[REPLY]
Shoppen var nem at anvende. Det var dejligt med GLS-levering, så man kunne vælge en butik, som havde længe åben, super løsning. Alt fungerede og jeg fik min vare indenfor 3 dage.
Bestilte den ene dag kl. ca. 12.00 og fik mail / levering næste dag kl. 10.00. SUPER
Jeg skulle for første gang købe en dyr cykel og anede intet om, hvad jeg skulle kigge efter, da jeg altid køber billige cykler!
Derfor har jeg haft kontakt til kundeservice flere gange og de har vejledt mig og været super hjælpsomme. De har endda svaret på mails om aftenen. Fik endelig bestilt min cykel og der var intet problem i at tilføje til ordren (havde glemt en lygte) og da jeg ikke var hjemme ved levering, blev cyklen låst og nøglen og kvittering smidt ind af brevsprækken. Upåklagelig service! Og mange gode fordele ift. service, hvis man køber på denne side.
- Og tak for chokolade!
Super flot cykel til en rigtig god pris! Og den blev leveret 2 dage efter eg havde bestilt. Super service!
Skal du have en ny cykel, så prøv på cykelshoppen.dk. De har mange cykelmodeller til konkurrencedygtige priser. De leverer billigt til din bopæl. Super butik
Hurtig forsendelse og meget tilfredsstillende vare. Jeg bestilte en damesadel, som skulle være ekstra blød, og jeg blev ikke skuffet.
Vil klart anbefale cykelshoppen, gode priser og høj service - havde nogle spørgsmål inden et køb, fik svar på mailen dagen efter selvom det var weekend!
Levering var hurtig, kun 24 timer efter jeg købte, cyklen var samlet og lever bestemt op til billedet på hjemmesiden og køre som en drøm :)
Bestilte en cykeltrailer en søndag aften, og fik bekræftelse på afsendelse via GLS (inkl tracking ID) mandag formiddag. Men først en uge efter modtager jeg pakken og kun fordi jeg selv henter den hos GLS/Schenker. Der er ikke noget i vejen med servicen hos Cykelshoppen, men de burde nok kigge nærmere på hvem de anvender som logistikleverandør.
Intet at klage over. De bestilte varer blev leveret endog meget hurtigt.
Fik pakken til tiden som beskrevet på siden og pakken var fint indpakket.
Hvis du ikke kan vente på at få dine vare så skal du handle her. Varerne er fremme før du ved af det.
Vil helt sikkert købe cykel udstyr her igen.
Rigtig god service.
Tina
Nemt at bestille, klare svar og hurtig levering - meget mere kan man ikke bede om som kunde.
Jeg synges det gik meget hurtigt og super godt. Og det er jeg super glad for, så tak for det
Vil til en hver tid anbefale cykel shoppen til andre.
Lige lidt ris. Da jeg skulle bestille skærme til min cykel ville de ikke komme på indkøbs listen. ( man kunne ikke se de var udsolgt)
Let og nemt!
Hurtig levering lige til døren af en flink flink chauffør.
Det funker og kan anbefales
Det var nemt at bestille en cykel. God information vedr. leverancen.
Nem og hurtig bestilling, hurtig levering og venlig kundeservice - og en cykel der bare fræser afsted:-)
Super butik.
Fik god hjælp inden bestilling.
Man får leveret cyklen 100 % samlet og køre klar.
Jeg var dog så uheldig at der var en lille ting der ikke virkede.
Istedet for at man skal sende cyklen retur kommer de ud og laver fejlen "on-site".
Så 5 stjerner trods en lille start defekt!
Bestilling, ordrebehandling og levering uden problemer. Vil især fremhæve stort serviceniveau i forbindelse med leveringen!
Jeg købte i maj 2013 en Christianiacykel på cykelshoppen.dk. Da jeg ikke var sikker på, hvilken model og hvilket tilbehør, jeg skulle have, kontaktede jeg butikken telefonisk før jeg bestilte online. Jeg fik her venlig og kyndig vejledning og kunne bagefter bestille cyklen online. Da jeg ikke kunne være hjemme på det tidspunkt, hvor cyklen skulle leveres, tilbød cykelshoppen at levere cyklen allerede dagen efter bestilling. Den ankom og var helt perfekt. Et par dage efter ringede de fra cykelshoppen for at fortælle, at de havde sendt den forkerte kædelås med og at de derfor ville sende den rigtige lås med posten. Den forkerte lås kunne jeg bare beholde. Jeg havde ikke engang opdaget, at jeg ikke havde fået præcis den lås, jeg havde bestilt. Men nu har jeg to, og det er nok meget godt, når man har en Christianiacykel. Alt i alt oplevede jeg ualmindelig god og venlig service fra cykelshoppen, og varen er helt i top. Jeg vil til enhver tid bruge cykelshoppen.dk igen og giver hermed mine varmeste anbefalinger.
Jeg kan kun anbefale Cykelshoppen.dk, god service og så er de hurtig og billig.
Jeg handlede forleden uge i webshoppen. Varen var fremme dagen efter. Varen var forkert af typen MEN de var meget venlige i shoppen og i telefonen tilbudt mig en omgående levering af den rigtige vare med gratis returservice. Uheldigvis Grundlovsdagen kom i vejen. Således leveringen var forsinket godt 3 dage mere. Men endelig fik jeg mine rigtige varer !!!drysset med en håndfulde trøste-chokolade bars!!!
GODT GÅET. TAK FOR DET.
Cykelshoppen har en fin hjemmeside. Den er overskuelig og giver gode informationer. Selve bestillingen gik glat og selvom vi bestilte en lørdag, kunne cyklen allerede leveres om tirsdagen. God og hurtig ekspedition.
Der var ingen slinger i valsen da jeg havde sidste minut's modifikationer på min ordre, det hele blev klaret med hurtig respons via mail og en samarbejdevne som andre firmaer kun kan misunde!
Bestilte en cykel sadel og fik den leveret ca 3 dage senere.
Papkassen var ikke optimal i forhold til varens størrelse, men heldigvis var der ingen skader på sadlen.
Billederne på websiden bør opdateres så der kan vælges flere vinkler. Det kan være svært at se beslaget til f.eks. en sadel.
5 stjerner hvis billederne bliver opdateret så man ikke er i tvivl, ellers 4 stjerner for en god og billig side.
Vil klart anbefale andre at handle her.
Der var god kommunikation mellem mig som køber og cykelshoppen. Det gav tryghed i handlen.
Nemt at finde ud af netbutikken. God billig cykel. Levering til tiden
Jeg er forholdsvis ny kunde hos Cykelshopen og har kun oplevet god og hurtig service, og et venligt personale.
Købte 3 gode cykler til en god pris. Sevice fra vejledning inden køb til levering var helt upåklagelig. Særligt at der er så god kontakt omkring hvornår varen leveres. Køber gerne hos cykelshoppen en anden gang.
Perfekt - ingen forbehold. Min varmeste anbefaling.
Gode priser, god serveice, hurtig besvarelse på spørgsmål, perfekt levering osv. :-)
Jeg bestilte min Winther cykel kl 13.51. 14.00 modtog jeg track and tracenummer og dagen efter den trehjulede.
Fik en rigtig god service ved bestilling,og fik cykelen leveret samlet, lige ved døren to dage efter bestilling.
Cykelshoppen.dk udmærkede sig yderst positivt med hurtigt svar på forespørgsel via mail og jeg modtog pakken med den bestilte vare dagen efter. Det er go' service! Eneste minus er at man skal betale for fragt også selvom man køber for flere tusinde... Alt i alt super oplevelse!