We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (51)

Bedrägeri ComHems affärsidé

Min mamma tecknade telefoniavtal med ComHem för drygt en månad sedan. Eftersom hon ringer en del utomlands var det viktigt att abonnemanget var av typen "Utland". Under ett av samtalen med ComHem (det krävdes några stycken för att ro det hela i land) konstaterade ComHem att min mamma var ansluten till ett gruppavtal via sin bostadsrättsförening och att telefoni ingick i denna. I dagarna kom det en räkning från ComHem avseende telefoni på drygt 1500:- kronor. Det visade sig att ComHem hade tagit bort "Utland"-delen i avtalet. När jag pratar med kundtjänst säger de att de på kundens begäran har tagit bort denna. När jag förklarar orimligheten i detta eftersom min mamma var mycket medveten om att förutsättningen för ett rimligt pris på utlandssamtalen var just denna typ av abonnemang ändras tonen på personen jag talar med och det blir uppenbart att detta inte intresserar ComHem. De är nöjda med att ha tjänat en extra hacka och att det sker genom direkt bedrägligt beteende bekommer dem inte ett dugg.

Jag kan bara rekommendera alla att iaktta stor försiktighet vid kontakt med detta företag och att ha i åtanke att de kommer att göra allt för att lura till sig varenda krona de kan.

Vill bara kränga

Finns inte ord för vad jag tycker om Com Hem. De lovar runt och håller tunt. Har ägnat timmar i telefon etc. senaste månaden för att reda ut mitt abonnemang, det blir fara fel hela tiden. Kanaler försvinner och sägs upp oförklarligt. Om jag kunde skulle jag absolut säga upp allt som har med dem att göra. Usch!

InteMycketHemmaSomFunkarViaComhem

Så man har ingen större lust att komma hem.=) Anmält dessa tomtar till ARN eftersom de kan konsten att leverera produkter som inte funkar plus att när det inte funkar så håller de inte vad de lovar gällande hastighetsgarantier och utlovade kompensationer för produkter som inte fungerar. De lovar mycket men inget är sant. Dåliga produkter, urusel kundservice o olika avdelningar som skyller på varandra så att kunden till slut helt enkelt lessnar och lämnar dessa illa kvickt. Alltså angående kundservicen var det ju det här att komma fram också, dvs. det är inte det lättaste o gör man det så har de förmågan att försöka med allt annat än ta sitt ansvar. Jag hade inte rekommenderat dessa till min värsta fiende ens! Ska jag vara helt ärlig så om de fortsätter på detta sätt så har vi ännu ett svenskt företag som blir tvungna att lägga ner. Ett modernt företag försöker iaf att se kunden i centrum - inte sätter kunden sist o sedan försöker köra över han/hon med traktorn. Wake up its 2013!

Verksamheten gör över 50% vinst

Jag sparar 200 kr i månaden (jag sa månaden!) på samma TV / Internet / Telefoni från Tele2 plus en billig krypteringsavgift. Aldrig mer Comhem ! Sen lurade dom mig på de 3 "gratis" månader i starten, trots att jag sa upp abonnemanget 3 månader innan så "hörde" inte uppsägningsavdelningen det.

"Våra kommunikatörer har en grundlön och utöver det utgår en rörlig lön utgår från såväl servicekvalitet som försäljningsmål. De båda delarna väger lika tungt."

Blufföretag !

Lysande

Har varit kund hos er sedan ni hette Telia InfoMedia Television 1996. Kan bara säga att ni gör ett strålande jobb. Dom få gånger nätet/tv krånglat under alla år är försumbara.
Alltid fått snabb service & bra bemötande hos kundtjänst när jag behövt hjälp.
Helnöjd med era tjänster. Keep Up The Good Work

Fail

The review can be done in a few lines.
The connection is bad, goes up and down all the time. The service is disastrous - even trying to sell products when you call the support when something is not working. You have to be insanely stupid to think you can sell more when the current service isn't working.

Worst shit ever

Worst shit ever, retarted sales people, retarted all around totally idiouts who would sell their own parents for a candy bar!
Impossible to cancel any abonnoment!
Spoke with them now 3 times each month they claim my abonnoment is now cancelled and the end of the month my bill get higher and higher and higher..
Last step involving lawyers since they fraud you and cheat you when ever they can..

Comhem bye bye

När jag använde ComBort

Använde bredbandsabbonemang hos Comhem mellan 2003-2010, dessutom tv under ett par år. Tror att när jag sa upp abbonemanget hade de en "tjock mapp" med klagomål. Det började 2003 då de hade en drive om billig anslutning (då 395 kr) för internet och modem. Deras ip-nummer tog slut och under ca 2-3 veckors tid kunde vi som kunder ej använda internet mellan 16-21 på vardagarna, tack vare felanmälan var och varannan dag fick vi rabatt. Därefter löpte många turer med bolaget. Som sämst hade vi runt 1,6% av den uppkoppling vi betalade för, som bäst runt 90%. Tv-bilden ar via boxen ibland under all kritik. Den fylldes av pixlar så de sportevenemang som skulle ses på tv sällan gick att genomföra. Killen på support sa att detta kunde beror på att vår antennkabel var för gammal och att koppartrådarna i den hade oxiderat - enligt honom skulle de bytas var 12 månad. Han skickade en ny sladd - vi sa 5 m och det kom 2 m :)
Deras system för att betala räkningen irriterade mig över alla gränser - varje gång en bidningstid löpte ut dubbelfakturerade de en dag, således fick jag ringa upp nästan varje år och kräva korrigering. Som princip ska ett så stort företag inte fakturera sista dagen i ett bundet avtal med bindningstid och icke-bindningstid. Om det rör en kund är det kanske inte så mycket pengar men säg 100 000 kunder som dubbelfaktureras ca 15 kr per år är en del på ett par års sikt.

De sista åren tröttnade jag på 45 minuters kö i kundtjänst så jag brukade trycka "ny kund" för att gör annat med min tid. Kan tillägga att det förfarandet samt "english version" på Telia fungerade mycket bättre :)

Revolver säljare från Comhem.Se

Jag fick i siste veka besök af en Revolver sälgar , som lovade en fri test af tv.large och 9 mdr. fri med 8 kanaler valfri , det var lögn, i städet har det vist sig , att jag har bundet mig så mitt bredband icke kan öp sägas i 24mdr det samme med mitt telefon abonnent, jag for sökte at bruka min ånger rät detta gick med tv large for det var icke taget i bruk , men inte med bredband Jag har haft bredband och telefon i 5 år utan bindning, kundservices argumentet var at jag allérede hade taget det nya abonnent bruk, jag talat jo telefonen och jag var också på nettet, ja for ellers kunna jo icke klaga, det samme med telefon abonnemanget den ringade jag jo med for at förbindelse med kundservice.
Jag har värt en tillfreds kunde ved Comhem i 5år, men har aldrig önskat bindnings tid.
Nu har jag uppsagt mitt abonnemang, så om 24 mdr er jag färdig med Comhem förever.
I Danmark kalder vi det Bondfångeri. Vad er logiken i detta Comhem har mista en tillfreds kund, som de högst sandsynligt ville hav haft i många år.

Packetloss och värdelös service

Tyvärr så kan jag inte ge dem mindre än 1/5. Har haft deras 200 mbit tjänst sen i mars och det är ungefär varannan dag det fungerar inom rimliga gränser. Det är aldrig felfritt och jag förstår inte hur det är lagligt att marknadsföra en tjänst specifikt till folk som spelar när just detta är omöjligt. Kundtjänsten är horribel då dom knappt går att få tag på per telefon och jag vill inget hellre än att bli av med helvetet. Comhemhus borde vara olagliga

Comhem - jag vill inte komma hem

Ush jag är så glad att många års helvete är över:)Äntligen har vårt hus skaffat andra bolag.Vi orkade helt enkelt inte med deras avbrotter och dåliga service.Inget har funkat,när man ringde supporten fattade man noll,det dära "dra ut kabeln och stick in det igen i modemet"leken har man lekt under många år....När man har Comhem man vill inte komma hem för man blir säkert förbannad under kvällens gång av att det är avbrott i den ena eller andra av deras tjänster.

Det finns inga stjärnor

Lika bra att lägga ner allt vad Comhem heter.
Vid problem så är Comhem svårare att få svar/eller hjälp än att fara till Mars måne.

Måste betala 3 månader fast jag flyttat

3 månaders uppsägningstid betyder att jag måste betala för bredband och telefon fast jag flyttat från orten. Röveri!

Helt ok

Har 100mbit bredband och efter en del strul så har det fungerat helt ok de sista månaderna.

Lurad och bedragen

Blev pålurad ett abonnemang av en lömsk försäljare som intygade att jag kunde prova på deras internetabonnemang en viss tidsperiod och ångra mig om jag inte var nöjd inom ett visst antal dagar.
Efter 1 dags användning insåg jag att com hem inte var något för mig. Deras modem fungerade dåligt i hela lägenheten eftersom den är ganska stor med betongväggar och trots utlovat 24 Megabit kom jag inte upp i mer än 10.
På kundtjänsten vägrade de att ta emot min reklamation och hävdade att hade jag börjat använda tjänsten gick det inte att ångra sig. Bristen för förståelse var total från psykopatkundtjänsten som jag ringde flera gånger.
Jag använde aldrig mer comhem men betalade för det ändå i ett års tid tills den obligatoriska bindningstiden gått ut.

Com hem har en sak: rolig reklam. Resten är bara SKIT.

• malmö, SE
  • 1 Review

Kundtjänst? Knappast

Att ringa till comhems kundtjänst är att hamna i en moment 22 upplevelse. Datarösten säger att jag kan välja att använda röststyrning eller vänta kvar - nix - om du är tyst och väntar kvar forsätter datarösten att tjata tills du ger upp och väljer röststyrning, vilket tycks vara det enda alternativet. Ngn måste tjäna pengar på detta för det går otroligt långsamt att ta sig fram. Jag ringde eftersom min telefon inte fungerade så jag fick ta mobilen istället, denna har jag lyckligtvis tele2 som operatör på annars hade jag inte väl kunnat ringa överhuvudtaget.
Kundtjänstmedarbetarna är inte särskilt tjänstvilliga dessvärre. Jag ångrar bittert den dag jag bytte till comhem!

• Göteborg, SE
  • 4 Reviews

Bra men segt ibland

Fått min tv, bredband å telefoni gratis i början men dock senaste två månaderna har både tven å telefonen vart avstängt av nån anledning. Har svårt att komma fram till kundtjänsten. Annars är jag nöjd med comhem. Skulle inte byta mot nån annan.

• Stockholm, SE
  • 3 Reviews

ComHem är sämst

Om du har någon möjlighet att undvika ComHem, gör det. Detta är monopolister som bara höjer priset och vägrar fixa det som inte fungerar.

Set-topboxen bootar om regelbundet, och ljudet hackar till varje dag, ändå höjer de priset med sådär 50 kr i månaden, utan att åtgärda problemet. Men man har ju det man har i huset, tyvärr.

Dom ger en anledning till att tvivla

Blev erbjuden att få testa hela deras utbud i två månader i samband med att jag köpte ny tv.
I själva verket fick jag fullt utbud i knappt en vecka, sen hade jag knappt en tredje del kvar resterande tid.
Det bör tilläggas att dom kunde garantera det hela utbudet i två månader.

Perfekt

Comhem är ett bra företag när man tycker om att titta på tv. Det bästa med kom hem är att dom har så stort tv utbud i den digitala nätet. Jag har comhem och jag har aldrig haft några problem med dom och jag har blivet så väl bemött när man har ringt till dom och behövt hjälp.

Snabbt men för mkt nedtid

Jag bytte från Bredbandsbolaget fiber till Comhem 100mb via tv-uttaget. Något jag ångrar. Hastigheten är helt okej dock så har jag tappat uppkoppling fler gånger under dessa 12månader än jag gjorde under 8 år med Bredbandsbolaget. Så fort avtalet löper ut ska jag byta.

Stabilt och snabbt men...

Internet är ganska stabil och snabbt, men det finns liten problem. Jag betalar för 200 Mbit/s med hastighetsgaranti av100 Mbit/s + men jag har aldrigt upplevt mer än 90. Jag har kontaktat kundtjänst men det tar så lång tid och är fortfarande inte fixat.

• Stockholm, SE
  • 1 Review

Comhem har väldigt dålig kundservice - akta er ... inga reservdelar för modem/router!!

Jag har en brädband abonnemang hos Comhem. Till att börja med så skickade de modemet/routern till en gammal adress. Det gick inte lätt att installera routern och vi fick nästan ingen hjälp från företaget. De sa t.o.m. att trådlösnätverk inte ingår i kontraktet trots att man köpt en trådlösarouter. Föresten de svarar inte heller snabbt på frågor. Det kan ta upp till 10 dagar för att få svar från dem!!
Comhem säljer Trådlösa router från Cisco. Om tex. en antenn går sönder så får ni kasta bort hela modemet eftersom Comhem har inga reservdelar. Reservdelar för Cisco router finns inte att köpa någonstans i Sverige. Dålig företag – spridd gärna budskapet till alla!

Struliga och lång väntan

Besvärlig med att använda hemsidan för ombokningar at avtalen. Lång handläggingstid.
Tyvärr kan inta alla ändringar göras via hemsidan

Otroligt bra kanalutbud

Tyvärr lång väntetid i kundtjänst och slarviga svar över e-mail.

Hyfsad

Hyfsad men kunde vara bättre,tycker det är ganska dyrt och den utlovade hastigheten är det si o så med

Bra företag !

Har min telefoni samt bredband där och har inte varit några bekymmer under årens lopp!

Rekommenderar gärna detta företag till andra !

Stora och trygga

men väldigt tråkiga och dyra. Med den marginalen borde de kunna sänka priserna rejält.

Comhem det bästa

Comhem är nog det bästa som finns... Billigt Å bra nät
Skulle inte vilja byta till nå annat.
dom har bra priser på allt.

DYRT!

Hemskt! Jag tvingas betala 810 SEK varje månad för att internet strular, TV har ibland helt svartbild utan info varför det händer, långa tel. köer och sen har jag ringt och ändrat men det blev ingen ändring!
Banan företag men jag är tvungen att ha de då jag är bunden!!! ORKA!!!!

Bra utbud.

Ett kabelbolag som efter vissa problem har fått ordning på tekniken. Telefonin krånglade mycket för bara 1 1/2 års sen. Men jag skaffade telefoni genom dom i mars och det har fungerat felfritt (än så länge). Bredbandet på upp till 24 Mb ligger mellan 20 - 26 Mb vilket är väl godkänt jämfört med Telia som en vän har. På tv-sidan är det bra ställt med HD kanaler som håller fin kvalité. Åtminstone sen jag fick en Ondemand box i maj. Den gamla gick sönder då vilket är den 3-e på 8 år om jag inte minns fel. Även deras kundtjänst är trevlig med rimliga väntetider, Ca 5 - 15 min normalt.

Ens värd EN stjärna?

Jag har nästan bara haft krångel med Comhem, antingen så har hastigheten vart under all kritik eller så har de inte funkat alls - de är sällan de verkligen har funkat felfritt! Tyvärr så är man ju nästan tvungen att ha dem OM man bor i en lägenhet då de oftast är de enda som erbjuds, och med de kommer på tok för höga priser för alldeles för låga hastigheter - i alla fall om man ska tänka på alla driftstörningar/stopp man får "på köpet"! Efter denna gång som blir min 3e och sista så går jag över till Mobilt Bredband, visst hastigheten är inte snabb eller pålitlig där heller - MEN där vet man i alla fall om att den kan vara upp och ner gående beroende på täckningen och inte beroende på något annat "fel"!

Ganska bra

Hakar ibland upp sig och har inte den snabbhet som utlovats.

ComHem är bäst!

Av alla internet abonnemang jag haft så är comhem det absolut bästa! :)
Visst det går snett här med ibland men kundtjänsten är alltid redo för en och ibland har det inte ens varit internet jag behövde hjälp med utan datorn (hur ska jag kunna veta vad det är fel på? :) ) och även då sitter dom där tålmodiga och hjälper en. MYCKET nöjd!!

I stort sett bra

Jag har tv, bredband och telefoni genom Comhem och allt funkar som det skall. Superkvalitet på HD-kanalerna, utlovad bandbredd hålls och telefonen funkar. Har haft lite småstrul med tv-kanaler som försvunnit men det har gått att lösa snabbt. Modemet/routern som ComHem skickar med för bredbandet lämnar dock en del att önska. Den är helt omöjlig att konfigurera som man själv vill. Kundservic kan tyvärr vara svår att nå pga långa kötider.

Inte alls jätte jättebra

Reklamen är nog det bästa med Comhem. Jag ville ha ett driftsäkert bredband men det har jag inte fått. Har inte heller varit nöjd med kundservice eller liknande heller. Har fått felaktiga fakturor flera månader och fick efter mycket påtryckning tillbakabetalat det jag betalat för mycket. Lägg ner mer pengar på tjänsterna än reklamen!

bra

bra support, bra lina
supporten har jag behövt när jag inte har haft någon anslutning, men det däcker med ETT samtal
fråga: "varför fungerar inte internet , jag bor här xxxx"

svar: "det är pga ett arbete iditt område, internet ska fungera igen om högst en timme"

håller alltid vad dom lovar!

Sveriges sämsta ISP

Jag har haft Comhem i flera år, och inte varit nöjd särskilt länge i taget.
För ca 2 år sedan började det strula, modemet tappade kontakten med comhem flera gånger om dagen och startade om sig.
Jag har haft en person hem till mig två gånger som har kollat diverse kablar, bytt, mätt osv. Bytt modem ca 3 gånger.
Har ungefär 20 "cases" som stängs lika snabbt som de öppnas utan att det löst problemet eller kontrollerat med mig.

Om comhem funkar som det ska är allt bra, men ska man börja hantera något svårare med deras kundtjänst är det kört.
Jag också haft kontakt med deras klagomålsavdelning som var väldigt måna om attt lösa det i början, men sedan hörde av sig mer och mer sällan.

Tryggt

Det känns tryggt med comhem.Sällan att det strular, det ändå är väl att det är lite dyrare i förhållande till andra leverantörer.