We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (2,226)

Review by confirmed purchaser

Bestil her - det vil du ikke fortryde.

Der er hurtig ekspedition og lige så hurtig levering. Ved bestillingen var jeg lidt i tvivl om serienumre mv. Jeg gik på chatten og straks var der en i den anden ende der hurtig og effektivt førte mig til min vare.

Super service. Hurtig levering

God service ved levering. Hurtig Kundeservice

Hurtig og korrekt levering

Lettilgængelig bestilling og hurtig og korrekt levering - Helt OK.

Super.

Alt var fint men jeg var lige ved ikke at anmelde. Havde ikke lige tid til både stjerner - og sol og måne.

Hurtig levering - god service

Jeg syntes det var nemt at bestille ved de3bedste.dk, og det at de har en masse samarbejds partnere rundt omkring, gør det hele så meget nemmere....

super

Jeg er meget tilfreds, både med bestilling af levering af min nye opvaskemaskine.

Anne

Her vil vi handle igen.

Vi fik hurtigt leveret en perfekt vare.

Superb...

God hjemmeside - varen var leveret dagen efter og beløbet blev først trukket en uge senere!

Perfekt

Det hele fungerer som det skal

Review by confirmed purchaser

Rigtig pris med de rigtige varer

Varer og levering svarer til det lovede.

Hurtig og nem bestilling

Det kan ikke siges anderledes, hurtig og nem bestilling. Vinduesvaskeren er en gave, så den er ikke prøvet endnu.

Problemfrit.

Let at bestille, hurtig og problemfri levering.

Review by confirmed purchaser

Super nem betjening, hurtig levering og gode priser.

Review by confirmed purchaser

Hurtig og god betjening til billig pris

Jeg har været meget glad for at handle med De3bedste. Hurtig ag god behandling til en god pris. Og jeg er glad for opvaskemaskinen. Opvasken ser rigtig pænt ud, også ved sparevask. Dejligt med timer, det bruger jeg næsten altid. Blev lidt overasket over at der ikke var markering efter afslutning via lille lys,( tænker at det er for at spare strøm?)

Manglende levering

Til trods for afsendt ordre til installatør, kom vores bestilte vaskemaskine ikke.
Installatør havde fået forkert telefonnummer. Dette var ikke korrekt, og det ville vel selv i sådant tilfælde være nemt at kontakte os, da man havde adressen.

Hej

Og tak for din anmeldelse.
Jeg beklager at montøren ikke har kontaktet dig indenfor den gældende tidsfrist. Det er bestemt ikke ok, og vi undersøger naturligvis hvad der er gået galt, så det kan undgås i fremtiden. Maskinen er nu leveret og monteret og jeg håber den lever op til dine forventninger.

Niels Bang

Super hurtig levering.

Superhurtig levering og den billigste pris :-))

Bare i orden.

Varen bestilt en søndag. Ordre bekræftet. Kontaktet mandag for aftale om afhentning. Aftalt fredag, varen klar og lige som bestilt. Perfekt kan kun anbefales.

Udført- send rabatkode.

Tvunget.
Skulle læse vigtige mails, så kommer der en fra et firma, der har leveret en opvakemakine. Men ok, den kom en dag fór sent, men der var helligdage imellem, maskinen var dnb rigtige, jeg tror prisen var OK, de var flinke, da jeg ringede.Jjeg har købt en maskine, jeg brokker mig ikke, I vil roses, Ok there is not such a thing as a free lunch, så send mig en rabatkode til min vaskemaskine skal skiftes. Ellers du har solgt, jeg har købt, fair handel, lad være med at spilde min tid med at reklamere. nu har jeg brugt to minutter, send så den rabat kode, men hvis ingen fatter det, Ja, jeg fik, hvad jeg bestilte, til tiden, betingelserne blev overholdt.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og ingen problemer ved returnering af varen

Selvom jeg kom til at bestille en fork maskine var servicen i orden og mine penge blev refunderet indenfor meget kort tid.
Alt i alt en god oplevelse

Review by confirmed purchaser

Nem overskuelig ,god og hurtig handel og levering

Overskuelig bestilling , Hurtig levering

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, god pris, kan anbefales

Bestilte en sen aften, og fik det under 36 timer efter, og prisen var den billigste, som jeg kunne finde.

Review by confirmed purchaser

Hurtig fejlfri levering til billig pris

Bestil i dag og få leveret i morgen.De holder hvad de lover.

Hurtig service

Hurtig levering og god service

Effektivt

Hurtig genvej til de bedste produkter. Nemmere end at lede efter nålen i høstakken

Fin og hurtig service.

Alt i orden. God service.

Review by confirmed purchaser

Hurtig, god service og levering

Hurtig levring, god pris og fin service

super nemt

Super nemt og hurtig Levring
et lile - er der mangle en forvente levring af varen

Alt har fungeret perfekt

Jeg kan kun anbefale købet til andre, og det er jo en god og billig reklame.

Kan anbefales!

Jeg var positiv (i disse Big Brother dage) overrasket over at det gik hurtigt fra bestilling af varen, til jeg havde den hjemme.
Godt at jeg sammenlignede priser og fik min fryser billigt.

Review by confirmed purchaser

Super handel hele veje igennem

God beskrivelse, god pris og afsindig hurtig levering.
Vil helt klart hendle her igen.

Nemt og hurtigt

Dejligt nemt at bestille og hurtig levering.

En god oplevelse

Jeg har handlet vaskemaskine med "De3bedste", og det har jeg kun godt at sige om. Fin pris,lynhurtig modtagelse og en enkel handel på nettet.

Super og hurtig service

Rigtig fin service og mulighed for at ændre min bestilling undervejs.

God oplevelse

Alt klappede. Behagelig service.

Alt i orden...

Helt uproblematisk køb og levering - alt i orden.

Super behandling, Super pris, Super levereing

Leverede til tiden, til den bedste pris, kan absolut anbefales.

Godt tilfreds

Varen blev leveret meget hurtigere end forventet

100 % Perfekt.

God kommunikation og hurtig tilbagemelding ved spørgsmål.
Nem hjemme side. Og gode billeder samt beskrivelse.
Jeg vil helt klart anbefale dette.

Review by confirmed purchaser

Fint firma, skandaløs installatør.

De 3 bedste er ok. Der hvor alt går galt, er det når man på hjemmesiden bliver bedt om at vælge installatør. Der er kun en mulighed. Det er Søkvist i Vanløse. Det er den mest useriøse løgnagtige håndværker jeg nogen har stiftet bekendskab med, Han er kort sagt ved at ødelægge De 3 bedstes forretning. Øv.

Hej Britt

Mange tak for din anmeldese af dit køb på de3bedste.dk Jeg beklager meget din oplevelse med vores montør, som i dette tilfælde ikke har levet op til gældende procedurer. Jeg tager kontakt til dig for en passende kompensation.

Med venlih hilsen

Niels Bang, de3bedste.dk

Holder ikke leveringstid

Jeg bestilte en opvaskemaskine den 27 april og var angivet 1-4 hverdages leveringstid. Efter 2 hverdage bliver pengene på kontoen trukket. Efter 5 hverdage er der ikke leveret noget. Jeg kontakter firmaet og installatøren og de kan ikke blive enige om hvor maskinen er og jeg kan ikke få at vide hvornår den bliver installeret. Efter 6 hverdage skriver jeg at hvis den ikke er installeret senest to dage senere så vil jeg annullere købet. På 7. hverdag ringer installatøren og vi aftaler levering om formiddagen den 8. hverdag. Min kone sidder hjemme i 6 timer og venter forgæves. Han ringer så om eftermiddagen hvor der ikke er nogen hjemme og forlanger at der er en hjemme lige præcis på det tidspunkt. Han kan ikke vente to timer på at jeg kommer hjem. Min kone kommer hjem efter 1 time og han kommer med opvaskemaskinen. Da han opdager at vi ikke har indgået aftale med de3bedste om bortskaffelse af den gamle, nægter han at installere maskinen, hvis ikke vi betaler ham 200 kr ekstra, hvilket vi så føler os tvunget til at gøre. De3bedste har efterfølgende refunderet mig de 200 kr uden at blive opfordret til det, hvilket kunne tyde på at det hovedsageligt er installatøren (Søkvist i Vanløse) som er problemet i denne sag.

Hej Niels

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på feedback, så vi løbende kan forbedre vores service. Desværre har kommunikationen i dette tilfælde ikke været tilfredsstillende, og jeg vil derfor tage kontakt til dig på mail.

Niels Bang, de3bedste.dk