Centralpoint Site is erg overzichtelijk en toont voorraadgegevens. Top!

Centralpoint.nl

Een van de betere, -zo niet-, de beste.

Ik heb al eens vaker bij Central Point besteld, en keer op keer sta ik versteld van de prijs/kwaliteit verhouding. Producten (die ik besteld heb) zijn vaak vele euro's goedkoper dan bij een van de concurrenten.

Snel en keurig geleverd!

Duidelijke website en vond direct wat ik zocht.
Ook de levering ging snel.
Zou een volgende keer weer zo een bestelling doen.

Centralpoint.nl

Ik kreeg duidelijke status updates van mijn bestelling. De bestelling werd op de aangegeven datum geleverd en was prima verpakt. Al met al geen opmerkingen, prima service tegen een scherpe prijs.

Centralpoint.nl

Correct en razend snel, ben zeer tevreden.

Prima levering en ongelofelijk snel.
Bestelling geplaats en de volgende dag al in huis, kon er niet tegen knipogen.

Centralpoint.nl

Goedkoop en zeer snelle levering

Ik had maar een zeer klein en goedkoop artikel nodig. Met de gratis verzendkosten die ik kreeg bij aanmelding van de nieuwsbrief was Centralpoint de goedkoopste die ik kon vinden. Bestelling lag de volgende dag al op de deurmat dus helemaal tevreden!

Centralpoint.nl

Betrouwbaar en snel. Ga zo door.

Nieuwe SSD bested. Was op voorraad en supersnel geleverd. Prima!

Top sevice

Hdd docking station besteld, volgnde dag in huis, toppie!

Tevreden

Was nog op zoek naar 2 games voor de Xbox360 en bij Centralpoint waren deze nog gewoon leverbaar! Dus qua voorraad zeker tevreden. Bestelling (op een donderdag) verloopt goed. Echter de verwerking loopt niet 100% soepel. Aangegeven wordt dat zaken op voorraad binnen 1 werkdag worden verzonden echter bleef mijn bestelling op Verwerkt staan. Maar beide games bleken wel op voorraad volgens de site en zouden dus de dag erop verstuurd moeten worden. Na het weekend gebeld met de Klantenservice en de betreffende medewerker zou navraag gaan doen over de bestelling en er bij mij op terugkomen. Helaas heb ik hem niet meer gehoord. Een halve dag later geprobeerd via de chat contact te krijgen, maar daar bleef maar staan dat er geen mensen beschikbaar waren. Na een half uurtje dat maar opgegeven. Weer gebeld en wederom een medewerker die direct navraag ging doen. Hij belde ook netjes na 5 minuten op dat de zending diezelfde dag verstuurd was en dat hij dinsdag binnen moest zijn. Anders woensdag ochtend gelijk bellen. Dinsdag kwam de order netjes binnen.

Ik denk dat de er een verbeter slag gemaakt kan worden op de klantenondersteuning via chat en misschien meer details qua orderstatus. Denk hierbij aan meer info wat de werkelijke status is. Verder ben ik zeker tevreden met Centralpoint. Ruime keuze, goede voorraad, goede prijzen en de medewerkers op de klantenservice zijn vriendelijk en bereidt om onderzoek te doen voor de klant. Ik zou mensen zeker aanraden een kijkje te nemen bij CentralPoint.

Snel en goed

Snelle levering, goede communicatie over levering gedurende gehele leveringsproces, geheel conform afspraken geleverd op het afgesproken moment, goed verpakt, uitstekende kwaliteit, lage prijs, kortom: super!!

Centralpoint.nl

Bestelling- betaling en de rest gaat als vanzelf

Je kunt hier zonder bedenken bestellen, contact is goed en een vlotte levering.
Zeker de moeite waard om keer weer eens wat te bestellen wat op het verlanglijstje staat.

Centralpoint.nl

Snel, goed, meer dan service, goede prijs,

Central Point is een goede webwinkel die vlot levert tegen een zeer gunstige prijs!! Ook is er een service die je niet verwacht nadat je het artikel hebt gekregen! Er werd na het leveren van een tablet een paar dagen later een mail gestuurd met een link van het supportcenter van de betreffende tablet!! Altijd handig!!

Aanrader????? EEN DIKKE VETTE JA!

Centralpoint.nl

CentralPoint werkt snel, correct en voor een goede prijs.

Ik bestel met regelmaat spullen bij CentralPoint voor mijn werk.
De behandeling is altijd goed, als ik bel wordt ik altijd goed geinformeerd.
Levering is over het algemeen erg snel en de prijzen zijn marktconform.
Bij grotere bestellingen krijg ik soms goeie kortingen.

Centralpoint.nl

Foute omschrijving, site niet up to date en teleurstellend

k had koffers besteld bij Centralpoint. Het betreft Samsoniete B-Lite koffer. Volgens de site waren deze nog gewoon in voorraad (6x), dus ik heb dit artikel 3 maal besteld omdat ik binnenkort op vakantie zou gaan. Echter, kreeg totaal een ander artikel binnen ( samsonite backpack ipv samsonite B-Lite koffer ). Al het gedoe van retourneren en zoeken wat er mis is gegaan en nadat ze de verkeerde order terugkregen heb ik moeten bellen of ik de juiste koffer alsnog kan krijgen.Pas toen kreeg ik te horen dat ze dat product nooit hebben gehad en dat er een fout was gemaakt op de site en deze helemaal niet bestaat. Antwoorden als onze distributeurs dit dat zo .......
Ik bestel heel vaak bij webwinkels en vind dit een onbetrouwbaar situatie en een slechte service daarom raad anderen dan ook aan om op zoek te gaan naar een betrouwbare webwinkel. De site was niet up to date, je weet niet of ze echt hebben wat je wilt kopen. Onbetrouwbaar! Afrader!

Geachte heer Turna,

Het klopt dat u een ander product opgestuurd heeft gekregen dan u besteld heeft. Een uitermate vervelende situatie.

Er is in uw geval inderdaad sprake geweest van foutief aangeleverde informatie door een van onze distributeurs. We kunnen het niet mooier maken dan het is. Wij verkopen meer dan 600.000 artikelen van meer dan 3000 fabrikanten. Er wordt helaas wel eens een fout gemaakt (waardoor er ook fouten ontstaan op de website), bij ons maar ook bij de partijen (distributeurs en fabrikanten) waar wij zaken mee doen. Het is dan zaak deze fout zo snel mogelijk te herstellen.

U heeft van ons, na uw melding op vrijdagmiddag, direct op de maandag daarop een UPS label ontvangen, waarmee u het artikel kosteloos bij u kon laten ophalen. Dinsdag ontving u van ons de melding dat de retourzending in goede orde was ontvangen. De verrekening zal plaatsvinden via Afterpay. Een credit is door ons direct aangemaakt.

Al met al is de fout in twee en een halve werkdag hersteld. Een super snelle afhandeling, die gemiddeld genomen ook twee weken kan duren.

Uiteraard betreur ik het dat wij u niet hebben kunnen helpen met de gewenste koffers. Ik wens u desondanks een zeer prettige vakantie toe.

communicatie kan beter

een aantal weken geleden heb ik een antec koel systeem voor mijn laptop besteld. Het product is perfect in orde, maar de communicatie om het hier te krijgen had beter gekund. Het product besteld toen het op voorraad was (weliswaar minimaal) toen na enkele dagen het bericht gehad dat deze niet meer op voorraad was. Wel hele handige sms service waarbij je een sms krijgt wanneer het product weer beschikbaar is. Binnen 2 werkdagen zou deze geleverd zijn, enkel liep dit uit tot een week zonder bericht van levering. inmiddels stond het product bij 'orderhistorie' op de site dus toch maar even gemaild waarom deze dan niet geleverd was. Snelle reactie terug gehad dat er naar gekeken zou worden. Enkele dagen daarna plots het bericht dat ze langs waren geweest maar ik niet thuis was. Toen weer 2 dagen moeten wachten voordat het product weer aangeboden kon worden, en werd er gezegd dat ik de voortgang hiervan op de site kon volgen. Dit was jammer genoeg niet het geval aangezien mijn order nog steeds bij historie te zien was. Uiteindelijk een dag zitten wachten en werd mijn koeler om half 4 eindelijk geleverd na 3 weken van miscommunicaties en wachten.

Snel en goed!

Laptop standaard besteld. Werd goed op de hoogte gehouden evia email en snel bezorgd. Top.

Snelle levering. Scherpe aanbieding

Ik wilde al een tijdje ons interne netwerk in huis verbeteren. Toe kwam de deal voorbij met professionele Netgear Routers. Al na 1 dag binnen. Super. Na een paar dagen kwam het verzoek van centralpoint binnen of ik hulp nodig had. Super service.

Centralpoint.nl

Grote voorraad, snelle levering!

Al eerder besteld via CentralPoint. Ik verbaas me telkens over het feit dat ze zo veel op voorraad hebben en bij bestelling ook snel kunnen leveren. CentralPoint staat bij mij bovenaan in de favorieten.

Zeer betrouwbare webwinkel

Aan alles is te merken dat Centralpoint voor de klant een betrouwbare leverancier wil zijn die de afspraken nakomt. In een periode van 2 jaar een viertal bestellingen gedaan; allemaal vlekkeloos verlopen, ook indien het artikel (nog) niet leverbaar was. De prijzen zijn systematisch aan de voordelige kant.
Een verbeterpunt: de mail-communicatie mag nog wel wat dichter op de feitelijke gebeurtenissen aansluiten, bij voorkeur near real-time. Verder niets dan lof voor deze vriendelijke en zakelijke leverancier.

Centralpoint.nl

Slechte service, site niet up to date

Ik had een simpel artikel besteld bij Centralpoint. Het betreft hier pen nibs voor de Wacom tablet pen. Volgens de site waren deze nog gewoon in voorraad, dus ik heb dit artikel twee maal besteld zodat ik nog wat op voorraad zou hebben. Echter, ik kreeg pas na drie dagen een mailtje dat 't artikel 1 maal niet beschikbaar was. Ik kijk op mijn account bij Centralpoint, blijkt dat de bestelling voor allebei niet meer lopen.

Ik vind dit slechte service en ik raad anderen dan ook aan om op zoek te gaan naar een iets professionelere webwinkel. De site is niet up to date, dus je weet nooit of ze ook echt hebben wat je wilt kopen. Afrader!

Geachte heer Pollemans,

Allereerst excuses voor het ongemak. Het artikel wat u bestelde betrof een 'op=op artikel' waarvan slechts enkele exemplaren voor de gereduceerde prijs van EUR 6,50 excl. BTW beschikbaar waren.

Op onze website wordt dit duidelijk bij het artikel vermeld, alvorens u de order plaatst. U wilde twee stuks afnemen (die waren op het moment dat wij uw betaling ontvingen niet meer voorradig, slechts één exemplaar).

U plaatste de order op vrijdagavond 24 mei 2013 rond 20:53. Op maandag 27 mei 2013 om 13:00 ontving u van ons de melding dat er slechts één exemplaar leverbaar was (wij meldde namelijk dat 1 x niet meer leverbaar was). Dit is dus de volgende werkdag direct gemeld. Dat het 'pas' na 3 dagen was, komt omdat het weekend er tussen zat en u de order op vrijdagavond plaatste.

Eén tablet pen is direct naar u verzonden. Het spijt ons zeer maar vorige week was er bij geen van onze distributeurs nog voorraad. Inmiddels is dat veranderd en zullen wij gezien de waarde van het product (minimaal verlies) deze alsnog aan u versturen.

Vertrouwende u voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijk groet,

Update:

Excuses het betreft hier uiteraard de pen nibs voor de Wacom Tablet pen en niet de Wacom Tablet pen zelf

teleurstellend

iPhone geleverd, die volgens Apple Care gemodificeerd is. Centralpoint weigert oplossing en verwijst van kastje naar de muur

Geachte heer Driessen,

De betreffende iPhone is bij ons besteld op 27 februari 2012. Apple geeft twee jaar garantie op de telefoons. Op 23 mei 2013 ontvingen wij uw mail dat Apple Care aan u aangaf dat er een gemodificeerde camera (met beschadigingen) in het toestel aanwezig was. U heeft de iPhone van ons ontvangen met een volledig gesealde verpakking. Deze iPhone is ingekocht via een grote officiële Apple distributeur en zij werken uitsluitend met officiële iPhones. Dit is nog eens beaamt door onze distributeur.

Naar uw zeggen heeft Apple Care geconcludeerd dat er met het toestel 'gerommeld' is. Wie daaraan schuldig is kunnen wij u uiteraard niet vertellen. Wel moeten wij (zeker gezien de periode dat de iPhone in uw bezit is geweest) vasthouden aan het feit dat de iPhone via een officieel kanaal is ingekocht en deze geseald is geleverd.

Indien u ons een email kan sturen waarin Apple Care aangeeft dat de modificatie van de camera heeft plaatsgevonden voordat deze in uw bezit kwam, kunnen wij uiteraard tot een oplossing komen. Wij hebben dan dus zwart op wit van Apple Care nodig dat de modificatie door de distributeur heeft plaatsgevonden. In de officiële Apple Care bijlagen die u mee heeft gestuurd, wordt dit namelijk niet vermeld.

Ik zie graag de melding van Apple Care zelf (zwart op wit) tegemoet. U kunt deze sturen naar klantenservice@centralpoint.nl o.v.v. uw ordernummer 654021.

Vertrouwende u voldoende te hebben geïnformeerd.

Jacqueline Gerretsen-Hentzen
Manager Inkoop & Klantenservice

Super!

Super goede service en levering, en om vooral niet te vergeten, een zeer goede prijs voor het product.
Had een interne harde schijf besteld voor mijn computer en deze werd perfect afgeleverd. Had deze binnen 2 dagen binnen.
De harde schijf was ook goed ingepakt en beschermd.

Al met al, zeer tevreden over Centralpoint.nl

Zeker een aanrader voor iedereen!

Centralpoint.nl

Levering prima, informatievoorziening kan beter

Een Lenovo Helix Ultrabook besteld bij CentralPoint. De aanvankelijke levertijd werd niet gehaald, ik had al wel betaald omdat zij binnen 5 dagen zouden kunnen leveren (werd gemeld op de website, ik heb er uiteindelijk een maand op gewacht). Daarna is nog een keer of drie de leverdatum naar achteren geschoven, geen idee of dat bij hen lag of bij Lenovo. Op een gegeven moment ontving ik bericht dat de ultrabook waarschijnlijk helemaal niet meer geleverd kon worden, en de dag erna weer een bericht dat de levering waarschijnlijk medio juni zou plaatsvinden. Meerdere keren gebeld, altijd uiterst vriendelijk te woord gestaan, maar nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Tot ik vorige week bericht kreeg dat er geleverd ging worden. Klopte inderdaad, pff.
De feitelijke levering en afhandeling verliep correct, telefonisch contact was netjes, maar de medewerkers beschikten kennelijk niet over de juiste informatie, informatievoorziening kon veel beter.

Gewoon prima

Ik ben in het algemeen tevreden over de verwerking van mijn bestelling. Telefonisch ben ik netjes te woord gestaan voordat ik mijn bestelling plaatste. Dit aangezien ik meer wilde weten over mijn nieuwe laptop; deze werd met 30% korting en onder de inkoopprijs aangeboden, en dit bleek omdat hij eerder al was uitgeleverd aan een klant, maar WiFi werkte blijkbaar niet bij deze persoon. De laptop is retour gezonden naar Centralpoint, vervolgens naar de fabrikant, en compleet opnieuw geïnstalleerd. De laptop is bij mij z.g.a.n. geleverd, en afgezien van het verbroken zegel en open plastic zakjes, was de laptop gewoon 'nieuw', en WiFi deed het gewoon. Dus ik was blij met de deal, waarbij ik een schitterende en snelle high end laptop heb gekregen voor de prijs van een middenklasser. Ook via de chat kreeg ik netjes antwoord van een medewerker over de voortgang van mijn bestelling na het plaatsen van de order. Ik heb nog wel een punt ter verbetering (anders had Centralpoint 5 sterren van mij gekregen): ondanks dat er op de website stond 1-3 dagen levertijd, en de bestelling werd ook netjes na 2 dagen geleverd, vind ik dat als een product op voorraad is (wat bij mij het geval was), dat dit gewoon de volgende dag geleverd zou moeten worden. Maar verder, ik heb het hele proces doorlopen, van telefonische pre-sales, order plaatsen, after sales via de chat, en levering, niets dan lof.

Uitstekende service

Toen ik mijn bestelling op bol.com plaatste kreeg ik de mededeling dat het artikel via een alternatieve leverancier zou worden bezorgd, nl. centralpoint.
Mijn eerste gedacht was dat het bezorgen via een alternatieve leverancier langer zou duren dan normaal.
Mijn vooroordeel bleek geheel onterecht.
Het pakketje werd uiterst snel geleverd.
Top service!

Centralpoint.nl

Alles volgens afspraak en ik wist nauwkeurig wanneer het afgeleverd werd.

via Bol.com de keuze voor Centralpoint.nl gemaakt voor de bestelling van de WD NAS 6T. Bij Centralpoint.nl stond voor 22:00 besteld de volgende dag in huis.
Bij de bevestiging van versturen kon ik in binnen een tijdsraam van 2 uur zien wanneer geleverd zou worden. Nu kon ik zonder problemen voor de levering zonder problemen naar een andere afspraak. Alles verliep volgens afspraak.
Echt een moderne webwinkel die voldoet aan de wensen van de klant. Dit geeft vertrouwen voor een volgende bestelling.

Uiteindelijk zeer tevreden.

Op de website stond mijn product (een Fluid panhead voor een camerastatief) vermeld voor een aanzienlijk lagere prijs dan op andere websites. Tevens bleek dat de prijs op de productpagina afweek van de prijs in de resultatenlijst. Voor de zekerheid heb ik daarom contact opgenomen met de klantenservice, om mij ervan te verzekeren dat het om het gewenste product ging.

De persoon van de klantenservice was slecht op de hoogte en had geen flauw idee over de status van dit product. Aanvankelijk bleef hij volhouden dat het een probleem van mijn kant betrof, omdat hij in zijn systeem geen verschillende prijzen zag. Gelukkig nam hij wel de tijd om het uit te zoeken en bleek dat het om een demo-model ging. Dit was de reden dat het product zo goedkoop werd aangeboden. Daardoor verschilde ook de prijsvermelding op verschillende pagina's op de website.

Ik heb het demo-model besteld en het product werd ruim op tijd geleverd. Het model was in een prima staat en uiteindelijk ben ik zeer tevreden over de aflevering en prijs van het product. Toch zou ik graag zien dat de volgende keer op de website staat vermeld dat het een demo-model betreft. Zou een klant niet hebben geïnformeerd bij de klantenservice, dan had hij dit nooit geweten. Ook voor klanten die een nieuw product willen, zou de mogelijkheid om te kiezen of men dit demo-model wil bestellen niet misstaan. Nu werd de klant verplicht het demo-model te kopen. Daarnaast moeten de prijzen op verschillende pagina's op de site toch wel echt met elkaar overeenkomen.

Omdat de klantenservice uiteindelijk met een oplossing is gekomen en ik voor een mooie prijs het product binnen de afgesproken levertijd heb ontvangen beoordeel ik deze webshop met 4 sterren.

adapter voor Ipod.

snelle levering, keurig verpakt. als het de volgende keer weer voorkomt dan bestel ik weer bij centralpoint.nl

Prima levering

Bluetooth headset besteld voor iPhone. Redelijk vlot bezorgd en netjes verpakt. Geen klachten over Centralpoint.

Centralpoint.nl

WEB voorraad status is niet actueel

Bestelling geplaatst voor twee computer parts waar een met groene cijfer 7 (op voorraad). Na 3 dagen een deellevering ontvangen waar voor de tweede part blijkt dat de status "in bestelling" staat zonder enkele mededeling.
Om verhaal mooier te makken Eerste part wijkt van de omschrijving en moet geretourneerd worden. Met behulp van de medewerker van klanten service juiste vervanger gevonden in in een nieuwe order besteld (kan niet ruilen!). Nu zijn wij 7 dagen verder, en blijkt dat de status van tweede order is "in bestelling" en verwacht binnen 14 dagen! Niet te geloven, echt. Kortom heel slechte ervaring. Ik voel me niet als "de klant".

Geachte heer Zivic,

Allereerst excuses voor het ongemak. Onze voorraden worden dagelijks meerdere malen aangepast. Indien er een artikel op voorraad is waar meerdere orders voor worden geplaatst kan het voorkomen dat de voorraad (tijdelijk) op is en het artikel niet direct leverbaar is.

In uw geval is daar sprake van. Het artikel uit order 810079 moet eerst weer op voorraad komen bij onze distributeurs (vanuit de fabriek). Wij hebben helaas geen invloed er op wanneer dit artikel weer op de planken verschijnt. De verwachte voorraaddatum wordt vanuit de fabrikant aangegeven.

Wat betreft de retournering. Uiteraard betreuren wij het indien er een ander dan omschreven artikel wordt geleverd. Waar dat fout gaat kan multiple oorzaken hebben. Zaak is het zo spoedig mogelijk op te lossen met de klant. Het artikel moet inderdaad eerst retour, zodat gekeken kan worden of er inderdaad sprake is van een foutieve levering en waar de fout is ontstaan.

Zodra het retour is, zal er direct een andere order kunnen worden geplaatst (soms moet het juiste artikel uit een ander magazijn (van een andere distributeur)verstuurd worden). Dat is de reden dat omruiling (ophalen van het foutieve artikel en direct brengen van het juiste) vaak niet mogelijk is.

Graag wil ik benadrukken dat Centralpoint al haar klanten als vol aanziet en waardeert dat u een bestelling bij ons plaatst. Wat echter niet op voorraad is, kunnen wij niet direct leveren.

Inmiddels is de annulering door u aangevraagd en is deze in behandeling genomen.

Ik hoop hiermee u voldoende geïnformeerd te hebben.

supersnelle levering!

Samsung galaxy fame besteld om 15.00 en de volgende middag al bezorgd!
Enige minpuntje...twee weken later ligt zelfde telefoon bij mediamarkt voor twee tientjes minder....

Centralpoint.nl

Voorraadsysteem niet helemaal op orde, verder goed behandeld

Bestelling van een artikel (8) stuks op voorraad. Week later (onder meer door vrije dagen en tijd gunnen) navragen waar de zending blijft; "Oh ja, hij was bij die ene leverancier even niet aanwezig en toen is de order niet automatisch doorgezet naar een andere die hem wel gewoon had staan".

Als dat deel verbeterd wordt is CEntralPoint zeker 5 sterren waard. De helpdesk medewerker heeft me ook perfect geholpen door de order handmatig om te zetten waardoor het item alsnog (net) op tijd bij de klant was.

Op rolletjes verlopen!

De ipad 3 besteld en deze werd 2 dagen later bezorgd. Precies wat werd aangegeven als levertijd (tussen 1-3 werkdagen). Prima prijs/kwaliteit verhouding, tevens werd ik op de hoogte gehouden van een statuswijziging. Tevreden en aan te raden. Zelfs de contactgegevens van apple werden vermeld voor vragen...