We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (236)
Conrad Electronic Benelux BV

Bestelling zogenaamd op voorraad!!

Ik begin wel mijn geduld te verliezen met Conrad.
Woensdag iets besteld, donderdag een mailtje gekregen dat het pakket bij hun zgn partner aangeboden is (Postbedrijf) zaterdag nog geen track and trace ontvangen van Conrad. Gemaild met daarin de opmerking dat hun concurrenten bijna allemaal binnen 24 uur leveren. Tevens in mijn mail de vraag gesteld wanneer ik mijn bestelling tegemoet kanen mag zien. Ze nemen niet eens de moeite om mijn mail te beantwoorden. Ze zeggen op voorraad maar dat betwijfel ik. Jammer dat ik met vieze nasmaak blijf zitten. Terwijl ik sinds mijn vorige bestelling, mijn broer klant heb gemaakt. Blijkbaar vind Conrad het normaal om niks te laten horen.

Conrad Electronic Benelux BV

Goede winkel met veel artikelen op hun gebied en eerlijke after-sales.

Mijn auto staat vaak een week stil en de accu wordt dan zwakker. Op Conrad zag ik een accu-oplader met zonnepaneeltje die volgens andere kopers goed werkt, dus heb ik het besteld. Ik zocht ook nog iets om mijn pc te verhogen zodat er minder snel stof in komt, bij Conrad vond ik daarvoor een handige pc-standaard.

Hoewel er bij de bestelling iets niet helemaal goed ging op hun website is alles achteraf tóch gelukt en een paar dagen later bezorgd. Bestellingen vanaf €25- worden gratis bezord als je met iDEAL betaalt. De werking van de website zelf kan wel wat verbetert worden, de bezorgtijd ook, vandaar 4 sterren.

De after-sales is momenteel goed is mijn ervaring. Op 23-05-2013 had ik o.a. een wandklok gekocht en die bleek defect te zijn bij levering. Na contact via E-mail mocht ik het gratis retourneren naar hun antwoordnummer. In het retourformulier (RMA) had ik eerst aangevinkt dat ik een zelfde model klok terug wou die wel correct werkt, maar later heb ik me toch bedacht en vroeg ik telefonisch of ik alsnog mijn geld terug kon krijgen. Aangezien de klok nog niet was verstuurd door hun was dat geen probleem en mijn geld stond twee dagen later al op mijn bankrekening, de medewerker die mij geholpen heeft was heel begripvol en vriendelijk. Ik deed in eerste instantie een totale bestelling boven €50-, je kunt dan éénmalig profiteren van €5- korting wanneer je je aanmeld voor hun E-mail nieuwsbrief. Maar toen ik de klok van €30- retourneerde hoefde ik die €5- niet terug te betalen, hoewel mijn bestelling achteraf niet meer boven die €50- uitkwam. Zo kan het dus ook... :-)

Conrad Electronic Benelux BV

Willen alleen positieve reviews, ondanks terechte, (mindere) produkt beoordeling

Het ging namelijk over een voeding EA-PS 1501 T. Mijn review was geweigerd vermoedelijk omdat dat ik de defecten (loszittende min- en pluspolen) en andere gebreken opgesomd had die het afgeleverde produkt had.
Ik had zelf nog reclame gemaakt in die review voor een iets duurdere, maar veel betere voeding!

Conrad Electronic Benelux BV

Veel producten op voorraad maar de levertijd is hopeloos

Ik bestel veel producten bij Conrad want ze hebben erg veel op voorraad. Jammer genoeg valt de levertijd altijd tegen. Een levertijd van 5 a 6 dagen is toch niet meer van deze tijd.

Conrad Electronic Benelux BV

Levertijd langer dan verwacht!

Ik plaats op zondag 28-04-2013 een bestelling van 130 euro.
Deze wil ik graag via automatische incasso betalen.

Op 29-04-2013 ontvang ik een e-mail dat het niet mogelijk is om via automatische incasso te betalen en dat ik via ideal moet betalen, WAAROM?

Op 29-04-2013 betaal ik mijn bestelling via ideal, maar er gaat iets mis. Geld is afgeschreven en bestelling staat nog steeds op "onbetaald". Helaas, Conrad gesloten.

Op 30-04-2013 bel ik Conrad, misschien werkten ze vandaag, maar helaas, geeft niet.

Op 01-05-2013 bel ik om 09:05 om het probleem uit te leggen. Meneer verteld mij de betaling gevonden te hebben en een collega zou het verder afhandelen.

Dezelfde dag bel ik terug om 13:30 om te vragen of mijn betaling gekoppeld was aan mijn bestelling, meneer vertelde dat mijn bestelling op betaald stond en vandaag opgestuurd zou worden, zodat ik dit weekend nog naar de grotten kon gaan met mijn Petromax HK500. FIJN!!!

02-05-2013, Ik kijk op Conrad.nl naar mijn bestelling, hmm nog steeds betaling openstaand en nog steeds geen track en trace code!
Ik bel weer op. Mevrouw vertelde mij dat mijn bestelling NIET betaald was en Vandaag en morgen alle betalingen verwerkt zouden worden. Ik kon de lamp VOLGENDE WEEK verwachten. Ik vertelde: Op jullie website staat 2-4 werkdagen mits voorradig. Het product wat ik besteld heb was op voorraad, is gereserveerd volgens jullie systeem en volgens 2 van uw collega's was mijn bestelling betaald, gezien de duitsers 1 mei vrij hadden, mij niets van verteld, hebben we maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Dus ik KON makkelijk zaterdag avond naar de grotten. Helaas moet ik nu mijn familie en vrienden teleur stellen door de laksheid van Conrad. Ik heb ALTIJD een langere levertijd, ik bestel hier dan vanaf nu ook NOOIT meer.

Conrad Electronic Benelux BV

Zeer slechte service met extreem lange afwikkeltijd voor defecten

Zeker voor de laatste keer een product gekocht bij Conrad en als het om service gaat ook zeker GEEN aanrader!
binnen 2 weken na levering een defect aan een condensator schakelaar.

Alle procedures en formulieren voor de retour zending ingevuld en op 14 maart aan Conrad toegezonden. Ondanks de geboden mogelijkheid in ons account bij deze geen enkele melding van de retour zending te vinden. Na ruim 2 weken gebeld met de klantenservice en deze melde dat er binnen 2 dagen een nieuwe retour gezonden zou worden. Nu op 9 april ontvang ik een email met de melding dat de retour zending in goede orde ontvangen !? is en dat we binnen ene week (ja letterlijk ene) geprobeerd gaat worden om de retourzending af te handelen !!!. Ja dus nog maar een weekje erbij en afwachten hoe dit verder gaat.
Zeker is dat dit de laatste bestelling ooit is geweest Uiteraard door de zeer slechte service van Conrad met een onacceptabele lange retour tijd van een defect geleverd apparaat. Meer dan een maand is echt niet van deze tijd en had nog begrip gehad als het geen voorraad artikel was geweest.

Erg langzame levering

Ik heb vorige week maandag een pc systeem in onderdelen bestelt en nog niet aangekomen! Dat noemen ze levering van 48 uur! Ze hebben 6 werkdagen hehad en nog jiet geleverd.

De prijzen zijn goed maar de levering is heel langzaam!

Conrad Electronic Benelux BV

Prima shop, snel en betrouwbaar

Keurig afgehandeld. Via de B2B-shop besteld, geen gezeur en direct op rekening. Binnen 2 dagen in huis. Alleen de verzending zou nog wel van 2 naar 1 dag kunnen, verder helemaal tevreden!

Gewoon goed

Conrad doen wat ze zeggen en eigenlijk is dat ook hetgeen je verwacht. Maar de navigatie/design mag wel beter. Het oog wil immers ook wat.

Voor de rest, ook goede after sales en after service. Ja, ik bestel hier regelmatig, maar dat design... ;)

Goed bereikbaar

Bestelling altijd keurig en goed verpakt geleverd.
Mocht er toch iets zijn, dan zijn ze goed bereikbaar.

Conrad Electronic Benelux BV

Goede, correcte verzorging van de producten.

Ik ben al vele jaren klant bij Konrad, eerst als zendamateur voor onderdelen en de laatste tijd voor kant en klare producten.
Vanmorgen nog een bestelling bij hen gedaan; een dect-telefoon.
Over garantie kan ik niet oordelen; nog nooit nodig gehad!

teleurstellend

altijd goede vrienden geweest met conrad maar nu behoorlijk teleurgesteld. Oke ze hadden een produkt niet maar om mijn geld niet terug te storten niet leuk. Daarna bellen, de computer was het vergeten. Dat is een historisch moment, ik wist niet dat dit kon.
Ik zal nog wel eens bestellen bij ze want ze zijn normaal erg goed maar dit was een behoorlijke misser zonder een goede verklaring.

Wat een ballentent

Site rommelig. Als je bladerd met je navigatieknoppen verandert de volgorde waarin de producten worden weergegeven. Niet handig.

Per ongeluk verkeerde product besteld. Was inmiddels afgeschreven. Bestelling direct geannuleerd. Meteeen een mail gezonden om mijn geld terug te krijgen.

Na een paar dagen kreeg ik mail dat eea binnen enkele dagen zou worden terug gestort. Prachtig zou je denken.

Mooi niet. Na een week nog nix terug. Nog 3x gemaild. Slechts 1x antwoord. Netjes.

NA 3 WEKEN PAS MIJN GELD TERUG:

1e en laatste keer dat ik daar bestel.

Conrad Electronic Benelux BV

een goed eneerlijk bedrijf van alles wat je grijpt bijna nooit mis

Ik heb een keer ee verkeerde betaling aan conrad gedaan,en zonder problemen is dit weer teruggestort goede en eerlijke zaak

veel ongewenste mail

ondanks het niet aanvinken voor de nieuwsbrief. wordt er door conrad wekelijks meerdere malen ongevraagde mail naar mijn mailbox gestuurd

Danio found this review useful

Prima internetbedrijf

Goed om zaken mee te doen: snel, accuraat en flexibel.

Gigantisch assortiment

Conrad heeft enorm veel producten, waardoor je erg veel keuze hebt. De website is ook duidelijk.
Ik heb een keer een verkeerd geleverd product ontvangen, maar na een mailtje naar de klantenservice mocht ik het verkeerd geleverde product houden en werd het goede product alsnog opgestuurd.

De verzending is wel wat aan de lange kant, het duurt toch altijd minstens 2-3 dagen.

Conrad Electronic Benelux BV

Snelle levering, volgens het boekje.

Goede uitgebreide catalogus. Zoekopties zijn niet altijd even helder.
Betaling en bevestiging soepel en snel geregeld, maar waarom word je email-adres daarna overspoeld met reclame? Daar vraag ik toch niet om?

Conrad Electronic Benelux BV

Snelle bezorging en altijd leuke acties

Vooral de actie dat je een bon van 5 euro krijgt als je een tijdje niks koopt bij Conrad vind ik super.
Enige minpunt is dat ook voor kleine dingen de doos soms erg groot is.

werkt lekker!

Ik vind het een goeie winkel.
Ik koop daar verschillende geluidsapparatuur.
Ik vind alleen de website zelf niet zo mooi vandaar 4 sterren.

Met Vriendelijke Groet,

Jesse Bakker

Conrad Electronic Benelux BV

Website voor alle electronica benodigdheden

Ik bestel hier zo af en toe wat electronica onderdelen,

Afhandeling van bestelling zou wat vlotter mogen,
verder geen op of aanmerkingen

Conrad Electronic Benelux BV

Fijne zaak, groot assortiment.

De afhandeling van de bestelling ging conform afspraak. De nalevering omdat iets niet op voorraad was ging ook volgens planning en het antwoord via de klanten service werd zoals beloofd binnen 3 werkdagen afgehandeld. Ik heb nu 3x besteld en steeds hetzelfde goede resultaat.

Conrad Electronic Benelux BV

Op voorraad niet op voorraad

Bij Conrad heb ik een PCI 4CH @25 FPS kaart besteld die op voorraad zou zijn. Uiteraard moest dat vooruit, 50 euro, worden betaald. Na 3 dagen kreeg ik de mededeling dat de kaart niet op voorraad was, voor nadere informatie kon ik naar Conrad bellen a 10ct/min. Ik heb gebeld maar werd direct in de wacht gezet. Mij werd beloofd dat het door mij betaalde geld zo spoedig mogelijk zou worden terugbetaald. Tot op heden na 5 dagen is nog steeds niets teruggeboekt. Voor mij hoeft deze klantonvriendelijke organisatie niet meer.

Snel En veel keus

Van keyboard tot zonnepanelen en veel meer uitstekend

Uitgebreid assortiment

Conrad heeft een zeer uitgebreid assortiment. Ik doe veel met electronica, maar ook met modelspoor en kan altijd bij Conrad terecht.
Verzending gebeurt in dozen en doosjes met vulling, waardoor er niets beschadigd raakt tijdens het transport.
Levering is altijd pijlsnel.

Conrad Electronic Benelux BV

Leuke site en veel producten

Ben al heel lang lid van Conrad en moet zeggen dat ik tot nu toe geen klachten heb.
Laatst nog een Heteluchtpistool Steinel HG 2310 LC besteld, werkt nog prima.

Plus punt: veel producten en goede service
Min punt: niet altijd goedkoper

Tip: kijk niet alleen naar prijs, maar ook naar merk, dat maakt ook het verschil.

slechte service

Ik heb eerder bij dit bedrijf bestel en de betaalmogelijkheid als acceptgiro gekozen.

was de 1e keer geen probleem kreeg mijn bestelling binnen 2 dagen + de acceptgiro. Gelijk na ontvangst de acceptgiro bij de bank ingeleverd en netjes op tijd betaald

nu wil ik voor de 2e keer wat bestellen ook weer onder acceptgiro maar krijg een mail met een bijlage dat ik vooruit moet betalen omdat het bedrag te hoog is voor de 1e keer onder een acceptgiro.

er zit denk ik iets goed fout in hun systeem omdat ook mijn vorige bestelling niet meer te vinden is op hun eigen site onder mijn account.

Conrad Electronic Benelux BV

Alles wat ik ooit bij Conrad heb besteld is kapot gegaan.

ALLE producten die ik ooit bij Conrad heb gekocht zijn (uiteindelijk) kapot gegaan.
Enkele voorbeelden: Home cinema set, DVD-speler, Beveiligingscamera, multimeter, kWh meter, verder zal ik mijn bestellijsten eens moeten doorlopen.

goed

een mooie site jammer dat de prijzen aan de hoge kant zijn met uitzondering van de aanbiedingen

electonica site

Deze site heeft altijd wel een leuke dag aanbieding

tevreden

Je moet weten wat je koopt en dan is het een prima winkel. ook geen bezorgkosten en ruilmogelijkheden. Aan te raden om prijsvergelijk te doen, sommige dingen zijn stuk duurder en andere weer juist scherp geprijst. Om de zoveel tijd (o.a. met pasen) ook nog eens 10 procent korting.

altijd leuk

de gekste dingen en de leukste gadgets van A-Z

Heel tevreden.

Heel tevreden zowel met de producten die ik aankocht als met de heel snelle levering.

trage levering, beschadigd aangekomen

had hier een geheugenbankje voor mijn computer besteld, uiteindelijke levertijd is 7 dagen geworden, iets wat heden tendaage wel traag is. op de site stond dat het uit voorraad leverbaar was.... tevens was de de doos waar het inzat flink ingedeukt en deels ingescheurd

Goed geregeld

Bij Conrad is alles goed geregeld.
Bestelling komen zonder problemen aan op het juiste adres.

Tevreden!

Een ruim assortiment, goed navigeerbare site - als je tenminste weet waar je moet zoeken. Prijzen zijn wel wat aan de hoge kant, maar de levering is dan ook behoorlijk snel.

Goede prijzen

Goede service, levering tussen de 2 à 3 dagen.
Dus, ik ben héél tevreden en raad het iedereen aan.

iets te weinig details

Jammer dat de winkel in boekelo niet meer bestaat
Op internet iets te winig details van wat je koopt.