We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (4,434)

Review by confirmed purchaser

Jeg syntes i giver en god service igennem chatten når man spørger om hjælp! det super godt!
Jeres hjemmeside er god, jeg ville ønske i havde en butik nære århus så man ikke behøvede at bestille over nettet hele tiden men det er godt

Smertefri handel

Nemt at bestille, betale og kom hurtigt med posten

Review by confirmed purchaser

"Er du tilfreds med dine varer?"

"Det er nu ca. en uge siden, at vi sendte følgende produkter til dig på ordre ######..."
Ja, og som det fremgår af oversigten var det cykelpumpe og lappegrej jeg bestilte, så jeg er i den bizarre situation, at jeg må beklage at jeg ikke er punkteret endnu..!

Er det ikke ved at tage overhånd med disse tilbagemeldinger?

Review by confirmed purchaser

Golfvogne kan også være flade...

Børnecykler og barnevogne kan have et behov for dæk og slanger, men Cykelpartner.dk, glemmer helt at "blære" sig med, at de også kan hjælpe mange af de danske golfere..
Har søgt højt og lavt i div. golfbixe, men uden resultat, men med få klik på nettet, gik der KUN 2 dage før jeg kunne monterer ny slange og dæk på min bag-vogn.

Glimragende

Fin hjemmeside, præcis kommunikation, hurtig levering, og varerne er i orden.

hurtigt og nemt

Stort udvalg, gode priser og hurtig levering.

Review by confirmed purchaser

Super service, gode priser og gratis levering!

Varerne afsendes altid hurtigt og leveringen er gratis med Post danmark. Ved et enkelt tilfælde manglede der en enkelt vare i forsendelsen. Jeg kontaktede cykelpartner.dk per telefon og kom igennem med det samme. Jeg havde den manglende vare dagen efter uden beregning!!! Bedre service skal man lede længe efter på nettet...

Fin hotline - hurtig forsendelse

Passende udvalg for "almindelige" motions-cykeliste

Hurtig og god betjening.

Jeg kan godt anbefale jer til venner og andre.

Utrolig god service

Fantastisk service

Review by confirmed purchaser

Nemt, og kvalitet til god pris :)

Stort udvalg og god beskrivelse af det man køber så man har mulighed for at gennemskue tal-koder og andre underlige forkortelser når man nu ikke er cykelnørd.

godt sted at handle

stort udvalg og rimelige priser. varene lev. indenfor lovet tid.så kan det ikke blive bedre

fin service

Hurtig og fin service

Review by confirmed purchaser

Super hurtigt, Fine priser.

Super hurtigt, Fine priser.

Meget tilfreds

Varen var i fin stand, alt var som forventet og pakken kom hurtigt.

Hurtig og god service

Jeg havde varen i hånden 2 dage efter bestilling, er meget tilfreds.

pakke til tiden

jeg fik min pakke til tiden, og alt var med.

On Gear ApS

God service med plads til forbedringer!

Et lille minus i jeres ellers flotte historik af købsoplevelser, da jeg desværre oplever noget irritation med leveringen. Først varer som skal eftersendes på grund af forkert lagerstatus, så et styrbånd i den forkerte farve og i dag modtog jeg et styrbånd på trods af der i ordreleveringen står bremsegreb, så jeg måtte ringe ind og forsikre at der ikke var et styrbånd mere på vej. Som sagt er det en dråbe i havet, Cykelpartner, men det bliver kun til tre stjerner i dag.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, måske lidt for hurtig

Rigtig fin levering, dog lidt en skam at det ene par sko var i den forkerte farve. Ellers meget tilfreds med de andre vare.

Review by confirmed purchaser

Godt udvalg, nem bestillingsproces & hurtig levering

Har lige købt et par nye dæk, slanger og en pumpe gennem cykelpartner.dk. Prisen var i orden, det var overskueligt at bestille og mine varer blev leveret til min dør 2 dage efter bestilling. Næste gang jeg har brug for udstyr til cyklen køber jeg det også hos cykelpartner.dk

Lige efter bogen...

Ganske kort. Jeg købte en Outwet netundertrøje. Kommunikation, levering, service - helt i top, og produktet fungerer glimrende. Ikke sidste gang jeg handler hos Cykelpartner.dk

Review by confirmed purchaser

Tilfreds med bestilling, pris og levering

Jeg er tilfreds med virksomheden. Det var nemt at bestille. Der var prisgaranti. De leverede nøjagtig som jeg ønskede. Og jeg er tilfreds med varen.

Review by confirmed purchaser

Kassen kom lidt sent på dagen og jeg forstod ikke hvorfor.

Jeg har været glad for at kunne følge pakkens tur med postvæsnet, selvom klokken blev mange før den dukkede op, så jeg troede den først ville komme næste dag. Men kassen var uhandy stor selvfølgelig.

Review by confirmed purchaser

Super service og kompetent support

cykelpartner har en super service. Man kan helt klart mærke at kunden er i centrum og at de folk der betjener én brænder for deres arbejde. Supporten er i top og man kan gå fra ikke at vide noget som helst om hvordan man reparerer en cykel, til at kunne det hele selv. Du behøver ikke at vide hvad det er du skal bruge af dele til cyklen, med ganske få oplysninger kan de ansatte guide dig til alt hvad du skal bruge og hvordan du skal gøre.
Jeg anede selv intet om hvordan jeg skulle reparere min mountainbike, men jeg har selv skiftet kasette, klinger, forskifter, bagskifter, kæde, wirekabler og hydralikrør, kun ved hjælp af supporten.
Dette er min fremtidige faste cykelpartner.

Du SKAL selv betale ved RETURVARER

Udover en rimelig hurtig ekspedition af varen, er jeg utilfreds med, at jeg selv skal betale for returforsendelse af pakken. I mit tilfælde drejer det sig om ombytning til anden skostørrelse af et par mountainbike sko. Det kostede mig 86,00 kr oveni i prisen. Det er rigtig svært at handle sko på nettet, især hvis det er et andet mærke man vil prøve, og nemt komme op på to ombytninger - i værste faldSå er skoene pludselig blevet væsentligt dyrere, og forskellen i prisen på nettet eller butikshandel udlignes og kansådan set ikke svare sig. Så hellere prøve varen i butikken, få den rigtige størrelse, og ingen bøvl med ekstra omkostninger, hvis andet skulle være i vejen! Jeg vil ihvertfald sikre mig, at der er en returseddel med varen, når jeg handle på nettet næste gang.

Hilsen Merete Møller

Review by confirmed purchaser

jeg syntes Cykelpartner.dk er en super hjemmeside! har handlet på den flere gange, og hver gang lige godt.

Review by confirmed purchaser

God service, hurtige ekspedition, professionel vejledning

Super oplevelse med Cykelpartner. Alt er i top.

Dagen efter jeg havde placeret min ordre, var der 10% på alt i webshoppen. Efter en kort henvendelse fik jeg også 10% rabat på min ordre. Sådan!

En af de mange små dimser der kom med posten var dog forkert ifht. min ordre, hvilket jeg gjorde opmærksom på. To dage efter havde jeg en ny, samt en returlabel til den forkerte del.
Små fejl sker - hurtig ekspedition og rettelse af fejlen no-questions-asked, er dog ikke så almindeligt. Tak for det.

Kan varmt anbefale cykelpartner

Review by confirmed purchaser

Det produkt jeg har købt , lever helt sikkert op til mine forventninger .

God service og hurtig levering , så er fuld ud tilfreds med mine nye hjul , som ruller godt.

Glimrende service

Firmaer er ofte gode til at levere tingene, men det er når, der er reklamationer, det bliver relevant med anmeldelser fra andre og her kan jeg kun give topanbefaling videre. Uden problemer bliver der sendt en returseddel og dagen efter sendte de den nye vare til mig. Perfekt og problemfrit.

God service.

Rigtig god hjemmeside. Nem at overskue. God information om varen.
Og ikke mindst god levering med Post Danmark. Fik SMS med leverings tidspunkt.
Ved ikke, om det har foregået længe, eller det er mig, der ikke har udleveret mit tlf. nummer.

Hurtig og problemfri levering

Købte mindre reservedele, der kunne sendes pr. post. Super effektivt forløb fra bestilling til modtagelse af ordren.

Hurtig

Varerne kom hurtigere end forventet, og produkterne var helt sikkert med til at de 130 km på Grejsdalsløbet blev kørt bare lidt hurtigere:-)

Perfekt

En god og billig pris. Hurtig levering. Kan anbefales. Tilfreds kunde.

Hurtig til levering!

Jeg er rigtig godt tilfreds med den hurtighed man har fået varen, men de ting jeg skulle have lå i en stor papkasse, hvor bund op top ikke var tapet ordentlig til, der manglede heller ikke noget så bare ok.

god service

Leveret hurtigt og til tiden

Review by confirmed purchaser

Hurtig ekspedition og levering, alle vare i en forsendelse. Ok kvalitet.

Hurtig ekspedition og levering, alle vare i en forsendelse. Ok kvalitet.

Effektivt og som lovet

Gode beskrivelser, mål vare numre og tips er på de fleste produkter - det er super fedt.
Gode priser, kvalitetsprodukter og hurtig levering - endda med gratis fragt lige nu..
TOP RATING bedste "stumpe site" til cykler i dk pt.