[REPLY]
Bestilte tirsdag formiddag, leveret onsdag kl. 1300 - det kan ikke være bedre.
Ville købe en 24" Taarnby Downhill MTB. Men fik at vide at den ikke var hjemme og at der allerede var mange i kø til en sådan. Og at leveringen måske kunne ske til maj. Fik tilbudt et alternativ en Diablo 24" til en god pris. Jeg hentede den få timer senere. Har nu en glad 8 årig søn ... Altså en butik med gode priser og god service... SÅDAN
Bestilte 2 cykelhjelme og en lås, som jeg fik ordrebekræftelse på, men så skete der ikke mere. Kontaktede dem og spurgte om ordren var afsendt, hvortil svaret var nej, med den begrundelse at den ene cykelhjelm ikke længere var på lager. Skrev tilbage og spurgte, hvad der så skulle ske, men har ikke hørt noget fra dem siden. Havde forventet, at de som minimum kunne tilbyde mig at sende de andre varer.
Beklager men jeg har ikke set din mail og jeg trode du ville vende tilbage efter telefon samtale. men som før sagt mit telefon nummer er 98524060 31198264 ring hvis man vil værer 100 % sikker på at få besked
Har valgt at beholde cykel, da den KAN bruges og jeg simpelthen ikke orker at returnere da min datter ikke kan vente. Tilpasser så også støttehjul, men masser af bøvl som jeg bare ikke gider, så handler ikke her mere...
Ordene om at alt skal være OK , holder ikke. Har ikke modtaget opkald, og butikken burde have vidst at støttehjul IKKE passede, så det der med service er bare noget man skriver tilsyneladende...
ØV...
Lyder ikke godt men støttehjul er universal så de passer til mange modeller jeg har ikke hørt fra dig på mail eller telefon men som altid mit nummer er 31198264 du kan jo prøve at ringe eller cykelbutikken@cykelbutikken.eu
Overordentlig tjekket igennem hele forløbet
Synes cykelbutikken har ydet super service. Dagen efter min bestilling blev jeg ringet op og spurgt om mine mål, så cyklen kunne indstilles rigtigt til mig. Derudover fik jeg at vide hvilken dag cyklen ville komme, så jeg var hjemme.
En time inden min cykel ankom, blev jeg ringet op og fortalt at nu var de på vej med den.
Bestilte min cykel tirsdag og fik den fredag morgen så jeg kunne lege med den i weekenden.
25% billigere end ALLE andre i hele landet på den konkrete model. Flinke og servicemindede, selv om jeg allerede havde bestemt mig pga prisen. Byttede "faste" dele af ordren til nye med pæne nedslag. Cyklen blev leveret den aftalte dag. Inden da var det fuld fleksibilitet, rådgivning med HOLDNINGER, og den perfekte kundeoplevelse
Jeg fik en super god service af Cykelbutikken.dk. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle have, så jeg ringede og de guidede mig ind til de rigtige produkter på deres hjemmeside hvor jeg så kunne bestille.
Jeg fik dagen efter (fredag) en mail om at min ordre var afsendt med GLS så jeg regnede med at ville have den mandag. Desværre hørte jeg ikke noget og om torsdagen havde jeg stadig intet hørt. Jeg skrev til cykelbutikken, som ringede dagen efter og fortalte at de lige havde modtaget pakken retur som de var kommet til at sende til en anden kunde. De ville afsende den med det samme igen. Jeg modtog så pakken om mandagen.
Hvis det ikke havde været for at de kom til at sende pakken forkert så havde de fået den sidste stjerne.
Jeg kan kun omtale Cykelbutikken.eu med rosende ord. De har været top professionelle og de giver en super god kundeservice. Cyklerne og udstyret er lækkert og forsendelsen er også super hurtig.
Næste gang jeg skal købe ny cykel bliver det helt sikkert der.
Kan kun varmt anbefale cykelbutikken. Sent tirsdag aften bestilte jeg en PUKY løbecykel hos dem, onsdag morgen modtager jeg besked om varen er afsendt og idag har jeg så hentet den via GLS i den nærmeste shop. Enkelt, hurtig og fremfor alt super service. Tænk hvis bare alle var som dem...
Særdeles høflig og hjælpsom betjening/vejledning i telefonen. Hurtig og sikker levering. Højt og sikkert informationsniveau. Anbefales.
Sender med GLS, så kan man selv bestemme hvor varen skal leveres :-)
Ingen slinger i valsen - de bestilte varer kommer hurtigt og mesters service er på toppen. Giv ham et kald og du får omgående klar besked om produktet er hjemme, kan skaffes og i så fald hvornår. Og BAM, dér står pakken foran hoveddøren nøjagtig som du forventer det.
Fedt med en dansk online cykelbiks der er troværdig og pålidelig.
jeg bestilte en motionscykel fredag aften, og allerede lørdag morgen, blev jeg ringet op og leveringsdag blev aftalt, og torsdag havde jeg cyklen leveret. meget positiv oplevelse. tak
It was easy to find the precise product i needed online (via google), and subsequent fast delivery to our local neighborhood 'pakkecenter' kiosk made it very convenient for pickup within only 2 days. Keep up the good work!
blev tilbudt orginal dele
fik cykel leveret med alt ekstra udstyr monteret
God solid emballage, høflig og venlig betjening ved telefonisk henvendelse efter bestillingens afslutning.
Hurtig opdatering af hjemmesiden hvis varer er udsolgt.
En net butik jeg gerne vil benytte igen.
Jeg fandt varen hurtigt på hjemmesiden, bestilte og betalte og havde varen et par dage senere i solid emballage. Hurtigt og godt.
Det var som at stå i butikken, I fandt ud af vores behov og sammen fandt vi frem til det rigtige.
Leveringen var yderst tilfredsstillende og fleksibel
Jeg har været rigtig godt tilfreds med kommunikationen og servicen fra cykelbutikken - og jeg har fået en dejlig cykel der matcher mine behov
Jeg bestilte mine vare om søndagen og modtog dem om tirsdagen, alt var som det skulle være
Forretningen ringede som ekstra service for at sikre at jeg havde bestilt den rigtige variant af varen da der var 2 forskellige - det er da service.
Varen blev leveret med pakkepost til afhentning hos min købmand så det kunne ikke være nemmere.
Kan absolut anbefales!!
sælger gjorde alt for at fremskaffe vare der var udgået
Har bestemt kun gode ting at sige om cykelbutikken.eu
Køb og levering af romaskine fungerede fint, nice
Ovenud tilfreds med meget hurtig levering. Glæder mig meget til at give mine to små børnebørn deres cykler - løbecykel og gåcykel - er sikker på, de vækker glæde.
Brugervenlig hjemmeside, let ordregivelse og betaling. Levering til doeren. Saa kort sagt: effektiv og paalidelig
Meget nemt og funktionelt - desværre var det ene produkt ikke komplet, da det ankom, men så fik jeg straks refunderet det beløb, det havde kostet.
Alt gik meget nemt og smertfrit - så rigtig fin betjening. Jeg kigger forbi igen, når der skal shoppes cykeludstyr!
Cyklen ankom i løbet af et par dage og alt var som det skulle være..!
Jeg bestilte en løbecykel til min søn 10 dage før hans fødselsdag. Samme dag jeg bestiller for jeg mail om at cyklen er sendt. Næste dag kan jeg hente cyklen i min nærmeste Blockbuster, det er service!
Ved henvendelse pr. telefon fik et godt tilbud med det samme og god betjening i butikken, så alt var tilfredsstillende ! Desuden fik vi tilsendt en plade til en bagagebærer uden at skulle betale pr. efterkrav men blot betale den efterfølgende. God service !!!
jeg er dagplejer og var ude for at gå tur med mine 4 små, jeg så fragtmanden holde ved mit hus, skyndte os at "løbe" op ad bakken for at modtage min cykel. Kvitterede uden at kigge på fragtmanden, for der var nok at se til med 4 små nysgerrige ved vejen.Men ak jeg skulle ha bedt fragtmanden om at vente og så ha tjekket cyklen, (gad nok vide hvor længe fragtmanden vil vente) for der var kæmpeskramme på styret. det var sket i transport for skrammen var gennem bobleplasten. ÆV. men min rare cykelforhandler kommer nu fra sjælland til Nyborg og skifter mit styr, det er da en sjælden service, som jeg vil fortælle alle om.
mvh irene
Ringede på flere cykler som var vist på hjemmesiden, og som umiddelbart var lagervare. Dog var ingen af cykler på lager. Efter en lidt rodet samtale med butikken fandt vi frem til en cykel som rent faktisk var på lager. Cyklen blev hurtigt leveret, men var ikke overraskende en anden farve end bestilte. Dog var cyklen en nyere model, som i.flg. butikken kostede 1700 kr., så det var jo en "god handel". Bare mærkeligt at den vejl. pris er på 1500 kr. i følge leverandørens hjemmeside. Valgte at beholde cyklen da vi vurderede, at det ville være ret besværligt at levere den tilbage.
Super fin service - vil til en hver tid handle hos cykelbutikken igen!
Jeg bestilte det tirsdag aften og torsdag dag modtog jeg pakken med mine bestilling. Alle tiders service :)
Varen var i orden, og den var hurtigt fremme.
Jeg kan kun anbefale Cykelbutikken med deres gode og overskuelige hjemmeside. Deres levering er også rigtig god. Vil helt sikkert bruge den igen.