Review of Data Engros

Rated 5 out of 5 stars

Hvorfor har jeg ikke opdaget dem før?

En af de lidt irriterende ting ved at være fra hovedstaden er, at alle de store it-butikker (som nu snart alle er opkøbt af Thyregod) ligger i Århus og omegn.

Men så opdagede jeg dataengros.dk, som jeg nu har handlet med et par gange - i den fysiske butik vel at mærke.

Udvalget er ikke så stort som hos "de store", og et hurtigt besøg i butikken afslører, at det simpelthen heller ikke er praktisk muligt. Men udvalget er fint i forhold til det, man "lige står og mangler", og så er der da ingen grund til at give Post Danmark penge for at flytte tingene fra Århus.

Betjeningen er yderst kompetent og påpegede f.eks., at jeg skulle have noget lavprofil-RAM til den kombination af bundkort og køler, jeg havde i tankerne. Det er dælme godt opdaget og rigtig god service, som man ikke får hos postordrefætrene.

Ja, dataengros.dk er en anelse dyrere, men husk at man sparer portoen, man kan få sine varer med det samme (hvis man altså bor i nærheden), og man får rådgivningen med. Alle tre er rigeligt med gode grunde til at se lidt bort fra, at man måske kommer af med 50 kr mere. Det kan nemt vise sig at være givet godt ud.

August 28, 2011
Unprompted review