We are hiring!

Review company
  • Reviews (6)

Featured review of Damindra

Damindra

elsker simpelthen Damindras mad!!!

...det er spændende og indbydende og bliver lavet og serveret med kærlighed. Man får af vide hvad det er man spiser og hvordan det skal spises, hvis man er i tvivl. Bordet bliver holdt rent og pænt, så man bare kan nyde og hygge sig gennem hele oplevelsen.

Favorit!

Fantastisk sted! Gode råvarer, lækker mad, skønne drinks, venlig & kompetent betjening. Kæresten har lært, at det er her, jeg skal inviteres hen på min fødselsdag!

Fantastisk Japansk mad

At gå ind og spise på Damindra var en helt tilfældig oplevelse, men nej hvor var det lækkert. Magen smager rigtig godt og service og kvalitet er i højdsædet.
Atmosfæren er rigtig hyggelig og der er stor variation i hvad man kan bestille. Klart er besøg værd.

Damindra

Framragende mad, atmosfære og beligenhed

Ja, det bliver ikke bedre fra min side. Har spist på Damindra flere gange og det har været en udsøgt fornøjelse hvergang. Det er kvalitet og det koster, men er du vant til god sushi så kender du jo prisen. Ejerne er ikke japansk men så vidt jeg husker fra Indien og en flinker fyr. Skal da snart der ind igen ;I ses vi?

Damindra

En kæmpe gastronomisk oplevelse, hvor helt friske råvarer er en selvfølge.
Vi kendte ikke menuen på forhånd, og fik nok menuer vi aldrig selv havde bestilt, men altsammen var særdeles lækkert og på et meget højt niveau. Vinkortet var desuden sammensat med stor omhu og god smag.

Damindra

Service som vi ikke selv kunne forlange mere af

God og hjælpsom modtagelse, vejledning og hygiejne, god mad, og da der opstod i fejl i den mad vi fik som vi ikke engang selv bemærkede, fik vi den rigtige tallerken uden beregning oveni. Vi fik også forklaret hvad det var vi fik serveret.

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.