[REPLY]
Rigtig god ''oplevelse'' at handle hos cykelpartner.dk!
Jeg købte en cykeltrøje og et par cykelshorts
Stor udvalg, fandt præcis hvad jeg ønskede.
God størrelses guide på sideb, tøjet passer perfekt.
Fik en ordrebekræftelse lige da jeg havde givet min ordre, og fik faktura+Track&Trace nr. da den var gået igennem.
Fik varen næste formiddag, godt pakket.
Super kvalitet tøj.
Alt var som det skulle være!
Vil helt klart handle der igen!
Enig med de andre. Let og meget hurtig levering. 2 dage. Perfekt
Informativ hjemmeside. Nemt at finde den rigtige vare.
Nemt at bestille. Hurtig levering. Varer af høj kvalitet - helt som forventet.
Perfekt og hurtig leverance
Nem og overskuelig hjemmeside, varen svarede til fulde til forventningerne. fint emballeret. priser er også ok.
Det er ikke sidste gang jeg handler her !
Meget venlige personale gode priser hurtig levering :)
God kvalitet og jeg fik hele tiden opdatering på, hvor langt min bestilling var nået.
Jeg ødelagde den bestilte frempind ved monteringen, men jeg fik tilsendt en ny uden at have yderligere omkostninger for forsendelsen! Desuden var varerne der allerede den efterfølgende dag!
Men kan godt se at det er standardmails i sender ud. Jeg har ikke lige afprøvet de pigdæk jeg har købt endnu. Mangler ligesom lidt sne, men ville blot være på forkant
Hilsen Erik
Meget hurtig levering og overskuelig hjemmeside.
Det en anden cykelhandler ikke kunne finde ud af på 2 mdr. kunne de finde ud af i løbet af 1 dag.
Bestilte 2 sensor sæt til cykelcomputer. Desværre var kun et på lager.
Ny levering skulle find sted primo januar 2012. Rykkede medio januar for levering. Stadig ingen varer. Cykelpartner foreslog at refundere pengene. Efter check på hjemmesiden, fik jeg leveret et andet sensor sæt, som også kunne bruges. Generelt tilfreds med cykelpartners service.
virkling god betjening og ok pris
Jeg købte en Bilby cykelstol, som kan monteres foran på en voksencykel. BÅDE på dame og herrecykler.
Cykelpartners hjemmeside er nem og hurtig overskuelig.
Det er meget let at finde priser og oplysninger om varerne. Også specifikationerne om det enkelte produkt er nemme at finde, hvilket tæller utrolig højt hos mig.
Betalings-metoden er også hurtig og meget nem at følge.
Hurtig levering. Solid indpakning.
Oplysninger ang. levering, er ligeledes af høj standard og nemme at forstå og følge.
Varen - i mit tilfælde en BILBY -cykelstol, er RIGTIG RIGTIG GOD. Instruktionsbogen for montering, er nem at følge. Vær dog opmærksom på styrets dreje-bevægelighed. Der kan være behov for at justere på evt. gear og håndbremse. Så styret får større bevægelighed. GÆLDER især ved montering på damecykler, fordi stolen monteres på "kronrøret".
Stolen er taget i brug og fungerer perfekt. Sikkerheden er i top. Med trepunktssele og bøjle, samt fodstøtte med stropper.
Alt i alt en behagelig oplevelse, både købs- og brugsmæssig.
farmor Lillian.
billig og leveringstiden blev for engang skyld overholdt
Overskueligt of nemt at finde netop de dæk og slanger, som passer til vores barnevogn. Og varerne kom dagen efter, de var bestilt!
Det gik så hurtigt at jeg næsten blev helt forpustet..... fedt at kunne følge med hvornår det sendes og er fremme hos mig.....
Jeg er godt tilfris med mine vare og levering var også fint smasprøven var god tak for det. mvh Henrik
Bestilte cykeldele, som næsten blev afsendt før jeg havde afsluttet handlen, super
Hurtig levering og ingen problemer. Cykelpartner er nu tilføjet Favoritter
Jeg havde bestilt cykelholder Cruising tuk 2 cykler (vnr: 1169020)
Desværre kunne den jeg fik ikke passe på en dansk cykelholder. Efter en opringning blev min klage prompte imødekommet. En anden blev testet på lageret og sendt til mig sammen med frankeret label til at returnere den anden. få dage senere har jeg nu en cykelholder der virker!
udelukkende positiv kritik herfra
Korrekt levering og til tiden. De får nok også min næste cykel-ordre.
Modtog varerne dagen efter de blev bestilt. Det kan vist ikke gøres bedre. Pris/kvalitet helt i top.
På baggrund af min ene bestilling har kun ros til cykelpartner.dk
der er mange internetbutikker der kunne lære hvad god service er !
Hurtig levering - god service - nemt at finde varerne i Cykelpartners katalog.
Jeg bestilte 4 slanger og 4 nye dæk til min barnevogn hos cykelpartner.dk. Jeg modtog den korrekte vare allerede 2 dage efter min bestilling. Jeg er yderst tilfreds med både pris, service og levering og vil helt sikkert handle der igen næste gang.
Mvh. Maja
Mange tak for denne gang.
Det er super godt, det skulle være som det er og posten kom hurtigt.
Jeg har handlet et par gange med Cykelpartner, og hver gang en god oplevelse. De rigtige varer i kurven (til en god pris), en god behandling ved svar på mails - og som en fin service ved dækkøb var der lige en lille vejledning med gode tips ved påsætning. Super!
- Overskuelig webshop
- Gode priser
- Levering som aftalt
- Intet at udsætte
:-)
Super god service hos Cykelpartner.dk - Vi bestilte 2 BMX cykler tirsdag aften, en lille smule problemer med at betale, men jeg tror det var nettet der hang lidt. Onsdag kom der en mail at 2 pakker var afsendt. Desværre var torsdag en helligdag, så pakkerne kom først fredag med Post Danmark. (og lige den fredag var det øv at der var aftenomdeling af pakker, så pakkeposten kom først kl. 20.00) Far gik igang med at samle cykler. Den ene var ikke nem at samle når man ikke har prøvet det før (BMX cykel Air 20" Sort (vnr: G11AIR202)), men nr. 2 cykel (- BMX cykel X-Ten 20" hjul,Sort (vnr: 75094020) var samlet på 1 time. :o) :o) :o) :o)
Jeg har handlet hos Cykelpartner før, og det plejer at være til 5 stjerner, men denne gang havde de desværre glemt en af de bestilte varer. Problemet blev dog hurtigt og tilfredsstillende klaret.
KØBTE SCHWALBE DURANO PLUS FOLDE DÆK TIL MIN RACERCYKEL BILLIGT + HURTIG LEVERING (DAGEN EFTER)
Hurtig - billigt og effektivt
God korrespondance fra cykelpartner
- ikke sidste gang jeg har bestilt varer hos cykelpartner.dk
Hilsen Henrik Rasmussen, Odense
Absolut anbefaldelses værdi hjemmeside/internetbutik.
Alle de tilsendte dele var OK med fin pasform, til billig pris.
Bestemt ikke sidste gang jeg vil handle med cykelpartner.