We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (51)
Completvvs

God service og hurtig levering

Selvom varene havde en "officiel" leveringstid på 2-3 dage kom de dagen efter. En af varene var dog beskadiget. Efter en kort telefon samtale med Completvvs.dk og et billede på e-mail fik jeg efter 5 minutter en bekræftelse på at et erstatnings produkt vil blive afsendt. Jeg er meget tilfreds med service og support og kan anbefale Completvvs.dk.

Completvvs

Super produkter, priser og service !

Vi fandt det helt rigtige blandingsbatteri på Completvvs, og til den helt rigtige pris.

Da vi havde et spørgsmål, blev telefonen besvaret hurtigt - dét er god service!

Completvvs

Suveræn pris og levering dagen efter

Jeg er glad for at have handlet hos Complet VVS. Deres priser er super gode og leveringen var hurtig. Ud for hver vare på hjemmesiden står der forventet leveringstid. Og den overholdes til punkt og prikke. Hvis man endelig skulle pege på et eller andet, kunne det være rart med en e-mail om at varen var blevet afsendt (gerne med track & trace nr.).

Rigtig god kundeservice.

Efter køb af en møbelpakke, måtte jeg konstatere, at beslaget til at sætte døren på manglede. Producenten fremsendte efterfølgende et forkert beslag til sit eget møbel. Det kunne jeg naturligvis ikke få til at passe. En medarbejder kørte en omvej på vej hjem for at prøve at hjælpe. Da det rigtige beslag endeligt var fremsendt til CompletVVS, kørte den samme medarbejder rundt om min adresse for at aflevere det. Jeg følte virkelig en oprigtig interesse for, at jeg som kunde fik den levering jeg havde betalt for. Her kan man trygt handle, de tager god kundeservice alvorligt.

Kun ros til completvvs.dk

Skulle bruge hjælp til at finde det rigtige produkt. Deres kundeservice kunne lynhurtigt finde den rette reservedel til mig. Jeg bestilte med det samme og fik varen dagen efter.

God tillidsvækkende handel!

Rigtig god kundebetjening Completvvs. Varen bestilles torsdag eftermiddag og loves fremme mandag, men kommer allerede dagen efter.

Completvvs

Umulig Handel endte godt!

Completvvs.dk havde det rigtige produkt til den rigtige pris.
Jeg ønskede selv at afhente varen ved nærmeste mulighed.
Modtog også en kvittering for ordren hurtigt.
(5stjerner)
Ventede så på at få mail om at varen var leveret dertil
så jeg kunne afhente den..Mailen udeblev og jeg kontaktede kundeservice som beklagede at noget gik galt m.h.t. afhentningsstedet p.g.a. samarbejdsophør med denne og vigtig information om afhentning m.v. derfor udeblev.
I første omgang følte jeg mig hårdt trådt over tæerne. (ingen varer, dårlig information, og ringe grad af kundeservice.)
(1stjerne)
Complet.dk har dog siden beklaget forløbet og undskyldt herfor
hvorfor jeg nu vælger at se det som en fejl de nu har rettet op på.
(3stjerner)
Kun for ikke at være bitter.
(4stjerner)
(oki men ikke helt fejlfri og jeg tager mod en undskyldning.)
Det må fremadrettet være et ønske, at handler med fri levering ikke ender som handler i en gråzone blot på grund af leveringsomstændigheder, som ellers virker velmente og godt for alle.

Kundeservice i topklasse.

Kundeservice i topklasse.
Jeg havde ved en fejl fået bestilt forkerte termostater. Ringede Complet VVS op og forklarede mit problem.
Manden jeg talte med fandt hurtigt ud af at vi boede i samme by og at han ville yde den service at komme forbi min adresse ved fyraften samme dag, så vi hermed kunne "bytte" og jeg kunne få min ønskede vare. Det kalder jeg service i top klasse. 1000 tak for det!

God og hurtig service!

Jeg bestilte 7 termostater fra CompletVVS. De ankom hurtigt og godt pakket ind.

Desværre havde den ene en fabrikationsfejl. Min oplevelse med CompletVVS's kundeservice var fantastisk god! Der var ingen ventetid på deres kundeservice, de lyttede til mit problem. Herfter tog de sig hurtigt af sagen, således jeg i løbet af 2 dage havde en ny termostat!

Fantastisk kundeservice

Har efterhånden foretaget mange køb hos completvvs.
Servicen er altid høj, konkurrence dygtige priser og hurtig levering.
Kan kun anbefales,

rigtig god

rigtig god syndes jeg

Hurtig service

Mangler besked om når varen er afsendt. ellers god og billed shop

Tilfreds

Nem bestilling, hurtig levering og tilfredsstillende pris.

meget hurtig.

Leveringstid til aftalte tid,mail lige så snart varen er klar til afhentning.

Super service, hurtig forsendelse

det var fint det hele

Hurtig og præcis levering

God oversigt og let anvendelig hjemmeside, lige til at bestille efter.

Super service!

Billigt, hurtigt og god service

Alt efter bogen

Bestilte en vandhane til afhentning, straks kvittering på mail, to dage efter klar til afhentning, fundet frem på et øjeblik da jeg kom for at hente de.

nem, enkelt og hurtigt

det er nemt at bestille. let overskueligt og hurtigt

god leverandør

Bestilte varer leveret til tidenh. Høflig og vidende ekspedition.

Review by confirmed purchaser

Suplim leverance og god kundeservice

Complet VVS har en hurtig og fleksibel leverance, som passer til alle. Både den travle, den hjemmegående, den der arbejder langt hjemmefra mv. Man kan selv hente og selv vælge hvor man vil hente, eller få sendt hjem. Det er smart, det er i den grad timeless.

De er gode til at undersøge reklamationer hos deres egne leverandører, så de kan melde tilbage, hvis man har en reklamation og ellers får de deres egen leverandør til at kontakte en, så man kan få fundet den bedst mulige løsning for evt. reparation eller ombytning.

Review by confirmed purchaser

ingen problemer overhovdet. en fornøjelse

complettvvs har et stort udvalg
til fornuftige penge.

• Rødovre, DK
  • 11 Reviews

Super betjening, skarpe priser

De spørgsmål jeg havde, fik jeg en hurtig tilbagemelding på. De bedste priser på markedet blev stillet. Varer der ikke var på hylderne, blev fremskaffet til god pris.
Vil til enhver pris anbefale Complet VVS.

Super service.

God kundeservice og hurtig problemfri levering.

Review by confirmed purchaser

Bedste pris og hurtig levering!

købte nyt blandingsbatteri langt billigere end jeg har set det andre steder. Fik besked om det var klar til afhentning dagen efter.

Hurtig handel uden problemer

Det var dejligt, at jeg selv kunne afhente varen. Det gav en hurtigt ekspedition og en billig pris

Review by confirmed purchaser

En mangelfuld leverance som de var SÅ søde at rette op på straks de ble orienteret

Købte i juli en brusekabine,den blev efter 2 dage leveret (dejligt hurtigt), da blikkenslageren så skulle sætte den op i august, måtte han konstatere der var forkerte dele med til kabinen, og kontakter derfor completvvs. De efter sender hurtigt de rigtige dele uden problemer og med et smil! Handler absolut ved dem fremover! Tak for god service

Review by confirmed purchaser

stort udvalg- god pris- hurtig levering

et stort udvalg,klart præsenteret med en god hjemmeside.
hurtig og tidsbesparende levering.

Hurtig ekspedition

Købte bruserhoved på nettet og valgte at hente varen selv, fik hurtigt besked om at den var klar til afhentning.
Super!

Nem og enkel bestilling

Prisen ok i forhold til byggemarkeder.
Afhentningsadressen tæt på bopælen.
Gode åbningstider på afhentningsstedet.

troværdig

Købt her 2 gange uden væsentlige problemer og billigt.
Eneste mindre mangel, var at de den ene gang havde glemt, at give fragten besked om, at den kunne sættes bag huset - eller fragten havde ikke set beskeden.

alt var ok.

en meget hurtig levering

Review by confirmed purchaser

Når kvalitet og service ikke behøver at koste en formue!

Dejlig overskuelig web-shop uden for mange dikkedarer! Kvalitetsprodukter, hvor produktbeskrivelsen rummer de nødvendige oplysninger. Uden stort kendskab bestilte jeg 4 pakker Click One Two rosetter til vores nymalede radiatorer. 5 dage efter, leveret til døren fik vi ordren og rosetterne passede perfekt.

Tryghed i nethandel

Følte at der var styr på nethandelsordren og at de genkendte mig når jeg afhentede de ting som jeg havde bestilt. Ringede da produktet landede på lageret.

perfekt

jeg kan varmt anbefale dem.

Review by confirmed purchaser

Det var hurtigt, effektivt og vi fik en god faglig vejledning, så alt i alt en god oplevelse.

Topdollar handel :-)

Bestilte en reservedel til et Damixa-armatur, fik lovning på afhentning 2 dage efter, men allerede formiddagen efter, lå varen klar. At den så var én af de billigste på nettet, gjorde heller ikke handelen og oplevelsen mindre positiv - Kan klart anbefales.

Bare perfekt

Helt igennem en positiv oplevelse = vare til en rigtig god pris samt hurtig forsendelse. Handler gerne igen med Completvvs.dk

God og hurtig betjening.

Fik varerne hurtigt efter bestilling og samtidig billigt!

Tilfreds

Der gik kun en dag mere end lovet. Ellers helt fint.