[REPLY]
Har kon været i kontakt med dem ifm en pegning af url. De var ok hjælpsomme pr. mail, men jeg følte lidt at bolden blev spillet tilbage til mig ifm. det jeg ikke kunne finde ud af. Men ok, efter en viljesindsats fra deres og min side gik det. Og også pænt hurtigt. Men de mangler lidt på serviceområdet - ku' godt være mere fremme i skoene. Plus skrive mere forståelse.
Jeg købte et domæne hos dem.. Som jeg så får en email dagen efter om allerede er optaget.
Det kan jo ske.. Men de havde allerede trukket pengene, som jeg så selv manuelt skal bede om at få tilbage.. Tilbagebetalingen tager så en uge, men de var da hurtige nok til selv at trække pengene?
Har brugt Dandomain igennem mange år og altid været super tilfreds med deres virkeligt gode kompetente service og rådgivning
Det gik hurtigt at registrere mit nye domæne heldags-fotokurser.dk
Der har kun været mindre ting, som f.eks. spam håndtering, som kunne have været bedre.
Fin og nem side at navigere på, alt virkede perfekt!
For dårligt, at man ikke kan fortryde sit køb på nogen måde. Der står godt nok at ''det intet problem er, at annullere sit køb så længe ordren stadig er åben''. problemet er så bare, at den ikke er åben i mere end 1 sekund... heller ikke særlig sympatisk kundeservice.
Jeg har fået en god og professionel betjening via DanDomain's hjemmeside. Alle informationer på hjemmesiden er relevante ved mit køb.
Fik en mail via Domain Watch på et domæne jeg ønskede. Bestilte og betalte nemt. Overskuelig navigering gør det nemt at finde rundt. ;-)
Dandomain er et godt sted at starte som begynder, men deres priser er Alt for høje i forhold til hvad de leverer. Der findes utrolig mange andre selskaber med bedre stabilitet og som er langt bedre.
Min hjemmeside voksede sig større og fik i den anledning en chat, men chatten hakker og hoster når man bruger den, og det er ikke fordi det er sat forkert op. Dandomain kunne slet ikke levere et stabil forbindelse og det har været næsten dagligt at min side har været nede pga dårlig stabilitet det seneste år. Jeg skrev til dem, men som de sagde selv, "Jeg har nu været ved at undersøge sagen, og kan desværre ikke se noget som skiller sig ud. Umiddelbart burde sitet køre upåplagelig".
Det er ikke okay når man betaler en så høj pris.
Desuden blev hele min hjemmeside i perioder mega sløv når trafikken tog til. Dandomain burde dog være i stand til at levere nok båndbredde.
Når man så beslutter at forlade firmaet skal det siges at man ikke kan få pengene tilbage for de måneder som ikke er gået endnu, på trods af at man jo har betalt for de måneder. Man har selv skrevet under på det i betingelserne, men når man som kunde i forvejen er irriteret over deres priser, så hjælper det ikke ligefrem på humøret. Det virker bare som en måde lige at hive de sidste penge ud af kunden på(selvom man har været en god kunde som har betalt til tiden hver gang).
Jeg har nu flyttet til en udbyder der koster det halve, og hvor jeg får det dobbelte, og ingen problemer med stabiliteten indtil videre.
Så stram op Dandomain, jeres priser er for høje i forhold til hvad i leverer!
Efterår 2012 lukkede Google for min side... det viste sig at Dandomain havde fået hacket en - eller flere - af sine servere - men jeg fik afvist bøn om hjælp til at bringe min side tilbage på sporet igen - Dandomain påstod, at det var min side, der var problemet.... jeg fik ikke før langt senere og ad andre kanaler at vide, at det ikke var min side, der var hacket. Jeg havde derfor brugt en del penge på ekstern IT-hjælp.Derfor har jeg i dag mine sider hosted et andet sted.
Eva Biehe
Bjarke Frandsen found this review useful
Har brugt DanDomain ad flere omgange gennem næsten ti år. Allerede når jeg kommer ind på deres hjemmeside føler jeg mig tryg og i gode hænder: ingen irriterende bannerreklamer fra andre. Dandomain er pålidelighen selv og deres meget pædagogisk velopbyggede hjemmeside - kun relevant og sikker informatione - gør det nemt for mig som bruger, at finde det produkt jeg har brug for - uden slinger. Og skulle der være noget jeg ikke forstår. er der altid en supporter klar ved telefonen eller via email giver dig et brugbart svar samme dag. Super godt. Og deres produkter fungerer bare.
Fin service og hurtig mailbesvarelse er klare plusser i min bog.
Fedt at man kan købe et domæne uden at være tvunget til også at købe web- eller mailhotel.
Alt i alt en god oplevelse!
fin nem måde og købe domænenavn på, god og hurtig info om hvad man skal gøre i forhold det hele fx. hostmaster mm.
kort sagt bare nemt og hurtigt
Har købt webshoppen, der er rigtig nem at bruge.
Dog er brugervejledningen til en anden version shop end den de sælger, det giver lidt forvirring.
Meget hurtig ekspedition.. bestilte domæne kl 2 om natten.. og ca. en halv time senere var det hele verifiseret og køreklar.... absolut tilfreds :)
Siden er på dansk - stort plus! Overskuelig og nem at gå til og forstå.
Har lige lave en opdatering på min webshop - alt går nemt og præcis og ellers er hjælpen nær.
Modstridende vejledning og information fra dandomains side. Langsomme og besværlige procedurer som hindrer os i at søsætte vores virksomhed!
Håber på snarlig forbedret assistance ellers kan umuligt anbefale til andre.
DanDomain er en super god hjemmeside med god infomationer, hurtig service og et
godt overblik over hjemmesiden der gør det nemt for alle og finde deres Domæne navn
Jeg har bare købt et domænenavn til senere brug. Det bør være simpelt, og det forløb da også helt uproblematisk.
Jeg har sidste år flyttet alle mine aktiviteter indenfor mail, domænenavnsstyring etc. over i hænderne på DanDomain og det har jeg på intet tidspunkt fortrudt. De opererer yderst professionelt og har helt klare mål på højt niveau indefor de områder de tilbyder.
Vagn Molnit
Brug Dan domain - det er hurtigt og effektivt
Jeg går altid ind og tjekker mulighederne på Dandomain, og jeg har aldrig oplevet ikke at få det som jeg spurgte om og ønskede.
Jeg ringede op fordi jeg havde et enkelt spørgsmål, fik et grundigt svar på det, samt en masse gode og brugbare råd og information. Super veltalende og grundig.
Jeg har nu brugt DanDomain to gange til mit lille firma - og det har været nemt og smertefrit hver gang. Kan anbefales.
Jeg kan kun anbefale DanDomain det gik hurtigt med at få registreret inden jeg tænkte mig om så var alt klar.
Super Service
Jeg har aflagt en meget lille ordre på 400 kr - jeg fik lynhurtig hjælp og personlig guidance til opsætning af DNS-domænepegning.
Den spænding man har i maven når man har fundet sit domæne forsvinder i ventetiden.....for når man ringer ind, er det jo fordi det driller elle man har spørgsmål mm...... for alt virker på hjemmesiden...... det er kun hår man skal tale med rigtige mennesker det går galt . Der går der bare for lang tid.....
Hej, Jeg er meget glad for den service jeg fik fra DanDomain og jeg anbefaler til alle!
Generelt meget venlige og servicemindede, men der mangler struktur, så servicen bliver mere effektiv og tidsbesparende for kunden.