Review of CS MEGASTORE

Rated 1 out of 5 stars

Meget ringe og amatøragtig behandling af handel!

Bestilte en vare via EDBpriser.dk som Computersalg stod som en af de biligste sælgere af.
I forbindelse med bestillingen viste det sig pludselig, at der stod, at det var en Noname vare - og ikke den mærkevare, som jeg havde fundet via EDBpriser.dk.
Derfor skyldte jeg mig samme aften at skrive til Computersalg, at jeg ikke ønskede varen alligevel - da man heller ikke kan annullere en ordre online hos dem.
I stedet for at annullere min ordre, fik jeg en mail om at det VAR en original vare, men at det var en fejl i deres system, at der stod noname. De spurgte om jeg stadig ville annullere ordren - men kort efter sendte de mig en mail om, at varen nu var sendt (inden jeg nåede at besvare deres mail). Jeg måtte igen kontakte dem med besked om, at jeg IKKE ønskede varen (da jeg i mellemtiden havde bestilt den hos en anden leverandør) - og pludselig var varen ikke sendt og kunne godt sorteres fra (selvom jeg først fik at vide, at den var afsendt kl. xx.xx).
Jeg blev skriftligt lovet (i mail d. 5. oktober), at de ikke ville trække pengene for varen - men jeg kan nu se, at de alligevel har trukket penge for varen.
Alt i alt en katastrofal oplevelse med Computersalg.dk - som jeg ALDRIG handler med igen!
Eneste ros de skal have er dog, at de besvarer mails i en venlig tone. Personligt kan jeg bare ikke bruge det til så meget, når det de lover, ikke overholdes. 0_0
PS: Jeg kan selvfølgelig dokumentere ovenstående!

October 13, 2011
Unprompted review

Reply from CS MEGASTORE

Hej

Det er et Kingston Ram modul du har bestilt ikke noget noname over det.
Som også er blevet forklaret i en mail fra vores kundeservice afdeling.
Vi beklager naturligvis at varens producent ikke har været korrekt angivet.

Varen bliver plukket 05-10-2011 09:40:02 (Desværre inden vi når at behandle din mail) - og pengene hævet i samme arbejdsgang.

Det er klart at pakken så ligger i en container indtil transportøren kommer og henter den til aften. Vi kan derfor godt nå at tage den ud inden varen rent fysisk afhentes på vores lager.

Men pengene vil fortsat være hævet. Men bliver naturligvis straks tilbage betalt til din konto.

ComputerSalg.dk

Jens Thøgersen